Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Andium
HV veteran
|
05.05.2005 17:44:09
Parem HV postitus |
|
|
Loodan et on oige koht.
Teen ettepaneku igal postitajal kes poordub probleemiga inimeste poole parast lahenduse leidmist Lisada juurde see probleemi juurde kus ta kusib.
Pean silmas siis et kui on lahendus leitud kirjutakse probleem selgelt ja arusaadavalt esimesse postitusse ning tagant jargi ka lahendus probleemi lahendamiseks.
Sedasi ei peaks inimesed labi lugema 100 lk pikkuseid kommentaare ja ei tea mida. Oleks siililegi selge.
Loodan et saite aru.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
05.05.2005 17:50:29
|
|
|
No jah aga kel janu, sel jalad, kui vaja küll leitakse...kui ei leita siis kas pole või tõesti ei oskand õiget märksõna kasutada ja võib uue postituse teha ju
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
05.05.2005 18:30:53
|
|
|
Tiiger15 kirjutas: |
No jah aga kel janu, sel jalad, kui vaja küll leitakse...kui ei leita siis kas pole või tõesti ei oskand õiget märksõna kasutada ja võib uue postituse teha ju  |
asi on rohkem pohimottes. sa void igale asjale seda jura vasata. lihtsalt HV saaks normaalsema vaate ning oleks rohkem lugupeetav.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
05.05.2005 23:10:35
|
|
|
mina pean ise seda eesti interneti lugupeetavaimaks foorumiks...ei taha reklaamida aga torus kujunevad omad tondid..siin võetakse enamus omaks jne...võiksin pikemalt rääkida aga see teema pole selleks vaidlemiseks loodud!
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
haigo
HV veteran

|
06.05.2005 00:05:10
|
|
|
Kena oleks ju, kui viitsitaks seda teha.
tsitaat: |
kas pole või tõesti ei oskand õiget märksõna kasutada
|
Vahest ei oskagi, nt. kahju kui Hacax'i teadmised mõnest abivajajast mööda jooksevad lihtsalt sellepärast, et ei teata windowsi nimekaimu winblowsi.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
06.05.2005 09:16:36
|
|
|
Nojah.. eks ta tõsi ole et slängi kasutatakse siin üpris palju... aga säärases foorumis ei saa üle ega ümber nendest
Samas jällegi õigekirja kõigilt kasutajatelt nõuda oleks vist liiast... meeldib endale ka muidugist igasugumasi slängisõnu kasutada... wind00z, winblowz, ohvits... jne jne
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
06.05.2005 21:48:22
|
|
|
madedog kirjutas: |
Nojah.. eks ta tõsi ole et slängi kasutatakse siin üpris palju... aga säärases foorumis ei saa üle ega ümber nendest
Samas jällegi õigekirja kõigilt kasutajatelt nõuda oleks vist liiast... meeldib endale ka muidugist igasugumasi slängisõnu kasutada... wind00z, winblowz, ohvits... jne jne  |
slang ei puutu asjasse. See ei oma tahtsust kas on slang voi ei ning ma ei pea silmas praegu otsingumootorit vaid lihtsalt teemade paremaks muutmist. See kas on slang voi on vigases eesti keeles ei oma tahtsust.
lihtsalt oleks sedasi hea lugeda kohe mingit teemat kus on probleem ja vastust ning see hoiaks palju aega kokku.
muidu peaksin vaatama mingi 400 0000 postitust labi et leida lahendust.,
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
06.05.2005 23:02:37
|
|
|
Andium kirjutas: |
Samas jällegi õigekirja kõigilt kasutajatelt nõuda oleks vist liiast... meeldib endale ka muidugist igasugumasi slängisõnu kasutada... wind00z, winblowz, ohvits... jne jne  |
slang ei puutu asjasse. See ei oma tahtsust kas on slang voi ei ning ma ei pea silmas praegu otsingumootorit vaid lihtsalt teemade paremaks muutmist. See kas on slang voi on vigases eesti keeles ei oma tahtsust.
lihtsalt oleks sedasi hea lugeda kohe mingit teemat kus on probleem ja vastust ning see hoiaks palju aega kokku.
muidu peaksin vaatama mingi 400 0000 postitust labi et leida lahendust., |
Kui nüüd loogiliselt mõelda siis 400 000 on asi kaugel...kui su arvuti pange hakkab panema ja siit hakkad vastust otsima, siis loogiliselt mõeldes vaatad sa ju ikka raua või arvutiga seotud foorumisse mitte fotograafia või mängude jne foorumitesse. Terve foorumi peale on 845753 postitust hetkel, sina pead nendest väga väheseid läbi vaatama kuna müügi ostu foorum on tihe ja Mängude ning firmade kommentaaride osakaal on suur! EDU!
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
06.05.2005 23:06:43
|
|
|
Ülimalt nõus sellega et lahendus kirja panna, kuna kui on mingi korduv küsimus siis visatakse mõned lingid ette ja öeldakse et võta sealt ja pannakse teema lukku. Aga teised teemad on nii pikad, et sealt annab leida lahendusi
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
06.05.2005 23:34:14
|
|
|
muidu peaksin vaatama mingi 400 0000 postitust labi et leida lahendust., |
Kui nüüd loogiliselt mõelda siis 400 000 on asi kaugel...kui su arvuti pange hakkab panema ja siit hakkad vastust otsima, siis loogiliselt mõeldes vaatad sa ju ikka raua või arvutiga seotud foorumisse mitte fotograafia või mängude jne foorumitesse. Terve foorumi peale on 845753 postitust hetkel, sina pead nendest väga väheseid läbi vaatama kuna müügi ostu foorum on tihe ja Mängude ning firmade kommentaaride osakaal on suur! EDU! |
\
Sry aga sa ei saanud poindile pihta. arv oli naide. samuti ma ei pea silmas ostu foorumit ega kellel riist voimsam on voi mis muusaarane. ma ei raagi foorumist vaid iga foorumi alla tehtud alapostitusest ning alapostituse all olevat postitust.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
07.05.2005 00:08:54
|
|
|
Ok...teeme nii et nüüd olen ma sinuga nõus!
<---Targem annab järele!
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
08.05.2005 12:10:09
|
|
|
Ok...teeme nii et nüüd olen ma sinuga nõus!
<---Targem annab järele!  |
Okey sulle uks hea naide. loll utleb targale et pistame pea tulle. Tark vaidleb vastu ning pika vaidluse peale tark annab jarele ning nad pistavad pea tulle. jareldused tee ise...
Mina siin ei vaidlegi vaid pakkusin uhe idee valja. Kui ei sobi sisi ei sobi, ega minul sellest pole midagi. Ma juba 4 voi rohkem aastaid pole siin enam aktiivne tegelane. Endal muud paremat teha.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
08.05.2005 21:46:34
|
|
|
minu arust küll hea mõte.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
weyx13
HV vaatleja

|
09.05.2005 00:50:23
|
|
|
tsitaat: |
Okey sulle uks hea naide. loll utleb targale et pistame pea tulle. Tark vaidleb vastu ning pika vaidluse peale tark annab jarele ning nad pistavad pea tulle. jareldused tee ise... |
Selles näites on kaks lolli
_________________ Inimkond jaguneb üldjoontes kaheks:
ühed, kes jagavad meid kaheks ja teised, kes seda ei tee. |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
09.05.2005 05:40:50
|
|
|
Teen ettepaneku teema lukku. Kui soovitakse seda kasutusele votta siis votku.
Voi siis teha uks selline foorum kuhu postitakse uuesti teema mis on juba arutletud ning seal on ainul probleem ning probleemi lahendus ning muu vajalik info. Samuti sinna tulevad tapsed otsingu sonad mis parandaksid tunduvalt otsingut. Seega vana postitus kuulub kustutamisele.
Seda tood voiksid teha ka padevad moderaatorid voi mis iganes see sona oli
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
atu1234
Kreisi kasutaja
|
09.05.2005 13:44:12
|
|
|
Voi siis teha uks selline foorum kuhu postitakse uuesti teema mis on juba arutletud ning seal on ainul probleem ning probleemi lahendus ning muu vajalik info. |
No osades foorumites on ka ju kleepuvad KKKtega , mille edasiarenduseks siis vast Kasulikud näpunäited
Siukest know how´d võiks ikka rohkem olla, näteks kasvõi riistvara kohta.
Ise panen hetkel endale oma tarkusega mingit kasti kokku, teadmisi eriti pole, jube keeruline on niisama teemasid lapates leida infi näiteks selle kohta, millised jupid omavahel koku sobivad jne..
_________________ Vanasti olla konn vankriratta vahele pistetud..... icon_biggrin.gif |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |