Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 89, 90, 91  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
leits
HV Guru
leits

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.06.2005 17:17:54 vasta tsitaadiga

Öhöö, üks käsi radika küljes ja teine arvuti kyljes, 2 optilist seadet läks ja 40gb hdd ka icon_rolleyes.gif Dno mis selle tingis, staatiline vms?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 06.06.2005 17:27:21 vasta tsitaadiga

ei tea küll mida sõber jõi, aga tõmbas märja monitoripuhastuslapiga üle töötava graafikakaardi-- "tahtsin puhastada." 9600PROl tuli kah kõik suits välja. Nüüd on masinas 2MB kaart. Küll vannub.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
margusser
HV Guru

sõnum 06.06.2005 17:31:45 vasta tsitaadiga

freaker, mulle ei taha toda kaarti anda?
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 167
tagasi üles
tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 06.06.2005 17:46:52 vasta tsitaadiga

esialgu otsib veel parandajat. Ei usu et midagi väga hullu läks, mingeid jälgi näha ei ole.
tagasi üles
TitaNiuz
HV kasutaja

sõnum 06.06.2005 18:40:35 vasta tsitaadiga

Hiljuti saatsin tänu hajameelsusele oma 20gb maxtori õhtule. Juhtus see seoses bios update'iga.

noh uus bios saadaval, uuendasin ära, tahtsin klokkida veidi.............. wtf........... keeldub. no ok, vana bios tagasi, clear cmos........... arvut käima.......... bios ees........... aga mida ma nüüd tähele panin, oli see sama clear cmos jumper. Ta oli "clear" asendis...........
arvut kinni................jumper õigeks tagasi.............arvut käima........

vindi idendifikatsiooni "MAXTOR VAM511J" asemel oli "Mahtnr ARES C64K"

Kusjuures see "ARES" veel vilkus icon_lol.gif
läinud ta oli............ nüüd istun 80 gb exelstori taga.

Mõni päev tagasi tegi arvuti resa keset defragmenti. Viskas sinist, et MACHINE_CHECK_EXEPTION........ja resa.
Endal juba antarktika soolestikus, kui biossi nägin - sama räbune kõvaketta firma nime moonutus, nagu maxtoriga oli. Kahtlustasin toidet. Vahepeal ei tundnud vinti ära, hiljem lülisin uuesti sisse - nimi õige! tundis ära.............. AGA " read error". Ok.........ööseks raal välja, hommikul sisse......Boodib!!!
Keset buutimist uus resa, teine kord jälle. Üles ei tulnudki. Jälle sinine, et MACHINE_CHECK_EXEPTION......... ok kuna kahtlustasin toidet ............. raal kinni, ühendasin lahti video, cd-rom ja cd-rw, raal käima. Tuli üles.

Praegugi olen selle raaliga siin tippimas, ainsaks IDE-seadmeks kõvaketas, videokart passiivis. biosis default sätted.
Põhiline oli aga see räbune vindi nimi biosis.......mõtlesin juba, et hakkab jälle pihta.

asi oligi toites, sest juba kaua aega on 12v mini 10-11v kandis. Codegen 400w.

tolm
HV kasutaja
tolm

sõnum 06.06.2005 18:48:44 vasta tsitaadiga

ai krt mul kah praegu 12v everesti andmetel 11,20v icon_confused.gif

krt peab ikka uue toite sebima.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
gamer
HV veteran
gamer

sõnum 06.06.2005 20:04:04 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ta oli "clear" asendis...........

kuda ta sul üldse tööle läks? mu mobo küll clear asendis voolu taha ei võta.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
margusser
HV Guru

sõnum 06.06.2005 20:04:32 vasta tsitaadiga

Devilguy, Vaatad programmiga?
Mõttetu
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 167
tagasi üles
kedambarai
HV kasutaja
kedambarai

sõnum 06.06.2005 20:33:39 vasta tsitaadiga

1kord sain oma 8088-le(xt) uue mobo ja hdd kontrolleri. toiteka ärisin vana xt klaveri vastu, molu jäi samaks. ibm-i roheline seasilm. kuna kesta pold kuskilt saada panin 286 laua peal kokku ajaleht peale et tolmuseks ei saaks. 1,2mb 5'' draiv oli ka, see pandi vene konstruktoriga hdd külge. vägev. surfan siis nc-s ja jarsku ühes kaustas failinimed mingi x nimedega. proovin lahti teha ütb et mingi failure või error või midagi sellist. siis jarsku krt kõik kaustad on sodid peale ühe. natuke keevitamist ja muretsemist viskaski hdd pildi tasku. kõige suurem error tuli ette ja kõik. hiljem selgus et hdd üks kaablitest logises icon_smile.gif (krt oli ikka tehnika vanasti icon_biggrin.gificon_biggrin.gif )

hilisem juhtum - linuxi rondil arvasin et ruuterina pole hdd vaja. toide tagant ära käigult. norm, töötab. aga kui olin juba natuke vintis peaga majandanud ja muid masinaid parandanud tuli tahtmine loogi lugeda. selge, ketas vaja järgi panna. ei viitsind maha killida linuxit, hakkasin lolli peaga toidet tagasi panema hdd-le krt näpp oli vedel ja ruumi vähe, klemm läks viltu ja särises ja pildus sädemeid natuke. ehmatasin küll jõhkralt. aga kui masin väljas ja toide tagasi siis pärast jälle töötas nagu loom icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tolm
HV kasutaja
tolm

sõnum 06.06.2005 21:42:00 vasta tsitaadiga

margusser kirjutas:
Devilguy, Vaatad programmiga?
Mõttetu

bioses pole üldsegi +12v'd näidatud icon_confused.gif
tagasi üles
tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 06.06.2005 23:09:20 vasta tsitaadiga

Devilguy kirjutas:
bioses pole üldsegi +12v'd näidatud icon_confused.gif
Siis ei saa seda ka programm näidata. Vaatad teibaid!
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 07.06.2005 00:34:32 vasta tsitaadiga

tegin upgrade´i aga poolikult kuna raha oli ainult 3k tol hetkel. asuse a7n8x-x plate, sempron i 2600+ ja mingi elixir i pc3200 m2lu) toimib v2ikeste lisadega praegu kastis ) kuna vana agp oli 2x ja see plate toeab vahemikus 4x-8x aga kaardile pappi ei j2tkund, lasin migni vana pci grafkaga antistaatilise koti peal. tulen siis loengust ja ostsin poest syya kaasa, muuhulgas mingi poola spordikorgiga limpsi, et t6mmad hammastega korgi yles, pigistad iba omale kurku ja siis lykkad korgi tagasi. t6mman siis kotletik6rvale katte maha, limps pudelist minema nagu sampus, algul lakke. ma siis laksuga ots suhu, et kaua sealt ikka tuleb. tuli rohkem ma siis selle sedasi kaarega yle toa.. .kui vaatama hakkasin, siis monitor, hiir, klaviatuur, HDD de CDRW hunnik ujus aga platest j2i nii ca 1cm puudu ja isekaablipealt tilkus ka enne maha.. esimesed paar sydamel88ki j2id ikka vahele et nüüd p6leb.. nyyyd p6leb.. 10sek 20 sek.. icon_biggrin.gif
tolm
HV kasutaja
tolm

sõnum 07.06.2005 08:28:13 vasta tsitaadiga

ja pärast hakkavad klaviatuur ja hiir mõnusasti kleepuma

arr icon_biggrin.gif
tagasi üles
TitaNiuz
HV kasutaja

sõnum 07.06.2005 20:30:26 vasta tsitaadiga

gamer kirjutas:
tsitaat:

Ta oli "clear" asendis...........

kuda ta sul üldse tööle läks? mu mobo küll clear asendis voolu taha ei võta.

läks ilusti tööle - aga biosi screeni all servas ütles mingit errorit ja siis kohe hakkasin uurima, milles asi...

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 08.06.2005 08:24:27 vasta tsitaadiga

läks ilusti tööle - aga biosi screeni all servas ütles mingit errorit ja siis kohe hakkasin uurima, milles asi...[/quote]

läheb küll tööle, ma olen ka unustanud, aga sis on erroriks "checksum error - defaults loaded" ja seaded ei salvestu

skiptomylo
Piiratud kasutaja
skiptomylo

sõnum 11.06.2005 17:35:43 vasta tsitaadiga

minu õnnetus arvutiga ...suurim õnnetus vist oli see kui kohvi läks kaviatuuri vahele ....töötab siiamaani...muud nagu juhtunud ei ole
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 53
tagasi üles
Reimold
HV kasutaja

sõnum 11.06.2005 18:29:45 vasta tsitaadiga

Minu suurimad apsakad/õnnetused arvutiga.

Mälu surusin viltu pessa............ Tuli suitsu ja nüüd ei ole ei mälust ega emaplaadist töötegijat enam icon_cry.gif
9800 pro sai ka just müüdud hetk enne, kui midagi mängitavat välja tuli (San Andreas & Bf2 )
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Death
HV Guru
Death

sõnum 11.06.2005 20:48:05 vasta tsitaadiga

minu kõige kummalisem oli see kui tegin P1le mälu upgradei... igaüks kes on EDO mälusid kitsast vahest välja tirinud tevad milline drag see on. panen suuremad mälud sisse... Beep - Beep - BEEP. Tirin mälusid ühe kaupa välja - endiselt piuksub. Kõik välja tiritud ja IKKA piikub. DAMN. jõudsin juba vihastada... siis hakkan mälupesi uurima. KRT. kaks klemmikest edo pesas risti! Võtsin siis peenikese teraga kööginoa, väänasin klemmid sirgeks ja oma soonte sisse tagasi nin lükkasin mälud sisse. Siiani käib.
mmz
HV veteran

sõnum 11.06.2005 21:51:46 vasta tsitaadiga

Minu cd kirjutaja hääl sarnaneb viimasel ajal ilma õlita töötavale traktorile. Ainus vahe on see et hääl on vist veidi tugevam kui õlita töötaval traktoril. Kirjutades on vaikne, kuid kui plaati lugema hakkab, siis tuleb küll kõik aknad ja uksed kinni lükata et naabreid ei segaks ja endale kõrvatropid panna. icon_razz.gif
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
Alfredo
HV kasutaja

sõnum 13.06.2005 14:20:41 vasta tsitaadiga

mmz kirjutas:
Minu cd kirjutaja hääl sarnaneb viimasel ajal ilma õlita töötavale traktorile. Ainus vahe on see et hääl on vist veidi tugevam kui õlita töötaval traktoril. Kirjutades on vaikne, kuid kui plaati lugema hakkab, siis tuleb küll kõik aknad ja uksed kinni lükata et naabreid ei segaks ja endale kõrvatropid panna. icon_razz.gif

Tegelikult võiks sinu jutust lähtuvalt ikkagi selguse mõttes küsida, et oled Sa ilma õlita töötavat traktorimootorit kuulnud üleüldse?

mmz
HV veteran

sõnum 13.06.2005 19:36:52 vasta tsitaadiga

Alfredo kirjutas:
mmz kirjutas:

Tegelikult võiks sinu jutust lähtuvalt ikkagi selguse mõttes küsida, et oled Sa ilma õlita töötavat traktorimootorit kuulnud üleüldse?

ei aga ma kujutan umbes ette icon_razz.gif
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
Alfredo
HV kasutaja

sõnum 13.06.2005 21:03:41 vasta tsitaadiga

Umbes ette kujutamine ei vasta mitte kunagi tegelikkusele icon_wink.gif
.leraak
HV kasutaja
.leraak

sõnum 15.06.2005 03:20:45 vasta tsitaadiga

Aga mina arvan, et kui piisavalt kaua ilma õlita töötab, on sigavaikne asi ju... icon_wink.gif

(Maal just jooksis põka mootor kokku.. icon_confused.gif Saale tükid olid õlifiltris icon_neutral.gif )

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 16.06.2005 12:51:09 vasta tsitaadiga

natuke keerulisem asi. vaja muuta c st opsys iga partitsiooni suurust d arvelt. samas olin ise seletanud, et k6ike mida vaja, peab hoidma d kettal. Powerquest partition magic iga siis asja kallale aga "apply changes" i ajal teade Found too many errors, process halted .. " peale resa d part kadunud. tibide raalist u 21 giga olulist muusikat ja muud jama kadunud koos sellega. kast Ordi plommi all ja ketast koju kaasa v6tmiseks v2lja v6tta ka ei saa. lKuna OS toimis, sai getdataback for ntfs v6rgukettale need vajalikud asjad tagasi tekitatud. moraal: kettaid tuleb ka NTFS is aegajalt scan ida =)

(Maal just jooksis põka mootor kokku.. icon_confused.gif Saale tükid olid õlifiltris icon_neutral.gif <- ilma 6lita s6ites kaob j6ud ja suurenenud kuumuse t6ttu detailide paisumisest j22b mootrr lihtsalt seisma. kui saale, kolvir6ngas vms katki l2heb, siis hakkab "klopsima" ja jookseb kinni t88osas kusagile vahele j22nud tykist ning puudulikust tsyklist tingitud v6imsusekaost . mina defineeriks seda ilma 6lita t88tavat traktorit kui ylekuumenemise tagaj2rjel detoneerima l2inud suurt diiselmootorit mis teeb v2ga j6hkrat h22lt.

prints
Kreisi kasutaja

sõnum 16.06.2005 15:39:35 vasta tsitaadiga

minu õnnetus oli selline et pool aastat vana läpakas kukkus vette
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 26
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 89, 90, 91  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.