Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Star Wars: Knights of the Old Republic - 2, The Sith Lords märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 26.02.2005 14:28:33 vasta tsitaadiga

darkplayr kirjutas:
Pole küll suur SW fänn aga KOTOR2 suht huvitav, grafa parem varasemate Q3 mootoritel põhinevatel SW mängudel thumbs_up.gif

a... et kurdad, et graafika on nati nõrk ?
no asi polegi kõva graafilise mootori peale aetud...
kas neverwinter nights oli kõva grafaga ?
mootoril on pigem suuremat rõhku aetud RPG süsteemile...
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Joosep00
HV kasutaja

sõnum 26.02.2005 20:58:40 vasta tsitaadiga

Ise m2ngin ka juba tykk aega ja m2ng on v2ga haarav ja huvitav icon_smile.gif
fs2
HV vaatleja
fs2

sõnum 03.03.2005 18:38:20 vasta tsitaadiga

Jõudsin kah siis asja läbi mängitud (54h ja lvl 28, LS - Sentinel/Watchman).

Mängu algus oli igatahes paljulubav ning lugu ise tundus päris põnev. Kohe alguses tundus asi veidi toores olevat (teised kodanikud minu seltskonnast ootavad nurga taga, kui mina teisel pool väikest võitlust pean jne). Kuivõrd aga alguse poole jookseb stoori täitsa korralikult siis sellised asjad tegelikult eriti ei häirinudki. Tagantjärgi võiks öelda, et mäng oli ka veidi liiga kerge ses mõttes, et minu tegelane tõmbas korra või paar oma lightsabre'iga ja enamus vastastest olid omadega läbi. icon_razz1.gif

Peale lõppu jõudmist oli ikka küll selline tunne, et mida??? jätamegi nii pooled asjad lahenduseta või icon_eek.gif aga tol hetkel mõtlesin veel, et OK jäeti meid siis KotOR III'e ootama. Yeah... icon_confused.gif aga mõtlema hakates vajus minu jaoks stoori ära kuskil Jedi Masterite kokkusaamise aegu Dantooine'il - peale seda läks lahti lihtsalt kõige liikuva killimine icon_exclaim.gif Asja uurima hakates leidsin siis sellise teema Obsidian'i foorumist: Cut Ending Stuff, free gizka with every view! - sealt tuleb välja ikka tonnide viisi kaupa (mitte ainult lõpust), mis mingil põhjusel on mängust välja jäetud. Et siis peale tolle teemaga tutvumist tundub, et mulle on ikka täiesti poolik toode maha müüdud. icon_evil.gif

Hoolimata kõigest jamast on aga mäng minu meelest siiski piisavalt hea, et kunagi veelkord Dark Side tegelasena läbi teha thumbs_up.gif
tagasi üles
Cyberlord
HV Guru

sõnum 04.03.2005 00:02:07 vasta tsitaadiga

Mõttetu halamine käib seal teemas icon_evil.gif

Poleks rahvas teada saanud, et mängu oli veel midagi juurde plaanitud, siis kõik oleks vait ja rahul või siis poleks mäng anyway meeldinud.
Kommentaarid: 546 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 449
tagasi üles
mastert
HV kasutaja
mastert

sõnum 08.04.2005 15:52:56 vasta tsitaadiga

tellisin ka endale mõni aeg tagasi zebrast ja algust olen proovinud, vast mingi paar tundi kokku. aga aeg ajalt tõmbab nagu masina/graafika hingest kinni icon_sad.gif . kui kinni panna ja uuesti käima siis tavaliselt läheb normaalseks aga ühes kohas ei aidanud midagi. tuli varasem save võtta ja teist teed minna. vga on 9600PRO kas kellelgi veel sellega probleeme on olnud, driverid on 5.3?

tegin esimese osa ka läbi. kuna sw üldiselt meeldib siis minu arust väga kõva thumbs_up.gif teise osa koha pealt oleksin natuke kriitilisem aga eks näis enamus mängust alles ees.

mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 08.04.2005 18:36:49 vasta tsitaadiga

mastert,
proovi avada swkotor2.ini ja lisada [Graphics Options] alla yks rida:
Disable Vertex Buffer Objects=1

pidi paremaks tegema...

mastert
HV kasutaja
mastert

sõnum 11.04.2005 09:05:24 vasta tsitaadiga

mutabor kirjutas:
mastert,
proovi avada swkotor2.ini ja lisada [Graphics Options] alla yks rida:
Disable Vertex Buffer Objects=1

pidi paremaks tegema...

Tänud, töötab ideaalselt. thumbs_up.gif probleem kadunud thumbs_up.gif

Edit:
nüüd olen saanud natuke aega normaalselt mängida. ja igati soovitan algus oli natuke nõrk aga kui juba lightsaber'i kätte saad on ÜLIKÕVA icon_lol.gif. olen kuskil kolmanda missiooni keskel ja story on läinud päris põnevaks! thumbs_up.gif muidugi kahju kui nii palju asju välja jäi nagu väidetakse. kui siin nende, kes läbi teinud, mängu aegasid vaadata (~30h) siis võiks natuke pikem olla küll. ise üritan esimest korda mängides mängu võimalikult pikaks venitada.

Tek1
Kreisi kasutaja
Tek1

sõnum 18.04.2005 22:24:22 vasta tsitaadiga

Kohe saan ise ka järgi proovida millega tegu icon_smile.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mastert
HV kasutaja
mastert

sõnum 13.05.2005 17:07:37 vasta tsitaadiga

Nii light side läbi, nüüd siis dark side:).
Ma ütleks et kuigi algus jättis soovida siis mängu areng tegi kõik täiega tasa. Kokku vist 46h icon_lol.gif ja level vist 28. Esimese mänugaga võrreldes tundub oluliselt kergem. Dark side'i teen sentinel'iga eks näis kas on raskem.

indu
HV veteran
indu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.01.2006 18:55:33 vasta tsitaadiga

panen new game ja siis viskab sellise asja ette
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 02.01.2006 12:15:48 vasta tsitaadiga

Lase patch peale.Kui ikka pekkis tee reinstall ja kui siis ka pekkis sisi sebi omale "korralikum" versioon mängust.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 30.10.2006 11:48:43 vasta tsitaadiga

Sain siis ka võimaluse järg ära proovida. Mäng ise oli sujuv ja seda, et miskit väga puudu või välja jäetud oleks, ei tajunud. Kuigi jah, LS lõpus oleks keegi võinud suure vaeva eest ikka äitäh ka öelda. Esimeses osa lõpus korraldati vähemalt paraad icon_smile.gif

Buge muidugi oli. Eriti dialoogides, kus tegelased "unustasid", et mõni vestlusliin on juba läbitud ja valik tehtud. Mängu enda läbimine oli aga lihtsam kui esimeses osas, tõsiselt raskeid võitluseid nagu polnudki. Ise nägin enim vaeva Handmaiden viisikuga. Muu oli rohkem selline köki-möki. Vb asi ka selles, et mängisin guardianina. Üks tähelepanek veel - peategelase vastu kasutati võrreldes esimese mänguga üllatavalt vähe force powereid. Mõni üksik kord meenub...

Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Eints
Kreisi kasutaja
Eints

sõnum 30.10.2006 11:58:39 vasta tsitaadiga

Muidu jah mängu lihtne läbi teha, kuid suht pr0n kõiki jedi teele saada, kui pole kõiki dialooge läbi lugenud.Muidu enda arust oli Masterina kõige lihtsam mäng läbi teha.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 29.03.2008 20:30:33 vasta tsitaadiga

Jaaa.... Otsustasin taaskord omale peale panna, juba tänaseks paljudel unustuste hõlma vajunud RPG: Knight Of The Old Republice: Sith Lords.
Muidugi... ma olen mitukorda läbi teinud nii esimese osa kui ka selle... Põhjust.. miks ma just teise osa peale panind, ei oskagi ma öelda.. Kuidagi istub mulle teine osa paremini... muidugi ma ei väida et esimene halb oleks aga lihtsalt...
Anyway.. seekord otsustasin mängu palju rohkem nautida, kui paar aastat tagasi.. kui seda viiimati mängisin ja võib ka äelda et dialooge suht suvalt lahmisin ja valisin.

Oma mänguga olen jõudnud hetkel juba Malacor V-ni ja kohe kohe on mäng ka läbi. Aga mitte seda ei tahtnud ma rääkida...
Nagu te teate, olid sunnitud mängu tegijad kiirustama mängu valmis tegemisega... jättes välja dialoogid, kohad, vahe lõigud jne jne ... mis mängu tegelikult projekteeriti aga lihtsalt, neil polnud aega et see töö lõpetada. Peab tunnistama tõde, et tõesti on tunda suur kiirustamist, eriti pärast Dantooine-l toimunud jedide reunioni ja pärast seda hakkas asjade käik nagu väga suure kiirusega kulgema... Aga see selleks...

Eile otsustasin uurida, kas mingeid lahedaid mode pole asjale olemas. Enda üllatuseks avastasin, et on paar fan made modi töös, mis proovivad mängust taastada mis annab, et storyst parem pilt anda. Aga eriti suur huvi pakkus mulle mod nimega : The Sith Lords Restoration Project. http://www.team-gizka.org
Tegu on Modiga mis peaks taastama suure enamuse mängust välja jäätud contendist. Siin väike nö. reklaam asjale: http://kotaku.com/gaming/kotor/the-sith-lords-restoration-project-209638.php
Peamised featured on: HK Droid factori, Mängu korralikud lõpud, mis annavad ka selguse, mis juhtub sinu kaaslastega, Uued vastased ja raskemad lahingud jne jne. Siin väike pilt HK Factorist ka: http://74.50.88.121/aihs/out.php/i838_factory.JPG
Igas tahes release datei pole välja kuulutatud, aga asi on juba closed betas. Kodu lehelt saab lugeda arvustusi betas osalevatelt inimestelt.
Iga tahes, see mod on üks põhjus KOTOR2 läbimiseks, ennem KOTOR3 (Kui tuleb), kuna see annab palju parema ülevaate stoorist.

Siin väike trailer ka: http://www.youtube.com/watch?v=IjTw8qexs8c&eurl=http://team-gizka.org/2006-12-25.html
lisa lugemist: http://starwars.wikia.com/wiki/The_Sith_Lords_Restoration_Project

Loodame parimat icon_wink.gif
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 29.03.2008 20:34:04 vasta tsitaadiga

See mod on juba 2-3 aastat tegemisel ja ei ole kindel, kas see üldse ilmavalgust näeb. Kui näebki, siis mitte niipea.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 29.03.2008 22:50:57 vasta tsitaadiga

xtriz kirjutas:
See mod on juba 2-3 aastat tegemisel ja ei ole kindel, kas see üldse ilmavalgust näeb. Kui näebki, siis mitte niipea.

On küll jah.. aga betasse läks ta minu arust alles hiljuti, nagu ma lugend olen... nii et lootust on icon_razz.gif, kui vaadta listi mis neil tehtud ja tegemata siis seal on ainult mingi paar asja mis pooleli on või tegemisel.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Vops
HV kasutaja

sõnum 02.08.2008 02:46:42 vasta tsitaadiga

võtsin ka uuesti käsile, suht hea ikka, pool ööd läinud ja ma ei pannud tähelegi. üks jama on ainult, tõmbasin need HQ filmi ja musa patchid, mängu folderist bink videoga vaadates siis on ilus pilt ja kõrge resolutsioon aga mängus sees 640x480. kas see võib olla sellepärast, et mängin 1280x960 resoga? (1680x1050 ei jää peale, lugesin, et patchitud versiooniga ei lähegi)
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 20.02.2011 21:06:43 vasta tsitaadiga

Vana teema ,aga ma avastasin Kotori seeria alles nüüd endale. Dragon Age jättis nii hea mulje ,et pidin ka teisi Bioware mänge proovima. Igatahes hästi vananenud seeria. Esimene osa haaras nagu rohkem ,aga ka teine on ülekeskmise hea. Täis graafikaga on fps 25 profiili kastiga icon_biggrin.gif Kehvasti üllatas see ,et enne kui korraliku video maha müüsin tõmbas ka mõnes kohas fpsi maha. Natukene kehvasti optimiseeritud.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Star Wars: Knights of the Old Republic - 2, The Sith Lords mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.