Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mikk36
HV Guru

|
30.05.2005 14:22:01
|
|
|
ühe väljundi ohverdad jah selle lisakaardiga, mis teha, aga kui soovid asja nii kasutada siis elad üle, ja korpuses peaks olema täpselt parajalt ruumi et kaart ära mahutada koos selle lisajunniga
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
30.05.2005 14:26:26
|
|
|
Kui mul on videokaardil kaks monitori pesa siis ülemise ette jääb ju korpuse serv. On väga vähe AGP kaarte mis on poole kõrgusega nagu too seal pildil. mina oma fx5600't ei saaks kohe mingi väega selle vahelulla otsa kinnitada.
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
30.05.2005 14:49:06
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Kui mul on videokaardil kaks monitori pesa siis ülemise ette jääb ju korpuse serv. On väga vähe AGP kaarte mis on poole kõrgusega nagu too seal pildil. mina oma fx5600't ei saaks kohe mingi väega selle vahelulla otsa kinnitada. |
mismõttes jääb ette ?
see metallist riba seal, selle võtad ära ning asendad sellega mis selle vahekaardiga kaasa antakse...
vähemalt nii on toote lehel kirjas
tsitaat: |
The only other installation requirements are replacing the bracket on the AGP-8x card with an ATOP bracket and installing the appropriate driver. |
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
30.05.2005 14:49:23
|
|
|
Ma pean silmas seda metalli riba kuhu sisse tavaliselt keeratakse videokaarti kinni hoidev kruvi. Vaatan, ehk leian netist mingi pildi selle kohta
[edit]
Sinise ringi sees olev koht võib segama hakata. Ma ei mõtle sellel konkreetsel mobol olevat valget plastmasslullat vaid seda plekist osa seal all.
viimati muutis Ho Ho 30.05.2005 14:58:54, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
30.05.2005 14:52:58
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Ma pean silmas seda metalli riba kuhu sisse tavaliselt keeratakse videokaarti kinni hoidev kruvi. Vaatan, ehk leian netist mingi pildi selle kohta |
sedasama mõtlesin minagi, see ongi see "bracket"
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|