Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Videole radikad märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LordVader
Lõuapoolik
Lõuapoolik
LordVader

sõnum 05.12.2002 09:14:30 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:

pagana moodi see pindala sul suurem on,

Ega muud - mooda ara kui silm ei seleta!
Wiltz kirjutas:

ja mix krt peab temp gpu ja mälude vahel jaotuma ühtlaselt, kui need on hoopis erineva soojus eralduvusega asjad?

Mis see asjasse muudab et on erineva soojuseraldusega - radikas on ikka yks.
Wiltz kirjutas:

Mina omalt poolt soovitax sul enne kui igasugust reklaami ja ilusaid pilte usud, ka natuke oma mõistust kasutada!
Nights 8)

Mina soovitaks Sul jalle selle asemel et omaenda tarkust kasutada ja vusserdajate artikleid lugeda ikka kool ara lopetada, voi vahemasti lugeda
hoopis nende inimeste artikleid kes seal juba kainud on. Aga ma ei tea
ka kindlalt - Sa void ju olla vabalt ka targem kui Gigabyte insenerid. icon_smile.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 6 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 05.12.2002 17:07:19 vasta tsitaadiga

LordVader kirjutas:
Aga ma ei tea
ka kindlalt - Sa void ju olla vabalt ka targem kui Gigabyte insenerid. icon_smile.gif

Need gigahammustuse insenerid on selle teinud kahe eesmärgiga:
1. Reklaam, et millegagi silma hakata.
2. Et silma hakata võimalikult väikese rahakuluga.

see kaart tegelikult ei ole mõeldud klokkimisex,st et kui pooled mäludest kaardi teisel pool jahutuseta on, nagu ma aru saan (ise midagi rohkemat kaardist ei tea), siis nagu vanasõna ütleb määrab keti tugevuse nõrgim lüli, st poolte mälude parem jahutus pole seal mitte jahutuse vaid tähelepanu tõmbamise eesmärgil.

Mis pindalasse puutub siis nagu ma olen aru saanud kasutataxe isetehtud radikatena tihti mingeid vanu proseradikate juppe jms, mis on tunduvalt kõrgemad ja seega sama või isegi SUUREMA ribidepidalaga kui see Gigabyte.

samas, ma võin ka exida,kuid minu meelest on suur üle mälude ulatuv radikas üleüldse rohkem GPU kui mälude paremax jahutusex, et oleks võimalik väixem ja vaixem cooler pääle panna.

kui eriti klokata ei soovi või ise käsitööd teha ei viitsi/ei taha, siis muidugi teretulnud lahendus, ainult mitte eriti efektiivne ja ainult sellepärast kallimat gigahammusust osta on küll mõttetu (PR=BS icon_lol.gif ).
See vähemalt minu arvamus... beer_yum.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LordVader
Lõuapoolik
Lõuapoolik
LordVader

sõnum 05.12.2002 17:41:37 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:

Need gigahammustuse insenerid on selle teinud kahe eesmärgiga:
1. Reklaam, et millegagi silma hakata.
2. Et silma hakata võimalikult väikese rahakuluga.

Ei vaidle vastu....KUID see ei tarvitse alati nii olla , pealegi kuulub Gigabyte ATI chipiga kaartide paremikku Herculese kõrval, millel puuduvad yldse radikad, enamusel sama klassi kaartidel puuduvad.

eix666 kirjutas:

see kaart tegelikult ei ole mõeldud klokkimisex,st et kui pooled mäludest kaardi teisel pool jahutuseta on, nagu ma aru saan (ise midagi rohkemat kaardist ei tea), siis nagu vanasõna ütleb määrab keti tugevuse nõrgim lüli, st poolte mälude parem jahutus pole seal mitte jahutuse vaid tähelepanu tõmbamise eesmärgil.

Mina saan asjast nii aru et nad just pole seal ilma jahutuseta.

eix666 kirjutas:

samas, ma võin ka exida,kuid minu meelest on suur üle mälude ulatuv radikas üleüldse rohkem GPU kui mälude paremax jahutusex, et oleks võimalik väixem ja vaixem cooler pääle panna.

Jah, arvan ka et GPU saab rohkem kasu,kuid mulle on see ykskoik kuna
panen nagunii vente juurde. Aga ei ytleks et see cooler just vaike on.

eix666 kirjutas:

kui eriti klokata ei soovi või ise käsitööd teha ei viitsi/ei taha, siis muidugi teretulnud lahendus, ainult mitte eriti efektiivne ja ainult sellepärast kallimat gigahammusust osta on küll mõttetu (PR=BS icon_lol.gif ).
See vähemalt minu arvamus... beer_yum.gif

Mina ei kavatse absoluutselt mingit kasitood teha juba garantii parast,
klokkida pidi aga saama nagu rewievs oeldi.
tagasi üles
traks
HV Guru

sõnum 05.12.2002 17:52:38 vasta tsitaadiga

LordVader kirjutas:
pläma

kui sulle nii vastumeelsed need powercolorid ja sapphired ja mida iganes on, siis ei tohiks sulle gigabyte ka sümpatiseerida icon_rolleyes.gif

sa ajad muidugi täielikku pläma suust välja- radikate puhul pole niivõrd tähtis mitte põhjapindala vaid ribide pindala ja viimane on sellel gigabyte-i wannabe-overclocker-dreamil väg nõrk. ma arvan, et radeoni mälukivid ja gpu kiip pole isegi täpselt ühekõrgused, nõnda jääb emma-kumma vahele ava, mis teeks kõvasti rohkem kahju kui kasu.... asja paremaks ei teeks ka see, kui nad oleks selle ava kompenseerinud ohtra termoliimi kasutamisega. ühes tükkis radikas thumbs_down.gif ise eraldi tükkidest tehes on asi palju kindlam imho, seda masstoodangut ma enam küll ei usalda icon_cry.gif
aga neil jälle üks dumbo klient juures- yeah, sina icon_wink.gif

icon_razz.gif

tagasi üles
LordVader
Lõuapoolik
Lõuapoolik
LordVader

sõnum 05.12.2002 18:18:17 vasta tsitaadiga

traks kirjutas:

sa ajad muidugi täielikku pläma suust välja- radikate puhul pole niivõrd tähtis mitte põhjapindala vaid ribide pindala ja viimane on sellel gigabyte-i wannabe-overclocker-dreamil väg nõrk.

Hercules FDX 8500LE'l pole yldse malu radikaid.

traks kirjutas:

ma arvan, et radeoni mälukivid ja gpu kiip pole isegi täpselt ühekõrgused, nõnda jääb emma-kumma vahele ava, mis teeks kõvasti rohkem kahju kui kasu.... asja paremaks ei teeks ka see, kui nad oleks selle ava kompenseerinud ohtra termoliimi kasutamisega. ühes tükkis radikas thumbs_down.gif

Kuda Sa ikka nii rumalasti void arvata-kahtlustada. Akki polegi malusi peal? :-0
tagasi üles
traks
HV Guru

sõnum 05.12.2002 18:31:15 vasta tsitaadiga

LordVader kirjutas:

hercules fdx ei vääri graafikakaardi nime ka- väg sitt näide
tsitaat:

Kuda Sa ikka nii rumalasti void arvata-kahtlustada. Akki polegi malusi peal? :-0

:shrug: .. trust no-one icon_biggrin.gif

tagasi üles
LordVader
Lõuapoolik
Lõuapoolik
LordVader

sõnum 05.12.2002 18:53:05 vasta tsitaadiga

traks kirjutas:
LordVader kirjutas:

hercules fdx ei vääri graafikakaardi nime ka- väg sitt näide

Hea kaart, mu arust, just eestlase rahakoti jargi.
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 05.12.2002 19:17:00 vasta tsitaadiga

kas te selle peale ei ole m6elnud, et kui ka ati referance kaardil ei olnud mingeid radikaid, siis on herculesel ja n2iteks powercoloril tunduvalt paremad kaardid... nimelt ei topita seda jahutust peale niisama, kui vaja poleks, j2reldus siis selline, et gigabittidel on sitemad m2lud, mis samadel mhzidel l2hevad palju kuumemaks, muidu neid vaevalt sinna topitaks icon_wink.gif vaielda v6ib sellel alal niipalju kui tahate, aga toon n2iteks ka gf fx'i.... nimelt arvan mina, et seda turbiini pole seal vaja selleks, et kaart overclokkimise jaoks parem oleks, vaid selleks et kaardil on vaja suurt jahutust ja nagu sina ytled, et gigabittimehed teevad oma kaarte m6eldes clockimise peale, siis mine m6tle veel, miks huvitav siis nende garantii seda ei h6lma, et clockides kaardi l2bi p6letades saaks veel uue kaardi vastu...
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
LordVader
Lõuapoolik
Lõuapoolik
LordVader

sõnum 05.12.2002 20:27:33 vasta tsitaadiga

voltc kirjutas:
kas te selle peale ei ole m6elnud, et kui ka ati referance kaardil ei olnud mingeid radikaid, siis on herculesel ja n2iteks powercoloril tunduvalt paremad kaardid... nimelt ei topita seda jahutust peale niisama, kui vaja poleks, j2reldus siis selline, et gigabittidel on sitemad m2lud, mis samadel mhzidel l2hevad palju kuumemaks, muidu neid vaevalt sinna topitaks icon_wink.gif vaielda v6ib sellel alal niipalju kui tahate, aga toon n2iteks ka gf fx'i.... nimelt arvan mina, et seda turbiini pole seal vaja selleks, et kaart overclokkimise jaoks parem oleks, vaid selleks et kaardil on vaja suurt jahutust ja nagu sina ytled, et gigabittimehed teevad oma kaarte m6eldes clockimise peale, siis mine m6tle veel, miks huvitav siis nende garantii seda ei h6lma, et clockides kaardi l2bi p6letades saaks veel uue kaardi vastu...

Seda olen ise ka moelnud ja imestanud et miks ATI originaalidel radikaid
pole. Ega see clokkimise jutt seal artiklis polnudki Gigabyte enda jutt ja
taiesti kindlasti suhtuks firma ise sellesse taiesti negatiivselt. Sul voib
vabalt selles oigus olla et ega firma ilmaasjata suurt ei rabele ja enamasti
tehakse koik ikka ratsionaalselt ja piiripeal. Samas aga voib tuua ka vastupidiseid naiteid, mis küll paraku kuuluvad rohkem helitehnika High-End valdkonda kus "moodne" lahendus tahendab voimalikult suuremat reservi. Akki motles Gigabyte kogemata samamoodi - et teeb vahelduseks High-Endi, mine sa vota kinni. küll aga on see radikatega ja
cooleritega koonerdamine olnud alati yks ilma eranditeta reegel.
AMD naiteks jobutab oma cooleritega mis tema enda prosedele vaheks jaavad. Kui ise jahutuse peale ei motleks, siis poleks masin yldse leekides.
See et ka ATI'l radikaid pole on asi mille eest tuleks isegi neile lausa vitsa anda. Juba sellest peaks piisama et mulle kui tarbijale lihtsalt meeldib kuhjaga radikaid ja ventilaatoreid, mille eest loomulikult ma ka maksaksin. Huvitav vordlus oleks naiteks brandide serverid, milledes on
neid ventilaatoreid niivord ohtralt et lausa valus on korval seista - jarelikult on head jahutust siiski tarvis, millest lihtsalt jareldub et kodukasutajast on pohh kuna rahad on vaiksemad.
Anivejj, Gigabyte poole kaardi suurune radikas on asi mida tahaks, sinna
on hea venti kinnitada, isetehtutele venti pannes puhub see soltumata
asukohast nii-naa radikatest mooda, malukivid on yksteisest juba niivord kaugel.
tagasi üles
Zooter
Kreisi kasutaja
Zooter

sõnum 05.12.2002 20:32:16 vasta tsitaadiga

Kakelge aga kakelge, kuid mulle need isetehtud vaskradikad ikka jubedalt meeldisid icon_smile.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 63
tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 05.12.2002 20:33:11 vasta tsitaadiga

Tõesti ei viitsi seda viimast lõiku (LordVaderi tekstis) kommenteerima hakata, selle võtab loodetavasti Wiltz ette icon_wink.gif

Aga siin yks LordVaderi õudusunenägu: ei olegi yhtegi venti vaja, nooo icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 63
tagasi üles
LordVader
Lõuapoolik
Lõuapoolik
LordVader

sõnum 05.12.2002 20:43:53 vasta tsitaadiga

wicked kirjutas:

Aga siin yks LordVaderi õudusunenägu: ei olegi yhtegi venti vaja, nooo icon_biggrin.gif

Beestingust voib ka mingi ca'6000 eeku eest vesijahutusega korpuse osta - kel seinaga korpust eraldada pole voimalik, sellele igaljuhul vaart asi. Keegi peaks neile seda videokaarti naitama - kindlasti sobiks korpusega kokku. icon_smile.gif
tagasi üles
traks
HV Guru

sõnum 05.12.2002 21:43:05 vasta tsitaadiga

LordVader kirjutas:

pole.... jm pläma icon_smile.gif

ever heard terms like manufacturing process, packaging, architecture, bga, access time, nominal frequency, thermal conductivity-resistance.... bashing, n00b, fanboy icon_biggrin.gif .... jms icon_confused.gif

tagasi üles
LordVader
Lõuapoolik
Lõuapoolik
LordVader

sõnum 05.12.2002 22:13:49 vasta tsitaadiga

traks kirjutas:
LordVader kirjutas:

pole.... jm pläma icon_smile.gif

ever heard terms like manufacturing process, packaging, architecture, bga, access time, nominal frequency, thermal conductivity-resistance.... bashing, n00b, fanboy icon_biggrin.gif .... jms icon_confused.gif

Moodsalt paned, mitte nagu moni haikude vorpija.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 05.12.2002 23:58:18 vasta tsitaadiga

vaat, kus lordvader on vahepeal mula ajada jõudnud icon_eek.gif

vaidlema nii rumala inimesega enam ei viitsi hakata, aga hea, et lõpux mulle ka teisi supportijaid leidus thumbs_up.gif

üks asi, mis sinu textis lordvader selgelt näha, on see, et oled täiesti andunud fänn, reklaami ohver. varem ajasid mingit imelikku originaal ati kanada variandi juttu, sellest jäid vist ilma icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif nüüd sis leidsid uue leiutise, mida taeveni ülistada icon_confused.gif pean tunnistama, et mulle sellised fanaatilised ühe toote kummardajad üldse ei meeldi, nad lihtsalt ei mõtle! mõnes mõttes kahju sinust, aga samas jummala pohh, taolisi naiivitare peabki leiduma arukate seas, muidu ei oleks asi tasakaalus;)
nii et minu poolest ülista aga edasi, ammu sain juba aru, et sa oled selline persoon, kes lihtsalt kuidagi, mitte mingil juhul ja mitte kunagi oma viga ei taha tunnistada.

mis minu kooli lõpetamisse puutub, sis olen selle lõpetanud, peris nimeka muide, ja päris norm. tulemustega, hetkel käin ülikoolis sis, ttü's täpsemalt. Ma ei ütle, et olen tohutu geenius või tarkpea, või et tean arvutist megalt palju. Tean palju tean, ja õpin pidevalt juurde. Kuid tundub, et tean juba niigi noorelt nii arvutist kui mõnestki muust asjast ikka tunduvalt rohkem kui sina, austatud vastane icon_lol.gif Vb sis sinul jäi see kooli osa kuidagi vahele, kahju!
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
LordVader
Lõuapoolik
Lõuapoolik
LordVader

sõnum 06.12.2002 09:53:29 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:

mis minu kooli lõpetamisse puutub, sis olen selle lõpetanud, peris nimeka muide, ja päris norm. tulemustega, hetkel käin ülikoolis sis, ttü's täpsemalt. Ma ei ütle, et olen tohutu geenius või tarkpea, või et tean arvutist megalt palju. Tean palju tean, ja õpin pidevalt juurde. Kuid tundub, et tean juba niigi noorelt nii arvutist kui mõnestki muust asjast ikka tunduvalt rohkem kui sina, austatud vastane icon_lol.gif Vb sis sinul jäi see kooli osa kuidagi vahele, kahju!

Arukas Wiltz, ma pidasin silmas ikka korgkooli lopetamist, niiet lopeta aga
kool ara ja ara virise, on küll raske aga kannata ara, siis saad ka teada
et GIGABYTE,juba pikaajalise kogemusega firma arvutustehnikas, teeb parimaid videokaarte, paremaid kui Sinu!!!!
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 06.12.2002 14:54:21 vasta tsitaadiga

kas sul on natuke probleeme enda väljendamisega? sõnad "kool" ja "kõrgkool" ei ole päris samatähenduslikud. Minu arukus siia ei puutu, sinu väljendusoskus aga küll! Jälle tundub, et kusagil on sinu haridusteel lünk sisse jäänud icon_lol.gif
"niiet lopeta aga kool ara ja ara virise, on küll raske aga kannata ara, siis saad ka teada et GIGABYTE,juba pikaajalise kogemusega firma arvutustehnikas, teeb parimaid videokaarte, paremaid kui Sinu!!!!"
aga vot sellest lausest midagi lollimat pole ma juba ammu, väga ammu kuulnud! Kas sina käisid koolis, et saada teada kui "häid" videokaarte Gigabyte teeb??? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Ei no luba ma irwan mingi paar tundi icon_lol.gif MIx mulle aina rohkem ja rohkem tundub, et soovitad mul hoopis sõjaväkke minna, ja seda lõpetada, nagu sa vist ise tegid icon_biggrin.gif
Vaata kool on selline teistsugune koht, seal õpetataxe tavaliselt OMA PEAGA MÕTLEMA, mitte kõike etteheidetavat uskuma!
Kui sina käisid "koolis"? sellex, et teada saada kui häid videokaarte Gigabyte teeb, sis on sust küll kahju icon_lol.gif MItu aastat sa seda õppisid sis kah?icon_wink.gif

Muide, kust tulub see arvamus, et mul koolis raske on, mainisin sulle või? ei mäleta nagu küll icon_confused.gif Katsu aru saada, kõik ei ole samasugused nagu sina, mõnede jaox ei olegi kool, ülikool vist mõtled, nii väljakannatamatu!

Ma pole kunagi öelnud, et Gigabyte teeb halbu videokaarte, ja ammugi mitte pole ma öelnud, et MINA teen paremaid icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Jälle mingi sinu imelik väljamõeldis. Masendav on vaadata küll, kuidas sa puterdad oma jutu ja väidetega, kui ühtede kaitsmisega ei saa enam hakkama, sis hyppad hoopis teise teema peale jne. Arukus on siin viimane asi, millest rääkida tasub.

Oh ja ühte asja nägin veel su sõnumit lugedes, väidad, et Gigabyte teeb lausa PARIMAID videokaarte! Seda saad sa põmst väita sis kui oled kõik variandid igas kombinatsioonis läbi proovinud, miskipärast ma kahtlen selles VÄGA SÜGAVALT;) või äkki oli sul koolis katseseadmetex tohutu hunnik videokaarte, ja laborina tegid koguaeg nendega katseid? icon_lol.gif
Käisid äkki Gigabyte'i nimelises Kõrgeimas Videokaarditestimis Tehnikumis? icon_lol.gif

Oi jah, ei nalja saab sinu sõnumitele vastates, ja ka neid lugedes. Nii et, minu poolest keep up the good work! thumbs_up.gif
tagasi üles
predator
HV Guru
predator

sõnum 06.12.2002 16:28:22 vasta tsitaadiga

LordVader peaks hakkama Gigabyte videokaartide ainumüüjaks Baltikumis, siis ta suudaks vist paljusid kliente surnuks rääkida kui megahäid kaarte see firma ikka toodab, võrreldes teiste tootjatega icon_wink.gif. Äkki peaks selle foorumi lingi Gigabyte peakorterisse saatma, ehk kingivad selle suure lobitöö eest LordVader`le tolle R8500 kaardi tasuta icon_biggrin.gif .
Kommentaarid: 177 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 154
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 06.12.2002 18:44:54 vasta tsitaadiga

õige, ainult et keegi õnnelik peab ingliskeelde ka tõlkima ka kogu asja icon_lol.gif Gigabyte oleks sellise fanaatilise müügiesindajaga vist tõesti rahul, ja palka maxtax radeonides ning heades radikates, et lordvader saaks kapiotsa ilustusex välja panna ja läikima lüüa icon_wink.gif
tagasi üles
LordVader
Lõuapoolik
Lõuapoolik
LordVader

sõnum 06.12.2002 20:17:30 vasta tsitaadiga

Wiltz'i soovitust ise radikaid viilida arge küll tosiselt votke kui te pole taiesti kindel mida kavatsete teha, sama ka nende eraldi ostmise kohta. Samuti on yks suur jaburdus serviti ventilaator - te ei hakka ju eastpeast oma korpusesse rauasaega auku loikama, ainuke voimalus kus see ennast oigustaks. Peale selle on Wiltz ju idu. icon_smile.gif
Sellise vusserdamise asemel ostke hoopis GIGABYTE toodangut ja koik soovitu on juba valmis, professionaalsel tasemel ning praktiliselt sama hinnaga mis teised kaardid kuid ilma selleta. Vordluseks pole naiteks temperatuuriandureid mitte yhedelgi kaartidel peale Gigabyte omade.
Kui millegiparast ei sobi see eelpool mainitud Gigabyte Radeon 8500
(AP64D-H) voi 8500LE (AP64D), siis voite valida ka 9000Pro (GV-R9000 Pro II) -
http://tw.giga-byte.com/products/r9000proii.htm ,
kus radikad on ka vasest ning maluradikad GPU omadest eraldi.
tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 06.12.2002 20:31:47 vasta tsitaadiga

Mwuahhahaaaa, järjest paremaks läheb thumbs_up.gif

A mis meil muud ikka teha on kui muudkui auke juurde saagida kastile, ja oleme ka täiesti kindlad selles, mis me teeme. Kui kindlusest puudu jääb siis väike beer_yum.gif ja edasi icon_wink.gif

Aga jah, tõlgi inglise keelde ja vaata mis GB poistel selle peale öelda on icon_smile.gif

Ei saa aga mainimata jätta, et need radikad seal on arvatavasti sama palju vasest kui ükskõik millised muud kullakarva metallijupid icon_smile.gif

Keep up the good work!

Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 06.12.2002 20:49:35 vasta tsitaadiga

wicked kirjutas:
Tõesti ei viitsi seda viimast lõiku (LordVaderi tekstis) kommenteerima hakata, selle võtab loodetavasti Wiltz ette icon_wink.gif

Välja näeb küll nagu lüpsimasin 8)
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 06.12.2002 22:02:21 vasta tsitaadiga

LordVader kirjutas:
Wiltz'i soovitust ise radikaid viilida arge küll tosiselt votke kui te pole taiesti kindel mida kavatsete teha, sama ka nende eraldi ostmise kohta. Samuti on yks suur jaburdus serviti ventilaator - te ei hakka ju eastpeast oma korpusesse rauasaega auku loikama, ainuke voimalus kus see ennast oigustaks. Peale selle on Wiltz ju idu. icon_smile.gif
Sellise vusserdamise asemel ostke hoopis GIGABYTE toodangut ja koik soovitu on juba valmis, professionaalsel tasemel ning praktiliselt sama hinnaga mis teised kaardid kuid ilma selleta. Vordluseks pole naiteks temperatuuriandureid mitte yhedelgi kaartidel peale Gigabyte omade.
Kui millegiparast ei sobi see eelpool mainitud Gigabyte Radeon 8500
(AP64D-H) voi 8500LE (AP64D), siis voite valida ka 9000Pro (GV-R9000 Pro II) -
http://tw.giga-byte.com/products/r9000proii.htm ,
kus radikad on ka vasest ning maluradikad GPU omadest eraldi.

kuidas sa ise seda propagandat nimetaks, mida sa praegu sellele freaking gigabytele teed? reklaam? v6i oled lihtsalt nupust nikastanud? isetehtud radikad on igal juhul alati paremad, kui need tilulilud, mida gigabyte oma kaartidele kylge topib, et need njuubidele atraktiivsemad oleks... korralikult tehtud m2luradikad, mis on ka piisavalt suured + kyljelt puhuv suur vent on umbes 4 x efektiivsem, kui sinu gigabyte sitt icon_wink.gif see on fakt ja mine r22gi kuskil ocz foorumis seda gigabyte radikate suurep2rasuse juttu, vaata, 2kki saad endale sealt tasuta b2nni... kusjuures, minul polnud ennem midagi gigabyte vatsu, aga sinu idiootsus on pannud mind teisipidi m6tlema, nimelt sedasi, et seda ostavad vaid idioodid, kes on kui harakad ja jahivad l2ikivaid asju ja ise ei oska, ega viitsi ise midagi teha.... need gigabyte radikad v6id endale perse pista icon_evil.gif ...
tagasi üles
LordVader
Lõuapoolik
Lõuapoolik
LordVader

sõnum 07.12.2002 00:38:13 vasta tsitaadiga

voltc kirjutas:

isetehtud radikad on igal juhul alati paremad, kui need tilulilud, mida gigabyte oma kaartidele kylge topib, et need njuubidele atraktiivsemad oleks... korralikult tehtud m2luradikad, mis on ka piisavalt suured +

Igasugune isetegemine on jabur kuna garantii seda lihtsalt ei luba.
voltc kirjutas:

kyljelt puhuv suur vent on umbes 4 x efektiivsem,

Loll jutt, suur vent on yldse madalate pooretega.
voltc kirjutas:

... kusjuures, minul polnud ennem midagi gigabyte vatsu, aga sinu idiootsus on pannud mind teisipidi m6tlema, nimelt sedasi, et seda ostavad vaid idioodid, kes on kui harakad ja jahivad l2ikivaid asju ja ise ei oska, ega viitsi ise midagi teha....

Mulle just sellised inimesed meeldivadki kes valmis asju ostavad ja mis Sa arvad mitu protsenti neid on ja neid kes ise vusserdavad?
Millegiparast arvan et enamusele meeldib valmiskaup. No comments.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 07.12.2002 01:08:48 vasta tsitaadiga

no comments on u man, eriline friik!!! sulle peaks fanatismi eest auhinna andma juba icon_lol.gif Tea, kas mingit sellist asja nagu HV kõige dumbima kasutaja tiitlit ei jagata ka?icon_wink.gif
nüüd sis jõudsime lõpux ka selleni, kui sa suutsid minu kohta otseselt ka paar "head sõna" öelda, ei tugev, tõestab veelkord seda kui tohutult kõrge on sinu haridustase icon_confused.gif icon_lol.gif

Garantii ei luba, pliiz, let my fckn laugh, at u! nii krdi ustavat venda pole varem näinud, nüüd ma olen täiesti kindel, ainuke koht, mille sina läbinud oled(kui sedagi?), on sõjavägi, ja mingi eriti karmi reziimiga kusjuures.
Kui vaja pax olema, sis teen oma kaardi täpselt sellisex tagasi nagu ta algselt oli, ja viin rahumeeli garantiisse.

missa arvad, kas sa saad poest osta juba valmis wiltzi tehtud radikatega kaardi vä??? Kas sa arvad, et mina ostsin poest sellise kaardi, kus olid "ise vusserdatud" radikad peal juba? mis pagana protsentidest sa siin räägid, on sul üldse mingi mõistuse raas veel pähe kinni jäänud??? päris lolli ila pole mõtet ka siin ajada, ok, ma saan aru, suurest vihast icon_lol.gif

Kas sa arvad, et me ei tea, milline on tavaliste kasutajate ja nö. tweaker/clocker arvutite suhe? Loogiline, et see on esimese kasux, tavakasutajaid on lihtsalt rohkem. Iga inimene ei saa ometi spetsialiseeruda arvutitele ja nendega tegelemisele icon_eek.gif Kui me ütleme, et tuunitud(ma ei mõtle teibi-tuuningut) või sportautosid on vähem kui tavalisi kärusid, kas sis see tähendab, et tavalised kärud järelikult ongi paremad? tean, et see on sitt näide, aga sinu näide on täpselt sama sitt!

Kirjuta veel midagi koomilist lordvader, kõik saavad naerda icon_lol.gif
tagasi üles
LordVader
Lõuapoolik
Lõuapoolik
LordVader

sõnum 07.12.2002 01:22:11 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:

Garantii ei luba, pliiz, let my fckn laugh, at u! nii krdi ustavat venda pole varem näinud, nüüd ma olen täiesti kindel, ainuke koht, mille sina läbinud oled(kui sedagi?), on sõjavägi, ja mingi eriti karmi reziimiga kusjuures.
Kui vaja pax olema, sis teen oma kaardi täpselt sellisex tagasi nagu ta algselt oli, ja viin rahumeeli garantiisse.

Eino eriliselt lodva makaron oled ikka.
Wiltz kirjutas:

missa arvad, kas sa saad poest osta juba valmis wiltzi tehtud radikatega kaardi vä???

Ma saan poest osta juba valmis Wiltzi radikatega vello.
Wiltz kirjutas:

mis pagana protsentidest sa siin räägid, on sul üldse mingi mõistuse raas veel pähe kinni jäänud??? päris lolli ila pole mõtet ka siin ajada, ok, ma saan aru, suurest vihast icon_lol.gif

Protsente ei tunne,va?
Wiltz kirjutas:

Kas sa arvad, et me ei tea, milline on tavaliste kasutajate ja nö. tweaker/clocker arvutite suhe?

SUUR tweaker/clocker WILTZ, mine kloki ennast.
tagasi üles
traks
HV Guru

sõnum 07.12.2002 01:27:00 vasta tsitaadiga

nutta või naerda icon_confused.gif

icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

tagasi üles
LordVader
Lõuapoolik
Lõuapoolik
LordVader

sõnum 07.12.2002 01:31:25 vasta tsitaadiga

Mis klokkimisse puutub, siis toenaoliselt Wiltz ja Voltc panevad juba ostmise paeval oma radikad peale, jargmisel paeval aga poletavad oma
masina klokkates maha ning siis saadabki Ordi nad uksetaha.
Kui aga kaardil on juba tehase poolt radikad kyljes siis klokates ja maha
poletades on garantiis ikkagi suurem toenaosus uut kaarti saada kui
mingi radikate lahtikangutamise jalgedega kaardiga.
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 07.12.2002 01:40:34 vasta tsitaadiga

NÜÜD AITAB!! LordVader, kas sa tahad banni saada või? See on nüüd täiesti lubamatu, et kui argumentidest puudu tuleb, hakkad siin teisi solvama ja mõnitama! icon_evil.gif HV-s on püütud arukalt ja tasakaalukalt vaielda, sinu selline stiil on täiesti sobimatu. Mine läbusta Zone foorumis kui tahad! icon_evil.gif
Wiltz
HV Guru

sõnum 07.12.2002 01:42:14 vasta tsitaadiga

njaah, MA OLEN SÕNATU, palju sa ütlesid kunagi oma vanusex olevat? 35, või oli 36? icon_eek.gif icon_confused.gif icon_eek.gif icon_confused.gif icon_eek.gif
Kas järgmisena tulevad need ähvardused mulle tappa anda nurga peal vä? icon_lol.gif

Mis raffas arvab, mulle juba tundub, et tyyp on mingi robot või midagi sellist? icon_eek.gif nagu programmi järgi laseb, ei saa osta selle venna fanatism icon_biggrin.gif Ei suuda nagu uskuda, et selline persoon(või äkki ikka mingi mazin?icon_wink.gif on siia HV'sse ära exind, lihtsalt vale koht!
tagasi üles
LordVader
Lõuapoolik
Lõuapoolik
LordVader

sõnum 07.12.2002 01:43:16 vasta tsitaadiga

troll kirjutas:
NÜÜD AITAB!! LordVader, kas sa tahad banni saada või? See on nüüd täiesti lubamatu, et kui argumentidest puudu tuleb, hakkad siin teisi solvama ja mõnitama! icon_evil.gif HV-s on püütud arukalt ja tasakaalukalt vaielda, sinu selline stiil on täiesti sobimatu. Mine läbusta Zone foorumis kui tahad! icon_evil.gif

Taiesti kindlalt kaib see Wiltz'i ja Voltc'i kohta.
tagasi üles
LordVader
Lõuapoolik
Lõuapoolik
LordVader

sõnum 07.12.2002 01:45:22 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
njaah, MA OLEN SÕNATU, palju sa ütlesid kunagi oma vanusex olevat? 35, või oli 36? icon_eek.gif icon_confused.gif icon_eek.gif icon_confused.gif icon_eek.gif
Kas järgmisena tulevad need ähvardused mulle tappa anda nurga peal vä? icon_lol.gif

Mis raffas arvab, mulle juba tundub, et tyyp on mingi robot või midagi sellist? icon_eek.gif nagu programmi järgi laseb, ei saa osta selle venna fanatism icon_biggrin.gif Ei suuda nagu uskuda, et selline persoon(või äkki ikka mingi mazin?icon_wink.gif on siia HV'sse ära exind, lihtsalt vale koht!

Ara mitte loodagi must lahti saada kui ma ise pole lopetanud. icon_smile.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 07.12.2002 01:49:28 vasta tsitaadiga

ongi nii jah, ta vist tõesti tegi kogemata kirjavea, kirjutas wiltz'i ja voltc'i asemel lordvader icon_lol.gif

selle ülesandega, et kirjuta veel midagi koomilist said sa hästi hakkama, aga üldiselt jah, soovitan minagi sul teha nii nagu troll ütles, muidu on sinu seletamised siin ilmselt seletatud. nali naljax, aga ex igal naljal ole kusagil piir! soovitan sul neid soovitusi nüüd kuulda võtta;)

Oh ei, armas vastane, ei proovi mina sust lahti saada, minu poolest seleta aga! icon_lol.gif Sa ise oled see, kes omale varsti siin kellad taha keerab icon_wink.gif

viimati muutis Wiltz 07.12.2002 01:51:34, muudetud 1 kord
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 07.12.2002 01:50:29 vasta tsitaadiga

LordVader kirjutas:
troll kirjutas:

Taiesti kindlalt kaib see Wiltz'i ja Voltc'i kohta.

Põhilise vaidluse kutsus esile sinu väide, et Gigabyte teeb parimaid videokaarte (järelikult paremaid kui ka ATI ise icon_rolleyes.gif ), peale selle on sul lausa uskumatu võime oma tekst väga provokatiivselt kirja panna, mis lausa kutsub vaidlema. Kogu enne natuke autoriteeti siin foorumis, siis hakka sedasi vastuvaidlemist mittesallival kombel kirjutama! Selliste sõnavõttudega kogud vähemalt minu silmis ainult miinuseid.

Wiltz
HV Guru

sõnum 07.12.2002 01:55:17 vasta tsitaadiga

ähh, troll ära vaevu, see on mõttetu, tyyp hakkab jälle sinuga otsast peale. Vaata, millise textini ta lõpux välja jõudis icon_lol.gif see ei ole enam lugemist väärt. Sul pole mõtet vaielda inimesega, kellel puuduvad vaidlemisex vajalikud teadmised icon_biggrin.gif
Säästa parem oma aega millegi parema jaox, see tyyp on oma margi siin nagunii juba täiesti maani maha teinud.

btw, tahtsin kysida,et kas kudagi kogu selle teema all oleva texti omale mazinasse mingi wordi või muu failina ära save'da?icon_smile.gif tahaks kohe säilitada nii geniaalse venna nagu lordvader tööd icon_lol.gif See tema jutu arendus just on lihtsalt nii hea, kuidas see muutub aina rohkem ja rohkem läbux icon_wink.gif
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 07.12.2002 02:10:06 vasta tsitaadiga

Tavalise Copy - Paste-ga sain küll Notepadi salvestada kogu teksti (ilma graafiliste piltideta).
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 07.12.2002 02:12:38 vasta tsitaadiga

File->Save As->Web Archive, Single File
kokku mingi 600k lõbusat juttu yhes failis ja piltidega icon_biggrin.gif

LordVader
Lõuapoolik
Lõuapoolik
LordVader

sõnum 07.12.2002 02:13:02 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:

Oh ei, armas vastane, ei proovi mina sust lahti saada, minu poolest seleta aga! icon_lol.gif

Vaga hea, nii teemegi.
tagasi üles
traks
HV Guru

sõnum 07.12.2002 02:18:08 vasta tsitaadiga

LordVader kirjutas:

Vaga hea, nii teemegi.

[gong]

kena, teine raund, aga tore oleks kui te suudaks siin vähe intelligentsemat vestlust arendada- tuua veenvaid argumente, põhjendada, mitte aga lahmida, mõnitada, solvata jm moodi nõmetseda

muidu siin teemas leiduvast infost saaks pasa eemaldamisel päris huvitava jutu kokku imo

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 07.12.2002 02:47:56 vasta tsitaadiga

"kena, teine raund, aga tore oleks kui te suudaks siin vähe intelligentsemat vestlust arendada- tuua veenvaid argumente, põhjendada, mitte aga lahmida, mõnitada, solvata jm moodi nõmetseda"

omalt poolt olen üritanud sellex kõik teha, õigemini üritasin mingi hetkeni, kuni sain aru, et pole mõtet icon_lol.gif lahmimisest ja sõimamisest püüdsin siiski hoiduda, mõne asja puhul aga mitte mõnitada on lihtsalt raske, sry icon_redface.gif

tnx nõuannete eest savemise kysimuses!
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 07.12.2002 10:21:30 vasta tsitaadiga

nonii, alustame siis teise tooniga... nimelt hakkan mina t2na oma videole radikaid kylge panema, ehk saab millalgi paar pilti kah icon_smile.gif kuigi olen ilma radikateta omal videokaardi suutnud juba 290/290 peal 3d margi 2ra tegema panna...

joonistasin paintis siis kaks pisikest pildikest kah, millised mu m2lu radikad tulema peaksid, st sellised nad on, nüüd vaja vaid kylge liimida ja termopasta vahele tsurada...

kaardiga paralleelselt asetsev radikas n2eb kyljelt vaatest v2lja selline...

kaardiga risti asetsev radikas aga selline:

neile tuleb peale puhuma kyljelt suur ventilaator p88retel 2500 rmp
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 07.12.2002 11:13:20 vasta tsitaadiga

7mm ribide vahe ?
nati palju ei ole we?

mul omatehtud mäluradikatel on 1mm vahe
ja ostetud GPU radikal ~1,5mm

tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 07.12.2002 11:39:02 vasta tsitaadiga

Nu kirjutas:
7mm ribide vahe ?
nati palju ei ole we?

mul omatehtud mäluradikatel on 1mm vahe
ja ostetud GPU radikal ~1,5mm

ei ole nati palju: see v6ib tunduda küll palju aga jahutamiseks on just hea - 6hk saab kiiremini ribide vahelt l2bi liikuda.... ja pealegi on see 0,7 cm ribide ylemiselt poolt: alt poolt on vahe mingi 0,3cm
mul on aktiivne jahutus aga sul on passiivne - see annab kah eelise suurematele vahedale icon_wink.gif
aga jah ex siis vaatan mis saab kui need peale olen pannud icon_wink.gif

radikate materjal tundub igatahes jumala hea olema - asi t6mbub soojax mingi 5 sekiga ja sama kiiresti kylmax kah thumbs_up.gif

algul katsetan ilma lisavendita ja hiljem lisan 1 v6i 2 13 cm l2bim66duga venti neile peale puhuma - vendid p88rlevad 2500rpm... peaks 2ra jahutama küll.....

sama systeemi on kasutatud ka vene mootorratastel - 6hkjahutus.. radikad ongi mul samast materjalist - ja nagu teada on jahutab see radikas vene mootorratta ilusti 2ra - mix ei peaks olema siis sama videokaardiga - see ju palju kylmem kui sisep6lemismootor thumbs_up.gif
pealegi teevad lisavendid kah oma t88d icon_wink.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 07.12.2002 11:58:20 vasta tsitaadiga

Te unustasite väga tähtsa lüli, miks ATI kaartidele mälude radikaid defaultina ei panda:
nimelt asuvad radeoni mälud täpselt kohakuti mõne emaplaadi mäluslottidega (oh neid neetuid valgeid kinnitusnagasid). Ja juhuslikult kaardi pinna ja nende nagade vahe on max 1cm, seega radika olemasolul lihtsalt kaart ei mahu emaplaadi peale, mäluradika paksus peaks olema max 5mm. Mis firma teeks endale kahju sellisel moel, et osadele emaplaatidele kaart lihtsalt ei sobiks. Siinkohal kordaks GB kaardi mäluradikate ainult ühele poolele panemise asja, teisele poolele pannes hakkaksid nad mäluslotte segama..

minul on radikad, TT omad, mingi 1,5cm kõrged, 5x5 ribide rivi (kogu tt jupp 3-ks saetud) ja suhtkoht ilusti ära mahtusid, mu emaplaadi mäluslotid naca tagapool, aga ainult mingi 1cm on vahet. Samas teise arvuti chaintechil (microATX) ma oma kaarti enam kasutada ei saaks, kuna radikad jäävad ette.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 07.12.2002 12:01:09 vasta tsitaadiga

nojah, seda ma panin oma eelmise emaplaadiga kah t2hele, et yks m2lu radikas tuleks v2iksem teha, aga 6nneks uue epox 8k5a2'ega selist probleemi pole, tee nii suured, kui tahad, ruumi j22b veel ylegi...
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 07.12.2002 12:08:39 vasta tsitaadiga

sama siin. mu eelmisel, MSI plaadil jäi DIMM peasd täpselt mälu radika alla. mahtus küll ära. aga mälu kättesaamiseks tuli video ära võtta.

Epox'il on agp pesa nati eemal.

ja Voltc pane siis pilte ka kui radikad küljes.

tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 07.12.2002 12:11:27 vasta tsitaadiga

Nu kirjutas:
sama siin. mu eelmisel, MSI plaadil jäi DIMM peasd täpselt mälu radika alla. mahtus küll ära. aga mälu kättesaamiseks tuli video ära võtta.

Epox'il on agp pesa nati eemal.

ja Voltc pane siis pilte ka kui radikad küljes.

kui kuskilt digi kaamera saan siis panen kindlasti.... kuigi need radikad teevad mu vidika hulluks elukaks icon_smile.gif
tagasi üles
Dumb(_;_)
HV veteran

sõnum 07.12.2002 13:50:56 vasta tsitaadiga

voltc kirjutas:
kuigi olen ilma radikateta omal videokaardi suutnud juba 290/290 peal 3d margi 2ra tegema panna...

Kaugele need lisaradikad ja ventilaator edasi minna on lubanud?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 07.12.2002 16:36:52 vasta tsitaadiga

Dumb(_;_) kirjutas:

Kaugele need lisaradikad ja ventilaator edasi minna on lubanud?

m2luradikatest ei tea veel eriliselt midagi, kuna 6htul hakkan neid alles kylge panema, ventikaga l2heb aga paar n2dalat aega, kuna teen ise pleksi klaasist korpuse kaane ja sinna l2heb ventikas kylge... p6him6tteliselt on need radikad selleks, et saavutada stabiilsus k6rgematel mhzidel, mitte eriliselt midagi juurde saada.... yhes6naga on need tulemused saavutatud vaid hetkeks, nüüd aga ajan taga pysivat klokki icon_wink.gif
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 07.12.2002 19:10:59 vasta tsitaadiga

niih, m2luradikad on nüüd edukalt paigaldatud... nüüd siis algavad esimesed testimised... yhe korra tegin deflaudiga 3d margi 2ra ja radikad olid umbes 4x jahedamad, kui lihtsalt m2lud.... kuigi ei tasu teil nüüd arvata, et mul radikad sitalt soojust juhivad, nimelt proovisin samasuguste radikatega yhtemoodi veel, kuidas asi ikkagi sooja juhib, nimelt liimisin 2 radikat taldapidi kokku, pannes sinna vahele termopastat, pistsin yhe radika korraks sooja vette ja teine radikas l2ks praktiliselt kohe kuumaks, niisiis on soojusjuhtimine v2ga hea icon_smile.gif thumbs_up.gif.... nüüd testima

esimeseks testiks tegin siis core 250 ja mem 285, kui ennem oli sedasi v2heke artefakte nature testis + m2lud olid tulikuumad, siis nüüd ei olnud yhtegi artefakti ja radikad olid h2sti v2heke leiged... ja seda passiivse jahususega, kui toas on 22 kraadi sooja icon_smile.gif proovin korra 295 mhzi panna m2lud, siis r22gin teile kah, mis juhtus icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Videole radikad mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.