Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vongodric
HV vaatleja

|
21.04.2005 10:15:11
|
|
|
Jumala õnn, et pole taolise firma ega inimestega kokku puutunud! Ise töötan ka väikeses arvutifirmas müüja/spetsialistina, aga seda ma küll ette ei kujuta, et me võtaksime 22000.- ettemaksu. Võtame küll -põhimõttelised 500 krooni kindlusraha ja ülejäänud vahetult enne kauba kätteandmist (kas ülekandega või sulas). See firma on omadega küll metsas ja ilmselt vähimgi majandusalane haridus vähemalt Hr. Kristjan Kruusil puudub. (või tõesta vastupidist)
Aga nagu enne mainitud on see ilmselt pankroti-äärel olev väikefirma ning ilmselt on omanik arvanud, et kui firma läheb põhja siis vähemalt tuleb tema sellest kopsaka summaga välja...
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
kk
HV veteran

|
21.04.2005 10:23:56
|
|
|
No kuulge. Mingi ettemaks on täiesti enesestmõistetav asi minuarust... ei pea muidugi 100% see olema aga minimaalselt 20% peaks see ikka olema. Teate ka, et kui paljud käivad ringi ja tellivad endale jupi X ja siis mõtlevad ümber (leiab "parema" voi odavama) , kui ei ole ettemaksu maksnud. Siis see firma aga ostab selel jupi X endale välja ja pärast viskab sellega lutsu, kui klient välja ei osta.
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
7 :: |
3 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigiZone
HV vaatleja
|
21.04.2005 10:47:39
|
|
|
Kahjuks peame esmapilgul konkurenti laimavana näivalt hoiatama, et Datalink Grupi näol on tegemist äärmiselt ebausaldusväärse ettevõtmisega. Nimetatud moodustis pole olnud võimeline DigiZone'ile ühepäevase maksetähtajaga arve osas kuue nädalaga mingite rahade liigutamiseni ning seda jätkuvalt ka peale korduvaid meeldetuletusi ja suusõnalisi kinnitusi, et asjaga hakatakse personaalselt tegelema. End omanikuks tituleeriva Kristjan Kruusi sõnavõtte ei maksa aga tõsiselt võtta, sest tegudeni ei paista need viivat. Kui Datalink Grupp peaks hingusele minema, siis leiame, et see tuleks Eesti ärikeskkonnale üksnes kasuks. Seetõttu soovime hoiatada kõiki, kes on otsustanud ühel või teisel moel Datalink Grupiga tegemist teha!
DigiZone
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
21.04.2005 12:33:01
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
ostke aktsiaid, need praegu hea hinnaga
egas jah, mis saab nüüd sellest garantiist mida te oma jubinatele/komplektidele andnud olete? |
Makstakse peale? Teadmata kui suured on firmakese võlad on riskantne isegi üht krooni kogu kupatuse eest pakkuda.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
faca
HV vaatleja
|
21.04.2005 12:55:51
|
|
|
kris85 kirjutas: |
Hei HV'lased!
Datalink Grupp OÜ ei võta hetkel vastu enam tellimusi, kõik tarned ja firma tegevus on peatatud kuni toimub osanike koosolek!
|
Netipoodi vaadates tundub see tekst siin sulaselge valena
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
PontuLontu
HV kasutaja

|
21.04.2005 13:29:23
|
|
|
Lihtsalt teema jätkuks.
otsing Neti.ee-st annab huvitavaid tulemusi.
Näiteks...
DMS infokataloog :
Datalink Grupp OÜ Aadress: Kreutzwaldi 22, 10147, Tallinn, 10147 Tallinn, Harjumaa Telefon 06419552
A-web Aadress: Kreutzwaldi 22, 10147 Tallinn, Harjumaa Telefon 06419552
Hansainfo :
Toote müüja kontaktid DATALINK GRUPP OÜ Kreutzwaldi 22-17, Tallinn, 10147 Tel: 6419552
Paraku kahju, et selliseid asju eestimaa pinnal juhtub.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
zimson
Kreisi kasutaja

|
21.04.2005 13:40:02
|
|
|
kk kirjutas: |
No kuulge. Mingi ettemaks on täiesti enesestmõistetav asi minuarust... ei pea muidugi 100% see olema aga minimaalselt 20% peaks see ikka olema. Teate ka, et kui paljud käivad ringi ja tellivad endale jupi X ja siis mõtlevad ümber (leiab "parema" voi odavama) , kui ei ole ettemaksu maksnud. Siis see firma aga ostab selel jupi X endale välja ja pärast viskab sellega lutsu, kui klient välja ei osta. |
Tarbijalemüügi korral ei tohi üle 50% võttagi.
VÕS § 213 lg 4. Tarbijalemüügi puhul ei või ostjat kohustada ettemaksuks enam kui poole ulatuses ostuhinnast.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
21.04.2005 16:48:46
|
|
|
Ostsin aasta tagasi Datalinkis sülearvuti ja siis ka seljakott temale. Suhtlesin Janariga ja suhtlemine käis kiiresti ja tõhusalt. Soovisin maksta sularahas kohapeal, mis ei olnud nende eelistatud viis, aga Janar lahkelt nõustus. Nii et teenindamine oli 10 punkti 10st.
Hiljuti olen märganud et tootevalik jääb kuidagi vanaks, nagu hinnadki. See on halb märk. Julgen väita, et selle tõttu paljud tellimused lähevad mujale, mis veelgi raskendab Datalinki olukorda.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
smlfrd
HV vaatleja
|
22.04.2005 10:51:31
|
|
|
PontuLontu kirjutas: |
Lihtsalt teema jätkuks.
otsing Neti.ee-st annab huvitavaid tulemusi.
Näiteks...
DMS infokataloog :
Datalink Grupp OÜ Aadress: Kreutzwaldi 22, 10147, Tallinn, 10147 Tallinn, Harjumaa Telefon 06419552
A-web Aadress: Kreutzwaldi 22, 10147 Tallinn, Harjumaa Telefon 06419552
Hansainfo :
Toote müüja kontaktid DATALINK GRUPP OÜ Kreutzwaldi 22-17, Tallinn, 10147 Tel: 6419552
Paraku kahju, et selliseid asju eestimaa pinnal juhtub.
 |
No firma võib ju olla registreeritud ükskõik millisele aadressile (antud juhul ilmselt kellegi kodune aadress), see ei pruugi alati tähendada et reaalne äritegevus just seal toimub.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
dukeash
HV vaatleja
|
25.04.2005 15:11:09
|
|
|
oleks napilt napilt mingi paar kuud tagasi sealt lcd ostnud. püha taeva isa tänan sind et mu meelt muutsid. aitäh.
_________________ dnbforces
http://forces.sytes.net |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
25.04.2005 16:09:06
|
|
|
OK - Ka mulle aitab
Kristjan Kruus - Kui Sa ei ole Kolmapäev 16.00`ks mulle ühtki normaalset lahendust välja pakkunud, siis enam asjad niiviisi edasi ei liigu
|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
   |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
25.04.2005 19:01:17
|
|
|
mis see viimane tilk siis oli?
_________________ pensionil |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
2 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
25.04.2005 20:48:30
|
|
|
kustutada
viimati muutis Format 25.04.2005 22:30:13, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
   |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
ILLIMAR
HV vaatleja

|
25.04.2005 21:26:06
Kristjan Kruus |
|
|
Lugesin siin just paar tundi seda kriminaalromaani. Väga kõitev asi sellest võiks kunagi mingi raamatu kirjutada. Ka mina tean datalinki juba ammusest ajast, kui sellega tegeles veel Janar Kokk kes sai firma juhtimisega ilusti hakkama ja suutis firmale hea nime luua. Oleksin ise ka äärepealt kuu tagasi sinna tööle läinud, aga siis suutis Kristjan Kruus sigadusega hakkama saada. Ta müüs mu väga heale tuttavale läpaka minu soovitusel. Tuttav maksis kohe sissemaksu 14000 EEK ära mis osutus suureks veaks ja ma ei osanud kuu tagasi veel midagi kahtlustada, et selline asi üldse juhtuda võiks, sest firmal läks täitsa normaalselt ja oli palju rahulolevaid kliente. Järsku juhtus midagi täiesti ootamatut, sest ühel ilusal päeval ei vastand Kristjan Kruus enam telefonile. Selline asi ajab lausa marru. Loomulikult tuleb ette igas firmas probleeme, aga seda tuleb endale tunnistada ja klientidele sellest teavitada mitte jaanalinnu kombel pea ära peita ja vastutusest loobuda.
Kristjan, kui sa seda nüüd loed, siis mõtle oma elu üle järele. Milleks on vaja selliseid vigu teha?. Iga inimene teeb vigu, aga neid tuleb endale tunnistada ja mitte ära joosta. Kui saad mingi jamaga hakkama siis räägi inimestega ja ürita neid klaarida.
Mul on väga kahju, et datalinki hea nimi sai sellisel kombel määritud, aga Kristajn peab oma pahanduste eest maksma!
|
|
tagasi üles |
|
 |
kris85
HV vaatleja
|
25.04.2005 21:41:20
|
|
|
Kommentaariks kõigile! Igalühel on oma vaatenurk sellele asjale ja paljud suhted on saanud selle all kannatada! Aga enamus ei tea detaile, mis kergendaks selle juhtumi mõistmist! Kunagi kui see asi on lahendatu avaldan ka mina ka kõik detailid, mida kahjuks täna teha ei saa ja oleks mõne isiku suhtes ehk laimav või liigselt süüdistav, aga seda ka võibolla!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.04.2005 21:46:07
|
|
|
Tavaline pankrotti aetud või aetav firma, muud ei midagi 8) Ja tõenäoliselt võtab nüüd üldkoosolek vastu otsuse firma likvideerida ja asi läheb pankrotihalduri kätte. Siis tekib võlausaldajate ring - kes saab oma raha kätte esimese, kes teises, kes kolmandas ringis. Kõik
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
25.04.2005 22:43:14
|
|
|
mulle meenutab see saaga siin pigem seda, et keegi ei püüa siin midagi lahendada vaid toimub enda selja taga sildade põletamine.
_________________ pensionil |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
ILLIMAR
HV vaatleja

|
26.04.2005 01:06:09
|
|
|
kris85 kirjutas: |
Kommentaariks kõigile! Igalühel on oma vaatenurk sellele asjale ja paljud suhted on saanud selle all kannatada! Aga enamus ei tea detaile, mis kergendaks selle juhtumi mõistmist! Kunagi kui see asi on lahendatu avaldan ka mina ka kõik detailid, mida kahjuks täna teha ei saa ja oleks mõne isiku suhtes ehk laimav või liigselt süüdistav, aga seda ka võibolla! |
Just nimelt keegi ei tea detaile ja ei saa aru miks selline segadus üldse vajalik on, sest sa ei julge kõnedele vastata ja asjadest rääkida. Ma arvan , et see asi oleks juba ammu lahendatud, kui sa vastaksid kõnedele ja räägiksid milles on probleem, et sa ei suuda laost kaupa välja osta ja kliendile toimetada?! Ma ei saa aru mida sa oled nende summadega teinud mida sa oled mitmetelt klientidelt omandanud nii lühikese ajaga. Nii küll õiget äri ei aeta.
Kui sul on enda kaitseks midagi öelda, siis helista mulle ja räägi oma lugu ära, aga mingeid valesid ma ei taha enam kuulda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
janar
HV kasutaja

|
26.04.2005 03:57:46
|
|
|
Kuna ma olen lubanud paljudele sõpradele-tuttavatele Datalingile ettemaksu teinutele kõigest jooksvalt teada anda .. ja suur enamus neist siinset foorumit jälgib .. siis natuke jooksvat inffi:
Kõigile suuresti lubatud osanike koosoleku kokkukutsumine pole kuigi palju reaalsuseks saanud .. võinoh .. vähemalt ükski osanik ei tea sellest senini mitte midagi .. (võibolla loodeti telepaatia toimimisele)
Mitte ühtegi majandusaruannet ei ole samuti osanikud endiselt saanud, selle asemel ignoreeritakse endiselt otsekontakte ja suheldakse läbi mingisuguse juristi .. kes aga paraku Kruusi omaga võrreldavat juttu ajab (selle jutu "stiili" peaks iga lugeja ise ära jagama, kui nt. pilk peale heita Kruusi varasematele postitustele siinsamas foorumis .. või kel on au olnud temaga otsekontaktis olla, siis sealt saadud kogemustega ) .. ja seadustestki too jurist suuremat aimu ei paista omavat
Et nii toredasti siis nende asjadega läheb ..
Muide, kaugel politseis asjaajamised on? Täitsa tugev huvi mul tekkimas ..
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
26.04.2005 07:20:26
|
|
|
janar kirjutas: |
ja seadustestki too jurist suuremat aimu ei paista omavat
|
äkki see raha läkski selle juristi paberite ostmisele
andke asi menti kui raha tagasi saada tahate - tegu siiski firmaga mis pannakse maksma
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.04.2005 08:05:12
|
|
|
Mis see politsei ikka teha saab, kui tegu on osaühingu või aktsiaseltsiga 8) Nende likvideerimine ja võlanõuded käivad läbi seaduste ja pankrotihaldurite. Ning seadus paneb paika kes kunas midagi tagasi saab ja kui pankrotipesas piisavalt varandust pole, siis paratamatult jääb keegi ilma
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
26.04.2005 10:33:16
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
pankrotipesas piisavalt varandust pole, siis paratamatult jääb keegi ilma  |
huvitav kas bossid käisid ühistranspordiga tööl?
ma pakun, et vara oleks sundvõõrandada ja müüa küll ja küll
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
26.04.2005 10:37:03
|
|
|
Winterwind, minu teada osaühingus isikliku vara kallale ei minda
Sissemakstud osakapital ongi n.ö ainukeseks tagatiseks.
Vastutusele saab ehk võtta vaid siis, kui tegemist on jämeda ametialase lohakusega vms., ja sedagi vist aktsiaseltsis.
Parandage, kui eksin.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
26.04.2005 10:39:04
|
|
|
Oh teid. Omanikud ei ole süüdi selles, kui ettevõttel sitasti läheb. Samuti ka mitte juhatus, kui juhatus pole kuritegelikult midagi omastanud. Omanike vastutus on piiratud omakapitaliga ettevõttes. Juhatuselt midagi isiklikult välja mõista on ikka väga keeruline ja eeldab head tahet nii pankrotihalduri/likvideerija, kui kohtuniku poolt.
Edit: Tanel eksid jah, võimalus isikliku vara kallale minna valitseb ka muudes ettevõtlusvormides (ka osaühingus)
_________________ www.sisters.ee: rinnamärgid, külmkapimagnetid, võtmehoidjad, käepaelad |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
kk
HV veteran

|
26.04.2005 10:47:12
|
|
|
Nii ei saa küll öelda, et kunagi ei ole omanik süüdi. Süüdi võib olla omanik otseselt, kui ta tegeleb firma igapäevase juhtimisega kah. Juhatus? Milleks siis juhatus on, kui mitte firma juhtimiseks?
Varguste jms puhul võib süüdi olla muidugi ka töötaja või hoopis firmaväline isik. Juhtide vara kallale minnakse siis, kui on alust arvata, et pankrott on tekitatud kuritahtlikult.
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|