Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Hajameelne nagu professor märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 17.05.2005 11:30:04 vasta tsitaadiga

Paneks ka paar juhtumist.
- Suvi, Pärnu kesklinn. Oli väga ilus soe ilm rahvast suvisele Pärnule kohaselt palju. Tulin parasjagu rattaga metsast küllaltki kiire tempoga. Millegipärast jäin vaatama kahte piltilusat neidu unustades täielikult oma põhitegevuse. Ja oh seda üllatust kui mu liikumise peatas liiklusmärk. Loomulikult äratas ratta lenksude ja liiklusmärgi kokkupuutes tekkinud kõlav kellahääl paarisaja meetri raadiuses liikunud rahva tähelepanu.
Järeldused võite ise teha.
-Jälle suvi, Pärnu Kuursaal. Istusime seltskonnaga ja rüüpasime karastavat jooki. Nagu ikka sellistel puhkudel hakkas põis liiga tegema ja pidin külastama tualetti. Tagasi tulles avastan, et minu koht on sujuvalt hõivatud. Kergelt joobunud inimese kindlusega lootsin ennast sinna samale pingile ära mahutada. Astusin kindla sammuga laua juurde, laksasin lahtise labakäega vastu ühe istuja selga ja kõva selge häälega nõudsin:"Noh, värdjad, laske nüüd mind ka istuma". Aga suure üllatusena tõusis laua tagant sõbara asemel püsti kaukaaslase välimusega natuke häiritud 30-dates sortlik härrasmees, kelle käemuskel oli minu reie mõõtu.
Arvake ära kui kiiresti ma välisukse poole liikuma hakkasin.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
gamzzz
HV kasutaja
gamzzz

sõnum 17.05.2005 11:59:36 vasta tsitaadiga

tegelty ta tahtis sulle iste kohta pakkuda icon_lol.gif icon_lol.gif ?????
tagasi üles
mattiaza
HV kasutaja
mattiaza

sõnum 17.05.2005 12:39:42 vasta tsitaadiga

Võtsin külmkapist jogurti, tõmbasin prügikasti juures katte pealt maha ja viskasin täis topsi minema, fooliumiketas jäi näpu vahele. Seda on juhtunud juba häirivalt palju, vist kolm korda isegi. icon_biggrin.gif
Kord jõudsin talvel koolist vahetusjalatsitega (sandaalid) mitmekümne meetri kaugusele, kui külm hakkas ja tagasi vahetama minema pidin.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 17.05.2005 13:05:15 vasta tsitaadiga

hmm kooliga on ka mõned paariaasta taguseid juhtumeid, koolikotti koju küll ei unustanud aga koolist koju minnes kippus alla garderoobi väga tihedalt maha jääma teine icon_rolleyes.gif Samas kehalise kott kippus ikka aegajalt kas koju jääma või mõnda klassi kuna tegu oli kilekotiga.

Kodust olen läinud välja nii hilissügisel et natike oli ka juba lund väljas (paari aasta eest) t särgis, lühikestes pükstes ja sussidega icon_lol.gif võttis oma 2 minutit aega enne kui märkasin, samas haiglast on jalutatud küll välja mitu korda sinistes sussides, üks kord isegi mingi vanem tädike pööras tähelepanu nendele ja ütles mulle seda thumbs_up.gif tänud temale icon_lol.gif

samas siiani on mul üks halb komme, jätta mobiili peldikusse icon_lol.gif Samas jäävad sinna ka aegajalt teleka pult või hiir kui ma selle ajameelselt kaasa võtan. Vahest on küll imelik kui kuulen et telefon heliseb aga ei leia kuskilt kuni uuesti wc-sse lähen icon_rolleyes.gif vahest on isegi keegi tuttav selle mul sealt ära toonud

Toiduga on küll nati kehvasti, see et ma toitu oma 3 või 4 korda teen soojaks. Alalõpmata panen teise uuni soenema ja siis lähen arvutisse, mingi aja pärast tuleb meelde et ma tegin endale ju süüa kah. Samas tee või muu jook kipub alati ära ununema laua peale kuniks külmaks läheb, samas imelik et beer_yum.gif ei unusta ma kunagi ära icon_lol.gif

Trollide või bussidega on omil aegadel ikka rohkesti mööda sõidetud, enamasti juhtumil kus ma olen trollis ka magama jäänud, mida õnneks üle 10 pole olnud icon_lol.gif Loomulikult on mängus probleem et pole oma 2 päeva maganud. Ükskord sõitsin lõppu välja, siis tuli trollis mingi tädke mind äratama, ma olin parajas ehmatuses kah veel ja lendasin nii kiiresti välja sealt et ma veel pool tundi mõtlesin mis juhtus icon_lol.gif Õnneks pole vimastel aastatel seda enam just juhtunud.

Ahja üks mälestus sellest kui ma veel algkoolis käisin icon_lol.gif Sai trollis sõidetud just kodu poole ja siis igavusest pidi ju midagi näppima, ma olin just seal ees ja tulekustuti jäi ette icon_lol.gif Mingil põhjusel polnud splinti ees ja oh üllatust kui ma vajutasin, järgmises peatuses tulid vanatädikesed mind maha ajama icon_razz.gif

Samas selliseid ajameelsusi on tihedalt preagugi et mõni tuttav ütleb et tuleb mulle maja ette ni 15 min pärast, mina aga istun üleval rahulikult kuniks tema all ootab icon_lol.gif

Rohkem nüüd veel pähe ei tulnud, peab meenutama
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 91
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 17.05.2005 13:47:47 vasta tsitaadiga

Ise olen suutnud võrri mootori lahti võtta ja pärast kokku panna nii, et mingi 5 osa jäi üle - sõidab siiani.

Eelmine nädal käisin sõbra juures. Koju minnes lõi järsku pähe, et telefoni pole. Võtsin mina tubli siis telefoni taskust välja ja helistasin, ning ütlesin, et ta telefoni üles otsiks. Õnneks tabas ta mu lolluse ära.

Krt sellliseid juhtumeid ei jõuagi kõiki üless loeandada.
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 17.05.2005 18:26:17 vasta tsitaadiga

täna sõin kommi viskasin kommi ahju ja paberi panin suhu --->nii haige miks mul nii juhtub icon_neutral.gif
artur-
HV Guru
artur-

sõnum 17.05.2005 18:32:56 vasta tsitaadiga

See pole midagi, kunagi 1 sõber küsis teise käest suitsu ja teine andis enda pooliku suitsu, et võta tõmba lõpuni, teine vist ei kuulnud seda ja pani suitsu kõrva taha. Mõelge ise mis edasi sai, joogid olid sees ka muidugi.
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 72
tagasi üles
project
HV Guru
project

sõnum 18.05.2005 08:53:35 vasta tsitaadiga

wolfensteini pelades olen tavaliselt ventrilos. program kus saab tiimikaaslastega suhelda läbi mikri. rääkimiseks pean ma ALT nuppu all hoidma. kui keegi poole mängu peal helistab siis võtan telefoni vastu, vajutan klaviatuuril ALT ja hakkan rääkima... paari sekundi pärast jõuab alles kohale. vahel on sõbraga rääkides ka samamoodi kui ta võrgus külas on.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 84
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 21.05.2005 18:47:45 vasta tsitaadiga

Just praegu oli nii, et: Keegi andis MSNis mingi flash movie lingi. icon_biggrin.gif Võtsin selle lahti ja kähku seda teemat edasi lugema.. Nu endal uued kõllid ja naudin musa ja koguaeg põhjas... J asiis hakkas mingi kahtlane musa käima.. 5 sekkumõtlesin ja kartsin, et lasin uued kõllid läbi nüüd.. (1100 eequ ikkagi..) Ja siis keeran vaiksemaks ja ikka plärisevad.. Siis jõudis all vilkuv oranž kastike seda mulle teatada... icon_biggrin.gif

Aga jah. 10 postitust ülesse poole ma mõtlesin, et peaks siia midagi kirjutama, aga ei mäleta enam mida. icon_confused.gif
Edit: Meelde tuli.. Sain kah uue arvuti kätte ja nuh mul lähevad koguaeg äravutud piixu... Ja siis lähen võrgukale.. Võtan arvutit auto pagassist välja ja käib kolakas ära. Nu mõtlesin, et midagi katki pole ja tassisin kõik ülejäänud asjad ka võrgukale ja auto sõitis minema.. Panen kõik juhtmed korralikult järgi ja monitoril tuli põleb. icon_smile.gif Kõik korras ja asun arvutit käivitama.. Ei lähe tööle. icon_confused.gif Mis kamm.. Nu 5 minutit üritasin.. Kartsin, et nüüd pean võrgupeo lõpuni niisama passima, sest auto pidi tagasi tulema alles pühapäev kell 3... Nu ja siis oli kurb olukord.. Käisin õues. tulin sisse tagasi. Vaatasin uuesti juhtmed üle ja avastasin, et tioteplokk oli välja lülitatud.. icon_confused.gif Ohh seda rõõmu ja viha siis. icon_biggrin.gif

tont2
HV kasutaja
tont2

sõnum 25.05.2005 16:49:18 vasta tsitaadiga

Ükspäev panin arvuti käima ja asi hakkas mingit errorit loopima (hard drive error vms.). Tegin umbes kuus restarti, lammutasin arvuti lahti, vaatasin kõik üle ja tegin veel mõne restardi. Lõpuks avastasin, et arvutil oli diskett sees...
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Raid0
HV veteran
Raid0

sõnum 25.05.2005 16:51:06 vasta tsitaadiga

kui ma pean kuskile välja minema, kipun pidevalt minema kooli poole kuna seal saab ikka pea iga päev käidud(sinnani mingi 500m) ja siis kui on kuskil 50m+ meetreid valesse suunda kõndinud tuleb meelde, et aihh krt, valele poole lähen vist. siis ma meenutan kuhu ma pidin minema, keerna otsa ringi ja liigun õies suunas edasi. just pool tundi tagais juhtus taoline olukord viimati icon_lol.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 93
tagasi üles
tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 29.05.2005 20:54:16 vasta tsitaadiga

Tulin just mingist kohast. 2 arvutiga oli seal natukene mässamist. Üks oli laual ja teine oli põrandal (täiskomplekt ikka- monitor, hiir, klaver, kast). Jamasin põrandal oleva arvutiga ja et mugavam oleks võtsin klaviatuuri sülle, ise toolil. Hiljem saatsin tolle masina restardile ja ise kobisin laual oleva arvuti taha. Tükk aega panin seal hiirega linnukesi ja järsku oli klaverit vaja. Vajutasin nupule, aga midagi ei juhtunud. Vajutasin teist korda, klaviatuur ikka ei reageerinud. Kuna kast oli just juppideks olnud, mõtelsin et ei pannud klaverit porti. Samas märkasin aga, et NUM Lock põleb. Järgmine mõte oli, et klaver on kokku jooksnud millegi pärast ja proovisin teisi nuppe (Caps Lock & Scroll Lock) ja tuled särasid vastu. Ise mõtlesin et mis värk on. Veidi hiljem märkasin, et olin kasutuanud teise arvuti klaviatuuri ja selle arfi klaver oli hoopis sahtlis.
-edit-
Oli vaja seal mingit võrku luua ja põrandal olevale masinale üks võrkar juurde toppida. Küsisin tüübilt, et kas tal see olemas on. Ütles et on ja võttis jublaka mingist sahtlist. Ise võtsin veel kätte ja vaatasin kas on ikka õige asi. Põrandal olnud tutikal AXP2500+ masinal siis küljed maha ja lõhkusime korpusele augu juurde, kuna kõik PCI pesad olid tühjad olnud ja tagapaneel seega veel terve. Tüüp hakkas kaarti sisse pressima ja ütles et see ei sobi siia. Ise läksin vaatama,,ei saa olla.

ISA kaart oli. Pentium 1 oma. 10 aastat vana vähemalt. Täis juhe ikka icon_neutral.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 29.05.2005 23:32:35 vasta tsitaadiga

irww...üks parimatest mis siiamaani lugenud olen icon_biggrin.gif eriti hea @ kaarti sisse "pressima"...juhe oli siis vist eriti koos kui vana Pentiumi ISA kaarti võrgukaks pidasid thumbs_up.gif kusjuures mul on kah juhe olnud 1masina taga olles koos,võtsin restardi ajal klaveri pordist välja,oli vaja puhastada või miskit.Panen asja ilusti laua peale ja hakkan msn'is kribama...vaatan et ei kriba,taon veidi klaveri...ei midagi...siis 5minutit vähemalt mõtlen mis värk on.Siis tuleb meelde et pordist juhe väljas ju...duhh icon_smile.gif
See kuramuse jogurtivärk oli endal kah täna muideks.Võtan avamata topsi külmikust,võtan kaane,viskan täistopsi prügikasti ja hakkan kaant limpsima.Siis mõtlen kuhu jogurt kadus icon_eek.gif icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 30.05.2005 11:10:12 vasta tsitaadiga

Njaa.. Ma unustasin ära, et täna kool on ja põõnasin rahulikult kella 11.30ni välja.. icon_biggrin.gif
tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 30.05.2005 13:25:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:

juhe oli siis vist eriti koos kui vana Pentiumi ISA kaarti võrgukaks pidasid thumbs_up.gif

See óli ISA võrgukas icon_neutral.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
erxxx
HV kasutaja

sõnum 01.06.2005 18:41:54 vasta tsitaadiga

Ärkasin paar aastat tagasi ühel päeval lõuna ajal ülesse, unise peaga Delfisse - peamine uudis oli, et täna on rahvas inglise keele riigieksamil. Arvake ära, kes sealt puudus icon_redface.gif icon_evil.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 2
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 01.06.2005 19:08:23 vasta tsitaadiga

erxxx kirjutas:
Ärkasin paar aastat tagasi ühel päeval lõuna ajal ülesse, unise peaga Delfisse - peamine uudis oli, et täna on rahvas inglise keele riigieksamil. Arvake ära, kes sealt puudus icon_redface.gif icon_evil.gif

Aivo?

Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 01.06.2005 20:15:28 vasta tsitaadiga

Just praegu oli vinge. icon_lol.gif Teen endale köögis võileiba, keegi helistab, hakkan moblaga rääkima, ise teen võileiba edasi. Kõne sai läbi, panin telefoni kapi peale ja võtsin külmkapist ketšupi, et võileivale panna ja siis... ma lasin paraja läraka ketšupit moblale enne kui taipasin mida ma teen. icon_lol.gif Õnneks oli telefon ekraan allapoole ja läks ainult tagumise korpuse peale.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
margusser
HV Guru

sõnum 01.06.2005 20:19:32 vasta tsitaadiga

Ah viimasel ajal on ikka asi väga pekkis juba:D
Täna koolis käis mingi heledam toon korraks.. Vaatasin no fakk jälle mingi error. mjah..
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 167
tagasi üles
reitz90
HV kasutaja

sõnum 01.06.2005 20:24:19 vasta tsitaadiga

mu emal juhtus nii, et tegi kohvi (mitte kohvimasinaga) ja kallas kohvi läbi sõela kraanikaussi. ja pärast imestas kus kohv on icon_lol.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
HDvurle
HV pensionär
HDvurle

sõnum 01.06.2005 20:49:11 vasta tsitaadiga

Panen siis enda loo ka kirja. Ei puuduta küll otseselt arvuteid, kuid kaudselt küll. Juhtus asi ühe Eesti jalkakoondise kodumängu eel.
Kuna sõber ja seltsimees ühes isikus oli üle suure lombi tööl, tuli minul kaamerakraana enne mängu üles panna ja peale lõppu kokku pakkida.
Ehitasin siis kraana üles, panin kaamera ka külge ja tegin seadistused. Tahtsin kontrollmonitori sisse lülitada, ei lähe, tee või tina. Mis ikka, monitor pekkis.
Kiire kõne ETV-sse opedele. Toodi siis asendusmonitor ja see ka ei võtt pilti ette. Essugi aru ei saanud, et milles asi. Kuna kaamera pööramine ja zoomi juhtimine töötab ka kraana aku pealt, oli segadus minu peas päris suur. Mingi aja möödumisel hakkas aku märgutuli põlema (näitab tulbana aku mahtuvust). Siis süttis mul icon_idea.gif . Elektrit pole. Olin unustanud pikendusjuhtme pistiku pessa lükata.

tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 01.06.2005 22:03:29 vasta tsitaadiga

Jaa...
margusser.. Tunnen kaasa Sulle.. icon_biggrin.gif
Mul sama probleem praegu.. Koguaeg kui mingi piix käib.....
NU krt.. Praegu kirjutasin seda txti ja telefonil aku tühjenemise piix tuli.. icon_biggrin.gif Haaras kohe hiire järele, et kinni panna seda Pop-Up'i... icon_biggrin.gif

Ja teine "haigus" on mul veel.. See tekkis mul vist sellest, et ma ükskord unustasin, et mul rulluiske jalas polnud... icon_biggrin.gif
Võtsin tookord 2 meetrit hoogu ja hüppasin käsipuu peale...... Tahtsin arvatavasti souli teha, aga krt avastasin, et uiske plegi jalas.... icon_biggrin.gif

Sirius
HV kasutaja

sõnum 02.06.2005 09:30:22 vasta tsitaadiga

Mul oli üks paar aastat tagasi selline juhtum.Mängisin juba umbes 7-8 tundi jutti commandos 3-e.Teate küll kuidas see käib, quicksave ja quickload.Igatahes migni hetk tuli janu peale, läksin siis külmiku juurde pakki piima võtma aga see kukkus maha, ja lendas üle toa kogu see piim laiali, esimene mõte oli kohe quickload. icon_eek.gif
siis ma läksin magama ära. icon_neutral.gif asi hakkas vaikselt kahtlaseks muutuma.
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 47
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 02.06.2005 09:54:11 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif lol, mul on ka sarnaseid asju juhtunud, nagu Siriusel.
Näiteks joonestan midagi, mingi joon läheb valesti, käib kohe mõte läbi "Undo" icon_biggrin.gif Hakkan siis otsima, kus Edit-menüü on icon_lol.gif

tagasi üles
sumpz
Kreisi kasutaja
sumpz

sõnum 02.06.2005 10:13:30 vasta tsitaadiga

ükskord sai ingliskeele tunnis mingit teksti tõlgitud..
tuli mingi selline lause et a "bbc gives out licenses" vms.
ma siis rõõmsalt üle klassi et "bbc annab välja litse" .. icon_lol.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Hajameelne nagu professor mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.