praegune kellaaeg 23.06.2025 13:33:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
NoGenius
HV kasutaja

|
08.05.2005 23:00:51
mure tv-outiga |
|
|
mure siis selline, et pilt arvutist telekasse oli ideaalses korras. kõik töötas ilma vahejuppide ja muu jamata. arvutis s-video ots ja telekas scart. ükspäev aga panin videokaamera teleka taha ja võtsin arvutijuhtme ära.vaatasime kaameraga läbi teleka video ära ja panin arvuti juhtme tagasi ja enam pilti ette ei võta.ostsn uue juhtme ka,et äkki oli vana ja väsinud ikka midagi. telekas augud terved,arvutil terved,juhe terve. arvuti näitab et telekas on taga ja kõik funkab,aga pilti pole.muutisn hertse,väljundeid,teleka neid b/pal ja kõiki muid tähekombinatsioone-ikka mitte midagi. kasutasin windowsi troubleshooti-see ka ei aitand..xp on opsüs.tõmbasin uued driverid,ikka mitte midagi. mis veel võmalus on,et mis valesti?kas format c ja kõik algusest peale.telekal mingeid kanaleid muutnud ka pole.ennem oli sedasi,et vajutasin puldilt video peale ja pilt tuli,mingeid kanaleid otsima ei pea,ega saagi,selleks on telekal teine koht.mis juhtuda võis? aa ja selle sticky teema kõik variandid vaatasin ka läbi ja proovisin.ikka midagi
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
aksel
Kreisi kasutaja

|
08.05.2005 23:11:09
|
|
|
väga lihtlabane soovitus aga...kas selle kaameraga pilt on ees...saaks teada, kas tv poolel asi ok..scart pesa jne
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
NoGenius
HV kasutaja

|
08.05.2005 23:12:58
|
|
|
jap ,pilt tuleb läbi..
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
08.05.2005 23:37:22
|
|
|
Kas arvuti vahet teeb kui juhe on ühendatud ja kui ei ole?
Kuna telekas on maandamata asjandus, võib videokaardi väljund ära põleda.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
3 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
NoGenius
HV kasutaja

|
08.05.2005 23:45:51
|
|
|
teeb vahet,kui juhet taga pole,siis settingutes tv-d ekraaniks ei paku,kui juhtme panen siis pakub ja ütleb et kõik ok
kui ma teaks,et format c-ga kõik asjad uuesti installides korda saaks siis ma kohe kasutaks seda,aga ei viitsi ehku peale seda jama kohe ette võtta,et äkki ikka on mingi muu asi. ma saan ise sedasi aru,et mingi signaali arvuti saab telekast, aga samas telekas sinine,äkki on vaja kuskilt mingit signaaliasja muuta,aga ma ei oska nagu mõelda mida veel proovida
viimati muutis NoGenius 09.05.2005 00:01:08, muudetud 1 kord |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
08.05.2005 23:55:44
|
|
|
Pane extend my desktop.... ja tee printscreen, siis näed, kas win üldse sinna pilti toodab.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
3 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
NoGenius
HV kasutaja

|
09.05.2005 00:11:53
|
|
|
ma ei tea kas ma sain nüüd õigesti aru,aga tegin sedasi ,et panin 2 monitori vertical span peale,kus ta ekraani kahe monitori vahel pooleks jagab ja tegin screeni ja võttis screeni sisse ilusti ka alumise osa.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|