Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Parem HV postitus märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Andium
HV veteran

sõnum 05.05.2005 17:44:09 Parem HV postitus vasta tsitaadiga

Loodan et on oige koht.

Teen ettepaneku igal postitajal kes poordub probleemiga inimeste poole parast lahenduse leidmist Lisada juurde see probleemi juurde kus ta kusib.

Pean silmas siis et kui on lahendus leitud kirjutakse probleem selgelt ja arusaadavalt esimesse postitusse ning tagant jargi ka lahendus probleemi lahendamiseks.

Sedasi ei peaks inimesed labi lugema 100 lk pikkuseid kommentaare ja ei tea mida. Oleks siililegi selge.

Loodan et saite aru.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 05.05.2005 17:50:29 vasta tsitaadiga

No jah aga kel janu, sel jalad, kui vaja küll leitakse...kui ei leita siis kas pole või tõesti ei oskand õiget märksõna kasutada ja võib uue postituse teha ju icon_rolleyes.gif
Andium
HV veteran

sõnum 05.05.2005 18:30:53 vasta tsitaadiga

Tiiger15 kirjutas:
No jah aga kel janu, sel jalad, kui vaja küll leitakse...kui ei leita siis kas pole või tõesti ei oskand õiget märksõna kasutada ja võib uue postituse teha ju icon_rolleyes.gif

asi on rohkem pohimottes. sa void igale asjale seda jura vasata. lihtsalt HV saaks normaalsema vaate ning oleks rohkem lugupeetav.

Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 05.05.2005 23:10:35 vasta tsitaadiga

mina pean ise seda eesti interneti lugupeetavaimaks foorumiks...ei taha reklaamida aga torus kujunevad omad tondid..siin võetakse enamus omaks jne...võiksin pikemalt rääkida aga see teema pole selleks vaidlemiseks loodud!
haigo
HV veteran
haigo

sõnum 06.05.2005 00:05:10 vasta tsitaadiga

Kena oleks ju, kui viitsitaks seda teha.
tsitaat:

kas pole või tõesti ei oskand õiget märksõna kasutada

Vahest ei oskagi, nt. kahju kui Hacax'i teadmised mõnest abivajajast mööda jooksevad lihtsalt sellepärast, et ei teata windowsi nimekaimu winblowsi.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 06.05.2005 09:16:36 vasta tsitaadiga

Nojah.. eks ta tõsi ole et slängi kasutatakse siin üpris palju... aga säärases foorumis ei saa üle ega ümber nendest icon_biggrin.gif
Samas jällegi õigekirja kõigilt kasutajatelt nõuda oleks vist liiast... meeldib endale ka muidugist igasugumasi slängisõnu kasutada... wind00z, winblowz, ohvits... jne jne icon_smile.gif

tagasi üles
Andium
HV veteran

sõnum 06.05.2005 21:48:22 vasta tsitaadiga

madedog kirjutas:
Nojah.. eks ta tõsi ole et slängi kasutatakse siin üpris palju... aga säärases foorumis ei saa üle ega ümber nendest icon_biggrin.gif
Samas jällegi õigekirja kõigilt kasutajatelt nõuda oleks vist liiast... meeldib endale ka muidugist igasugumasi slängisõnu kasutada... wind00z, winblowz, ohvits... jne jne icon_smile.gif

slang ei puutu asjasse. See ei oma tahtsust kas on slang voi ei ning ma ei pea silmas praegu otsingumootorit vaid lihtsalt teemade paremaks muutmist. See kas on slang voi on vigases eesti keeles ei oma tahtsust.
lihtsalt oleks sedasi hea lugeda kohe mingit teemat kus on probleem ja vastust ning see hoiaks palju aega kokku.
muidu peaksin vaatama mingi 400 0000 postitust labi et leida lahendust.,

Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 06.05.2005 23:02:37 vasta tsitaadiga

Andium kirjutas:
madedog kirjutas:

slang ei puutu asjasse. See ei oma tahtsust kas on slang voi ei ning ma ei pea silmas praegu otsingumootorit vaid lihtsalt teemade paremaks muutmist. See kas on slang voi on vigases eesti keeles ei oma tahtsust.
lihtsalt oleks sedasi hea lugeda kohe mingit teemat kus on probleem ja vastust ning see hoiaks palju aega kokku.
Kui nüüd loogiliselt mõelda siis 400 000 on asi kaugel...kui su arvuti pange hakkab panema ja siit hakkad vastust otsima, siis loogiliselt mõeldes vaatad sa ju ikka raua või arvutiga seotud foorumisse mitte fotograafia või mängude jne foorumitesse. Terve foorumi peale on 845753 postitust hetkel, sina pead nendest väga väheseid läbi vaatama kuna müügi ostu foorum on tihe ja Mängude ning firmade kommentaaride osakaal on suur! thumbs_up.gif EDU!
artur-
HV veteran
artur-

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.05.2005 23:06:43 vasta tsitaadiga

Ülimalt nõus sellega et lahendus kirja panna, kuna kui on mingi korduv küsimus siis visatakse mõned lingid ette ja öeldakse et võta sealt ja pannakse teema lukku. Aga teised teemad on nii pikad, et sealt annab leida lahendusi icon_confused.gif
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 69
tagasi üles
Andium
HV veteran

sõnum 06.05.2005 23:34:14 vasta tsitaadiga

Tiiger15 kirjutas:
Andium kirjutas:
madedog kirjutas:

Kui nüüd loogiliselt mõelda siis 400 000 on asi kaugel...kui su arvuti pange hakkab panema ja siit hakkad vastust otsima, siis loogiliselt mõeldes vaatad sa ju ikka raua või arvutiga seotud foorumisse mitte fotograafia või mängude jne foorumitesse. Terve foorumi peale on 845753 postitust hetkel, sina pead nendest väga väheseid läbi vaatama kuna müügi ostu foorum on tihe ja Mängude ning firmade kommentaaride osakaal on suur! thumbs_up.gif EDU!
\

Sry aga sa ei saanud poindile pihta. arv oli naide. samuti ma ei pea silmas ostu foorumit ega kellel riist voimsam on voi mis muusaarane. ma ei raagi foorumist vaid iga foorumi alla tehtud alapostitusest ning alapostituse all olevat postitust.

Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 07.05.2005 00:08:54 vasta tsitaadiga

Ok...teeme nii et nüüd olen ma sinuga nõus! icon_biggrin.gif
<---Targem annab järele! beer_yum.gif

Andium
HV veteran

sõnum 08.05.2005 12:10:09 vasta tsitaadiga

Tiiger15 kirjutas:
Ok...teeme nii et nüüd olen ma sinuga nõus! icon_biggrin.gif
<---Targem annab järele! beer_yum.gif

Okey sulle uks hea naide. loll utleb targale et pistame pea tulle. Tark vaidleb vastu ning pika vaidluse peale tark annab jarele ning nad pistavad pea tulle. jareldused tee ise...

Mina siin ei vaidlegi vaid pakkusin uhe idee valja. Kui ei sobi sisi ei sobi, ega minul sellest pole midagi. Ma juba 4 voi rohkem aastaid pole siin enam aktiivne tegelane. Endal muud paremat teha.

EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.05.2005 21:46:34 vasta tsitaadiga

minu arust küll hea mõte.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
weyx13
HV vaatleja
weyx13

sõnum 09.05.2005 00:50:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Okey sulle uks hea naide. loll utleb targale et pistame pea tulle. Tark vaidleb vastu ning pika vaidluse peale tark annab jarele ning nad pistavad pea tulle. jareldused tee ise...

Selles näites on kaks lolli icon_biggrin.gif

Andium
HV veteran

sõnum 09.05.2005 05:40:50 vasta tsitaadiga

Teen ettepaneku teema lukku. Kui soovitakse seda kasutusele votta siis votku.
Voi siis teha uks selline foorum kuhu postitakse uuesti teema mis on juba arutletud ning seal on ainul probleem ning probleemi lahendus ning muu vajalik info. Samuti sinna tulevad tapsed otsingu sonad mis parandaksid tunduvalt otsingut. Seega vana postitus kuulub kustutamisele.

Seda tood voiksid teha ka padevad moderaatorid voi mis iganes see sona oli

atu1234
Kreisi kasutaja

sõnum 09.05.2005 13:44:12 vasta tsitaadiga

Andium kirjutas:
Voi siis teha uks selline foorum kuhu postitakse uuesti teema mis on juba arutletud ning seal on ainul probleem ning probleemi lahendus ning muu vajalik info.

No osades foorumites on ka ju kleepuvad KKKtega , mille edasiarenduseks siis vast Kasulikud näpunäited
Siukest know how´d võiks ikka rohkem olla, näteks kasvõi riistvara kohta.
Ise panen hetkel endale oma tarkusega mingit kasti kokku, teadmisi eriti pole, jube keeruline on niisama teemasid lapates leida infi näiteks selle kohta, millised jupid omavahel koku sobivad jne..

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Parem HV postitus
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.