Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Avi muutmine VCD'ks ja sellega soenduvad probleemid . märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Diavolos
Kreisi kasutaja
Diavolos

sõnum 11.05.2005 14:39:09 Avi muutmine VCD'ks ja sellega soenduvad probleemid . vasta tsitaadiga

Mure järgmine , et sai muretsetud üks Dvd-mängija mis toetab ka CD-R'ilt filmide lugemist . Käes on hetkel mul nii CD-r plaat ( kuhu peale on lastud VCD fail filmiga ) ja ka teine CD-r plaat ( kuhu peale on lastud AVI formaadis film ) .
Dvd-mängija loeb ideaalselt VCD formaadis filmi , aga AVI oma ta ei loe , vaid play märk jääbki dvd-mängijal vilkuma . Samas kui ta plaati ei tunnista siis peaks ta ju vist kirjutama ''NO DISC'' , või ma eksin ?
kas on võimalik ,et dvd-mängija lihtsalt ei tunnista avi formaadis filme , kui ta tunnistab juba CD-R'i kas ta siis ei peaks tunnistama igat formaati seal plaadil ? Kas viga võib olla cd-r'i plaadi firmal ( selleks on Proformance ) , Digidata plaate loeb ideaalselt , tasub mul üldse minna ostma Digidata plaate , või võib asi olla filmi formaadis ?
Samas saab ju ka AVI muuta VCD , kasutanud olen juba 4 erinevat programmi , üritan ümber kirjutada , aga osad porgrammid jooksevad lihtsalt lambist kokku , teise jätsin ööseks tegema ja mingi 6 tunni möödudes ta ei olnud oma tööd veel teinud , ja mõni tund hiljem jooksis ka see kokku . Ühesõnaga kui keegi teab programmi , mis läheb ka vanadel ja viletsatel arvutitel tööle siis võib nõu anda või programmi nime öelda . Kui kellelgi on üldse vihjeid , nõuandeid kogu mu jutu kohta , siis ootan huviga .
Tänan thumbs_up.gif
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raix
Kreisi kasutaja
raix

sõnum 11.05.2005 15:08:53 vasta tsitaadiga

DVD mängija sptsifikatsioonis peaks olema kirjas, mis formaate ta mängib. AVI failid on divx, xvid, mpeg4 formaat.
Ma oletan, et see mängija lihtsalt ei mängi neid formaate.

Diavolos
Kreisi kasutaja
Diavolos

sõnum 11.05.2005 15:13:33 vasta tsitaadiga

raix kirjutas:
DVD mängija sptsifikatsioonis peaks olema kirjas, mis formaate ta mängib. AVI failid on divx, xvid, mpeg4 formaat.
Ma oletan, et see mängija lihtsalt ei mängi neid formaate.

Tegelikult su oletus vist on tõene ,sest divx/xvid ta vist tõesti ei toeta....
Plaatide ümber kirjutamine on vist võimalik teise formaati ?
( programm käima , plaat cd-romi , valin siis D ketta , ja panen programmis muuda AVI , VCD'ks . )
oskab keegi öelda palju keskmiselt läheb üldse ühe filmi formaadi muutmiseks ?
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 41
tagasi üles
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 14.05.2005 21:56:32 vasta tsitaadiga

oleneb mis programmiga sa teed nt divx i ümber dvd-ks..,mina teen neroga vcd kuskil 1h+mõned minutid,kui dvd,siis peab arvestama 2,5-3 ja isegi 4 tundi,ja üldiselt see sõltub su masina protsessorist,kui kiire ta sul on...
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 64
tagasi üles
AnzMan
HV vaatleja
AnzMan

sõnum 21.05.2005 09:02:38 vasta tsitaadiga

selleks on olemas spets programmid. ise kasutan winavi video converterit. on olemas ka hulk vabavara. filmi konvertimine keskmiselt pool tundi. kvaliteet jääb rahuldav.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 21.05.2005 22:12:23 vasta tsitaadiga

Oo jaa, minu vana hea 286 konverdib täpselt pool tundi, 64MB mäluga PII/266 millele XP peale vägistatud teeb kah ilusasti poole tunniga ära, jne jne jne
Mida ma üritan öelda: mingit üldistavat näitu ei saa anda kuna oleneb *riistvarast* - palju on megahertse ja mälu, kui HD/CD (eelduselt, et konverditakse otse plaadilt) peaksid PIO resiimis jooksma siis käib kogu konvertimine veel selle võrra aeglasemalt.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
AnzMan
HV vaatleja
AnzMan

sõnum 22.05.2005 10:55:20 vasta tsitaadiga

286 ei näitagi ühtegi filmi :-P . muidugi oleneb riistvarast a ma tõin näite võrreldes neroga. endal tegi neroga ka umbes sama kaua kui kasutajal terjetiik .
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 22.05.2005 12:54:34 vasta tsitaadiga

OT tegeikult: ei tasuks nõnda fantaasiavaene olla. Ka 286 jaoks on filmivaatajaid ja konverteerijaid olemas icon_wink.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
HENTA
HV kasutaja
HENTA

sõnum 22.05.2005 23:12:39 vasta tsitaadiga

yldiselt selle konvertimise jaoks peab olema päris kõva masin see lihtsalt võtab aega
ja tihti jooskeb tõesti kokku ja hulk aega läheb kaotsi...
ise olen teinud Avidest VCD-sid Roxio Cd Creator-iga et minu masinal võttis sellega kõige vähem aega konvertimiseks
(kuskil 7 tundi icon_lol.gif )

Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Avi muutmine VCD'ks ja sellega soenduvad probleemid .
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.