Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  lineage 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 209, 210, 211  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 14.05.2005 21:22:05 vasta tsitaadiga

TonisU kirjutas:
HELP !!!!

panin siis täna L2 teise arvutile uuesti peale ja annab mulle sellise errori "Application failed to initialize propertly (0xc0000005)

Nagu WTF enne oli kah peal ja kõik oli ok

No tee uninstall ja proovi uuesti. Vaata, et kõik ikka õiges järjekorras peale paned (patchid, textured jne) ja veendu ka selles, et C3 (või C2) textured, mis oled tõmmanud on korralikud.
Rohkem ei oska nagu midagi aidata.

Good luck!
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lambi
HV vaatleja

sõnum 14.05.2005 21:57:51 vasta tsitaadiga

tänane saak icon_lol.gif
parimad botid on surnud botid
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Snaxez
Kreisi kasutaja
Snaxez

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.05.2005 23:07:19 vasta tsitaadiga

Djomka kirjutas:
Snaxez, kus serverites sa näed stridereid ja wyverneid, kus serveris sa näed kõiki C2 mappe töötamas või C2 mobe ?
Noh, kui ISO maha tegemiseks läks, siis võib ju ilusti öelda, et see l2w on ka paras pask, nii kiirelt inimesed 55+, mõttetu...asi on liiga kiire ja kindlasti on kõike (weapon, armor) saada.
ja ära hakka seda juttu ajama, et need 55+ on täielikud nolife'id, kes on mänginud pidevalt!
striderid on igas servus mis on c2 clienti peal, ja ka osades c1 servudes...aga paljudes servudes neile selga saab....see on juba teine teema, ja ma olen suht kindel et ISO-s ei ole striderid mountitavad
C2 mapid...k6ikidel C2 clienti peal töötavatel servudel on olemas c2 alat, aga ka siin tekib probleem et mobid on puudu...mida pole ka ISO servus

lvldamise kohta niipalju et see on rohkem sinuasi palju sa oma elu sinna maha matad...eks siis mõned inimesed mattavad seda suure hoolega, sest rateid on ISO ja L2w servus suht sarnased
L2World#3 : EXP:10x SP:10x Adena:20x Drops:10x Spoil:1x
ISO server: EXP:10x SP:12x Adena:12x Drops:10x Spoil:20x
sellest tuleb välja et teil on hoppis suuremad rateid peale adena.....
relvade ja muude asjade saamine on sama mis teie ISO servus, väljaarvatud et teil on spoil rate mingi yber suur

botide kohta ka veel niipalju et täna baniti juba yle 10 bot-i, meil on seal vana HSC-ist GMzeta, kes tegeleb väga aktiivselt botide kõrvaldamisega

Saime nüüd ka just Clan Lv3 ja nüüd vabu kohti uute liikmete jäoks
ise olen lv50

paar pilti kah: http://www.snaxez.pri.ee/Lineage2/L2World/
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 53
tagasi üles
No_Limit
HV veteran
No_Limit

sõnum 14.05.2005 23:47:47 vasta tsitaadiga

http://nolimit.pri.ee/Lineage%202/mass%20SoE.JPG
EvilMick007
HV veteran

sõnum 15.05.2005 02:49:10 vasta tsitaadiga

haha mina olen see tankist kellel soe puudus ja pani ilma haste potionita jooksu nii, et 7 drake ja 5 bloody queeni sabas... kahjuks eriti kaugele ei jõudnud poole tee peal deathpassi löödi maha icon_lol.gif 8)
bloodyone
HV kasutaja
bloodyone

sõnum 15.05.2005 12:36:47 vasta tsitaadiga

Njah sai kah siis l2 peale pandud, et saab siis jälle vanade tegijatega koos pelada icon_biggrin.gif Kahjuks paistab hetkel servu maas olevat
Snaxez
Kreisi kasutaja
Snaxez

sõnum 15.05.2005 13:03:45 vasta tsitaadiga

bloodyone kirjutas:
Njah sai kah siis l2 peale pandud, et saab siis jälle vanade tegijatega koos pelada icon_biggrin.gif Kahjuks paistab hetkel servu maas olevat
nüüd vist servu yleval ja join irc: irc.darkmyst.org #Abyssus

ja kes ei ole veel pannud...pange kindlasti need c3 textureid peale http://mirror1.lineage2world.com/crazyname/hopetheydontfindthis/Lineage2WorldC3Textures_v2.zip

ja need sobivad ka teistele servudele...need peaks suht koralikud olema kuna need on korea open C3 beta textureid
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 15.05.2005 13:59:32 vasta tsitaadiga

Snaxez kirjutas:
Djomka kirjutas:
Snaxez, kus serverites sa näed stridereid ja wyverneid, kus serveris sa näed kõiki C2 mappe töötamas või C2 mobe ?
Noh, kui ISO maha tegemiseks läks, siis võib ju ilusti öelda, et see l2w on ka paras pask, nii kiirelt inimesed 55+, mõttetu...asi on liiga kiire ja kindlasti on kõike (weapon, armor) saada.
ja ära hakka seda juttu ajama, et need 55+ on täielikud nolife'id, kes on mänginud pidevalt!
striderid on igas servus mis on c2 clienti peal, ja ka osades c1 servudes...aga paljudes servudes neile selga saab....see on juba teine teema, ja ma olen suht kindel et ISO-s ei ole striderid mountitavad
C2 mapid...k6ikidel C2 clienti peal töötavatel servudel on olemas c2 alat, aga ka siin tekib probleem et mobid on puudu...mida pole ka ISO servus

lvldamise kohta niipalju et see on rohkem sinuasi palju sa oma elu sinna maha matad...eks siis mõned inimesed mattavad seda suure hoolega, sest rateid on ISO ja L2w servus suht sarnased
L2World#3 : EXP:10x SP:10x Adena:20x Drops:10x Spoil:1x
ISO server: EXP:10x SP:12x Adena:12x Drops:10x Spoil:20x
sellest tuleb välja et teil on hoppis suuremad rateid peale adena.....
relvade ja muude asjade saamine on sama mis teie ISO servus, väljaarvatud et teil on spoil rate mingi yber suur

ISO'sse tulevad järgmise patchiga C2 alad ja poleks nagu C2 aladel mõtet, kui C2 mobe sinna ei tuleks (ehk kui keegi pole aru saanud, siis C2 mobid tulevad kah loomulikult)
stiderid ja wyvernitega saab sõita - just irc's GM'ide ja ülejäänud rahvaga mõtleme, et kuidas me teeme wyvernite kättesaamise ja jõudsime sellega kokkuleppele
spoil rate über suur? mõtle natuke, kas nüüd kõik sul ilgemad spoilerid tänu sellele?
ei, ma olen human cleric ja püüan kõige elu eest endale uue relva raha kätte saada (teil ei ole see solona väga raske, kuna raha kukub ikka "yber" palju maha)

viimati muutis Djomka 15.05.2005 16:47:44, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 15.05.2005 16:16:38 vasta tsitaadiga

Djomka kirjutas:

spoil rate über suur? mõtle natuke, kas nüüd kõik sul ilgemad spoilerid tänu sellele?
ei, ma olen human cleric ja püüan kõige elu eest endale uue relva raha kätte saada (teil ei ole see solona väga raske, kuna raha kukub ikka "yber" palju maha)

See on nüüd küll rumal jutt. Ma olen aru saanud, et sa tead L2'st ikka suht palju, aga kuidas sa võid arvata, et 20x adena ja 1x spoil (L2W) on "lihtsam", kui 12x adena ja 20x spoil (ISO)?

See, et sa oled cleric, ei tähenda, et teised spoilereid ei tee ja ei kasuta ära eelist, mis on hetkel ISO serveris.

Sellise spoil ratega on näiteks c. leatheri spoilimine nii lihtne (portalt 1/16 juhul, kui spoil on 1x). Mõtle nüüd, kui sa seda korrutad 20'ga... . Ütleme nii, et kuni lv 40 on ehk tõesti L2W's natuke lihtsam mängida (juhul, kui sa pole spoiler), aga 40+, kus hakkab vaja minema C ja hiljem B varustust on ISO's kõik palju lihtsamini saavutatav.

Ja kui nüüd täpsusteni minna, siis on ISO's sp rate ka suurem (mitte, et selle 10x sp ülejäägigagi midagi teha oleks, v.a kui oled clan leader).

Edit:
Kuigi tegelikult on mul täiesti ükskõik, kus keegi mängib, põhiline, et ise olen seal kus meeldib ja kellega meeldib. Lihtsalt selle pärast postitasin, et mind pani hämmastama see, et sa ei tunnista endale, et L2W's pole kergem mängida, vaid väidad lausa, et seal on "mitte väga raske" võrreldes ISO'ga. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 15.05.2005 16:47:00 vasta tsitaadiga

ma ei saa rääkida teiste eest ja selle pärast tõin näite endast.
kui on raha, siis kas peab tegema mingi spoileri, et endale asju kokku ajada ja siis weapon/armor ise teha või on kergem see osta mingi teise plajeri käest
kuna praegu pole väga kaugele ISO's jõudnud, siis ma ei saa rääkida ka LVL 40+, et kuidas siis on, aga algus on kindlasti l2w's kergem tänu suuremale raha hulgale, mida sa kätte saad
asi oli lihtsalt selles, et hakati ISO't maha tegema ja siis täiesti valesid fakte teistele tooma...ma arvasin, et Snaxez enne mõtleb ka, aga ju ma siis eksisin
tagasi üles
bloodyone
HV kasutaja
bloodyone

sõnum 15.05.2005 18:35:31 vasta tsitaadiga

Spoilil ja aadenil on ikka mega vahe, aga ma tahaks näha, kaua sa aadenit korjad, et playerilt armorit osta icon_razz.gif
Ja snaxezil on servude suhtes õigus, kuna hind võetakse aadeni x korda, seega mida rohkem aadenit tuleb, seda kuradi kõrgemad on need hinnad. Ja kuna spoil on aint 1x on ainult craft asjade hinnad totaalselt laes. Võin näiteks HS tuua 8x aaden, emi võis aint leida või craftida ja seega oli hind kohe 70kk

Snaxez
Kreisi kasutaja
Snaxez

sõnum 15.05.2005 20:34:10 vasta tsitaadiga

Djomka kirjutas:
ma ei saa rääkida teiste eest ja selle pärast tõin näite endast.
kui on raha, siis kas peab tegema mingi spoileri, et endale asju kokku ajada ja siis weapon/armor ise teha või on kergem see osta mingi teise plajeri käest
kuna praegu pole väga kaugele ISO's jõudnud, siis ma ei saa rääkida ka LVL 40+, et kuidas siis on, aga algus on kindlasti l2w's kergem tänu suuremale raha hulgale, mida sa kätte saad
asi oli lihtsalt selles, et hakati ISO't maha tegema ja siis täiesti valesid fakte teistele tooma...ma arvasin, et Snaxez enne mõtleb ka, aga ju ma siis eksisin
...kes hakkas mida enne maha tegema, et meil nii suured rateid et inimesed 50+....
striderite kohta ma tõesti ei teadnud, aga julgesin oletada...paistab et siis eksisin, c2 mobidest räägi alles siis kui need ka päriselt teil olemas on, mitte et kohe tuleb jne. kui serverit oodati oli juba näha kuidas nende lubadustega seal on...
raha kohapealt niipalju et meil on siis jah kuni lv50 kergem natukene et adena on 20x teie 12x asemel, aga teie 20x spoil teeb selle kümnetes kordades hiljem tagasi. kõik main materjalid on ju spoiliga saada. teie teete spoileri ja saate suht kähku oma B asjad valmis, muidugi kui sa ka natuke vaeva näed, aga meie peame spoilima oma 1x rateiga mis ei ole sugugi suur, ja nagu ka mairo mainis et meil lähevad materjalide hinnad suht kõrgeks ja sinna läheb ka meie extra adena, aga teil pysivad materjalide hinnad madalamad ja craftite rahumeeli oma B asju

ja veel yks loll idee mis pähe tuli, et kui sa tahad teada kus on paremad rateid siis lida mõlemal servul kõik rateid kokku ja vaata kummal tuleb suurem summa icon_biggrin.gif
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 15.05.2005 20:38:25 vasta tsitaadiga

Snaxez kirjutas:

ja veel yks loll idee mis pähe tuli, et kui sa tahad teada kus on paremad rateid siis lida mõlemal servul kõik rateid kokku ja vaata kummal tuleb suurem summa icon_biggrin.gif

icon_lol.gif
tagasi üles
TonisU
HV vaatleja

sõnum 15.05.2005 21:29:35 vasta tsitaadiga

sai c1 plaadi kus on hsc patchiga... kõik töötap ilusti. nii kui panen peale L2worldi patchi akkap mulle crit errorei laduma icon_confused.gif icon_confused.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
EvilMick007
HV veteran

sõnum 15.05.2005 21:33:17 vasta tsitaadiga

hmm paned ikka selle 400+ mb suuruse patchi või ainult 6mb suuruse ? icon_rolleyes.gif
Snaxez
Kreisi kasutaja
Snaxez

sõnum 15.05.2005 21:35:53 vasta tsitaadiga

puhas c1 peab olema vist...see hsc patchi ei tohi olla seal
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 15.05.2005 21:36:43 vasta tsitaadiga

Snaxez, sina tõesti ei olnud see inimene, kes hakkas ISO't maha tegema, see oli üks teine inimene, sina lihtsalt esitasid valesid fakte
asi selles, et need serveri failid on olemas ja neid katsetatakse praegu, pärast lähevad serverile peale
igatahes, ma ei viitsi sellel teemal enam vaielda - kõik mängivad oma serverites, peaasi et nad servuga rahul on ja muidugi kõigetähtsam asi, et mängitakse ikkagi L2'te icon_wink.gifbeer_yum.gif
tagasi üles
bloodyone
HV kasutaja
bloodyone

sõnum 15.05.2005 22:03:07 vasta tsitaadiga

Noh oleks tore mängida jah, aga ma ei saa ikka veel sisse thumbs_up.gif
Snaxez
Kreisi kasutaja
Snaxez

sõnum 15.05.2005 22:39:30 vasta tsitaadiga

bloodyone kirjutas:
server maas
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 15.05.2005 22:43:27 vasta tsitaadiga

Snaxez kirjutas:
bloodyone kirjutas:
server maas
ISO server? Serveri omanik ütles, et tulemüür oli peal..
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 15.05.2005 22:56:30 vasta tsitaadiga

L2W INFO:

tsitaat:

Latest News : *** Relentless DOS Attacks

Someone must think they are really cool. Extreme measures are being brought out at this point. ANY IP THAT TRIES TO CONNECT TO LINEAGE2WORLD.COM'S WORLD SERVER WITH MORE THAN 6 CONNECTION IS GOING TO BE AUTO-NULL ROUTED PERMANETLE. THIS IS FAIR WARNING TO THE BOT TRAINS AS WELL, AS YOU WILL BE CONSIDERED A THREAT AND NULL ROUTED AS WELL.

Ja seletus, mis on DOS Attack (copy/paste L2W foorumist):

tsitaat:

for those who dont know here is what a DOS attack is in lamens terms

Some dick head probally 13 years old created or most likely downloaded a trojan horse virus and distributed it to a couble hundred or thousand computers world wide. One day hes playing L2world and gets banned for AFK botting and he gets mad, so he gets the IP address of this server and sends a command to all his zombie machines to attack this server
( usually a ping command set to repeat itself and send enormous packets). So imagine 1000 computers all trying to send your computer a file of say 100k every second, or 1/4 second or whatever, this floods your bandwidth and makes it so no one can connect to your server, and those who have will get lagged..

How to fight this ? You gotta be heartless with it.. Banning connections with 6 connections off 1 ip is a good idea, granted it will hurt internet cafe's , dorms, lans,data centers..

As an example of what exactly they are banning

ISP(internet provider) -->Lan Centers Gateway ( WAN IP )--> distributes LAN Ip's

If you got more than 6 connections coming from the Lan Centers WAN IP then the WAN IP and hopefully MAC address (if possible) will be banned.

The other BIG loser in all this is US, because depending on the bandwidth package these guys are running, and the size of the packets ICMP packets the DOS attackers have used, it could result in a bandwidth usage of mabye 2-3 weeks of regular server use causing Archangel to lose a shit load of $$ because he has to buy more bandwidth.

NEXT: Could this happen again even with these precautions ? YES it can, and probally will as it is the FAV. attack used from Countrys that have lax internet laws and capabilitys to stop them ( example Russia )

Loodame parimat... icon_neutral.gif
tagasi üles
TonisU
HV vaatleja

sõnum 15.05.2005 22:58:18 vasta tsitaadiga

EvilMick007 kirjutas:
hmm paned ikka selle 400+ mb suuruse patchi või ainult 6mb suuruse ? icon_rolleyes.gif

C3 textures panen siis panep pange, annab crit errori. kui panen 6mb kah peale, siis kirjutap et (armorgrp, itemgrp, skillsgrp jne)
kõik mis selle patchiga kaasneb, et on mingi error mingis lines.iga kord erinev line.:S

Teisele arvutile panin HSC patchile need uued asjad peale ja kõik töötab tipp topp ma ei saa aru et kas siis asi on arvutis vms? :S
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 15.05.2005 23:39:01 vasta tsitaadiga

yeah...brigandine set ja War axe olemas 8) lvl 44 WS kah icon_smile.gif
tegin veidi C Crystalle ja hakkan veidi kasu tegema Bgrade asjade jaoks thumbs_up.gif väga hea community on ISO-s btw...aga mingid üksikud vene taunid kerjavad noob townides icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
EvilMick007
HV veteran

sõnum 16.05.2005 00:10:40 vasta tsitaadiga

Mafka samas, need nn "vene taunid" muudavadki kohati elu huvitavaks just... saab pvp ratingut tõsta lihtsalt ja ma ei hakka vaidlema kumb parem on, maitse asi... iga üks ise teab, kus mängib.
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 16.05.2005 00:30:53 vasta tsitaadiga

jap, sellesmõttes on need venelased jah head, et PvP'd saab nende peal ikka südemest harrastatud thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  lineage 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 209, 210, 211  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.