Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
triippriit
HV kasutaja

|
05.06.2005 11:47:48
|
|
|
Ordi on tore koht.
Rapla esinduses on ka korralik garantiitöö. Mitte nagu Taigis.
_________________  |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
tolm
HV kasutaja

|
06.06.2005 16:05:57
|
|
|
nüüd kõik ordisse a64 3000+ ostma, mina ostsin ja Venice on 8)
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
06.06.2005 22:21:38
|
|
|
Devilguy, mille sa ostsid, tray voi inboxi?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
tolm
HV kasutaja

|
06.06.2005 23:14:50
|
|
|
tray. kui ma ära ostsin siis pidi laos veel 12tk olema järgi
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
KENWOOD
HV Guru

|
07.06.2005 10:11:19
|
|
|
Devilguy kirjutas: |
tray. kui ma ära ostsin siis pidi laos veel 12tk olema järgi  |
peaks nüüd kaaluma seda 64biti masiana ostu juba
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
09.06.2005 13:28:56
|
|
|
triippriit kirjutas: |
Ordi on tore koht.
Rapla esinduses on ka korralik garantiitöö. Mitte nagu Taigis. |
Parandus siiski. Raplas on Ordi edasimüüja, mitte Ordi esindus. Siiski kiidusõnad ka minu poolt sinna.
_________________ 'sup? |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
meesmetsast
HV veteran

|
21.06.2005 04:22:05
|
|
|
Muidu tore pood aga Tallinnas Tondil asuvas salongi olen mina alati sattunud alati siis kui seal on 1 müüja ja 12 ostjat.
Seetõttu on nii mõnedki jupid tulnud mujalt osta.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
21.06.2005 06:12:52
|
|
|
To NuCleo ja triippriit: Edasimüüjad ei tohi garantiiremonti teha, selleks peavad nad asja Ordi esindusse edasi saatma 8) Seega tõenäoliselt tehakse mõnd pisiasja ise kohapeal - lahtitulnud pistik, millegi juurdelisamine-äravõtmine jms Ja Raplas on Ordi edasimüüja teenindus kõvasti mannetum kui on seda Taigi oma. No mis remonti saab teha 10-15 minutiga - kui juba esindaja teatab, et "mul pole rohkem aega ja pean järgmisesse kohta kimama"
Aga tegelikult tüüpviga, kus üksiküritajast FIE ei suuda ära otsustada, et kas tegeleb ainult edasimüügi või ainult hooldusega ja siis rabab 2-l rindel, suutmata ühtegi korralikult ära teha, kuna mõlemad valdkonnad on erinevad ja nõuavad endale 100%-list pühendumist
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
raibs
HV vaatleja

|
21.06.2005 10:30:18
|
|
|
Tüüpveaks võiks lugeda ka seda, et mr. tahanteada võtab sageli sõna vaid sõnavõtmise enese pärast, vaevumata omi väiteid põhjendada.
Edasimüüjad, kel on õigust teostada ORDI müügigarantiid:
http://www.ordi.ee/pood/garantii?id=xk5ZtT4X&mv_pc=249
_________________ vikat konna ees ei kohku |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
21.06.2005 11:08:00
|
|
|
To raibs: Ära räägi asjadest mida Sa ei tea Ordil on 4 esindust, kes on volitatud garantiiremonti teostama Ülejäänud edasimüüjad on kohustatud toote vastu võtma ja selle Ordi esindusse toimetama. Ja nii paneb keerukama vea korral ka Raplas esindaja selle ELS-i ja saadab selle Ordi esindusse 8)
Ja kui tahad näidet: Siis viimane: katkine CD-kirjutaja - saadeti Tartusse, Tartust tuli uus asemele
AS Ordi garantii- ja teenindusosakonnad:
Betooni 9, Tartu
Pärnu mnt 142, Tallinn
Aia 8, Pärnu
Tallinna mnt 4a, Narva
Ja kus siin nimekirjas Rapla esindaja on
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Henrik
HV kasutaja
|
21.06.2005 11:18:36
|
|
|
To tahanteada: teinekord loe põhjalikumalt antud lingilt teksti - või siis võta vaevaks lehekülg vähemalt lõpuni kerida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Alfredo
HV kasutaja
|
21.06.2005 11:22:53
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
AS Ordi garantii- ja teenindusosakonnad:
Betooni 9, Tartu
Pärnu mnt 142, Tallinn
Aia 8, Pärnu
Tallinna mnt 4a, Narva
Ja kus siin nimekirjas Rapla esindaja on  |
Näiteks siin:
tsitaat: |
AS Ordi Sertifitseeritud Partnerid:
DotBox OÜ Lepa 2, Võru
Einer Lillepea FIE Puiestee 2, Valga
Elion Ettevõtted AS, Teleteenused, Tarne- ja hooldustalitused üle Eesti
Inforing OÜ Vaksali 6, Viljandi
Infosüsteemide OÜ Riia 26, Tartu
IVC Arvutiteenused OÜ Põik 2, Jõhvi
Martti Raavel FIE Tallinna mnt 33, Rapla
Olor K.T. OÜ Pärna pst 13, Valga
Sivero OÜ Kalevi 20, Haapsalu
Tarivara OÜ Lembitu 2, Võru
TT Tarkvara OÜ Lossi 22, Viljandi
Urmas Kaiv FIE Lembitu 2, Võru
Uus Programm OÜ Rakvere 12c, Jõhvi
Vester TKM AS Sepa 2, Valga |
_________________ Ka Ternobõlis tärkab taas kevad: muru läheb aina sinisemaks ja põõsastes hauguvad linnud. |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
21.06.2005 13:46:38
|
|
|
tahanteada, võib-olla ajasid lihtsalt natuke liiga rumalat teksti ukse vahel, et sulle aega ei jätkunud!?
Mina olen igatahes rahul.
_________________ 'sup? |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
MMX-Power
HV kasutaja

|
30.06.2005 11:52:01
|
|
|
järjekordne hea kogemus Ordi poega. läksin sinna, et osta kindel komplekt, siiski otsustasin poes seda natukene muuta, kuna mõnigate juppide puudumisel, mida ma tahtsin, pakkus müüja veel parema lahenduse parema h/w'ga, aga hinna silt jäi samaks. arvuti sain lubatut päeval kätte. Ordile
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alfredo
HV kasutaja
|
30.06.2005 11:57:34
|
|
|
NuCleo kirjutas: |
tahanteada, võib-olla ajasid lihtsalt natuke liiga rumalat teksti ukse vahel, et sulle aega ei jätkunud!?
Mina olen igatahes rahul. |
Ehk siis järjekordne tõestus sellest, kuidas härra kodanik tahanteada lahmib niisama ilma fakte uurimata ja kui keegi suudab faktidega tema jutu ümber lükata, siis on lihtsalt mokk maas. Või siis lihtsalt lahmib ja rohkem teemasse ei vaatagi.
_________________ Ka Ternobõlis tärkab taas kevad: muru läheb aina sinisemaks ja põõsastes hauguvad linnud. |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.06.2005 12:23:43
|
|
|
To Alfredo: Aga kas oskad ikka vahet teha "Garantii- ja teenindusosakonna" ja "Sertifitseeritud partneri" vahel
"Garantii-ja teenindusosakonnal" on õigus teha garantiiremonti - nii suuremaid kui väiksemaid töid.
"Sertifitseeritud partneri müügigarantii" tähendab seda, et nad on kohustatud katkise toote vastu võtma, üle vaatama ja kui on keerukam viga, siis selle edasi saatma "garantii- ja teenindusosakonda".
Ehk siis mina, kui ostja ei pea seda oma kulu ja kirjadega garantiikeskusesse saatma, olgugi, et võin seda teha.
Ja lähipäevil teen ka nii - Ordist ostetud garantiiline monitor ei lähe mitte "sertifitseeritud parneri" kätte, vaid läheb otse Tallinasse Pärnu mnt.142 Sest kui viin mõne müügifirma kätte, saadetakse see monitor nii ehk teisiti edasi Ordi esindusse
Enne seda oli toiteplokid ümber vahetada - täpselt samuti - vahetusega tegeles ainult Ordi esindus, mitte Ordi edasimüüja.
-------------------------------------------------------------------------------
Samalaadne süsteem kehtib ka paljudes teistes firmades - Enter, K-Arvutisalong...
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alfredo
HV kasutaja
|
01.07.2005 09:17:25
|
|
|
tahanteada, see, kuhu sa oma asju remonti või garantiisse viid on tõesti sinu oma asi ... aga mis mõte on kisada selle üle, kus see garantiiremont tehakse?? Sisuliselt kui ma ka viiksin asja edasimüüja juurde, siis asja kordasaamine pikeneb mingi päeva võrra kõigest võrreldes sellega, mis ta otse esinduses oleks. Minule on ikkagi esmajärguline mugavus ja lähedus ... st, et ma ei hakka sõitma teise linna otsa mingisse väheste parkimiskohtadega piirkonda, et tassida, mitmekilost monitori jupp maad süles, kui ma saan asja viia poole lähemal asuvasse ja vabalt valitavate parkimiskohtadega kohta.
Kui härra tahanteada jaoks on see Pärnu mnt Ordi esindus lähim, no ma ei saa aru, mida sa siis kisad selle üle, et edasimüüjad ise ei tee remonti? On loomulik, et kõik edasimüüjad ei jõua oma palgal pidada elektroonikut, kes kord kuus esinevaid keerulisemaid probleeme lahkama peab.
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
01.07.2005 09:25:28
|
|
|
Tegelikult ei tee Ordi Pärnu mnt esindus ise ka monitoride remonti (vähemalt samsungide oma mitte).
Kui ma neile oma kuvari viisin siis pakkusid nad mulle võimalust, et ma ise viin selle Mustamäele Fujitsu OY vms.
Kui nii oleksin teinud siis oleksin kuvari väidetavalt kiiremini kätte saanud.
Kahjuks aga ei tahtnud see remondikoht mulle asenduskuvarit anda seega viisin ikkagi Ordisse.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
raibs
HV vaatleja

|
01.07.2005 09:36:14
|
|
|
Tundub, et mr. tahanteada on jälle hoos...
Väike soovitus - raiska naaatukene vähem aega oma postituse värviliseks-rasvaseks-smailiseks disainimisele ja otsi selle asemel esitamiseks konkreetseid fakte või vähemalt viiteid faktidele. Usu, posti sisu muutub sellest oluliselt tõsiseltvõetavamaks (vähemasti minu isiksuse silmis). Millest selline enesekindel väide, et sertifitseeritud partner ON KOHUSTATUD keerukama vea puhul asja igal juhul ORDI teenindusse toimetama.
Loeme nüüd uuesti ja mõttega (kui vaja, siis mitu korda) läbi AS ORDI müügigarantii tingimuste punkt 12 alguse...
_________________ vikat konna ees ei kohku |
|
tagasi üles |
|
 |
nmk
Kreisi kasutaja
|
01.07.2005 20:48:23
|
|
|
tsitaat: |
Kaup jõuab ~paari päevaga sinuni, kui see on olemas Tartu laos.
Kui kaup on mujal ORDI laos, siis veel ~paar päeva otsa.
Ja kui Ordi ladudes ei ole, siis ....
... siis saad päris kaua oodata.
|
sai siis tellitud emaplaat, jahuti ja toitplokk. lugesin seda teemat ja vaatasin, et toidet laos pole, muutusin vaikselt närviliseks. saatsin ordisse maili, et kaua umbes läheb- vastus 2-3 nädalat ja siis ka ei saa veel kindlalt lubada. pakuti asenduseks enamvähem samaväärset toidet, mis oli veel 50 eeku odavam ja kohapeal olemas, imelik, et seda hinnakirjas pole neil. olin nõus ja täna juba teade postkastis, et võin postkontorisse järgi minna asjadele minuarust väga teenindus, mailidele vastati ka suht kiiresti.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
01.07.2005 21:12:48
|
|
|
ise tellisin AC-CS2 ning koju jõudes avastasin, et vent ei tööta kiirustel mis ORDI lehel lubatud. tuligi välja, et valeinformatsioon. väikse kirjavahetusega kõik korras ning saatsin täna vendi tagasi ning saadavad vastu teise, natuke kallima (vahe kinni makstud minu poolt). eriti positiivne oli see, et meilidele vastati kiiresti ning väga vastutulelikult.
seni kõige positiivsem kogemus (mikromaailmaga suht sarnane situatsioon ning nemad on väga passiivsed).
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
k2iguvahetaja
HV veteran
|
04.07.2005 16:55:42
|
|
|
Täna ema käis 120mm led venti ostmas. Tahtsin sinist või valget. Ema küsis valget või sinist ka. Ikka on fakin roheline antud. Pakendi tegin lahti(ei lugenud, väikselt oli kirjas ka et roheline), nii et tagasi ma seda viia ei saa.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
kk
HV veteran

|
04.07.2005 17:06:52
|
|
|
Küsi ilusti. Kui Sul värv tähtis siis tõenäoliselt saad jutule.
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
7 :: |
3 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
04.07.2005 21:20:48
|
|
|
k2iguvahetaja kirjutas: |
Täna ema käis 120mm led venti ostmas. Tahtsin sinist või valget. Ema küsis valget või sinist ka. Ikka on fakin roheline antud. Pakendi tegin lahti(ei lugenud, väikselt oli kirjas ka et roheline), nii et tagasi ma seda viia ei saa.  |
mine käi ilusti arvega poes ära, võetakse ikka jutule aga äkki emale pakuti rohelist ja ta arvas, et vahet pole mis värv?
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
k2iguvahetaja
HV veteran
|
04.07.2005 21:52:25
|
|
|
Ei, kindlalt ei. Ema küsis valget või sinist, siis müüja otsis, ütles ei ole, aga siis ütles, et oh siin on veel üks vms. Kui ledid ei põle paistab see tõesti valge, aga ledid on rohelised.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|