Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
praz
HV vaatleja
|
23.05.2005 15:29:45
Q: Kas Sapphire ATI radeon 9600 xtu -ga saab pilti TV-sse |
|
|
Q: Kas Sapphire ATI radeon 128 Mb 9600 xtu -ga saab pilti TV-sse ja monitori korraga, olen otsinud foorumitest... vastust aga ei ole leidnud. On pilt ainult monitoris või siis Alt+F5 ja TV-sse ja pärast tagasi.
Op: WinXP, driver: Version 5.5 with ATI Control Panels (25MB)
mul on selle kohapealt mõistus otsas, äkki oskab keegi aidata...
Praz
|
|
tagasi üles |
|
 |
Number47
Kreisi kasutaja

|
23.05.2005 15:55:46
|
|
|
on küll pilt mõlemas, aga film on korraga vaid ühes (overlay on ju ühes)
_________________ Ärifoorumi tehingud alaealistega vaid vanemate kirjaliku nõusoleku esitamisel! |
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
praz
HV vaatleja
|
23.05.2005 16:10:20
|
|
|
kas viga võib olla TV-s (LG) ja RCA sisendis? olen igatmoodi proovinud küll linnuke siia siis linnukse sinna ja sealt ära jne äkki paned prtscreeni..
Praz
|
|
tagasi üles |
|
 |
Medikas
HV vaatleja
|
23.05.2005 16:26:01
|
|
|
Mhm, mul sama kaart ja film jookseb koos subtiitritega mustal alal telekas ja samal ajal on kuvaril kas film väikses või suures aknas, saan ka samal ajal arvutiga tööd teha ja silmanurgast väikeses aknas jooksvat filmi piiluda. Overlay tabi alt on Theatre mode lubatud, ei oska nagu rohkem midagi sättida.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
praz
HV vaatleja
|
23.05.2005 16:29:38
|
|
|
hmmm mul millegi pärast Theatre mode lubatud ei ole (nupud on hallid)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Medikas
HV vaatleja
|
23.05.2005 16:36:26
|
|
|
praz kirjutas: |
hmmm mul millegi pärast Theatre mode lubatud ei ole (nupud on hallid) |
Displays tabi alt on sul ju TV sisse lülitatud, sisse saab seda lülitada siis kui telekas on taha ühendatud (videokaart tunneb takistusena ära, et telekas on koormusena tema väljundi küljes). Kuna sul on pilt vähemalt kordki telekasse saadud, siis füüsilise ühenduse ja mitteäratundmise probleemi sinu juhul ei tohiks olla ja thetre modesse peaks ka võimali olla minna.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
praz
HV vaatleja
|
24.05.2005 00:48:50
|
|
|
Niisiis, ise olen tume junn, viga oli nimelt selles et videokaardil oli DVI ja analoog monitori pistikud ja kaasas oli DVI -> analoog adapteri otsik ma kruvisin muidugi selle adapteri otsa ja pistrin LCD molu sinna otsa.... selle pärast se süsteem mul ei töödanudki....
Vabandan segaduse pärast,
Praz
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|