Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto: Vice City märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 31, 32, 33  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Luury
HV kasutaja

sõnum 06.06.2005 16:02:13 vasta tsitaadiga

Mul on mäng pooleli aga ühtegi misiooni ei tule. Sunshine Autos on kõik tehtud, kõik palgamõrtsuka omad tehtud.
Kõikvõimalikud on tehtud. Mis nüüd? Mul ei ole jäta müük tehtud ega paadiga sõidetud, et raha hakkaks tulema. Kas need mõjutavad palju?

RMasta
HV kasutaja

sõnum 06.06.2005 20:04:38 vasta tsitaadiga

Luury kirjutas:
Mul on mäng pooleli aga ühtegi misiooni ei tule. Sunshine Autos on kõik tehtud, kõik palgamõrtsuka omad tehtud.
Kõikvõimalikud on tehtud. Mis nüüd? Mul ei ole jäta müük tehtud ega paadiga sõidetud, et raha hakkaks tulema. Kas need mõjutavad palju?

lõpumissid hakkavad siis, kui sul on mingid kindlad assetid completed. sinna alla peaks kuuluma ka jätside müümine..
EDIT: "jätside" 8)

viimati muutis RMasta 06.06.2005 20:07:40, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jurkakm
HV vaatleja

sõnum 06.06.2005 20:06:52 vasta tsitaadiga

kahjuks saa ei müü seal jäätiseid vaid hoopis narkootikume kui keegi veel ei tea
tagasi üles
Luury
HV kasutaja

sõnum 06.06.2005 20:50:24 vasta tsitaadiga

jah.Kui koha ostsin, siis vist isegi öeldi, et "jätse"müüme. Mingi kole muti rääkis.
tont2
HV kasutaja
tont2

sõnum 06.06.2005 21:39:55 vasta tsitaadiga

Selleks, et lõpumissioone teha, ei pea tingimata "jäätisemaja" missioone tegema. Mina ei teinud.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Kaniyodrift
HV kasutaja
Kaniyodrift

sõnum 06.06.2005 21:58:29 vasta tsitaadiga

tont2 kirjutas:
Selleks, et lõpumissioone teha, ei pea tingimata "jäätisemaja" missioone tegema. Mina ei teinud.

jah aga tegijamad vennad võtavad sihiks 100%
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
RMasta
HV kasutaja

sõnum 07.06.2005 19:39:52 vasta tsitaadiga

tont2 kirjutas:
'
Suvalised asset missioonid siis?
tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 07.06.2005 19:43:21 vasta tsitaadiga

RMasta, trükikoja ja klubi omad olid kindlalt, midagi oli veel vist...
tont2
HV kasutaja
tont2

sõnum 07.06.2005 20:14:54 vasta tsitaadiga

RMasta kirjutas:
...Suvalised asset missioonid siis?

Mitte päris. Mul olid vist kõik muud tehtud peale "jäätisemaja".
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
RMasta
HV kasutaja

sõnum 08.06.2005 13:36:12 vasta tsitaadiga

tont2 kirjutas:
RMasta kirjutas:
...Suvalised asset missioonid siis?

Mitte päris. Mul olid vist kõik muud tehtud peale "jäätisemaja".

Okei, aitab sest teemast - teed lihtsalt neid mis endale rohkem meeldivad kuni selle telefonikõne saad icon_wink.gif

gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa, gtasa
tagasi üles
soprano
HV vaatleja
soprano

sõnum 09.06.2005 01:54:06 vasta tsitaadiga

Ma olen VC nüüd oma mitu kuud pelanud (vahedega muidugi) ja tahaks teada, millised on lõpumissioonid - kirjeldage neid. Ma mängin esimest korda...
Hetkel on mul kõik 15 maja ostetud, kõik missioonid on neis tehtud - Sunshine autod kokku korjatud, narkojäätised müüdud, takso stuffid - ühesõnaga kõik need. Viimane nö missioon oli mul selle hullu Philiga, kui ta endal käe otsast lasi ja ma pidin ta haiglasse viima.
Nii et juba mõnda aega ma ainult otsin neid nö Kill Frenzy'sid ja neid kujukesi.
Praegu on mängu tehtud 65%, et tundub et mingid missioonid on ikkagi tegemata. Samas kui ma leian neid salakujukesi, siis vaikselt see protsent on tõusnud, aga vaevalt et see 100% välja jõuab.
Et siis kirjeldage oma lõpumissioone ja kuidas te nii kaugele saite? Ja ma ei saa ühest asjast aru, kuidas mõni tüüp on kõik saladused üles leidnud, neid annab ikka otsida...samas olen kuulnud et sellele on ka kood olemas icon_wink.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Zoig
HV veteran
Zoig

sõnum 09.06.2005 03:09:23 vasta tsitaadiga

lõpumisiooniks on see, kui too tegelane põhjast tuleb sind raha tagastamata jätmise eest karistama. toimub see siis tommy mõisas, samas missioonid, kui se neeger valges sind reedab.

kui sa oled selle kogemata siiski ära teinud, siis peaks see sulle tuttav olema, kui mitte, siis soovitan trükikoda uurida icon_wink.gif

mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 09.06.2005 10:00:45 vasta tsitaadiga

soprano kirjutas:
Ma olen VC nüüd oma mitu kuud pelanud (vahedega muidugi) ja tahaks teada, millised on lõpumissioonid - kirjeldage neid. Ma mängin esimest korda...
Hetkel on mul kõik 15 maja ostetud, kõik missioonid on neis tehtud - Sunshine autod kokku korjatud, narkojäätised müüdud, takso stuffid - ühesõnaga kõik need. Viimane nö missioon oli mul selle hullu Philiga, kui ta endal käe otsast lasi ja ma pidin ta haiglasse viima.
Nii et juba mõnda aega ma ainult otsin neid nö Kill Frenzy'sid ja neid kujukesi.
Praegu on mängu tehtud 65%, et tundub et mingid missioonid on ikkagi tegemata. Samas kui ma leian neid salakujukesi, siis vaikselt see protsent on tõusnud, aga vaevalt et see 100% välja jõuab.
Et siis kirjeldage oma lõpumissioone ja kuidas te nii kaugele saite? Ja ma ei saa ühest asjast aru, kuidas mõni tüüp on kõik saladused üles leidnud, neid annab ikka otsida...samas olen kuulnud et sellele on ka kood olemas icon_wink.gif

ma soovitan ka hoolikalt kõigi oma majade juures ringi vaadata, sest kuskil peab sul midagi tegemata olema. Mul on lõpuvideost üks hea pilt - http://www.zone.ee/mightythor01/GTA%20VC/the%20end.JPG?2
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
soprano
HV vaatleja
soprano

sõnum 09.06.2005 10:10:16 vasta tsitaadiga

Zoig kirjutas:
lõpumisiooniks on see, kui too tegelane põhjast tuleb sind raha tagastamata jätmise eest karistama. toimub see siis tommy mõisas, samas missioonid, kui se neeger valges sind reedab.

kui sa oled selle kogemata siiski ära teinud, siis peaks see sulle tuttav olema, kui mitte, siis soovitan trükikoda uurida icon_wink.gif

Tuleb tuttav ette küll. Kas pärast seda hullemat killingspreed mõisas hakkavad tiitrid jooksma. Ja see Pauliga video on ka, kus nad räägivad ala: Sellest saab alguse suurepärane sõprus. See alumine pilt ongi sealt.

Eino siis selge, mul on missioonid tehtud. Aga ma lugesin hoolikalt oma Statse ja märkasin, et täiesti tegemata on 15 poe röövimist ja need 36 hullu trikki, pluss siis veel enne mainitud pooled saladused leidmata ja vist 5 rampage veel leida. Hetkel on mul tõusnud protsent 66 peale. Et lootus on 100ni jõuda kui need "pisiasjad ära teha"...
tagasi üles
Zoig
HV veteran
Zoig

sõnum 09.06.2005 12:35:01 vasta tsitaadiga

soprano kirjutas:
Tuleb tuttav ette küll. Kas pärast seda hullemat killingspreed mõisas hakkavad tiitrid jooksma. Ja see Pauliga video on ka, kus nad räägivad ala: Sellest saab alguse suurepärane sõprus. See alumine pilt ongi sealt.
seesama missioon jah icon_wink.gif
MatMan
HV vaatleja
MatMan

sõnum 11.06.2005 12:53:03 vasta tsitaadiga

Aga kas paadi missioon ei peaks olema tehtud? icon_wink.gif Sellepärast ,et ma olen VC teinud 7 korda läbi ja ilma paadi missiooni tegemata ei saa teha viimast missiooni!! Võib-olla ma eksin ja võib-olla ma olen teinud kindlas järjekorras ,et peab tegema paadi missiooni
soprano
HV vaatleja
soprano

sõnum 11.06.2005 15:17:26 vasta tsitaadiga

Sadamas, mille ostsin - seal see paadimissioon? Tehtud ja praegu teenib 2000. Mul on kõikide majadega tehtud, ma enne ei viitsinud neid ära mainida: sadam, takso, sunshine auto, printworks, malibu club, ice cream factory, filmistuudio - need kõik teenivad mul pappi juba ammu.
tagasi üles
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 12.06.2005 03:01:10 vasta tsitaadiga

MatMan kirjutas:
Aga kas paadi missioon ei peaks olema tehtud? icon_wink.gif Sellepärast ,et ma olen VC teinud 7 korda läbi ja ilma paadi missiooni tegemata ei saa teha viimast missiooni!! Võib-olla ma eksin ja võib-olla ma olen teinud kindlas järjekorras ,et peab tegema paadi missiooni

Kusjuures, tegin ära ilma paadimissioonita lõpu, seega ilmselt asi selles siiski pole.

tagasi üles
kristo12
Aeg maha 30

sõnum 06.07.2005 20:56:56 jama vasta tsitaadiga

mul viskab ette http://img167.imageshack.us/my.php?image=eemeeeeeeaaa7ez.jpg selle kirja aga ennem mul läks see tööle milles asi viskab veel alla vahel kirja.you virtual memory is too low
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 1
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 06.07.2005 21:27:57 Re: jama vasta tsitaadiga

kristo12 kirjutas:
mul viskab ette http://img167.imageshack.us/my.php?image=eemeeeeeeaaa7ez.jpg selle kirja aga enne mul läks see tööle milles asi viskab veel alla vahel kirja.you virtual memory is too low

kirjuta oma arvutist natuke lähemalt- mis prose ja graafikakaart jne. Paistab, et su arvuti ei vasta VC -i miinimumnõuetele.
tagasi üles
kristo12
Aeg maha 30

sõnum 06.07.2005 22:34:59 vasta tsitaadiga

vastab sest enne läks ta mul käima sellel samal arvutil aga enam ei lähe viskab seda kirja ette...see juhtus peale battlefieldi tõmbamist see kirja ette viskamine
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 07.07.2005 00:40:35 vasta tsitaadiga

aga mis errori ta sul lõppudelõpuks ette viskab? Kas et "Your virtual memory is too low" või selle "GTA VC can not fond enough available video memory" ? Ja millisel htkel ta selle errori ette viskab? Kas programmi (mängu) käivitades ? Igastahes kohe võid proovida liikudes parem klikk My Compurer -il --> Properties --> Advanced --> Performance all Settings --> siis jälle Advanced --> Virtual Memory all Change --> palju sul Initial Size on? Seda võid seal ettevaatlikusega muuta. Ja kirjuta kogu probleemist natuke detailsemalt icon_wink.gif
tagasi üles
kristo12
Aeg maha 30

sõnum 07.07.2005 09:24:27 .. vasta tsitaadiga

GTA VC can not fond enough viskab siis kui ma panen vice cityt või mingit muud mängu tööle.you virtual memory is too low seda viskab sinna kella juurde vahetevahel.enne mul läks see tööle ja see mis sa ytlesid see ei toota ei tea miks.see juhtus peale battlefieldi tõmbamist.lasin battlefieldi maha ikka ei tööta.
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 07.07.2005 11:14:50 vasta tsitaadiga

Kõvaketas liiga täis ?
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 07.07.2005 12:01:07 vasta tsitaadiga

mina kahtlustan et mingi directx kala.
võiks proovida Start -> Run sisse toksida "dxdiag" ja OK. seal Display all vaadata ega mingi Acceleration seal disabletud pole.

veel, Control Panel -> Display -> Settings -> Advanced -> Troubleshoot -> ega seal Hardware Acceleration pole näpitud vms. peaks nagu maksimumil olema.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto: Vice City mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 31, 32, 33  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.