Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  EMT säästuoperaator DIIL märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tif
HV kasutaja

sõnum 26.04.2005 11:02:22 vasta tsitaadiga

biglot kirjutas:
Teised firmad suudavad täpselt aega arvestada

See nüüd päris õige väide küll ei ole icon_rolleyes.gif muidugi kui et Diil küll on vist ainus, kus ka lepingulist kõneaega arvestatakse 10 sekundi täpsusega, samas kõnekaartidest on EMT-l ainsana kõnekaart Simpel, mis arvestab aega 1 sekundise täpsusega.
Tele2 Smart arvestab kõneaega 10 sekundi täpsusega, Tele2 Ultra 20 sekundi täpsusega
Elisa Zen arvestab 10 sekundi täpsusega

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
markynmark@hot.ee
HV kasutaja
markynmark@hot.ee

sõnum 26.04.2005 12:29:39 vasta tsitaadiga

Samas on näiteks Diilil arve tasuta postkastis aga teised operaatorid kasseerivad kuus selle eest kümneka sisse (kõigil pole ju võimalust e-arvet tellida). Argumente Diili kasuks oli teisigi. Ootan, kui Diilile kleebitakse külge ka GPRSi kasutamise võimalus, hetkel seda pole aga pidi lähitulevikus lisanduma.
tagasi üles
biglot
HV kasutaja

sõnum 26.04.2005 19:25:51 vasta tsitaadiga

tif kirjutas:
biglot kirjutas:
Teised firmad suudavad täpselt aega arvestada

See nüüd päris õige väide küll ei ole icon_rolleyes.gif muidugi kui et Diil küll on vist ainus, kus ka lepingulist kõneaega arvestatakse 10 sekundi täpsusega, samas kõnekaartidest on EMT-l ainsana kõnekaart Simpel, mis arvestab aega 1 sekundise täpsusega.
Tele2 Smart arvestab kõneaega 10 sekundi täpsusega, Tele2 Ultra 20 sekundi täpsusega
Elisa Zen arvestab 10 sekundi täpsusega

Seda ju räägingi, et Diili lepingulise paketi puhul imelik vaadata kõnekaardi trikkide kasutamist. Loomulikult aga on EMT tavahindu arvestades Diili pakkumine märkimisväärselt kena. Veel Diili superpluss on, et ta võtab samasse paketti rahulikult ka firmasid vastu, mida teised säästuoperaatorid ei tee. Miinuseks, et saldot saab küsida 2 eegu eest, noortele, kes asja oluliseks peavad, võiks mingi tasuta internetisaldo olemas olla nagu teistel.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 27.04.2005 18:21:59 vasta tsitaadiga

tehke mis tahate aga diil on ikka päris odav asi thumbs_up.gif arved on kahanenud kuus juba 200eekuni ennem
EMT-ga oli 700 umbes! niiet on ikka odavam küll+veel EMT hea levi thumbs_up.gif

ainuke puudus siis debiilne kliendiinfo + GPRS puudumine

EDIT: nüüd tuli välja Diil 99 pakett kõneminut vaid 99senti 8)
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 60
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 28.04.2005 19:38:58 vasta tsitaadiga

Kas Diil99 paketis on 99 sentdine hind alatiseks? Diil49 paketi 1 kroonine hind lõppeb igal juhul pühapäeval ära. Mis hinna nad siis huvitav panevad?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 29.04.2005 02:24:23 vasta tsitaadiga

Green_Day kirjutas:
Kas Diil99 paketis on 99 sentdine hind alatiseks? Diil49 paketi 1 kroonine hind lõppeb igal juhul pühapäeval ära. Mis hinna nad siis huvitav panevad?

99senti kehtib alati ja ka paketitasu ületamisel + SMS samuti 99 senti
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 29.04.2005 12:15:24 vasta tsitaadiga

reimers66 kirjutas:
Green_Day kirjutas:

99senti kehtib alati ja ka paketitasu ületamisel + SMS samuti 99 senti

Nojah ja kui Diil49 mingi 2 kulli peale oma hinna viib, kujuneb ta suht mõttetuks.
tagasi üles
markynmark@hot.ee
HV kasutaja
markynmark@hot.ee

sõnum 29.04.2005 14:30:28 vasta tsitaadiga

Nii ta ongi, Diil 99 teeb Diil 49 paketi maatasa, kuigi neile on see ikkagi kasulik kes väga vähe räägivad. Veel üks info: 2. maist kuni 26. juunini on kõik diili vahelised (lepingud, kõnekaardid) kõned TASUTA!!! Nii, et kõik diiliga liituma 8)
tagasi üles
wheels
HV kasutaja

sõnum 29.04.2005 19:34:02 vasta tsitaadiga

link :: LINK

Lahelugemist: ausa käitumise koodeks. Promona on see lihtsameelsete jaoks võib-olla teatud lööki omav. Aga ikkagi: mõisted "aus ja eetiline käitumine"
ning "reklaam" ei käi niivõinaa kokku icon_lol.gif
Säästusegmendi olukorda ei saa kahjustada. Ainus mis juhtuda saab on, et konkreetne teenusepakkuja teeb oma liigoptimistlike või lihtsalt lollide reklaamlausetega endal margi täis (TeleYhe näide hea varnast võtta).

Muutis Caveman
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
kami
HV kasutaja

sõnum 01.05.2005 22:09:32 vasta tsitaadiga

täna sai liitutud siis 99 paketiga.. eriti bro noh. kohe siuh sauh kähku käis numbri üleviimine (arvatavasti sellepärast, et emti võrgus olin ju ennem kaa icon_razz.gif )

hmm.. klienditeenindus oli SUHT s a a s t , aga peaasi, et sai kõik ilusti ära tehtud.. see oli kah lahe, et kui leping sai lõpetatud, siis tuli põhjus panna... " Hinnad ei sobinud" vms oli mul sinna pandud ... ma ise ütlesin, et eks ikka arvete pärast icon_biggrin.gif.. aga jah.. siiamaani levi nagu peabki olema, emtiga täpselt sama (eeskujulik) ning see, et hinnad nii odavad, lihtsalt loob hea tunde icon_smile.gif .. ja teenindaja "tarkur" ütles, et mmsi pole.. nujaa.. ma tellisin infomenüüst seaded ja saatsin edukalt sõbra razerile pildikese koos tekstiga.. aga jah.. klienditeenindja on jumal.. ilmselt oli see mingi GigaSMS, mitte MMS.. okei nalinali

ootan esimest rohelist arvet juba ja teeks protsentuaalse arvutuse , kuidas on vahe deltaga.. diilile üks beer_yum.gif .. v.a , et ma vihkan nende turustamiskampaaniat, a la " See asi topi telefoni!" ehk siis õpetus, kuidas sim kaarti kasutada...

savii icon_biggrin.gif saab odavalt rääkida icon_razz.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
markynmark@hot.ee
HV kasutaja
markynmark@hot.ee

sõnum 02.05.2005 11:31:38 vasta tsitaadiga

Veel üks tähelepanek, liituda on hea kuu lõpu poole. Kuutasu arvestatakse päevapõhiselt aga rääkida saab ikka kuu lõpuni 99.- eest icon_wink.gif
Näiteks liitud 25-ndal, maksad umbes 17.- aga rääkida saad ikka 100 minutit, kui jõuad thumbs_up.gif

red evil
HV kasutaja

sõnum 02.05.2005 20:40:56 vasta tsitaadiga

link

Tasuta rääkimine diilerite vahel!
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 17
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 04.05.2005 12:23:22 vasta tsitaadiga

kami, Diilil on MMS olemas aga puudub GPRS icon_exclaim.gif mul oli ennem Delta-ga arve kuskil 700-800 nüüd 200-300 (diil49-ga)
nüüd siis kasutan juba Diil99 paketti ja sellega peaks veel väiksem arve tulema thumbs_up.gif
tagasi üles
Henry
HV veteran

sõnum 14.05.2005 20:11:35 vasta tsitaadiga

Sai siis see pull ära tehtud. Smart > lepinguks > DIIL
Irw. Tegin lepingu ära ja jooksin kõrval EMT boksi.
Eks nüüd TELE2 hakkab mind moosima.

Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 16.05.2005 15:38:36 vasta tsitaadiga

HotPop kirjutas:
Sai siis see pull ära tehtud. Smart > lepinguks > DIIL
Irw. Tegin lepingu ära ja jooksin kõrval EMT boksi.
Eks nüüd TELE2 hakkab mind moosima.

see on garanteeritud.

mõne aja pärast võiksid siis hakata muljetest rääkima.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.05.2005 15:44:00 vasta tsitaadiga

Mõtlesin ka diili peale, kuid GPRS'ist loobumine ei sobi. Võtsin siis Priima - min arve 300EEK, kuumaksu pole, sms ja kõneminut igale poole 1,99EEK
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Henry
HV veteran

sõnum 24.05.2005 13:29:56 vasta tsitaadiga

minuz kirjutas:
Veel üks tähelepanek, liituda on hea kuu lõpu poole. Kuutasu arvestatakse päevapõhiselt aga rääkida saab ikka kuu lõpuni 99.- eest icon_wink.gif
Näiteks liitud 25-ndal, maksad umbes 17.- aga rääkida saad ikka 100 minutit, kui jõuad thumbs_up.gif

Oot, ma tegin DIIL49-ga liitumise 14.05 ja samas tegin avaldus, et tahan
oma nriga üle tulla. 25.05 hakkab mul DIIL tööle ning kas TÕESTI MA MAKSAN VAID 6e PÄEVA EEST JA SAAN 49MIN TASUTA HEL???

markynmark@hot.ee
HV kasutaja
markynmark@hot.ee

sõnum 25.05.2005 09:55:23 vasta tsitaadiga

HotPop kirjutas:
minuz kirjutas:

oma nriga üle tulla. 25.05 hakkab mul DIIL tööle ning kas TÕESTI MA MAKSAN VAID 6e PÄEVA EEST JA SAAN 49MIN TASUTA HEL???

Just, esimesel kuul ei rakendata miinimumarvet, vaid võetakse raha reaalselt oldud päevade eest aga rääkida saad ikka 49 mintsa eest.
Diil 49 pole kõige parem valik (kui just mega vähe rääkimist on), parem veel on Diil 99 thumbs_up.gif
tagasi üles
wari
Kreisi kasutaja

sõnum 25.05.2005 11:47:07 vasta tsitaadiga

mind ärritab see et OPERA brauseriga ei saa ligi sinna: http://www.diil.ee/nbmain.... mugavalt vähemalt mitte... krdi microsofti hoorad

viimati muutis wari 09.06.2005 10:02:59, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 45
tagasi üles
Henry
HV veteran

sõnum 25.05.2005 12:39:55 vasta tsitaadiga

minuz kirjutas:
HotPop kirjutas:
minuz kirjutas:

Just, esimesel kuul ei rakendata miinimumarvet, vaid võetakse raha reaalselt oldud päevade eest aga rääkida saad ikka 49 mintsa eest.
Diil 49 pole kõige parem valik (kui just mega vähe rääkimist on), parem veel on Diil 99 thumbs_up.gif

Tänan vastuse eest.
Diili49 valisin seepärast, et helistan vähe ning SMSid ei lähe min.arve sisse samas tahan, et arve oleks alla 100eek!

Täna sain siis selle kolimisega korda (TELE2>DIIL).

Fuz
Kreisi kasutaja
Fuz

sõnum 26.05.2005 17:23:24 vasta tsitaadiga

Kolisin ka Delta paketist Diili99 üle. Delta on raibe kallis ikka. nüüd kuutasu 99eeki ja 100minutit selle eest veel lisaks tasuta kõneaega icon_smile.gif
Loodan, et GPRS ka varsti jõuab selleni, aga see ei ole ka nii tähtis hetkel. Igasse võrku 99 senti minut + veel sms 99 senti ja veel rahvusvaheline pakett ka kohe sees. Mida mul veel tahta. Nüüd saab kõvasti rääkida, ennem Deltaga nagu polegi eriti rääkinud ja kuu lõpus oli ikka arve 300-500eek icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
Icedog
HV vaatleja

sõnum 03.08.2005 19:56:29 vasta tsitaadiga

ma ei tea!kas minule tundub või..aga see diil pole see mis ta olema peaks!Ütlevad küll,et head EMT mastid aga levi tundub,vähemasti minule,pole see mis olema peaks..Järeldused teen selle põhjal,et sai eelmine nädal reisitud.Mul näitab 1 pulk aga õigel EMT-l 3-4..ahjaa telefoniks on nokia 6170..Nii,et avaldage armamust!Kas mulle tundub või....
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.08.2005 20:30:58 vasta tsitaadiga

Icedog kirjutas:
ma ei tea!kas minule tundub või..aga see diil pole see mis ta olema peaks!Ütlevad küll,et head EMT mastid aga levi tundub,vähemasti minule,pole see mis olema peaks..Järeldused teen selle põhjal,et sai eelmine nädal reisitud.Mul näitab 1 pulk aga õigel EMT-l 3-4..ahjaa telefoniks on nokia 6170..Nii,et avaldage armamust!Kas mulle tundub või....

Telefon pole viimasel ajal traumasid üle elanud?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Icedog
HV vaatleja

sõnum 03.08.2005 23:29:13 vasta tsitaadiga

ostsin telefoni ja panin kohe diili sisse.Ei tohiks nagu mingeid traumasid olla.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Fuz
Kreisi kasutaja
Fuz

sõnum 04.08.2005 09:14:06 vasta tsitaadiga

Mul küll levi sama hea, kui ennem deltaga oli.
Aga üks küsimus tekkis endal, et kui ma nüüd elionist või esmofonist mobiili osta tahan, kas ma pean siis täis rauaga maksma või läheb diil ka kliendihinna alla ?
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  EMT säästuoperaator DIIL mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.