Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Tv-out märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 02.08.2005 21:46:37 Tv-out vasta tsitaadiga

Ma lugesin kõik need teemad läbi mis asuvad siin : https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=81995 kuid ei leidnud ikka vastust ja otsustasin teha uue teema.

Kui ma panen endal pildi S-video peale siis on pilt mustvalge ja telekas näitab ainult desktopi pilti. peale seda proovisin ma panna pildi Composite video-Out peale. pilt muutus värviliseks. Siis muutsin ma arvuti kuvari resultatsiooni 1280x1024 pealt 1024x768 peale (et oleks sama suur kui teleka resultatsioon) peale seda kadus pilt telekast üldse ära. Kui panna tagasi S-video peale siis on pilt aga mustvalge ja ainult desktop. Kui vahetada seal neid B/PAL asju ja siis uuesti Composite Video-Out panna siis läheb pilt hetkeks värviliseks ja siis lööb pildi jälle eest ära. Videokaardiks on Geforce6600GT. Kasutan seda üleminekut mis oli kaardiga kaasas. Telekal on scart pistik.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kirstjan
HV vaatleja

sõnum 03.08.2005 15:22:08 vasta tsitaadiga

mul on täpselt sama probleem, keegi oskab aidata?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 18.02.2006 20:29:26 vasta tsitaadiga

Sain korda, ostsin uue kaabli (RCA---->scart)

Edit: Nüüd siis uus jama mis juba mitu nädalat kestnud ja pole pilti enam tagasi saanud. Varem töötas kõik ilusti aga siis õpetasin sõpra kuidas tvouti tööle panna. Olin seal nvidia display settingute juures ja õpetasin talle kuidas panna composite video peale. Ma mäletan et ei saanud seal advenced vajutada, kuid peale teleka primary displayks muutmist sain sinna advenced kohta, kus saab formaate ja asju muuta. Muutsin siis pärast tagasi ja siia maani enam tv out üldse ei tööta. Pilti ei tule ette millegipärast. Muidugi on draivereid ka vahepeal uuendatud icon_rolleyes.gif
tagasi üles
erkinem
HV Guru
erkinem

sõnum 18.02.2006 21:13:15 vasta tsitaadiga

Pane vanad draiverid peale tagasi ja katseta siis uuesti. Kõige uuemad draiverid ei ole alati parimad!
Kommentaarid: 329 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 284
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 19.02.2006 15:16:33 vasta tsitaadiga

Vanade draiveritega töötas ning vanadega ka lõpetas töötamise. Uued panin peale lootes, et see aitab.

Edit: Lisaks veel seda et sel päeval mil lakkas asi töötamast tuli dual vew peale panemisega ette mingi error mida ma ei lugenud . Peale seda enam ei tööta.

Edit2: tuli meelde et sel ajal kui see error tuli olin ma kahe windowsi kaustaga korraga sees. Äkki võis see error sellega seotud olla?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Tv-out
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.