Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  EMT säästuoperaator DIIL märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 20.11.2004 19:55:25 EMT säästuoperaator DIIL vasta tsitaadiga

link :: ..::DIIL::..

EMT kirjutas:

Diil on EMT struktuuri kuuluv iseseisev üksus, mis töötab sarnaselt virtuaaloperaatori põhimõtetele väikese meeskonna ja madalate püsikuludega, et pakkuda kõige hinnatundlikumale kliendile lihtsaid ja odavaid teenuseid.

Teoorias on asi siis selline, nagu üleval kirjas.

HV's on ka uudiste all vastav teema, aga kuna see asi eriti kaua uudis pole, siis teen siia teise teema.

Oodatud igasugused kommentaarid, kogemused jne.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 10 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Max Powers

sõnum 20.11.2004 20:06:11 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Diil on EMT struktuuri kuuluv iseseisev üksus

Mõneti üllatav, aga miks mitte üritada võtta endale neid kliente kes mõtlesid zorro peale.
Konkurents on teretulnud, aga nüüd ootaks et tehtaks elu kergemaks ka lepingulistel klientidel.
Ehk saaks seda kuutasu vähe madalamaks jne
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
biglot
HV kasutaja

sõnum 20.11.2004 20:24:35 vasta tsitaadiga

nuh emt on kogu aeg tuntavalt kallim olnud. isegi üllatavalt vähe odavam see asi.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
prints
Kreisi kasutaja

sõnum 21.11.2004 16:51:32 vasta tsitaadiga

saan ka nüüd ühele kreisi kasutajale ära teha ja öelda et kastuta otsingut ennem kui teema teed icon_lol.gif

Caveman, selline teema on juba ammu olemas https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=134388&highlight=

viimati muutis prints 21.11.2004 16:53:58, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 26
tagasi üles
Max Powers

sõnum 21.11.2004 16:53:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Caveman, selline teema on juba ammu olemas https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=134388&highlight=

tsitaat:

HV's on ka uudiste all vastav teema, aga kuna see asi eriti kaua uudis pole, siis teen siia teise teema.
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 22.11.2004 19:26:58 vasta tsitaadiga

prints kirjutas:
saan ka nüüd ühele kreisi kasutajale ära teha ja öelda et kastuta otsingut ennem kui teema teed icon_lol.gif

No shit Sherlock! icon_eek.gif

Loe mu post läbi ka, enne kui mulle "ära teed". icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 10 :: 41
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 20.03.2005 12:51:13 vasta tsitaadiga

Ma olen Diilist vaid negatiivset kuulnud. Aga eile hakkasin asja uurima ja vaatama ning ega ta tglt kõige hullem ju polegi. Tegin arvutused ning mu väikse mobiilitarbimise juures (u 20 min kuus) osutus kõige soodsamaks just Diil. Roaming on kah olemas, lisaks EMT levi. Kui Tele2'st praegusel hetkel ära läheks, võtaks prooviks küll Diil. Või mis tal need valupunktid oleksid, et ta vastuseisu osaliseks on saanud? Praegu ma kuhugi ei liigu, kasutan oma tasuta kõneaja ära, siis.... eks vahepealse ajaga võib muidugi palju muutuda.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
biglot
HV kasutaja

sõnum 22.03.2005 01:39:45 vasta tsitaadiga

Green_Day kirjutas:
Ma olen Diilist vaid negatiivset kuulnud. Aga eile hakkasin asja uurima ja vaatama ning ega ta tglt kõige hullem ju polegi. Tegin arvutused ning mu väikse mobiilitarbimise juures (u 20 min kuus) osutus kõige soodsamaks just Diil. Roaming on kah olemas, lisaks EMT levi. Kui Tele2'st praegusel hetkel ära läheks, võtaks prooviks küll Diil. Või mis tal need valupunktid oleksid, et ta vastuseisu osaliseks on saanud? Praegu ma kuhugi ei liigu, kasutan oma tasuta kõneaja ära, siis.... eks vahepealse ajaga võib muidugi palju muutuda.

okok, aga kuhu jääb kindlus? Aprilli lõpuni jah 49 min 1 eek/tk., aga edasi? Lisaks rikub asja normaalseks pidamise otsekohe ära, kui lepingulisel paketil kasutatakse kõnekaardile omaseid nõkse..... a´la kõneaega arvestatakse 10 sek. täpsusega. Krt. kui ma räägin 11 sekundit, mille kuradi pärast peaksin neile siis 20 seki eest maksma.
tagasi üles
prints
Kreisi kasutaja

sõnum 22.03.2005 02:33:52 vasta tsitaadiga

biglot, nii see äri käib ju
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 26
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 23.03.2005 16:22:01 vasta tsitaadiga

biglot kirjutas:
Green_Day kirjutas:

okok, aga kuhu jääb kindlus? Aprilli lõpuni jah 49 min 1 eek/tk., aga edasi? Lisaks rikub asja normaalseks pidamise otsekohe ära, kui lepingulisel paketil kasutatakse kõnekaardile omaseid nõkse..... a´la kõneaega arvestatakse 10 sek. täpsusega. Krt. kui ma räägin 11 sekundit, mille kuradi pärast peaksin neile siis 20 seki eest maksma.

nojah. ma võin iga kell ka jalga lasta.
tagasi üles
biglot
HV kasutaja

sõnum 26.03.2005 02:05:05 vasta tsitaadiga

kui seal juba nagunii oled, egas siis pea jalga laskmisega kiirustama. Enne aprilli lõppu võib veel muutuda mis iganes ja praegune 49 minuti hind on ju EMT kohta päris kena ikkagi.
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 26.03.2005 12:33:09 vasta tsitaadiga

biglot kirjutas:
kui seal juba nagunii oled, egas siis pea jalga laskmisega kiirustama. Enne aprilli lõppu võib veel muutuda mis iganes ja praegune 49 minuti hind on ju EMT kohta päris kena ikkagi.

ei, ma veel pole seal....
tagasi üles
biglot
HV kasutaja

sõnum 26.03.2005 13:53:24 vasta tsitaadiga

Green_Day kirjutas:
biglot kirjutas:

No siis võid ju võtta plaanitava levivaatluse jaoks simpeli asemel diil prooviks icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 26.03.2005 18:26:03 vasta tsitaadiga

biglot kirjutas:
Green_Day kirjutas:
biglot kirjutas:

No siis võid ju võtta plaanitava levivaatluse jaoks simpeli asemel diil prooviks icon_rolleyes.gif

kasvõi. a ei tea, kas mobiilioperaatorid selle vaatlusega ei tuleks kuidagi kaasa? toetades telefonidega näiteks. no jah, emt'l pole ju midagi vaja tõestada...aga tele2'l oleks võita küll.
tagasi üles
solution
HV Guru
solution

sõnum 26.03.2005 21:57:07 vasta tsitaadiga

Omal Diili kõnekaart, pole midagi halba öelda thumbs_up.gif saab ise soodusaega määrata ning minuti hind siis 1.80 thumbs_up.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 26.03.2005 22:23:35 vasta tsitaadiga

solution kirjutas:
Omal Diili kõnekaart, pole midagi halba öelda thumbs_up.gif saab ise soodusaega määrata ning minuti hind siis 1.80 thumbs_up.gif

seal vist sihukest võimalust ei ole nagu zorrol, et saab kõnekaardilt lepingule üle minna, ja vastupidi.
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 26.03.2005 22:32:14 vasta tsitaadiga

endal ka nüüd lepinguline Diil ja igati rahul asjaga kui välja arvata Diili tasuline totter info + saldo eest maksmine 1.99 per sms!
Muidu arved on ikka tuntavalt väiksemad kui EMT-ga
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 60
tagasi üles
biglot
HV kasutaja

sõnum 27.03.2005 03:00:37 vasta tsitaadiga

Green_Day kirjutas:
biglot kirjutas:
Green_Day kirjutas:
biglot kirjutas:

kasvõi. a ei tea, kas mobiilioperaatorid selle vaatlusega ei tuleks kuidagi kaasa? toetades telefonidega näiteks. no jah, emt'l pole ju midagi vaja tõestada...aga tele2'l oleks võita küll.

Kuule see võib ju hea mõte olla. Kui suudad neile kuidagi tõestada, et kasutad seda infi oma lõpu(või mis iganes)töös ja kavatsed selle kenasti ajakirjanduses avalikustada. Eriti Tele2-ga võib sellest asja tulla. Nuh RLE võib-olla ei taha küll aidata tõestada, et tema "kõige ilusam leviala" nii sitt on. (Kui oleksin Tele2 mingi otsustaja, annaksin sulle väga hea tundlikkusega Tele2 võrku lukustatud aparaadi, pärast tasuta reklaam puhta muidu käes icon_lol.gif )
tagasi üles
oliver.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 27.03.2005 21:32:23 vasta tsitaadiga

kui teste teha, siis tuleks olla sõltumatu. Kui üritus on sponsoreeritud ühe, teise või kolmanda poolt, pole ju tulemus usaldusväärne.
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
throt
HV kasutaja
throt

sõnum 27.03.2005 22:41:23 vasta tsitaadiga

ehk siis kambakesi kokku ja mööda eestit levi kaardistama
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 28.03.2005 12:34:28 vasta tsitaadiga

throt kirjutas:
ehk siis kambakesi kokku ja mööda eestit levi kaardistama

mõte hea!
tagasi üles
biglot
HV kasutaja

sõnum 22.04.2005 09:00:44 vasta tsitaadiga

Diilil 99 senti minut 99 eeguses paketis on päris normaalne EMT kohta. Kui nad veel kuidagi suudaksid kõnede kestvust sekundi täpsusega arvestada, oleksin juba rõõmus Diili kasutaja. Praegu ütleb lihtne arvestus, et keskmiselt maksan Diilis 100-kroonise rääkimise korral arvele juurde 16 eeku selle tõttu, et nad kõne kestvust arvestavad 10 sekundi täpsusega. Summa pole just märkimist väärt, aga see jätab lihtsalt inetu mulje nendest ja näeb lüpsmise moodi välja.
tagasi üles
Riivo
HV Guru
Riivo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.04.2005 17:13:38 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Summa pole just märkimist väärt, aga see jätab lihtsalt inetu mulje nendest ja näeb lüpsmise moodi välja.
selline see äri lihtsalt on. kui nad sekundi täpsusega arvestaksid saaksid nad liiga väha kasumit icon_wink.gif
Kommentaarid: 233 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 221
tagasi üles
tif
HV kasutaja

sõnum 25.04.2005 19:25:23 vasta tsitaadiga

riivo21 kirjutas:
tsitaat:
Summa pole just märkimist väärt, aga see jätab lihtsalt inetu mulje nendest ja näeb lüpsmise moodi välja.
selline see äri lihtsalt on. kui nad sekundi täpsusega arvestaksid saaksid nad liiga väha kasumit icon_wink.gif

kusagilt peab neile ju tagasi tulema see, et ei ole kuumaksu ja minutihinnad on odavamad. ega ilma kasumita ei tee keegi ju midagi icon_smile.gif

biglot
HV kasutaja

sõnum 26.04.2005 01:00:52 vasta tsitaadiga

EMT lihtsalt suurema isuga alati. Teised firmad suudavad täpselt aega arvestada ja minutihind odavam.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  EMT säästuoperaator DIIL mine lehele 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.