Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
StaticMoth
HV veteran

|
09.06.2005 19:18:22
|
|
|
Alpine kirjutas: |
Manhunti järg:P |
Manhunt School Edition ...
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
09.06.2005 19:34:42
|
|
|
HENTA, sind ma paneks sellise jutu peale rootsi kardinate taha kui see minu teha oleks! minu teha see aga ei ole ja ilmselt oled sa veel alaealine ka, seega saad sellist juttu tõenäoliselt pikka aega ajada, loodetavasti mingil hetkel kolksatab siiski mõistus pähe
MEIE, vähemalt mina, õnneks veel vägivalla keskel siiski ei ela...ja loodetavasti ei pea ka kunagi elama! sinu jutt on aga täpselt selline, et sina sooviksidki selle keskel elada, kuigi sa ei tea ilmselt päris täpselt selle sõna tähendustki.
et palju on vägivallata mänge? no mõtle natuke, mõtle natuke rohkem kui sa viimane kord mõtlesid!
NHL on vägivaldne tõesti, ma võin väita, et male on ka vägivaldne vahe on selles, et see vägivald avaldub "natuke" teisiti.
"fakt on see ,et mängud milles leidub vägivalda müüvad paremini kui teised" ilmselge, et see on täiesti idiootne väide, toon näite sellise mängu põhjal nagu sims, mis sa arvad kui suure müügieduga mäng see on?!? peaksid isegi aru saama, et näiteid võiks tuua ikka väga mitmeid...
mängude müügiedul on vägivallaga küll täiesti reaalne seos olemas, sellele ei ole mõtet vastu vaielda, kuid see, mis müüb ei ole nüüd küll mitte vägivald, vaid põnevus, stoori, feeling...kasvõi ilus graafika ja vägevad efektid!
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
09.06.2005 19:38:58
|
|
|
Kas see tuleb nagu GTA ety tuleb missioone täita ja puha?
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
09.06.2005 19:46:53
|
|
|
Nii kaua kui selliseid vägivaldseid mänge ostetakse ei lõppe ka nende valmistamine.
Simsis sai ka igasugu vägivaldseid asju teha. N. kuhugi ruumi kinni panna või siis üldse põlema panna.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
gamzzz
HV kasutaja

|
09.06.2005 19:49:07
|
|
|
mission tappa oma klassi nohik kuna kittus sinu peal et sa pressid talt raha välja ja käsid oma ülesanteit tal täita
tappa direktor kuna ta plaanib su vanematele helistata sest sa jäid alkohooli ja narkootikumiga vahele
tappa matia õps kuna ta noomis sind sinu kiilaspäisuse tõttu
_________________ I need to find a new vagina .Any kind of new vagina
It's hard to rhyme a word like vagina .Kevin Klein? Kind of South Carolina |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
09.06.2005 19:57:46
|
|
|
tsitaat: |
toon näite sellise mängu põhjal nagu sims |
Üsna paljud inimesed sisustavad oma aega selles mängus inimesi uputades/põletades ja surnuks näljutades. Seal on tegelikult rohkem tegu vaimse vägivallaga
Btw, oskad sa tuua välja veel mõne sarnase müügieduga ilma (vähese) vägivallaga mängu?
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
gamzzz
HV kasutaja

|
09.06.2005 20:02:47
|
|
|
nfsu , nfus2 , granttourismo 4 (ei oska seda kirjutada) jne.
_________________ I need to find a new vagina .Any kind of new vagina
It's hard to rhyme a word like vagina .Kevin Klein? Kind of South Carolina |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
09.06.2005 20:04:27
|
|
|
gamzzz kirjutas: |
nfsu , nfus2 , granttourismo 4 (ei oska seda kirjutada) jne. |
Teist teelt välja või tagant sisse sõita pole vägivaldne?
_________________ zero |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
09.06.2005 20:10:18
|
|
|
486 kirjutas: |
Teist teelt välja või tagant sisse sõita pole vägivaldne? |
No kuule. Kas siin teiste küsimustega pommitamine pole vägivaldne? Kui nii mõelda, siis jõllitamine on vägivaldne ja samuti tambid Sa ju klaviatuuri.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
StaticMoth
HV veteran

|
09.06.2005 20:17:29
|
|
|
Rajareits kirjutas: |
486 kirjutas: |
Teist teelt välja või tagant sisse sõita pole vägivaldne? |
No kuule. Kas siin teiste küsimustega pommitamine pole vägivaldne? Kui nii mõelda, siis jõllitamine on vägivaldne ja samuti tambid Sa ju klaviatuuri. |
Õige jutt ...
Define violence 8)
Kust algab // lõpeb piir ?
viimati muutis StaticMoth 09.06.2005 20:17:48, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
09.06.2005 20:17:29
|
|
|
..
_________________ zero
viimati muutis 486 10.06.2005 00:04:16, muudetud 1 kord |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
09.06.2005 20:22:38
|
|
|
486, mölisen seda, et autoga sõitmine ei ole minu jaoks vägivald. Seda saab võtta igat pidi. Minu jaoks on Terminaator parem, kui Dynamint, Sinu jaoks võib-olla mitte. Maitse asi.
StaticMoth, piir algab igaühe jaoks endal..
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix122
HV kasutaja
|
09.06.2005 20:23:46
|
|
|
kas mängus saab ainult käte ja jalgadega peksta või tulevad pesapallikurikad ja taolised asjad?
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
10.06.2005 02:40:22
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
HENTA, sind ma paneks sellise jutu peale rootsi kardinate taha kui see minu teha oleks! minu teha see aga ei ole ja ilmselt oled sa veel alaealine ka, seega saad sellist juttu tõenäoliselt pikka aega ajada, loodetavasti mingil hetkel kolksatab siiski mõistus pähe
MEIE, vähemalt mina, õnneks veel vägivalla keskel siiski ei ela...ja loodetavasti ei pea ka kunagi elama! sinu jutt on aga täpselt selline, et sina sooviksidki selle keskel elada, kuigi sa ei tea ilmselt päris täpselt selle sõna tähendustki.
et palju on vägivallata mänge? no mõtle natuke, mõtle natuke rohkem kui sa viimane kord mõtlesid!
NHL on vägivaldne tõesti, ma võin väita, et male on ka vägivaldne vahe on selles, et see vägivald avaldub "natuke" teisiti.
"fakt on see ,et mängud milles leidub vägivalda müüvad paremini kui teised" ilmselge, et see on täiesti idiootne väide, toon näite sellise mängu põhjal nagu sims, mis sa arvad kui suure müügieduga mäng see on?!? peaksid isegi aru saama, et näiteid võiks tuua ikka väga mitmeid...
mängude müügiedul on vägivallaga küll täiesti reaalne seos olemas, sellele ei ole mõtet vastu vaielda, kuid see, mis müüb ei ole nüüd küll mitte vägivald, vaid põnevus, stoori, feeling...kasvõi ilus graafika ja vägevad efektid! |
Täiesti nõus, HV's on nii palju alaealisi lapsi ja imikuid kes ei saa maailma asjadest veel midagi aru
HENTA puhul asi normaalne ka siis kui ta täisealine, haapsalus enamus inimesi vääralt arenenud.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
HENTA
HV kasutaja

|
10.06.2005 08:38:54
|
|
|
Nojah kui sa nii arvad, kõige parem on ikka hakata kohe teisi solvama?
See näitab sinu enda arengu taset
See oli vaid minu arvamus
Ja Wiltz mis sa tahad öelda kui sa mängid, mängid sa simsi jne
vaevalt! (või oli see kõne laste seisukohalt?)
Vägivalla kohapealt niipalju et ei tea kas just seda nii palju on aga igapäev kuuleb kuidas eestlased saavad venelaste käest peksa! (venelaste nn territooriumil)
pealegi... ma ei ela haapsalus elan lihtsalt läänemaal profiilis oli sellepärast nii
et kui ma panen oma elukoha ei saaks keegi aru kus ma elan.
Nüüd on ilmselt ka terve läänemaa alaarenenud
NB! Wiltz NHL-is avaldub see vastasmeeskonna liikme peksmisega mitte mingit teistmoodi
Vägivalla keskel....what about TV?
OK! OK!
JAH vägivald on paha, topitakse igale poole lähme streikima
LIVE LONG!
_________________ -----------(\__/)------------l
l-----------(='.'=)-----------l
l-----------('.')_('.')---------l This is Bunny. Copy the Bunny into your sig to help him gain his world domination!!! |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
10.06.2005 09:46:08
|
|
|
muide, kogu see vägivald jne...
kust muidu inimesed võtsid et ilge peksmine, tapmine jne selles mängus toimub? sest Rockstar teeb selle? või selle yhe pildi alusel kus jalaga lyyakse? või yhel pildil kus poiss palli käes hoiab on nägu selline et kohe läheb killimiseks?
sest kui esimese posti lingist luggeda siis mäng on iseennesest selline:
Gamers will "stand up to bullies, get picked on by teachers, play pranks on malicious kids, win or lose the girl, and ultimately learn to navigate the obstacles of the fictitious reform school." |
et ma ei loe nagu kusagilt välja et tuleb kedagi tapma hakata või et mängus mingeid relvi oleks yleyldse jne. et mingi kas on mingi teine allikas mis viidab sellele? ma algul ei viitsinud seda gamespoti eelvaadet lugeda ja teie jutu alusel arvasingi kohe et ilge koolivägivalla teema on.
ahjaa, mängu teeb ju Rockstar Vancouver. kelle nimi on olnud vanasti Barking Dog ja kes on teinud selliseid asju nagu on Homeword: Cataclysm ja Global Operations. et yldiselt opis teised inimesed kui need kes GTA seeriat teinud(Rockstar North).
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
10.06.2005 14:57:24
|
|
|
kust muidu inimesed võtsid et ilge peksmine, tapmine jne selles mängus toimub? sest Rockstar teeb selle? või selle yhe pildi alusel kus jalaga lyyakse? või yhel pildil kus poiss palli käes hoiab on nägu selline et kohe läheb killimiseks? |
Sedaet... umbes nii ongi. Rockstari maine räägib juba iseenda eest. Ja mida huvitavat seal koolis teha peaks olema peale vägivallatsemise?
Pressiteadetesse kirjutavad nad muidugi suvalist tilulilu kokku, et neid juba eos kohtu alla ei antaks.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
10.06.2005 15:09:11
|
|
|
kusjuures jah, mutabor märkas õiget asja praegu (vähemalt minu jutu suhtes), mina tegin oma järeldused mängu vägivaldsusest tõepoolest nende paari pildi + mängu nime põhjal, selles suhtes panin pisut puusse (või siiski mitte???) lugesin ka ise seda eespool tsiteeritud lauset hiljem, oleks vist pidanud kohe lugeda...samas ei saanud ma päris täpselt ikkagi aru, mis teema seal on ja kuipalju või kui vähe seda vägivalda seal on, päris lihtlabane peksmine, kottimine ja luttimine vist ikka ei ole
aga HENTA, ära aja asjatut loba! ...mina pole päris tükil ajal kuulnud kuidas eestlased venelaste käest peksa saavad, või räägid sa mingist igaõhtusest HV eestlaste vs. HV venelaste jõukatsumisest?
kui ma mängin, kas ma mängin simsi...mida see küsimus tähendama peab??? kui ma mängin simsi, siis ma tõepoolest mängin simsi, ja seejuures ei ole eesmärk kellegi elukese lõpetamine, et seejärel rõõmust hõigates tuba mööda ringi joosta! kui sa tahtsid küsida, et mis mängu ma ise mängin, siis simsi ja sim city tüüpi simud mulle tõesti meeldivad, samamoodi autosimud ja ehk natuke vähem arcade automängud, väga huvitav on veel aega veeta strateegiaga, kus tuleb mõistust kasutada, et edasi jõuda shuutereid mängin põhiliselt nende ilusa 3d graafika ja hea ning reaalse füüsika tõttu + vahest on stoori väga asjalik ja kaasakiskuv (...max payne). aga minu mängueelistused ei ole antud juhul tegelikult küll üldse olulised, pealegi ei käi ma enam koolis, et saaksin seal vägivallatseda
muide, ega sa ei taha ometi öelda, et veedad oma päevad teleka ja arvuti vahet lonkides, vaadates vaheldumisi actionfilme ja mängides jõhkraid killimismänge? sel juhul elad sa tõesti vägivalla keskel! (kusjuures elav näide sellisest sägast on mu oma sugulase näol täiesti olemas, nii et...).
aga päris kõik ikka samamoodi ei ela. real life näeb siiski natuke teistsugune välja, go out and get yourself one
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
10.06.2005 15:13:19
|
|
|
sigakoer, sa ikka lugesid seda et mängu teevad opis teised inimesed mitte need kes tegid GTA ja Manhunt? opis teine stuudio kes pole siiani hiilganud mingisuguste väga retside mängudega. mis sa arvad et kui väljaandjaks on Rockstar Games siis kõik mängud on yhtemoodi? ega Electronic Arts logoga ei ole ka ainult The Sims ja spordimängud või mis?
ei tasu segi ajada Rockstar Games ja Rockstar Vancouver. yks on väljaandja ja teine on mängu valmistaja.
"mida huvitavat seal koolis teha peaks olema peale vägivallatsemise"? irw, see on küll hea lause
ma tahaks väga loota et mänguvalmistajatel on veidi rohkem fantaasiat kui sigakoer'al
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
lighT
HV veteran

|
11.06.2005 02:29:43
|
|
|
Jääme ootama uudeid kaugest Ameerika kohtust, kuidas 14 a. koolipõngerjad( mina) vägistavad ja dope tõmbavad, ja süüdi on mäng, tähendab USA kohtus on.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
11.10.2008 18:55:49
|
|
|
Mäng tuleb ka PC'le
http://www.rockstargames.com/bully/home/
_________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus. |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
11.10.2008 19:29:44
|
|
|
Normaalne.
Kunagi mõtlesin ,et ostan PS2 peale aga krt 700 eeku vist maksis.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
29.10.2008 13:01:24
|
|
|
keegi oskab öelda, kust ma kiivri saaksin, et rolleriga sõites mendid kinni ei võtaks?
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
29.10.2008 13:49:22
|
|
|
on siis selline karm mäng, kus saab lastel päid ja jalgu ära lõigata ja situda õpetajale silma sisse ?
või mingi lahja kräpp
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
29.10.2008 13:53:46
|
|
|
Sarin kirjutas: |
on siis selline karm mäng, kus saab lastel päid ja jalgu ära lõigata ja situda õpetajale silma sisse ?
või mingi lahja kräpp |
Mängu, mis sinu haigele fantaasiale meeltmööda oleks pole olemas. Vaata Saw 5 peaks sinu sugustele meeldima.
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |