Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
limp
HV Guru

|
25.03.2005 11:49:45
|
|
|
Kui antud toode on neil kohapeal olemas, võid võtta aga kui pole, siis antud momendil mina küll ei soovitaks.
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil
Hull

|
25.03.2005 18:10:30
|
|
|
Neil ei ole enamus asju kohapeal olemas, tellima peab ja ette asja kinni maksma. Endal ka sealt midagi tulemas, eks näis kas tuleb positiivne või mitte.
Edit: Plaat käes, venis natuke aga praeguseks kõik korras.
viimati muutis Evil 06.04.2005 12:14:38, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 240 loe/lisa |
   |
2 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris85
HV vaatleja
|
03.04.2005 00:18:23
|
|
|
Nagu eelpool mainitud tõesti ei ole meil kaupa kohapeal! Meie näo ei ole tegemist tavalise kauplusega vaid internetipoega! Alati kui on küsimusi saab meile saata meili info@datalink.ee näiteks kui kaua läheb aega kauba kätte saamisega või ka helistada 648 10 25! Hinnakiri uueneb pidevalt ja uusi tooteid lisatakse juurde igapäev!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sahib
HV veteran

|
03.04.2005 15:39:50
|
|
|
Esmaspäeval arve tasuda ja laupäev oli vidin tartumaal kohal. Nuriseda pole põhjust
_________________ Mõtet harutades võib jõuda mõttetuseni ... |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
leet66
HV kasutaja

|
05.04.2005 09:31:32
|
|
|
Kokkuvõttes sain oma (tellitud) ketta kätte. Seega ei nurise, vaid lihtsalt kirjutan oma loo teistele lugemiseks.
25. jaanuar 2005 tellisin Seagate 160 GB ketta. Kuni märtsi viimase nädalani ootasin ma nõutult ketast (korra nädalas püüdsin ikka tulutult end kõnenäol meelde ka tuletada). Märtsi viimasel nädalal pakuti mulle vahetusena Samsungi samade näitajatega ketast. Nii kannatus kui ka vajadus olid piiripeale jõudnud ning olin nõus Samsungiga. 2. aprillil helistas kuller, et toob paki mulle ära. Kuna ei osanud kuidagi kohe arvata, et peaksin kodus viibima sel ajal, siis olin kodust kaugel. Kuller viis paki sidesse ning olenemata sellest, et seagate tellimusel esitatud arve tasumisel olin tasunud ka kojutoomise transpordi, küsiti mul sides vapralt raha transpordi eest. Pakil seisis ilusti: transpordi eest tasub saaja.
Selle pika ootamisaja (esialgsel arvel oli ootamisajaks lubatud nädal) preemiana sain ma transpordi kulude teisekordse maksmise. Eks see ole põhjendatud neil ilmselt sellega, et vahepeal olid ketaste hinnad tõusnud ning nad oleks jäänud miinustesse (naeruväärse 50 krooniga). Ma nendega 50.- pärast jagelema ei viitsi hakata, kuid teinekord ilmselt eelistan odavamat ja lühemat ooteaega.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris85
HV vaatleja
|
05.04.2005 10:56:32
|
|
|
Lugupeetud leet66!
Vabandame sinu ees, et selline eksitus on tekkinud, aga palun saada meile oma panga rekvisiidid info@datalink.ee ja me tasume sulle üle makstud summa tagasi!
leet66 kirjutas: |
Kokkuvõttes sain oma (tellitud) ketta kätte. Seega ei nurise, vaid lihtsalt kirjutan oma loo teistele lugemiseks.
25. jaanuar 2005 tellisin Seagate 160 GB ketta. Kuni märtsi viimase nädalani ootasin ma nõutult ketast (korra nädalas püüdsin ikka tulutult end kõnenäol meelde ka tuletada). Märtsi viimasel nädalal pakuti mulle vahetusena Samsungi samade näitajatega ketast. Nii kannatus kui ka vajadus olid piiripeale jõudnud ning olin nõus Samsungiga. 2. aprillil helistas kuller, et toob paki mulle ära. Kuna ei osanud kuidagi kohe arvata, et peaksin kodus viibima sel ajal, siis olin kodust kaugel. Kuller viis paki sidesse ning olenemata sellest, et seagate tellimusel esitatud arve tasumisel olin tasunud ka kojutoomise transpordi, küsiti mul sides vapralt raha transpordi eest. Pakil seisis ilusti: transpordi eest tasub saaja.
Selle pika ootamisaja (esialgsel arvel oli ootamisajaks lubatud nädal) preemiana sain ma transpordi kulude teisekordse maksmise. Eks see ole põhjendatud neil ilmselt sellega, et vahepeal olid ketaste hinnad tõusnud ning nad oleks jäänud miinustesse (naeruväärse 50 krooniga). Ma nendega 50.- pärast jagelema ei viitsi hakata, kuid teinekord ilmselt eelistan odavamat ja lühemat ooteaega. |
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
11.04.2005 10:21:08
|
|
|
tellisin 29.03 arvutikomplekti..1.04 sai ka arve tasutud..helistati datalinkist, lubati, et aega läheb u. 5päeva. nüüd siis olen proovinud helistada (8.04.05). väljareklaamitud numbril keegi toru isegi ei vaevu võtma..selline tunne mul juba tekkimas nagu mingi tüngavendade firma otsa oleks sattunud.
kokkuvõtteks. ei soovita küll kellelegi..ennem makske paarsada krooni rohkem ja tellige sama komplekt ORDIst. Vähemalt telefonile vastavad seal viisakalt ja teavitavad ka klienti kui miskine viivitus kaubaga on tekkinud.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris85
HV vaatleja
|
11.04.2005 12:24:57
|
|
|
kahjuks ei olnud mind esmaspäeva hommikul saadaval! helistasin inimesele seletasin ära, aga miks selline laimamine ei mõista ma!
antonio1 kirjutas: |
tellisin 29.03 arvutikomplekti..1.04 sai ka arve tasutud..helistati datalinkist, lubati, et aega läheb u. 5päeva. nüüd siis olen proovinud helistada (8.04.05). väljareklaamitud numbril keegi toru isegi ei vaevu võtma..selline tunne mul juba tekkimas nagu mingi tüngavendade firma otsa oleks sattunud.
kokkuvõtteks. ei soovita küll kellelegi..enne makske paarsada krooni rohkem ja tellige sama komplekt ORDIst. Vähemalt telefonile vastavad seal viisakalt ja teavitavad ka klienti kui miskine viivitus kaubaga on tekkinud. |
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
11.04.2005 19:23:30
|
|
|
kris85 kirjutas: |
kahjuks ei olnud mind esmaspäeva hommikul saadaval! helistasin inimesele seletasin ära, aga miks selline laimamine ei mõista ma!
antonio1 kirjutas: |
kokkuvõtteks. ei soovita küll kellelegi..enne makske paarsada krooni rohkem ja tellige sama komplekt ORDIst. Vähemalt telefonile vastavad seal viisakalt ja teavitavad ka klienti kui miskine viivitus kaubaga on tekkinud. |
|
et kliente endale võita, tuleb olla kliendisõbralik. tõesti ei taheta sellisest firmast enam osta kus ala üle päeviti käib inimene koha ja kui inimene sellel ajal on helistanud, on põhjendus et ma polnud kohal sellel päeval. alati saab suunata numbreid või võtta vähegi pädev sekretär
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
matu21
HV Guru

|
11.04.2005 23:31:16
|
|
|
Peab ikka väga hästi firmal minema, kui vaid üle päeva peab keegi kontorist läbi astuma ja laekunud ettemaksud kokku arvestama. Ja siis veel üle mitme päeva keegi suvatseb eriti kõvadedele nurisejatele ka kaupa saatma.
LP DATALINK seletage palun milleks on selline jama firmale kasulik??
|
|
Kommentaarid: 1373 loe/lisa |
   |
1047 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris85
HV vaatleja
|
12.04.2005 10:54:26
|
|
|
LP matu21!
Inimene on kohal terve päeva! Telefonile ja inimeste kõnedele vastatakse koguaeg! Kauppa saadetakse välja regulaarselt! Tegemist on meie näol epoega ja füüsilist kauplust ei olemeil olemas!
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
15.04.2005 12:02:58
|
|
|
LP matu21!
Inimene on kohal terve päeva! Telefonile ja inimeste kõnedele vastatakse koguaeg! Kauppa saadetakse välja regulaarselt! Tegemist on meie näol epoega ja füüsilist kauplust ei olemeil olemas! |
minu puhul oli nii, et helistasin reedel (8.04) datalinki numbril vähemalt viiel korral ja seda mitte järjest, vaid paaritunniste vahedega tööpäeva jooksul..keegi ei vastanud..telefon kutsus ilusti lõpuni. esmaspäeva hommikul sama lugu. Asi muutus kui olin väljendanud minus tekkinud mõtteid selle firma kohta siin lehel. sama hooga saatsin datalinki ka meili..seepeale võeti minuga umbes poole tunni jooksul ühendust..järgnes jutt, et arvuti on tootmises..telefonid kogu aeg rikkis jms.
...mõistetamatuks jääb, miks süüdistab datalinki esindaja mind laimamises..olen arvamusel..et iga firma kujundab ise enda kohta arvamuse..mõistetav on, et alati ei suju kõik nii nagu plaanitud, kuid on ju firmal võimalus kliendiga ühendust võtta ja seletada ära tekkinud olukord ja pakkuda välja võimalikud lahendused tekkinud olukorrale.
..ja veel "kris85" kui esindad firmat võiksid kasutada oma õiget nime, kuidagi soliidsem ja usaldust äratavam tunduks nagu
Minu loo jätkuks (15.04.2005)...
olen tüdinud juba kuulamast tühje lubadusi..esmaspäeva (18.04.2005) hommikul lähen viin oma loo kohta materjalid politseisse.
Teistele soovituseks: Kristjan Kruus'i (sünd:11.Juuni 1982) nimelise isikuga (siin foorumis esineb nimega Kris85) ei soovita kellelgi äri ajada, kuna isik hoiab kõrvale oma kohustuste täitmisest.
Kui keegi teab nimetatud kodaniku elukohta, võiks mulle sellest ps teel teada anda.
samuti võite mulle teada anda kui keegi teist on hetkel minuga samas olukorras, st tasunud ettemaksu datalink'i arvele aga kaupa pole saanud. kui olen politseis käinud, siis ehk saan anda vajalikud kontaktid, et saaks koondada kõik materialid ühe asja raamesse.
teateid võib jätta ka antonklaus@hot.ee
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
PontuLontu
HV kasutaja

|
18.04.2005 10:39:44
|
|
|
tsitaat: |
samuti võite mulle teada anda kui keegi teist on hetkel minuga samas olukorras, st tasunud ettemaksu datalink'i arvele aga kaupa pole saanud. kui olen politseis käinud, siis ehk saan anda vajalikud kontaktid, et saaks koondada kõik materialid ühe asja raamesse.
|
Paraku mitte päris samas olukorras, aga siiski. Ootan alates märtsi kuu algusest kõvaketta garantiivahetust.
kaks nädalat järjest ei ole telefoni teel enam ühendust saanud. Ei tea, kas peaks äkki suletud numbrilt helistama. Ebaloomulik on, et kontoris päevade kaupa kedagi kohal ei ole, kes telefoni vastu võtaks. Kutsub ja jääbki kutsuma. olen helistanud iga tööpäev 4-5 korda päevas erinevatel kellaaegadel , kuid ikka ühe tulemusega - s.o. tulemuseta. Ei tea, kas peaks ka politsei poole pöörduma ?
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
hannes
HV vaatleja
|
18.04.2005 18:57:46
|
|
|
Ei, minul on ka kõrini.
Kuu aega tagasi sai ära makstud sülearvuti arve väärtuses 26000 krooni (ei ole just väga väike summa). Lubati nädala jooksul kohale toimetada. Loomulikult siiani masinat kätte saanud ei ole. Telefoni härra Kristjan Kruus ei suvatse tööajal vastu võtta ning meilidele enam ka ei vastata. Viimati väideti, et minu arvuti läks eksituse tõttu teisele sama mudeli tellinud inimesele ja uus partii on teadmata põhjustel tollis kinni. Vaikselt tekib tunne, et ei ole alust asja uskuda.
Vea tegin, et arvuti Datalinkist tellisin. Aga tahaks kätte saada seda ikkagi.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
19.04.2005 22:11:00
|
|
|
päris hea teema, muide HV-le isegi võlgu see datalink ja puha
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
19.04.2005 22:47:50
|
|
|
silver010 kirjutas: |
päris hea teema, muide HV-le isegi võlgu see datalink ja puha |
Datalinki ei ole ja ei tule enam HV-sse!
Vähemalt lähitulevikus mitte
|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
   |
12 :: |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris85
HV vaatleja
|
19.04.2005 22:50:58
|
|
|
Hei HV'lased!
Siia vist oodatakse peale seda teemat ka minu kommentaari! Hetke seis on selline, et kahjuks juhtus ja, et üks mees läks sõnadega veidi liiale! Kui asi tegudeks ei muutu ja edasi suhtutakse asja mõistvalt siis olen nõus selle unustama! Teine ja natuke kurvem uudis, mille ma pean teile siia kirjutama on see, et Datalink Grupp OÜ ei võta hetkel vastu enam tellimusi, kõik tarned ja firma tegevus on peatatud kuni toimub osanike koosolek!
Mõistvale suhtumisele lootma jäädes Kristjan!
P.S. Kõik, mis ei tapa teeb tugevaks!
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
19.04.2005 23:11:36
|
|
|
Hei HV'lased!
Siia vist oodatakse peale seda teemat ka minu kommentaari! Hetke seis on selline, et kahjuks juhtus ja, et üks mees läks sõnadega veidi liiale! Kui asi tegudeks ei muutu ja edasi suhtutakse asja mõistvalt siis olen nõus selle unustama! Teine ja natuke kurvem uudis, mille ma pean teile siia kirjutama on see, et Datalink Grupp OÜ ei võta hetkel vastu enam tellimusi, kõik tarned ja firma tegevus on peatatud kuni toimub osanike koosolek!
Mõistvale suhtumisele lootma jäädes Kristjan!
P.S. Kõik, mis ei tapa teeb tugevaks! |
loe ja imesta inimesed maksavad suuri summasi ette ja kaupa ei saa ja siis loodetaxe mõistvale suhtumisele? wtf viimane repliik on siinkohal muidugi eriti vuhvel
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
guess
HV vaatleja
|
19.04.2005 23:24:04
haha |
|
|
Tundub et järjekordne inimeste tillist tõmbamise juhtum suuremas stiilis, et umbes niikaua figureeritakse kuni cashi tuleb sisse ettemaksu jms tellimuste näol, siis kaotakse ekraanilt ja asi vask. Imelik skeem Eestis, kus populatsioon nii väike ja igayx peaks ikka teist teadma, aga näe, lihtsameelseid leidub igas nurgas ja keegi ju ei taha tunnistada, et on vastu püksa saand , eriti veel suurte summade puhul.
Pätt muudab nime ja kuna keegi eriti tema nägu ei tea, siis ilmub peale raha kulutamise operatsiooni mingis uues vallas-linnas-valdkonnas jälle pinnale.
Njah, mul ka hetkel selline pisisuli (ainult 3.5 milli petnud riiki ja inimesi) ülemuseks sattus haiglas ja kohe potsatas haldusjuhi kohale, kuigi tuleb välja ei tohiks ta 3 a miskil vastutataval ametikohal töötada, nimi muidugi polnud sama mis enne ja juhtkond arvatavasti teadis tüübi tausta. Aga miskit pole muutunud peale asja avalikustamist , vt. http://www.le.ee/?a=uudised&h=2005/4/12 . Haigla nõukogu ja juhtkond nokivad nina ja pettur töötab edasi mai lõpuni, keegi oma soojast kohast loobuda ei kavatse ja kedagi ei vallandata kah, kui siis alluvaid, aga kes juhte ikka vallandab, nad ju nii armsakesed meil.
Imelik et see juhtub sellises pisikeses riigis nagu Eesti, ju siis leidub piisavalt lolle ja lihtsameelseid ka sellises populatsioonis, kellelt annab raha ära võtta
|
|
tagasi üles |
|
 |
matu21
HV Guru

|
19.04.2005 23:36:28
Re: haha |
|
|
guess kirjutas: |
mul ka hetkel selline pisisuli ülemuseks sattus haiglas ja kohe potsatas haldusjuhi kohale, kuigi tuleb välja ei tohiks ta 3 a miskil vastutataval ametikohal töötada, nimi muidugi polnud sama mis enne ja juhtkond arvatavasti teadis tüübi tausta. Aga miskit pole muutunud peale asja avalikustamist , vt. http://www.le.ee/?a=uudised&h=2005/4/12 . Haigla nõukogu ja juhtkond nokivad nina ja pettur töötab edasi mai lõpuni, keegi oma soojast kohast loobuda ei kavatse ja kedagi ei vallandata kah, kui siis alluvaid, aga kes juhte ikka vallandab( |
Selle venna eelis on vähemalt see, et haigla läheb hooga ülesmäge alates tema tulekust (nii lugesin lehest vähemalt). Teemas oleval firmal vist nii hästi ei lähe.
|
|
Kommentaarid: 1373 loe/lisa |
   |
1047 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
20.04.2005 00:07:51
|
|
|
kris85
tsitaat: |
P.S. Kõik, mis ei tapa teeb tugevaks!
|
Pea seda siis meeles kui mõni vihane klient sul kuskil pimedas kangialuses labid kinni lööb.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
20.04.2005 08:12:16
|
|
|
kris85, palun ütle kuidas ma saan sinuga kontakti!
Telefonikõnedele sa ei vasta, sõnumitele kah mitte, ning e-kirjad loed ära, kuid jätad vastamata ka neile.
Tõesti on vaja rääkida
|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
   |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
20.04.2005 11:29:56
|
|
|
Format kirjutas: |
kris85, palun ütle kuidas ma saan sinuga kontakti!
Telefonikõnedele sa ei vasta, sõnumitele kah mitte, ning e-kirjad loed ära, kuid jätad vastamata ka neile.
Tõesti on vaja rääkida  |
Palk/lõpparve saamata? Anna parem kohe asjale ametlik käik enne kui aegumistähtaeg kukub.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mad0ne
HV vaatleja
|
20.04.2005 11:36:50
|
|
|
Kunagi hallil ajal kui korpust ostsin siis helistasin ette, et kas on jne. ning, et tulen siis järgi!
Kohale jõudsin... midagi näete... ei olegi! AGA meil on teisi korpuseid pakkuda
See oli lagi, edasi pole selle firmaga tegelenud
|
|
tagasi üles |
|
 |
|