praegune kellaaeg 21.06.2025 14:36:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DigeBeni
HV Guru

|
26.01.2005 09:21:18
|
|
|
... aga mille järgi otsustad Sina, et arvestati ka muid tegureid, peale oletatava odava hinna ? Minuarust pole kaalukam arvamus, kui minu oma ! Ma suhtlen igapäevaselt paljude erinevate inimestega, kelle tarbimiskultuur ja jõudlus on väga erinevad, ning usu või ära usu, aga reeglina valib suurem osa neist alati odavaima hinna järgi ja kaugeltki mitte kaalutletult, firma maine ja hinna suhte järgi. Ma ei väida, et väiksed ja mitte nii tuntud firmad ei võiks kvaliteetset teenust pakkuda, kuid siiski nii enda nahal kogetud kui ka teistelt kuuldud kogemus on kujundanud arvamuse, et väikefirmadega kauplemisel, on probleemid kergemini tekkivad, kui nendega, kellel on turul korralik positsioon ja taust. Erandeid on muidugi mõlemapoolselt, pikema praktika käigus suudavad üllatada nii ühed kui teised ja seda nii heas kui halvas mõttes ...
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomshore
HV kasutaja

|
27.01.2005 00:27:12
|
|
|
Mis siin lisada, jutt suures osas õige. Lausa masendavalt õige.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
0 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinnawaatluz
HV kasutaja
|
27.01.2005 07:14:06
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... aga mille järgi otsustad Sina, et arvestati ka muid tegureid, peale oletatava odava hinna ? |
Juhtumisi arvan ise ikka teadvat, millega ma arvestasin. Ja nii kummaline kui see ka pole, see ei olnud tõesti mõningad kroonid odavam hind. 8)
Kisub küll täiega offtopicuks juba (oli teine vist Datalink). Põhimõtteliselt võib selliseid umbmääraseid moraalilugemisi ja lahmivaid üldistusi teha selle foorumi alajaotuse enamikes (kui mitte kõigis) teemades. Huvitaks, mida sul konkreetselt Datalinki kohta enda kogemustest öelda (eeldan, et sul ikka on neid). Ning kuna sa siin juba tarvitad sellist väljendit "Õppige ometi inimesed" ning moraab-i loed, siis oskad ehk nimetada Eestis mõnda firmat "kus kaup on ehk vähe kallim, kuid see lõputu ootamine ja närvikulu jääks olemata". Et kuhu siis Datalinki asemel peaks suunduma? Ise pole sellist imelooma kahjuks leidnud veel. Niiväga tahaks ka õppida..
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
27.01.2005 07:49:37
|
|
|
limp, ettemaks peaks olema iseenesest mõistetav. Eeldame, et keegi tellib endale näiteks AMD FX-55. Peale tellimust peaks, siis Datalink endale kauba kohe-kohe oma rahadega hankima ja kui kaup on kohal, siis võib ostjal olla vabandus: Sorry, sain kauba juba mujalt. Seejärel jääks mingi hirmkallis protsessor nurka seisma, sest keegi lihtsalt kadus ära. Kuna selliseid asju eriti palju ei osteta kah, siis võimalik, et jääbki kuhugi seisma ja enne suurt hinnalangust sellest lahti ei saa. Suuline kokkulepe ei maksa küll ärimaailmas enam midagi !
Muidugi on olemas ka teine variant, et allkirjastatakse paber, kus on kindel tähtaeg maksmiseks, aga see tooks juurde hulga roppu tööd ja üldist paberimajandust jms.
sheff, kas see mobiilinumber millele sa helistasid, oli kujul 56***** ? Huvitaks ka see, et kas käisid kohapeal ? Jama ja häbiväärne lugu igaljuhul, aga lohutuseks niipalju, et näiteks mina ootasin oma arvutit umbes kuu aega, lubatud nädala asemel. Ja müüjaks polnud mitte Datalink Grupp, vaid hoopis Eesti üks tuntumaid ja kiidetumaid firmasi. Sellesmõttes ideaalset kohta, kust kõiki oma arvutiasju osta ei ole olemas, on paremad ja halvemad ja usun, et Datalink ei kuulu halvemate hulka.
Digebeni, ütle üks pood kuskohast on võimalik osta ükskõik mida probleemideta, kasvõi 500.- krooni kallimalt kui teised pakkujad seda teevad Sellist kohta ei ole veel leidnud. Loomulikult ei ole see mingi vabandus, et sheffi digikaamera hilineb, aga see jutt, et ära usalda e-poodi ja mine tuntud kohta ja osta kaup natuke kallimalt, on minuarust suhtkoht mõttetu. Tarnijad on enamasti nigunii samad ja kaup tuleb kohale ikkagi sama aja peale. Kuna aga suurfirmadel on palju suurem register, siis võib arvata, et nende kaup tuleb isegi hiljem.
|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
   |
12 :: |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
27.01.2005 10:55:04
|
|
|
Format kirjutas: |
limp, ettemaks peaks olema iseenesest mõistetav. Eeldame, et keegi tellib endale näiteks AMD FX-55. Peale tellimust peaks, siis Datalink endale kauba kohe-kohe oma rahadega hankima ja kui kaup on kohal, siis võib ostjal olla vabandus: Sorry, sain kauba juba mujalt. Seejärel jääks mingi hirmkallis protsessor nurka seisma, sest keegi lihtsalt kadus ära. Kuna selliseid asju eriti palju ei osteta kah, siis võimalik, et jääbki kuhugi seisma ja enne suurt hinnalangust sellest lahti ei saa. Suuline kokkulepe ei maksa küll ärimaailmas enam midagi !
Muidugi on olemas ka teine variant, et allkirjastatakse paber, kus on kindel tähtaeg maksmiseks, aga see tooks juurde hulga roppu tööd ja üldist paberimajandust jms.
|
No aga kui ma olen kokku leppinud et võtan selle ära siis pean ka kinni (juhul kui saan kauba õigeaegselt kätte).
Juhul kui hakatakse pidurdama näiteks tarne ajaga siis ei kohusta keegi mind seda ostma. Inimestele läheb arvesse hinna, kvaliteedi ja kättesaadavuse suhe.
Olen korduvalt ostnud teistest poodidest kus pole asja kohapeal et helistan ette ütlen et oleks soov seda seda osta ja homseks tahaks kätte saada ja öeldakse kellaaeg millal järgi võib tulla ja pole mingeid probleeme kohanud. See et ma raha ette ei taha kanda on ju kartus tünga saada, eriti veel sellistest nurgatagustest poodidest kuigi teistpidi on samamoodi kartus kuid klient on kuningas ja kui see neile ei meeldi, otsigu uus klient. Usun et ma pole ainuke kellel siin probleeme antud firmaga on olnud.
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
27.01.2005 11:51:52
|
|
|
... reeglina on kõik see, mis neis väikestes poodides pakutakse, olemas (kui mitte sama firma toode, siis mõne teise firma analoog kindalsti) või üsna kiirelt tellitav suuremate arvutifirmade poolt. Näiteks võin tuua Ordi, kuna selle firmaga on mul kõige pikem ja mitmekesisem kogemus ja seda praktiliselt kõigis valdkondades, mida Ordi pakub. Siiamaani pole hätta jäänud ühegi tellimusega, reeglina on palju asju juba kohapeal olemas ja kui polegi, siis toimub tellimine üsna kiiresti. Suuremal osal juhtudest, pole tellimisel isegi ettmaksu küsitud. Telefonitsi vastatakse adekvaatselt ja ka e-mail pole neil kõigest rekvisiidina kodulehel üleval. Hinnakirjad on suht autentsed, ning tellivad ka hinnakirjaväliselt, kui vaja. Rahadega pole kah kunagi probleeme olnud, kui olen tellimuse tühistanud või pole Ordi suutnud kaupa tarnida. Triviaalsed probleemid ja garantiijuhtumid on kõik lahendatud kliendi kasuks, kuigi mitte alati pole olnud olukord nii üheselt selge. Ühesõnaga, pole ma kunagi pidanud Ordist lahkuma pettunult või mõttega, et ma sinna kunagi enam tagasi ei lähe ...
... samas olen püüdnud otsida alternatiive juhuks, kui Ordi siiski peaks kunagi halva üllatuse valmistama, kuid siiamaani on vaid vähesed väiksed arvutifirmad suutnud pakkuda samaväärset või kaugeltki, et paremat teenindust, kui Ordi. Siiski peab ütlema, et GenNet Lab on suutnud mind väga heas mõttes üllatada, kuid mujal olen kohanud peamiselt rohkelt närvikulu ja ebamäärasust, mida ma mingi väikse hinnavahe pärast, küll nõus taluma pole ...
PS - Datalink'iga pole hetkel veel ühtegi negatiivset kogemust ja kogu minu kirjutatu on vaid vastuseks eelkõnelejatele ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
27.01.2005 18:56:27
|
|
|
limp, täiesti võimalik, et sina pead lubadusest kinni. Kindlasti peaksid ka paljud teised kliendid, aga on ka selliseid mehi, kes ei pea. Samuti ei saa firma ise 100% tarneaega reguleerida, kui tarnija weebil on tarneajaks märgitud 2 ööpäeva, siis ütleb müüa sulle sama tarneaja, aga kui see kaup lihtsalt ei tule, siis tegelikult ei ole firma süüdi. Väga raske selgitada, loomulikult peab suutma kinni pidada kokkulepitud tarneajast, aga nagu näha, siis alati ei suudeta. Klient on loomulikult õigustatult ebarahul. Mõtle nüüd natuke ise, kas firmal on kergem usaldada Sind või Sinul firmat. Datalink`il on kindel süsteem ja kellele see ei sobi, siis sellel tuleb tingimusi arutada. Alati on võimalik erandeid teha.
|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
   |
12 :: |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
27.01.2005 19:27:33
|
|
|
Format kirjutas: |
limp, täiesti võimalik, et sina pead lubadusest kinni. Kindlasti peaksid ka paljud teised kliendid, aga on ka selliseid mehi, kes ei pea. Samuti ei saa firma ise 100% tarneaega reguleerida, kui tarnija weebil on tarneajaks märgitud 2 ööpäeva, siis ütleb müüa sulle sama tarneaja, aga kui see kaup lihtsalt ei tule, siis tegelikult ei ole firma süüdi. Väga raske selgitada, loomulikult peab suutma kinni pidada kokkulepitud tarneajast, aga nagu näha, siis alati ei suudeta. Klient on loomulikult õigustatult ebarahul. Mõtle nüüd natuke ise, kas firmal on kergem usaldada Sind või Sinul firmat. Datalink`il on kindel süsteem ja kellele see ei sobi, siis sellel tuleb tingimusi arutada. Alati on võimalik erandeid teha. |
Ütleme nii et hinnad on seal üpriski soodsad. No pimesi ei usalda ma ühtegi firmat. Kas on väga raske teha endale miskine firma, web ja müüa "õhku" ikka kliendid usaldavad pimesi - delfist just lugesin et miski online mööblipood tõmbas kliente nii. summa muidugi ei olnud teab mis suur (~68k). Alati võidakse ju ära "unustada" et keegi midagi tellis
DigeBeni kirjutas: |
... samas olen püüdnud otsida alternatiive juhuks, kui Ordi siiski peaks kunagi halva üllatuse valmistama, kuid siiamaani on vaid vähesed väiksed arvutifirmad suutnud pakkuda samaväärset või kaugeltki, et paremat teenindust, kui Ordi. Siiski peab ütlema, et GenNet Lab on suutnud mind väga heas mõttes üllatada, kuid mujal olen kohanud peamiselt rohkelt närvikulu ja ebamäärasust, mida ma mingi väikse hinnavahe pärast, küll nõus taluma pole ...
|
Selle Genneti koha pealt on tõsi, siiani kõik kauba mis olen ostnud ka kenasti kätte saanud ja isegi alet tehtud
enivei ei viitsi enam sellel teemal jahuda läheb väga OT-ks ära
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris85
HV vaatleja
|
27.01.2005 22:42:03
|
|
|
limp kirjutas: |
natukene nõrk ikkagi, peab ettemaksu tegema kui tahad midagi tellida, siis vend natuke pikalt ventias jutuga ja jäi tunne nagu ei oskaks minu küsimustele vastata:
küsisin 2x160gb samsa sata kettaid ütles et miks ma ei tahaks hoopis 400gb hitatchit?
enivei, soovitaksin neil seda poliitikat natuke ümber teha, nii jäävad nad klientidest ilma  |
sulle teadmiseks nii palju, et sa oleksid võinud ka oma nime telefoni öelda! oleks teadnud kellega on tegemist ja mis kaubaga! kui sa arvad, et inimene kes suhtleb päevas väga paljutega jõuab ühte tellimust kogu aeg meeles pidada kus oli kaks 160gigast ketast sees see on naeruväärne limp!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
27.01.2005 22:52:06
|
|
|
kris85 kirjutas: |
limp kirjutas: |
natukene nõrk ikkagi, peab ettemaksu tegema kui tahad midagi tellida, siis vend natuke pikalt ventias jutuga ja jäi tunne nagu ei oskaks minu küsimustele vastata:
küsisin 2x160gb samsa sata kettaid ütles et miks ma ei tahaks hoopis 400gb hitatchit?
enivei, soovitaksin neil seda poliitikat natuke ümber teha, nii jäävad nad klientidest ilma  |
sulle teadmiseks nii palju, et sa oleksid võinud ka oma nime telefoni öelda! oleks teadnud kellega on tegemist ja mis kaubaga! kui sa arvad, et inimene kes suhtleb päevas väga paljutega jõuab ühte tellimust kogu aeg meeles pidada kus oli kaks 160gigast ketast sees see on naeruväärne limp! |
No sa vaatad seda teisest vaatenurgast
Point on rohkem selles et hakati "pähe määrima" miskit 400gb hitatchit + see ettemaks. Ma usun et see seal niisama vedeles ja lahti vaja saada aga kui inimesel on kindel soov 2x160gb samsa (ja küsimus mille jaoks mul kettaid vaja on????? - kas tõesti pean andma igale kui viimsele inimesele kes küsib seda küsimust aru andma, mida ma nendega peale hakkan???). Samas hinnavahe on ka neil ikka tohutu (160 maksab ~1,5k samas 400gb maksab üle 4k)
No vabandused selle nime ütlemata jätmisega - see tõesti minu viga oli.
Lihtsalt mujalt poodidest kenasti tellinud ilma ette maksmata ja mingisugust häda pole olnud. Nendest kahest asjast ka selline negatiivne kogemus
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
tolm
HV kasutaja

|
29.01.2005 00:16:12
|
|
|
endale see DataLink ei meeldi. tellisin sealt omale ühe pulga rammi juurde, mingil reedel siis, ja ütlesid, et neljap kohal ja et elistame ku ikohal. aga tutkit. meilidele ega telkõnedele ei vastanud keegi. lõpuks saadi ikka keegi kätte, vabandati, et ei helistatud jms. ja läksin järgi. niiet ei meeldi datalink, tellin nüüdsest oma asjad ordist vms =/
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
anyway
HV vaatleja
|
02.02.2005 20:18:43
emme ja kõva |
|
|
Jõudu!Ülekandega maksta ei taha kuid on vaja emmet ja sata ketast ,maksaks sulas ja teise inimese nimel arve - kas ma siis ei saagi?Telli oota võta veebruaris päikest?Või on odavam stoci kaardiga soome sõita?
Alet kauplema nii kui nii ei viitsi hakata.
Kui ei saa siis ei saa ja ostan mujalt.
Time is money.
Miks tsuktsil on 4 nokaga pesapalli müts?selleks et eesti IT firmad ei sittuks kõrva!
Ja just kavatsesin Datalingist tellimma hakata. Nüüd tõesti peavalu vähendamiseks ostan mujalt.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lõhkusin 1966 aastal TA raali
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
03.02.2005 01:05:25
|
|
|
matu21 kirjutas: |
Olen üritanud fotokat osta, millele pakuvad väga odavat hinda võrreldes teistega. Siiani mul seda kaamerat ei ole ja ka tellimusele ei vasta keegi, telefon on automaatvastaja peal. Kui maaletooja ei suuda kaupa tarnida (nagu ükskord mulle vastati), miks siis üldse sellist reklaami teha??
Aga noh, eks ma oota edasi.... |
Juhtus nii, et tervise rike sundis mind kõikidest asjadest eemal olema! Aga nüüd olen tagasi ja helista homme meile kontorisse või mu profiilis olevale mobiili numbrile ja vaatame äkki saab kaubale!
Parimate soovidega Kristjan! |
Väga nõrk tervis paistab olevat, minu tuttava meilile saabus järgnev:
Tere päevast!
Vabandame teie ees, et teiega pole ühendust võetud! Kahjuks
haigestusin ja ei saanud teile teie fotoaparaati edastada! Võtan esmaspäeval
teiega ise ühendust!
Lugupidamisega,
Kristjan *****
Lugu on muidu sama, kaamera tellitud ja raha makstud aga küll on haige ja siis teevad kullerid "sigadusi" - ei vii kaamerat kohale - siis jälle vaikus.
Ebameeldiv lugu aga võiks klienti teavitada kui tekib tõrkeid. Ei ole neil selle kaameraga nii kiiret ja saavad aru kui läheb aeg üle.
Ja kaamera ei ole siiani kohal ning ühendust ei ole keegi võtnud peale kulleri seatempu esmaspäeval - õigemini peale kulleriga väljavabandamist pole rohkem ühendust võetud.
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
03.02.2005 01:33:09
|
|
|
Prayer kirjutas: |
matu21 kirjutas: |
Olen üritanud fotokat osta, millele pakuvad väga odavat hinda võrreldes teistega. Siiani mul seda kaamerat ei ole ja ka tellimusele ei vasta keegi, telefon on automaatvastaja peal. Kui maaletooja ei suuda kaupa tarnida (nagu ükskord mulle vastati), miks siis üldse sellist reklaami teha??
Aga noh, eks ma oota edasi.... |
Juhtus nii, et tervise rike sundis mind kõikidest asjadest eemal olema! Aga nüüd olen tagasi ja helista homme meile kontorisse või mu profiilis olevale mobiili numbrile ja vaatame äkki saab kaubale!
Parimate soovidega Kristjan! |
Väga nõrk tervis paistab olevat, minu tuttava meilile saabus järgnev:
Tere päevast!
Vabandame teie ees, et teiega pole ühendust võetud! Kahjuks
haigestusin ja ei saanud teile teie fotoaparaati edastada! Võtan esmaspäeval
teiega ise ühendust!
Lugupidamisega,
Kristjan *****
Lugu on muidu sama, kaamera tellitud ja raha makstud aga küll on haige ja siis teevad kullerid "sigadusi" - ei vii kaamerat kohale - siis jälle vaikus.
Ebameeldiv lugu aga võiks klienti teavitada kui tekib tõrkeid. Ei ole neil selle kaameraga nii kiiret ja saavad aru kui läheb aeg üle.
Ja kaamera ei ole siiani kohal ning ühendust ei ole keegi võtnud peale kulleri seatempu esmaspäeval - õigemini peale kulleriga väljavabandamist pole rohkem ühendust võetud. |
minule ütles et alles tuli tööle, et ei tea asjadest midagi
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
sarvedega
HV vaatleja
|
03.02.2005 03:07:08
|
|
|
Lugedes selle jutu läbi ja mõeldes natuke asja üle oleks lihtne ja tagasi hoidlik arvamus "Kui oskad tee paremini kui ei siis ei maksa võõrasse kapsa-aeda kive loopima hakata". Olid ka ajad kus Ordil olid mured ja probleemid ja muudel firmadel. Datalink on uus ja arenev firma muud midagi. Tegelt tahtsim ma küsida sellist asja, et kodulehel on Datalingil kirjas Tatari 23 II korrus , aga mis päevadel ning mis kellast kellani seal inimesi ka on ? Oleks soov sealt mõni asi soetada, aga E-poega ei viitsi möllata vaid käiks kohal ja teeks raha kaubaks ja oleks mõlemil tore olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
03.02.2005 10:20:29
|
|
|
sarvedega kirjutas: |
Lugedes selle jutu läbi ja mõeldes natuke asja üle oleks lihtne ja tagasi hoidlik arvamus "Kui oskad tee paremini kui ei siis ei maksa võõrasse kapsa-aeda kive loopima hakata". Olid ka ajad kus Ordil olid mured ja probleemid ja muudel firmadel. Datalink on uus ja arenev firma muud midagi. Tegelt tahtsim ma küsida sellist asja, et kodulehel on Datalingil kirjas Tatari 23 II korrus , aga mis päevadel ning mis kellast kellani seal inimesi ka on ? Oleks soov sealt mõni asi soetada, aga E-poega ei viitsi möllata vaid käiks kohal ja teeks raha kaubaks ja oleks mõlemil tore olla. |
seda ainult juhul kui kaup on kohal. tellimuse esitamisel tahavad nad raha ette saada ja nagu eelpool mainitud kaupa pole päris kaua kätte saanud. Kui on tarne aeg 2 päeva siis ta ka on nii. No olgu lepin kui läheb päev-kaks üle kuid mitu nädalat????mis ladu see selline on kust tellitakse või veel parem kus see asub? mingist aafrika riigist?
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
sarvedega
HV vaatleja
|
03.02.2005 10:54:42
|
|
|
Nagu näen kisutakse ka mind sellesse vaidlusesse kuigi ei mina viitsi sellega tegeleda. Tellivad kust nad tellivad , mind huvitab paar asja mis seal on nagu lehel olemas ja lootes , et ka neil seda laidub. Ordi näiteks on selline mõnus tegelane , et uuendab HV-s oma kauba nimekirja kuid kui soovid asja osta siis seda pole . Tekib küsimus , et miks nad seda toodet uuendavad kui nad ei suuda seda pakkuda ? Nagu öeldakse igal medalil on kaks külge.
|
|
tagasi üles |
|
 |
surender007
HV kasutaja

|
06.02.2005 20:59:49
|
|
|
nja minul igastahes ka ei õnnestund kontakti luua.. üritasin 2 päeva
Kodulehel võiks olla ikka kellaaeg ka millal pood lahti on ..
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris85
HV vaatleja
|
04.03.2005 16:06:21
|
|
|
Lugupeetud HV kodanikud!
Sündinud on uudis, mis tasub ära märkimist! Datalink grupis puhuvad uued tuuled! Ei mitte seda me ei ole ostnud konditsioneeri, vaid vahetunud on firma juhtkond! Tarned on tänaseks normaliseerunud, kliendid on meiega rahul! Kohe on liitumas meie meeskonnaga uus profesioonaalne klienditeenindaja, kes tagab veel sujuvama klienditeeninduse! Säilinud on head hinnad, kvaliteet on tõusnud pea kõigis valdkondades! Seoses selle suure muutusega firmas oleme ülihõivatud, kuid püüame kõikidele kõnedele kindlasti vastata!
Parimat teenindust soovides Datalink Grupp'i meeskond!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastix
Kreisi kasutaja
|
04.03.2005 22:23:21
|
|
|
võtke siis rohkem rahvast tööle kui ülihõivatud olete. lihtne ja loogiline
Lugupeetud HV kodanikud!
Sündinud on uudis, mis tasub ära märkimist! Datalink grupis puhuvad uued tuuled! Ei mitte seda me ei ole ostnud konditsioneeri, vaid vahetunud on firma juhtkond! Tarned on tänaseks normaliseerunud, kliendid on meiega rahul! Kohe on liitumas meie meeskonnaga uus profesioonaalne klienditeenindaja, kes tagab veel sujuvama klienditeeninduse! Säilinud on head hinnad, kvaliteet on tõusnud pea kõigis valdkondades! Seoses selle suure muutusega firmas oleme ülihõivatud, kuid püüame kõikidele kõnedele kindlasti vastata!
Parimat teenindust soovides Datalink Grupp'i meeskond! |
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomshore
HV kasutaja

|
05.03.2005 01:36:47
|
|
|
Lugupeetud HV kodanikud!
Parimat teenindust soovides Datalink Grupp'i meeskond! |
Hmm. Palju teil seal siis töötajaid on ka? Puha juhtkonna vahetus ja ....
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
leet66
HV kasutaja

|
15.03.2005 11:56:45
|
|
|
25. jaanuarist ootan ketast...
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
15.03.2005 12:02:06
|
|
|
leet66 kirjutas: |
25. jaanuarist ootan ketast... |
Minu tuttava lugu lõppes politseisse teatamisega ja kaamera oligi järgmine päev kohe käes.
Sellega lugu tegelikult ei lõppenud, Datalink jäi kaamera koti võlgu.
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
neo
HV kasutaja

|
15.03.2005 21:03:18
|
|
|
hmh...vaatasin Datalingi lehelt ühte toodet ja mõtlesin et helistan ja küsin, kas ka kohapeal olemas (loogiline, eks?). aga võta näpust - kontaktnumbril oli kogu aeg mingi automaatvastaja...nii küll äri teha ei saa
ostsin mujalt, kus telefone ikka vastu võetakse ja lahkelt infot antakse!
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sahib
HV veteran

|
24.03.2005 17:40:12
|
|
|
Vaatan et neil seal Club3D X800XL hea hinnaga, aga kas tasub ostma hakata?
Eelnevad leheküljed teevad pisut ärevaks ....
_________________ Mõtet harutades võib jõuda mõttetuseni ... |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|