Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Suur probleem videoga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
TurboDisel
HV vaatleja

sõnum 28.05.2005 14:29:08 Suur probleem videoga vasta tsitaadiga

Mul siis 6200 PCI-E, kast oli küllili maas ja kaan pealt ära. Olin ka nati oma kaarti kellanudmõlemale 25mhz jurde pannud, kui järsku nägin, et videokaardi küljest lendas säde ja pilt läinud. Proovisin siis uuesti käivitada ja enam arvuti käima ei lähe. Kui võtan kaardi välja, siis läheb nagu arvuti tööle. Mul vedeles ka üks PCI kaart, mingi 4mb, kui ma pole kindel kas see kaart terve ja igastahes pilti ta sellega ette ei võtnud. Mis võib viga olla, kas on ka võimalus, et emmega juhtus midagi. Muidu on mul videol garantii kah olemas, kas sellega on mõtet üldse uut kaarti taotlema minna?

viimati muutis TurboDisel 29.05.2005 13:54:08, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
diisel2.0
HV kasutaja
diisel2.0

sõnum 28.05.2005 14:42:17 Re: Suur probleem videoga vasta tsitaadiga

TurboDisel kirjutas:
Mul siis 6200 PCI-E, kast oli küllili maas ja kaan pealt ära. Olin ka nati oma kaarti kellanudmõlemale 100MHz jurde pannud, kui järsku nägin, et videokaardi küljest lendas säde ja pilt läinud. Proovisin siis uuesti käivitada ja enam arvuti käima ei lähe. Kui võtan kaardi välja, siis läheb nagu arvuti tööle. Mul vedeles ka üks PCI kaart, mingi 4mb, kui ma pole kindel kas see kaart terve ja igastahes pilti ta sellega ette ei võtnud. Mis võib viga olla, kas on ka võimalus, et emmega juhtus midagi. Muidu on mul videol garantii kah olemas, kas sellega on mõtet üldse uut kaarti taotlema minna?

eks sa klokkimisega lasid oma videokaardi ja vist ka emaplaadi läbi ,et on võimalus et videokaart võttis emaplaadi endaga kaasa icon_confused.gif ,garantiisse muidugi mine ,võid ka emaplaadi teises masinas proovida ja samas ka videokaardi
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
TurboDisel
HV vaatleja

sõnum 28.05.2005 14:46:13 Re: Suur probleem videoga vasta tsitaadiga

diisel2.0 kirjutas:
TurboDisel kirjutas:
Mul siis 6200 PCI-E, kast oli küllili maas ja kaan pealt ära. Olin ka nati oma kaarti kellanudmõlemale 100MHz jurde pannud, kui järsku nägin, et videokaardi küljest lendas säde ja pilt läinud. Proovisin siis uuesti käivitada ja enam arvuti käima ei lähe. Kui võtan kaardi välja, siis läheb nagu arvuti tööle. Mul vedeles ka üks PCI kaart, mingi 4mb, kui ma pole kindel kas see kaart terve ja igastahes pilti ta sellega ette ei võtnud. Mis võib viga olla, kas on ka võimalus, et emmega juhtus midagi. Muidu on mul videol garantii kah olemas, kas sellega on mõtet üldse uut kaarti taotlema minna?

eks sa klokkimisega lasid oma videokaardi ja vist ka emaplaadi läbi ,et on võimalus et videokaart võttis emaplaadi endaga kaasa icon_confused.gif ,garantiisse muidugi mine ,võid ka emaplaadi teises masinas proovida ja samas ka videokaardi

aga kas pci kaart peaks pildi ette võtma?? mingi vana pci ront on. tahaks hea meelega testida oma emmet ja videot, aga kellelgi mu sõpradest pole pci-e kaarti, et seda mu emme peal proovida. Oleksin väga tänulik, kui keegi tuleb oma videoga läbi. oleksin nõus ka maksma

viimati muutis TurboDisel 28.05.2005 14:48:33, muudetud 1 kord
tagasi üles
Riivo
HV Guru
Riivo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.05.2005 14:46:54 vasta tsitaadiga

see et sädet viskas lõhnab rohkem tehase praagi järgi icon_neutral.gif pci kaart peaks ikka pildi ette võtma
Kommentaarid: 233 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 221
tagasi üles
TurboDisel
HV vaatleja

sõnum 28.05.2005 14:54:29 vasta tsitaadiga

riivo21 kirjutas:
see et sädet viskas lõhnab rohkem tehase praagi järgi icon_neutral.gif pci kaart peaks ikka pildi ette võtma

kas kellelgi on laenata mulle siis 100% töötavat pci kaarti. tahaks väga testida, mure suur icon_cry.gif
tagasi üles
Riivo
HV Guru
Riivo

sõnum 28.05.2005 15:07:19 vasta tsitaadiga

kui tallinna kesklinna tuled siis annan icon_wink.gif
tagasi üles
TurboDisel
HV vaatleja

sõnum 28.05.2005 16:33:27 vasta tsitaadiga

riivo21 kirjutas:
kui tallinna kesklinna tuled siis annan icon_wink.gif

ok kas sulle homme sobiks ja mis kellapaiku. Mis kaardiga tegu on?
tagasi üles
Riivo
HV Guru
Riivo

sõnum 28.05.2005 18:30:25 vasta tsitaadiga

mingi ati kaart on. 1mb mälu aga just proovisin ja win xp tuli ilusti ette, nii et raudselt töötab. kellaaega ei tea täpselt öelda
tagasi üles
TurboDisel
HV vaatleja

sõnum 29.05.2005 13:33:54 vasta tsitaadiga

Laenasin siis kasutaja Riivo21 käest 1MB PCI kaardi, millega mu emme pilti ette igastahes ei võtnud. Mu emmeks on siis Chaintech VNF4 Ultra Nforce 4 Ultra kiibistikuga. Kas kindlalt peaks mu emme sellise video üles bootima, tegu ju tegelikult väga vana videokaardiga? Siin mu emme kodukas siis http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=318 Kui ma panen oma arvutisse selle pci kaardi, siis läheks nagu arvuti tööle, kuid pilti ette ei võta. Kui panen arvutisse aga oma pci-e kaardi, siis ei lähe arvuti üldse tööle. icon_rolleyes.gif icon_cry.gif icon_sad.gif
tagasi üles
diisel2.0
HV kasutaja
diisel2.0

sõnum 29.05.2005 15:17:00 vasta tsitaadiga

riivol töötas ja sul ei tööta , mis sest et vana , peaks ikk töötama,ju siis videokaart võttis emme endaga kaasa , vii garantiisse mõlemad
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Riivo
HV Guru
Riivo

sõnum 29.05.2005 15:25:40 vasta tsitaadiga

mul on nforce3, tal on nforce4. ei tahaks uskuda, et selles vahe on icon_rolleyes.gif
tagasi üles
TurboDisel
HV vaatleja

sõnum 29.05.2005 15:55:02 vasta tsitaadiga

kas kellelgi ei ole korraks laenata pci-e kaarti
võibolla mu emme ei toeta pci videokaart, mul manuali kirjutatud, Three 32bit PCI slots (v2.3 compliant) icon_question.gif
tagasi üles
Riivo
HV Guru
Riivo

sõnum 29.05.2005 16:00:51 vasta tsitaadiga

võimaluse korral tasuks enne garantiisse minemist pci-e kaardiga proovida küll aga ma olen näinud kuidas pci-e pesadega plaadil töötab edukalt pci kaart
tagasi üles
TurboDisel
HV vaatleja

sõnum 03.06.2005 19:06:26 vasta tsitaadiga

riivo21 kirjutas:
võimaluse korral tasuks enne garantiisse minemist pci-e kaardiga proovida küll aga ma olen näinud kuidas pci-e pesadega plaadil töötab edukalt pci kaart

oled sa selles kindel, sest mul endal kah üks pci kaart olemas, siis võin ju proovida.

Edit: Saatsin siis oma emme garantiise ja seal väidetakse, et emme korras, aga miks siis ikkagi ei buutinud mu emme kahte pci videot üles??
Edit2: tuli välja see, et uued pci-e pesadega emmed ei toeta vanema versiooniga pci kaarte. Kuna minu emmel uued (jutt siis versioonist) pci pesad
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Suur probleem videoga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.