Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dex
HV veteran

|
09.04.2005 16:01:06
HIS 9800pro jahutus kutu? |
|
|
Lugu siis selline, et jahutus teeb koledat häält, katsusin käega venti ja küljele lõtku ei ole, kuid lõtk on üles alla. Ehk siis kui ventikas õieti paika lükata siis kaob kole hääl ära, aga kui arvuti seisma jätta siis vajub ventikas jälle alla tagasi ja uuesti käivitamisel teeb jälle koledaid hääli. Mida teha:
A) Kas üritada ise nibida asi korda
B) Minna asjaga garantiisse K salongi
C) Osta poest mingi parem jahutus kaardile peale (juhul kui selline variant siis mida osta ja palju see maksta võiks)
Muidu läheks kohe garantiisse, aga endal komput iga päev vaja ja teist videot pole ka kuskilt niikauaks võtta ja samuti ei ole kindel kas garantii nn. kuluvatele osadele nagu ventika laager (või puks või mida iganes seal sees on) üldse kehtibki.
Ja äkki hakkavad garantiis mingit tolmukahjustuse jura või midagi taolist ajama. Äkki mõni teadjammees annab nõu.
Krdi jura selle jubinaga, asi vaevalt pool aastat käind ja juba kutu - tuleb ikka uskuda vanasõnu, et kui tahad head ja odavat asja, siis pead ostma kaks asja ühe hea ja teise odava.
Ette tänades,
dex
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarknezZ
HV kasutaja
|
09.04.2005 16:34:21
|
|
|
keera arvuti külili, äkki aitab. Muidu ma soovitaks garantiisse minna
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
09.04.2005 16:45:03
|
|
|
Pane video kellad võimalikult madalaks ning mingi suva radikas peale. Garantii ajaks peaks ajutiselt kärama
_________________ Remember this day, men, for it will be yours for all time. |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
09.04.2005 17:08:46
|
|
|
Et siis sinuarust peaks ise jahutuse maha kakkuma ja ainult selle garantiisse viima? Ma küll hästi ei usu, et neil selleüle hea meel oleks (garantiisse peaks ilmselt viima ikka terve kaardi) ja pealegi ei ole mul kodus vanaraua ladu, et lambist suva radikaid võtta oleks:P.
Kui Kompu küllili keerata siis ei loe ta ju CD/DVD, pealegi kurjad keeled räägivad, et kõvakettale polevat kah hea küllili töötada - ja üleüldse oleks see liiga ajutine lahendus.
|
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
09.04.2005 17:46:07
|
|
|
Eks see selline loll lahendus jah
Aga eks mingi aeg peaks niikuinii selle video garantiisse viima nii, et mida varem seda parem. Ning üldjuhul peaks vendile ka garantii kehtima Tolmukahjustust on äärmiselt raske tõestada samuti
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
09.04.2005 21:18:05
|
|
|
olen suhteliselt kindel, et nad keelduvad asja välja vahetamast...
ja põhjuseks just tolmukahjustus...
samas, irw jälle selle kohta, et kasti lahti võtta ju ei või, seega ei saa ka tolmust puhastada, kui on soovi garantiid 3a hoida
kahe otsaga asi
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eints
Kreisi kasutaja

|
09.04.2005 21:20:03
|
|
|
tsitaat: |
olen suhteliselt kindel, et nad keelduvad asja välja vahetamast...
ja põhjuseks just tolmukahjustus...
samas, irw jälle selle kohta, et kasti lahti võtta ju ei või, seega ei saa ka tolmust puhastada, kui on soovi garantiid 3a hoida icon_razz.gif
kahe otsaga asi icon_biggrin.gif
|
Asja uurimine võtab seal kah 2aastat aega ning pärast saadetakse suure tõenäosusega kanni kah
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
09.04.2005 21:22:35
|
|
|
arvuti peab käima korralisel tolmupuhastusel, aastas vähemalt korra
lugegem lepingut!
muidu jah, osadel vantidel on kastis juba kartulipõld peale 3 kuud
ma ei kujuta ette kus osad inimesed oma arvuteid hoiavad või mis nedega teevad
ja siis veel kisa, et ei tööta-ei tööta okse
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
09.04.2005 21:27:23
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
arvuti peab käima korralisel tolmupuhastusel, aastas vähemalt korra
lugegem lepingut! |
Ning see loomulikult maksab. Pealegi ei ole igaühel transpordi võimalustega ju priisata!!
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
09.04.2005 22:41:10
|
|
|
soovitaks ikkagi garantiisse vähamalt küsimagi minna. jama ju kui lubavad vaikset asja aga välja ka ei vaheta. kuigi siit moraal et valmis kasti ei ole erilist mõtet osta
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
09.04.2005 22:52:38
|
|
|
Praegu asi ju video jahutuses. See ilmselt juba tehase praak ning ka ise kokkupandud komplektis võib ventilaator kalama hakata.
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
09.04.2005 23:00:27
|
|
|
taifunk kirjutas: |
Praegu asi ju video jahutuses. See ilmselt juba tehase praak ning ka ise kokkupandud komplektis võib ventilaator kalama hakata. |
teemaalgatajal seda probleemi ei olnud aga jutt läks sellele et valmis ostetud kasti ei tohi ise tolmust puhastamiseks lahti võtta
|
|
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
09.04.2005 23:21:58
|
|
|
Moraal võiks siis pigem olla, et valmis kasti ei ole erilist mõtet K-Arvutisalongist osta
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
leits
HV Guru

|
10.04.2005 01:48:33
|
|
|
väike ot: sai ka täna vähe tõsisemalt puhastatud korpust, ei viitsind ma jamada ja tõmbasin konkreetselt tolmuimejaga, jube mis sealt radikate vahelt välja tuli krõpsutükid jne...
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
10.04.2005 02:02:42
|
|
|
Kas mitte HIS videol see Arctic Cooling jahutus peal ei ole. ainult lihtsalt HIS märgid vms jura peale pandud.
Endal oli sarnane probleem esimese Arctic Cooling VGA silenceriga. Samuti hakkas vent nn loksuma ülesse ja alla kui käima panin arvuti. Aga kui natuke töötas jäi kohe vait. Vent pidas vasta kusagil natuke alla aasta.
Kusagilt peab ju hinda alla kärpima. Miks muidu need Arctic Cooling tüüpi jahutid nõnda odavad on (eriti võrreldes Zalman omadega). Uuemad AC VGA coolerid vast paremini juba tehtud.
Soovitan sul proovida mis häält ta siis teeb kui sutsu õli panna. Mingit korralikku masina peenet õli vahele. Õmblusmasina õli igatahes toimis minul ühe teise vendi puhul
garantiise pole vast mõtet minna kuna kartuli teeninduse kuulujuttude järgi jäädki sa seda ootama ja nagunii määrivad nad selle sinu süüks. Need vendid surevad lihtsalt ära pikapeale kuid arvan et õli lihtsalt vähe vms.
Kui õli ei aita võid uue Arctic Coolingu ATI silenceri peale osta või siis Zalman VGA VF700
|
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
10.04.2005 09:26:36
|
|
|
tsitaat: |
tõmbasin konkreetselt tolmuimejaga |
ikkagi veel OT aga olen kuulnud et ei ole soovitatav puhuda, tekib staatiline elekter. parem oleks välja minna ja tolmuimejaga puhkuda
|
|
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
10.04.2005 09:59:36
|
|
|
mul sama jahutus kippus max.pööretel plärisema.kiskusin mootori tagant kleepus ülesse ja panin süstlaga vene ajats pärit õmblusmasina õli 2<-nädalat vaikust olnud.tavaliselt olen loksuvatele ventikatele seibi/tihendi ehitanud kuid see kord läks lihtsamalt
|
|
Kommentaarid: 658 loe/lisa |
   |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
10.04.2005 13:43:58
|
|
|
Palju vastuseid tekkinud - püüan omaltpoolt kommenteerida. Arvuti pole K-st ostetud, ainult video.
Arvutil ei ole ka garantiikleepsu ja selle tolmuga on nii, et teda ikka on, aga midagi hullu ei ole, ise seda sealt radikate vahelt lihtsalt ära puhunud, kuna tolmuimejat siin ühikas ei ole. Selleks, et õli sinna ventika vahele panna, peaks ma ju kogu jahutuse maha kakkuma ja peale selle veel lahti ka kakkuma(keegi eespool kommenteeris õieti - tegu selle pro iceQ variandiga, millel tõepoolest on arctic cooling jahutus).
Küsimus siis selline, et kui ma seda kõike juba teinud olen ja siis kaardil mingi oluline osa pe**e läheb, kas siis mu kaardi garantii veel kehtib? Küsimus eelkõige suunatud neile kasutajatele, kes ise poes või garantiis töötavad ja asja teavad.
|
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ghost
HV kasutaja
|
10.04.2005 13:54:25
|
|
|
kui ise per$$e keerad, siis garantii küll ei kehti enam imo
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
10.04.2005 14:17:46
|
|
|
tekkis küsimus kuidas garantii mehed teada saavad kas olen jahutuse maha kiskunud?panen sama valge möksi vahele juhul kui peaks asi tuksi minema.eriti ei usu,et keegi pasta proove võtab.selle kleepsu tirid terava esemaga poolenisti lahti,et saaks õli vahele toppida.läheb hiljem sama korralikult peale tagasi
|
|
Kommentaarid: 658 loe/lisa |
   |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
10.04.2005 15:08:10
|
|
|
digweed kirjutas: |
tekkis küsimus kuidas garantii mehed teada saavad kas olen jahutuse maha kiskunud?panen sama valge möksi vahele juhul kui peaks asi tuksi minema.eriti ei usu,et keegi pasta proove võtab.selle kleepsu tirid terava esemaga poolenisti lahti,et saaks õli vahele toppida.läheb hiljem sama korralikult peale tagasi |
seda minagi. aga kui sellest kasu ei ole siis kohe garantiisse
|
|
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
10.04.2005 15:32:48
|
|
|
Tänud vastajatele!
|
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
10.04.2005 20:05:46
|
|
|
digweed kirjutas: |
tekkis küsimus kuidas garantii mehed teada saavad kas olen jahutuse maha kiskunud?panen sama valge möksi vahele juhul kui peaks asi tuksi minema.eriti ei usu,et keegi pasta proove võtab.selle kleepsu tirid terava esemaga poolenisti lahti,et saaks õli vahele toppida.läheb hiljem sama korralikult peale tagasi |
no kui tahad n*ssida siis saab alati kõike väita, kruvidele jäävad juba jäljed jne...
aga tavaliselt ei hakka keegi sul sellise ajaga jurama - klient on ka inimene ja pole vaja
kõigile käru ka keerata
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |