Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Bully märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
StaticMoth
HV veteran
StaticMoth

sõnum 09.06.2005 19:18:22 vasta tsitaadiga

Alpine kirjutas:
Manhunti järg:P

Manhunt School Edition ... icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 99
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.06.2005 19:34:42 vasta tsitaadiga

HENTA, sind ma paneks sellise jutu peale rootsi kardinate taha kui see minu teha oleks! icon_lol.gif minu teha see aga ei ole ja ilmselt oled sa veel alaealine ka, seega saad sellist juttu tõenäoliselt pikka aega ajada, loodetavasti mingil hetkel kolksatab siiski mõistus pähe icon_biggrin.gif
MEIE, vähemalt mina, õnneks veel vägivalla keskel siiski ei ela...ja loodetavasti ei pea ka kunagi elama! sinu jutt on aga täpselt selline, et sina sooviksidki selle keskel elada, kuigi sa ei tea ilmselt päris täpselt selle sõna tähendustki.

et palju on vägivallata mänge? no mõtle natuke, mõtle natuke rohkem kui sa viimane kord mõtlesid!
NHL on vägivaldne tõesti, ma võin väita, et male on ka vägivaldne icon_lol.gif vahe on selles, et see vägivald avaldub "natuke" teisiti.
"fakt on see ,et mängud milles leidub vägivalda müüvad paremini kui teised" ilmselge, et see on täiesti idiootne väide, toon näite sellise mängu põhjal nagu sims, mis sa arvad kui suure müügieduga mäng see on?!? icon_lol.gif peaksid isegi aru saama, et näiteid võiks tuua ikka väga mitmeid...
mängude müügiedul on vägivallaga küll täiesti reaalne seos olemas, sellele ei ole mõtet vastu vaielda, kuid see, mis müüb ei ole nüüd küll mitte vägivald, vaid põnevus, stoori, feeling...kasvõi ilus graafika ja vägevad efektid!

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 09.06.2005 19:38:58 vasta tsitaadiga

Kas see tuleb nagu GTA ety tuleb missioone täita ja puha?

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 09.06.2005 19:46:53 vasta tsitaadiga

Nii kaua kui selliseid vägivaldseid mänge ostetakse ei lõppe ka nende valmistamine.
Simsis sai ka igasugu vägivaldseid asju teha. N. kuhugi ruumi kinni panna või siis üldse põlema panna.

gamzzz
HV kasutaja
gamzzz

sõnum 09.06.2005 19:49:07 vasta tsitaadiga

mission tappa oma klassi nohik kuna kittus sinu peal et sa pressid talt raha välja ja käsid oma ülesanteit tal täita icon_lol.gif
tappa direktor kuna ta plaanib su vanematele helistata sest sa jäid alkohooli ja narkootikumiga vahele icon_lol.gif
tappa matia õps kuna ta noomis sind sinu kiilaspäisuse tõttu icon_lol.gif

tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 09.06.2005 19:57:46 vasta tsitaadiga

tsitaat:
toon näite sellise mängu põhjal nagu sims
Üsna paljud inimesed sisustavad oma aega selles mängus inimesi uputades/põletades ja surnuks näljutades. Seal on tegelikult rohkem tegu vaimse vägivallaga icon_razz1.gif

Btw, oskad sa tuua välja veel mõne sarnase müügieduga ilma (vähese) vägivallaga mängu?
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
gamzzz
HV kasutaja
gamzzz

sõnum 09.06.2005 20:02:47 vasta tsitaadiga

nfsu , nfus2 , granttourismo 4 (ei oska seda kirjutada) jne.
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 09.06.2005 20:04:27 vasta tsitaadiga

gamzzz kirjutas:

Teist teelt välja või tagant sisse sõita pole vägivaldne?

Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 09.06.2005 20:10:18 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
gamzzz kirjutas:

No kuule. Kas siin teiste küsimustega pommitamine pole vägivaldne? Kui nii mõelda, siis jõllitamine on vägivaldne ja samuti tambid Sa ju klaviatuuri.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
StaticMoth
HV veteran
StaticMoth

sõnum 09.06.2005 20:17:29 vasta tsitaadiga

Rajareits kirjutas:
486 kirjutas:
gamzzz kirjutas:

No kuule. Kas siin teiste küsimustega pommitamine pole vägivaldne? Kui nii mõelda, siis jõllitamine on vägivaldne ja samuti tambid Sa ju klaviatuuri.

Õige jutt ...
Define violence 8)

Kust algab // lõpeb piir ?

viimati muutis StaticMoth 09.06.2005 20:17:48, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 99
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 09.06.2005 20:17:29 vasta tsitaadiga

..

viimati muutis 486 10.06.2005 00:04:16, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 39
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 09.06.2005 20:22:38 vasta tsitaadiga

486, mölisen seda, et autoga sõitmine ei ole minu jaoks vägivald. Seda saab võtta igat pidi. Minu jaoks on Terminaator parem, kui Dynamint, Sinu jaoks võib-olla mitte. Maitse asi.

StaticMoth, piir algab igaühe jaoks endal.. icon_wink.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
raix122
HV kasutaja

sõnum 09.06.2005 20:23:46 vasta tsitaadiga

kas mängus saab ainult käte ja jalgadega peksta või tulevad pesapallikurikad ja taolised asjad?
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 10.06.2005 02:40:22 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
HENTA, sind ma paneks sellise jutu peale rootsi kardinate taha kui see minu teha oleks! icon_lol.gif minu teha see aga ei ole ja ilmselt oled sa veel alaealine ka, seega saad sellist juttu tõenäoliselt pikka aega ajada, loodetavasti mingil hetkel kolksatab siiski mõistus pähe icon_biggrin.gif
MEIE, vähemalt mina, õnneks veel vägivalla keskel siiski ei ela...ja loodetavasti ei pea ka kunagi elama! sinu jutt on aga täpselt selline, et sina sooviksidki selle keskel elada, kuigi sa ei tea ilmselt päris täpselt selle sõna tähendustki.

et palju on vägivallata mänge? no mõtle natuke, mõtle natuke rohkem kui sa viimane kord mõtlesid!
NHL on vägivaldne tõesti, ma võin väita, et male on ka vägivaldne icon_lol.gif vahe on selles, et see vägivald avaldub "natuke" teisiti.
"fakt on see ,et mängud milles leidub vägivalda müüvad paremini kui teised" ilmselge, et see on täiesti idiootne väide, toon näite sellise mängu põhjal nagu sims, mis sa arvad kui suure müügieduga mäng see on?!? icon_lol.gif peaksid isegi aru saama, et näiteid võiks tuua ikka väga mitmeid...
mängude müügiedul on vägivallaga küll täiesti reaalne seos olemas, sellele ei ole mõtet vastu vaielda, kuid see, mis müüb ei ole nüüd küll mitte vägivald, vaid põnevus, stoori, feeling...kasvõi ilus graafika ja vägevad efektid!

Täiesti nõus, HV's on nii palju alaealisi lapsi ja imikuid kes ei saa maailma asjadest veel midagi aru icon_neutral.gif
HENTA puhul asi normaalne ka siis kui ta täisealine, haapsalus enamus inimesi vääralt arenenud.

tagasi üles
HENTA
HV kasutaja
HENTA

sõnum 10.06.2005 08:38:54 vasta tsitaadiga

Nojah kui sa nii arvad, kõige parem on ikka hakata kohe teisi solvama?
See näitab sinu enda arengu taset thumbs_up.gif
See oli vaid minu arvamus icon_wink.gif

Ja Wiltz mis sa tahad öelda kui sa mängid, mängid sa simsi jne
vaevalt! (või oli see kõne laste seisukohalt?)

Vägivalla kohapealt niipalju et ei tea kas just seda nii palju on aga igapäev kuuleb kuidas eestlased saavad venelaste käest peksa! (venelaste nn territooriumil)

pealegi... ma ei ela haapsalus elan lihtsalt läänemaal profiilis oli sellepärast nii
et kui ma panen oma elukoha ei saaks keegi aru kus ma elan.
Nüüd on ilmselt ka terve läänemaa alaarenenud icon_lol.gif
NB! Wiltz NHL-is avaldub see vastasmeeskonna liikme peksmisega icon_wink.gif mitte mingit teistmoodi
Vägivalla keskel....what about TV?

OK! OK!

JAH vägivald on paha, topitakse igale poole lähme streikima

LIVE LONG! icon_wink.gif icon_lol.gif

Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 10.06.2005 09:46:08 vasta tsitaadiga

muide, kogu see vägivald jne...
kust muidu inimesed võtsid et ilge peksmine, tapmine jne selles mängus toimub? sest Rockstar teeb selle? või selle yhe pildi alusel kus jalaga lyyakse? või yhel pildil kus poiss palli käes hoiab on nägu selline et kohe läheb killimiseks?

sest kui esimese posti lingist luggeda siis mäng on iseennesest selline:

tsitaat:
Gamers will "stand up to bullies, get picked on by teachers, play pranks on malicious kids, win or lose the girl, and ultimately learn to navigate the obstacles of the fictitious reform school."

et ma ei loe nagu kusagilt välja et tuleb kedagi tapma hakata või et mängus mingeid relvi oleks yleyldse jne. et mingi kas on mingi teine allikas mis viidab sellele? ma algul ei viitsinud seda gamespoti eelvaadet lugeda ja teie jutu alusel arvasingi kohe et ilge koolivägivalla teema on. icon_smile.gif

ahjaa, mängu teeb ju Rockstar Vancouver. kelle nimi on olnud vanasti Barking Dog ja kes on teinud selliseid asju nagu on Homeword: Cataclysm ja Global Operations. et yldiselt opis teised inimesed kui need kes GTA seeriat teinud(Rockstar North).

sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 10.06.2005 14:57:24 vasta tsitaadiga

tsitaat:
kust muidu inimesed võtsid et ilge peksmine, tapmine jne selles mängus toimub? sest Rockstar teeb selle? või selle yhe pildi alusel kus jalaga lyyakse? või yhel pildil kus poiss palli käes hoiab on nägu selline et kohe läheb killimiseks?

Sedaet... umbes nii ongi. Rockstari maine räägib juba iseenda eest. Ja mida huvitavat seal koolis teha peaks olema peale vägivallatsemise?

Pressiteadetesse kirjutavad nad muidugi suvalist tilulilu kokku, et neid juba eos kohtu alla ei antaks. icon_wink.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 35
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 10.06.2005 15:09:11 vasta tsitaadiga

kusjuures jah, mutabor märkas õiget asja praegu (vähemalt minu jutu suhtes), mina tegin oma järeldused mängu vägivaldsusest tõepoolest nende paari pildi + mängu nime põhjal, selles suhtes panin pisut puusse icon_rolleyes.gif (või siiski mitte???) lugesin ka ise seda eespool tsiteeritud lauset hiljem, oleks vist pidanud kohe lugeda...samas ei saanud ma päris täpselt ikkagi aru, mis teema seal on ja kuipalju või kui vähe seda vägivalda seal on, päris lihtlabane peksmine, kottimine ja luttimine vist ikka ei ole icon_lol.gif

aga HENTA, ära aja asjatut loba! ...mina pole päris tükil ajal kuulnud kuidas eestlased venelaste käest peksa saavad, või räägid sa mingist igaõhtusest HV eestlaste vs. HV venelaste jõukatsumisest? icon_lol.gif
kui ma mängin, kas ma mängin simsi...mida see küsimus tähendama peab??? icon_eek.gif kui ma mängin simsi, siis ma tõepoolest mängin simsi, ja seejuures ei ole eesmärk kellegi elukese lõpetamine, et seejärel rõõmust hõigates tuba mööda ringi joosta! icon_lol.gif kui sa tahtsid küsida, et mis mängu ma ise mängin, siis simsi ja sim city tüüpi simud mulle tõesti meeldivad, samamoodi autosimud ja ehk natuke vähem arcade automängud, väga huvitav on veel aega veeta strateegiaga, kus tuleb mõistust kasutada, et edasi jõuda icon_biggrin.gif shuutereid mängin põhiliselt nende ilusa 3d graafika ja hea ning reaalse füüsika tõttu + vahest on stoori väga asjalik ja kaasakiskuv (...max payne). aga minu mängueelistused ei ole antud juhul tegelikult küll üldse olulised, pealegi ei käi ma enam koolis, et saaksin seal vägivallatseda icon_lol.gif
muide, ega sa ei taha ometi öelda, et veedad oma päevad teleka ja arvuti vahet lonkides, vaadates vaheldumisi actionfilme ja mängides jõhkraid killimismänge? icon_razz1.gif sel juhul elad sa tõesti vägivalla keskel! (kusjuures elav näide sellisest sägast on mu oma sugulase näol täiesti olemas, nii et...).
aga päris kõik ikka samamoodi ei ela. real life näeb siiski natuke teistsugune välja, go out and get yourself one icon_wink.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 10.06.2005 15:13:19 vasta tsitaadiga

sigakoer, sa ikka lugesid seda et mängu teevad opis teised inimesed mitte need kes tegid GTA ja Manhunt? opis teine stuudio kes pole siiani hiilganud mingisuguste väga retside mängudega. mis sa arvad et kui väljaandjaks on Rockstar Games siis kõik mängud on yhtemoodi? ega Electronic Arts logoga ei ole ka ainult The Sims ja spordimängud või mis?
ei tasu segi ajada Rockstar Games ja Rockstar Vancouver. yks on väljaandja ja teine on mängu valmistaja.

"mida huvitavat seal koolis teha peaks olema peale vägivallatsemise"? irw, see on küll hea lause icon_lol.gif
ma tahaks väga loota et mänguvalmistajatel on veidi rohkem fantaasiat kui sigakoer'al icon_smile.gif

lighT
HV veteran
lighT

sõnum 11.06.2005 02:29:43 vasta tsitaadiga

Jääme ootama uudeid kaugest Ameerika kohtust, kuidas 14 a. koolipõngerjad( icon_redface.gif mina) vägistavad ja dope tõmbavad, ja süüdi on mäng, tähendab USA kohtus on.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Volum
Kreisi kasutaja

sõnum 11.10.2008 18:55:49 vasta tsitaadiga

Mäng tuleb ka PC'le icon_smile.gif
http://www.rockstargames.com/bully/home/

tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 11.10.2008 19:29:44 vasta tsitaadiga

Normaalne.
Kunagi mõtlesin ,et ostan PS2 peale aga krt 700 eeku vist maksis.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 29.10.2008 13:01:24 vasta tsitaadiga

keegi oskab öelda, kust ma kiivri saaksin, et rolleriga sõites mendid kinni ei võtaks?
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 29.10.2008 13:49:22 vasta tsitaadiga

on siis selline karm mäng, kus saab lastel päid ja jalgu ära lõigata ja situda õpetajale silma sisse ?

või mingi lahja kräpp

ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 29.10.2008 13:53:46 vasta tsitaadiga

Sarin kirjutas:
on siis selline karm mäng, kus saab lastel päid ja jalgu ära lõigata ja situda õpetajale silma sisse ?

või mingi lahja kräpp

Mängu, mis sinu haigele fantaasiale meeltmööda oleks pole olemas. Vaata Saw 5 peaks sinu sugustele meeldima.

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Bully mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.