Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mightythor
HV veteran

|
21.08.2005 16:23:38
riskid graafikakaardi vahetamisel? |
|
|
mulle sattus kätte üks vanemat sorti AGP x4 siinile mõeldud nVIDIA graafikakaart. Kuna olen kuulnud, et näiteks pannes asemele oma tavalisele grafikakaardile mingi muu ja siis mõne aja pärast tavaline tagasi panna, siis keeldub süsteem toimimast jms. Kuidas sellist olukorda vältida ning millised riskid varitsevad erinevate kaartide vahetusel?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
oswald
Kreisi kasutaja
|
21.08.2005 16:54:45
|
|
|
kui draiverid ilusti maha võtad, siis on "kala" võimalus minimaalne.
_________________ Stirlits kõndis mööda öist Berliini. Äkitselt plahvatus ees, taga, paremal, vasemal...
"Dolby surround," mõtles Stirlits. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
21.08.2005 17:14:55
|
|
|
millal ma driverid maha võtan? Kas ennem ühe graafikakaardi eemaldamist võtan driverid maha, siis panen teise graafikakaardi sisse ja tõmban talle tootjalt uusimad driverid ja lõpuks kui tahan esialgse kaardi tagasi panna, siis uninstallin vahepealse kaardi driverid ja panen esialgse kaardi sisse tagasi ning uuesti tõmban tootja kodukalt uusimad driverid? Segane jutta aga peaks enam-vähem arusaadav olema Lisaks veel seda, et kas ka väga vanadele kaartidele tuleks ikkagi uusimad driverid hankida? Ja kas piisab driverite kustutamisest Add/Remove Programs -i alt?
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
21.08.2005 17:17:19
|
|
|
enne kui vana välja tõmbad uninstallid selle draiverid võid ka kasutada selleks driver cleanerit enne tõmba netist uuele kaardile driverid ikka ära on lihtsam
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
1 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
21.08.2005 17:21:02
|
|
|
olles uuele kaardile driverid ära tõmmanud, siis kuhu ma need salvestan? Sest monitor ei lähe ju vist ilma töölegi? Et kas disketile ja siis kuidagi installin ära?
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
21.08.2005 17:26:16
|
|
|
mightythor kirjutas: |
olles uuele kaardile driverid ära tõmmanud, siis kuhu ma need salvestan? Sest monitor ei lähe ju vist ilma töölegi? Et kas disketile ja siis kuidagi installin ära? |
MEGAIRW sorry ma ei saanud mitte naerda
milline su vana kaart on milline uus videokaart on et uued driverid tõmbad netist ja salvestad ükskõik kuhu kõvakettale sellel ei ole
vahet kuhu! lihtsalt kui uue videokaardiga asja tööle paned siis ta läheb tööle ainult reso ja värvid on wini all paigast ära! siis installid uued
draivud peale restart ja asjad paika !
kirjuta ka siia mis videokaardid need on
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
21.08.2005 17:26:22
|
|
|
tõmba uue kaardi draiverid
uninstalli vana kaardi draiverid
võta vana kaart välja
pane uus kaart sisse
installi uue kaardi draiverid
---- kui sul on arvutis mingi videokaart sees, ja selle küljes monitor on, siis pilt tuleb ikka ette.
_________________ ツ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
-sSs-
HV kasutaja
|
21.08.2005 17:30:25
|
|
|
kui su praegune kaart nvidia oma on, siis sa ei peagi drivereid maha võtma ju....
sest see kaart mille tahad sisse panna on ka nvidia oma.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
21.08.2005 17:33:02
|
|
|
reimers66 kirjutas: |
olles uuele kaardile driverid ära tõmmanud, siis kuhu ma need salvestan? Sest monitor ei lähe ju vist ilma töölegi? Et kas disketile ja siis kuidagi installin ära? |
kirjuta ka siia mis videokaardid need on |
njah...see jutt läheb suht segaseks Kaardi marki ei tea öelda, kuid mingi directX7 või 8 põlvkonna oma. Lihtsalt on tarvis kontrollida, kas see töötab. Igatahes sain nüüd asjast aru ja paigaldan uue (vana ) kaardi ära...aitäh abistamast
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
oswald
Kreisi kasutaja
|
21.08.2005 19:04:06
|
|
|
kui on vanem nvidia kaart (TNT2 näiteks), siis ei ole mõtet kõige uuemaid draivereid panna. 51. ... on piisav, võivad tekkida komplikatsioonid.
_________________ Stirlits kõndis mööda öist Berliini. Äkitselt plahvatus ees, taga, paremal, vasemal...
"Dolby surround," mõtles Stirlits. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
21.08.2005 19:09:33
|
|
|
monitor läheb tööle. aga jamade tekkimise tõenäosuse vähendamiseks lase vana kaardi draiverid safe modes drivercleaneriga maha
http://www.drivercleaner.net/
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |