Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Diavolos
Kreisi kasutaja

|
11.05.2005 14:39:09
Avi muutmine VCD'ks ja sellega soenduvad probleemid . |
|
|
Mure järgmine , et sai muretsetud üks Dvd-mängija mis toetab ka CD-R'ilt filmide lugemist . Käes on hetkel mul nii CD-r plaat ( kuhu peale on lastud VCD fail filmiga ) ja ka teine CD-r plaat ( kuhu peale on lastud AVI formaadis film ) .
Dvd-mängija loeb ideaalselt VCD formaadis filmi , aga AVI oma ta ei loe , vaid play märk jääbki dvd-mängijal vilkuma . Samas kui ta plaati ei tunnista siis peaks ta ju vist kirjutama ''NO DISC'' , või ma eksin ?
kas on võimalik ,et dvd-mängija lihtsalt ei tunnista avi formaadis filme , kui ta tunnistab juba CD-R'i kas ta siis ei peaks tunnistama igat formaati seal plaadil ? Kas viga võib olla cd-r'i plaadi firmal ( selleks on Proformance ) , Digidata plaate loeb ideaalselt , tasub mul üldse minna ostma Digidata plaate , või võib asi olla filmi formaadis ?
Samas saab ju ka AVI muuta VCD , kasutanud olen juba 4 erinevat programmi , üritan ümber kirjutada , aga osad porgrammid jooksevad lihtsalt lambist kokku , teise jätsin ööseks tegema ja mingi 6 tunni möödudes ta ei olnud oma tööd veel teinud , ja mõni tund hiljem jooksis ka see kokku . Ühesõnaga kui keegi teab programmi , mis läheb ka vanadel ja viletsatel arvutitel tööle siis võib nõu anda või programmi nime öelda . Kui kellelgi on üldse vihjeid , nõuandeid kogu mu jutu kohta , siis ootan huviga .
Tänan
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix
Kreisi kasutaja

|
11.05.2005 15:08:53
|
|
|
DVD mängija sptsifikatsioonis peaks olema kirjas, mis formaate ta mängib. AVI failid on divx, xvid, mpeg4 formaat.
Ma oletan, et see mängija lihtsalt ei mängi neid formaate.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diavolos
Kreisi kasutaja

|
11.05.2005 15:13:33
|
|
|
raix kirjutas: |
DVD mängija sptsifikatsioonis peaks olema kirjas, mis formaate ta mängib. AVI failid on divx, xvid, mpeg4 formaat.
Ma oletan, et see mängija lihtsalt ei mängi neid formaate. |
Tegelikult su oletus vist on tõene ,sest divx/xvid ta vist tõesti ei toeta....
Plaatide ümber kirjutamine on vist võimalik teise formaati ?
( programm käima , plaat cd-romi , valin siis D ketta , ja panen programmis muuda AVI , VCD'ks . )
oskab keegi öelda palju keskmiselt läheb üldse ühe filmi formaadi muutmiseks ?
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
14.05.2005 21:56:32
|
|
|
oleneb mis programmiga sa teed nt divx i ümber dvd-ks..,mina teen neroga vcd kuskil 1h+mõned minutid,kui dvd,siis peab arvestama 2,5-3 ja isegi 4 tundi,ja üldiselt see sõltub su masina protsessorist,kui kiire ta sul on...
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
AnzMan
HV vaatleja

|
21.05.2005 09:02:38
|
|
|
selleks on olemas spets programmid. ise kasutan winavi video converterit. on olemas ka hulk vabavara. filmi konvertimine keskmiselt pool tundi. kvaliteet jääb rahuldav.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
21.05.2005 22:12:23
|
|
|
Oo jaa, minu vana hea 286 konverdib täpselt pool tundi, 64MB mäluga PII/266 millele XP peale vägistatud teeb kah ilusasti poole tunniga ära, jne jne jne
Mida ma üritan öelda: mingit üldistavat näitu ei saa anda kuna oleneb *riistvarast* - palju on megahertse ja mälu, kui HD/CD (eelduselt, et konverditakse otse plaadilt) peaksid PIO resiimis jooksma siis käib kogu konvertimine veel selle võrra aeglasemalt.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
AnzMan
HV vaatleja

|
22.05.2005 10:55:20
|
|
|
286 ei näitagi ühtegi filmi :-P . muidugi oleneb riistvarast a ma tõin näite võrreldes neroga. endal tegi neroga ka umbes sama kaua kui kasutajal terjetiik .
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
22.05.2005 12:54:34
|
|
|
OT tegeikult: ei tasuks nõnda fantaasiavaene olla. Ka 286 jaoks on filmivaatajaid ja konverteerijaid olemas
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
HENTA
HV kasutaja

|
22.05.2005 23:12:39
|
|
|
yldiselt selle konvertimise jaoks peab olema päris kõva masin see lihtsalt võtab aega
ja tihti jooskeb tõesti kokku ja hulk aega läheb kaotsi...
ise olen teinud Avidest VCD-sid Roxio Cd Creator-iga et minu masinal võttis sellega kõige vähem aega konvertimiseks
(kuskil 7 tundi )
_________________ -----------(\__/)------------l
l-----------(='.'=)-----------l
l-----------('.')_('.')---------l This is Bunny. Copy the Bunny into your sig to help him gain his world domination!!! |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |