Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
[Pec]
HV kasutaja
|
17.04.2005 12:02:28
Abit KV7+Serial ATA - probleem |
|
|
Emaplaadiks on siis Abiti KV7 via sata kontrolleriga. HDD on mingi maxtori 80gb SATA.
Probleem on järgmine:
Windowsi installi ajal vajutan F6. Installin sata draiverid ära, teen partitsioonid.
Pärast partitsioonide vormindamist küsib windowsi install uuesti sata draivereid: "Please insert Via Raid Combo Driver Diskette into A:"
Diskett on sees, vajutasin enter - mitte muhvigi. Tõmbasin via kodukalt uued draiverid - ikka sama jama.
Leidsin netist veel sellise teema: http://forums.viaarena.com/messageview.aspx?catid=20&threadid=59865&STARTPAGE=1
Ühtegi PATA ketast mul kahjuks tolles arvutis ei ole
Oskab ehk keegi nõu anda, mida ette võtta?
PS. Ma täiesti nõustun nukewarmiga: "This is the most retarded, and frustrating thing I've ever seen."
_________________ www.kolkbeer.ee |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
commer
HV Guru

|
20.04.2005 22:00:53
|
|
|
mul samad komponendid, mul töötab ära installi ajal disketti välja võta, päris mitmel korral loeb sealt miskit
_________________ Arvutite hooldus ja komplekteerimine Tartumaal
Tasuta dropboxi konto + lisa 500mb ruumi
|
|
Kommentaarid: 894 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
690 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Pec]
HV kasutaja
|
20.04.2005 22:04:30
|
|
|
Pole ära võtnud disketti, diskett on kogu aeg sees olnud.
Ning nagu näha, pole ma ka ainuke, kellel see probleem ette tulnud on
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.04.2005 22:05:43
|
|
|
[Pec], tuttav jama kusjuures. mul ka KT600 chipiga plaat ja aitas disketi format ja uuesti SATA draiverid peale.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Pec]
HV kasutaja
|
20.04.2005 22:06:53
|
|
|
Proovisin teiste diskettidega ning ka muid versioone sata draiveritest. Ei aidanud.
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
JohnT
Kreisi kasutaja

|
04.05.2005 22:14:26
|
|
|
Aga mul hoopis selline jama, et peale driverite söömist(intgreerisin wini plaadile), partitsioonide tegemist ja windowsi esmaste failide laadimist arvutisse kui tuleb esimese restardi koht, siis peale restarti hakkab kõik jälle otsast peale jne jne
ja ei saa kuidagi winni peale....mis mul kahe silma vahele jääb
_________________ Kasutajad, kellel on minust vähem positiivseid/rohkem negatiivseid, kannavad mulle raha/kauba ette. Ilma eranditeta! |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
commer
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 894 loe/lisa |
   |
2 :: |
690 |
|
tagasi üles |
|
 |
mondo
HV vaatleja
|
05.05.2005 10:35:38
|
|
|
Kui teil on tegemist Windows XP SP2 plaadiga ei tohiks ta üldse SATA drivereid küsida. Kui SP1 plaadiga siis ei ole päris kindel, aga kas sa üldse proovisid ilma SATA driveriteta? Selle emaplaadi puhul peaks ta vindi ära tundma ka ATA reziimis. Ehk siis töötab ka algul tavaliste driveritega.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
JohnT
Kreisi kasutaja

|
05.05.2005 15:36:12
|
|
|
mondo kirjutas: |
Kui teil on tegemist Windows XP SP2 plaadiga ei tohiks ta üldse SATA drivereid küsida. Kui SP1 plaadiga siis ei ole päris kindel, aga kas sa üldse proovisid ilma SATA driveriteta? Selle emaplaadi puhul peaks ta vindi ära tundma ka ATA reziimis. Ehk siis töötab ka algul tavaliste driveritega. |
Sellist asja kuulen küll esimest korda....Win XP install ei leia SATA ketast ilma driveriteta mitte mingil juhul üles.
Commer...proovisin ka plaadi kohe välja rabada...ikka tahab CD-lt bootida. BIOS.-s seadmete järjekorda muutes kah ei aidanud.
_________________ Kasutajad, kellel on minust vähem positiivseid/rohkem negatiivseid, kannavad mulle raha/kauba ette. Ilma eranditeta! |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
mondo
HV vaatleja
|
05.05.2005 15:47:04
|
|
|
Kuulasin maad. KV7 puhul on tõesti probleem SATA ketastega. Kuid kui emaplaat tunneb SATA IDE modes(mida paljud teevad ja KV7 ei tee) siis saab ka ilma hakkama. Momendil ei oska sind küll rohkem aidata.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Pec]
HV kasutaja
|
10.05.2005 18:31:56
|
|
|
Asi sai korda. Teise WinXP plaadiga hakkas tööle
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|