Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  geforce tv out probleemiks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Marek Säde
HV veteran

sõnum 30.03.2005 23:43:27 geforce tv out probleemiks vasta tsitaadiga

Olin siis enne pikka aega ati õnnelik omanik ja sai ostetud geforce. Atiga oli tv out värk selge nagu vesi aga nüüd olen hädas. Valin siis nview display modes pildiks TV ja vajutan rakenda nuppu, karmauh, arvutil ekraan väljas, tagasi saan siis kui tõmban tv juhtme välja. Atil sai valida küll kumb on esimene ning pilt oli mõlemal pool aga see raibe paneb kohe valitava esimeseks ja võtab veel teisel pildi ka eest ära icon_evil.gif Pole sealt leidnud ka mingeid settinguid selle kohta, et saaks mõlemad näitama panna. Kas keegi räägib midagi selle kohta?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bonzo
HV kasutaja
bonzo

sõnum 31.03.2005 09:31:13 vasta tsitaadiga

Vali nview juurest single display asemel clone (või siis kloon, kui eestikeelne). Peale mida saad määrata primaarse ja sekundaarse display sealt samast.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 16
tagasi üles
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 31.03.2005 10:25:26 vasta tsitaadiga

Clone ei ole eriti vaimukas. Parem on panna kas dual view (kui primaarne molu on 1024x768 siis see teeb laiuse 2x suuremaks ehk 1024x1532 ja teine pool kuvatakse telekas). Veel parem võimalus on panna 2. molu display settingsi alt extended desktop. See on selline systeem et kui monitoriga mängid mänge või teed benchmarke, siis telekasse saad vedada speedfani vms ja jälgida sealt temperatuure (clone ja dualiga ei ole see võimalik)
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 5
tagasi üles
Marek Säde
HV veteran

sõnum 31.03.2005 11:32:01 vasta tsitaadiga

Milline clone, milline axtended desktop, pole ju sellist valikut kusagil? On mingisugune wizard, millel küll need valikud olemas aga paned seal ükskõik mida ning ei mõju tuhkagi. Tegelikult peaks saama valida ju nView modes alt kas tahan clone jne aga seal on ainult 1 valik see on single display? Ja all on need linnukeste lahtrid mitteaktiivsed kus kirjas make this primary display. Kas siis kaart ei tunnista, et mul on tv või mis?
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 31.03.2005 11:55:30 vasta tsitaadiga

RMB desktopil sealt properties edasi settings ja seal vajutad teise sinise ekraani pildi peale kuhu on 2 joonistatud, siis edasi on seal all 2 kasti: 1. use this device as primary display ja 2. kast on see kuhu ette on kirjutatud extend desktop to this monitor.

Edit: Ega need wizardid sind kuhugi mujale ei aita kui ühte suurde ummikusse.
tagasi üles
Marek Säde
HV veteran

sõnum 31.03.2005 12:19:20 vasta tsitaadiga

No vaata tegin mõned screenid, ma ei näe küll kusagil teist displayd jne. Pilt telkasse tuleb küll aga siis kaob pilt arvutist ära. On ainult single display mode. Mul kaart vivo küll aga see ei tohiks ju mõjuda.
pilt nviewsettings
pilt settings
pilt wizard

Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 31.03.2005 15:29:55 vasta tsitaadiga

Njah ei oldgi seal seda varianti mis mul on. Selle settings pilt oligi see mis ma mõtlesin aga see on sul kuidagi imelik üldse. Kui sul see ati kaart oli kas siis ikka oli sätete juures 2 ekraani sinisel taustal? Mul on küll see teine molu teise crt augu küljes kuid on ka võimalus panna telekasse supervideo kaabliga veel kolmaski "laiendus". Endal näeb asi selline välja.

Edit: Pilt on üleval pilt.ee -s ja et seda pilti näha peab olema pilt.ee kasutaja icon_redface.gif icon_evil.gif
Edit2: Äkki aitab driverite reinstall maybe icon_idea.gif
tagasi üles
Marek Säde
HV veteran

sõnum 31.03.2005 18:32:36 vasta tsitaadiga

ATiga oli jah kaks ekraani. Võib olla viga omega draiverites, kuigi ei tahaks uskuda. Eks ma pean proovima originaal draivereid...
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 31.03.2005 22:41:22 vasta tsitaadiga

Proovi jah. Vahest need "isetehtud" draiverid tekitavad segadusi. Orig. draiverid siis ikka siit
tagasi üles
Marek Säde
HV veteran

sõnum 01.04.2005 15:55:25 vasta tsitaadiga

ei midagi, panin originaal draiveri aga ei muutunud paremaks. Huvitav on see, et telkasse saab pilti panna aga mingit clone mode või sellist panna ei saa. Äkki kellelgi on ikka midagi veel rääkida? Kes oli see mees, kes ütles et geforcega mingeid draiverite ja muud kammi ei esine ainult atil on jama. Mul on mitu atit olnud, pole veel mingit jama olnud aga nüüd siis geforcega kohe pang.
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 01.04.2005 17:30:49 vasta tsitaadiga

Minap see mees vist olin, aga ei saa kohe mitte aru mis moodi see saab nii olla, et paned orig driverid peale ja ikka ei saa nii tööle nagu mõeldud on. icon_eek.gif Krt a mis op sys sul on see eesti keelne? home vai pro? SP1 vai SP2 või polegi söörvisspäkki?

edit:

Kui on SP2 siis ei pruugi see settings inimlikult välja näha ja ilmselt see SP2 ei toetagi 2 molu icon_lol.gif
tagasi üles
Marek Säde
HV veteran

sõnum 01.04.2005 17:49:50 vasta tsitaadiga

win xp pro sp 1, oli kunagi sp2 aga jah, tead isegi, ei kõlba see muti auku ka. Lasin maha ja panin uue win koos sp 1-ga. Ma ka ei sa aru mis kamm on icon_evil.gif Tundub nagu mingi väike konks kuskil aga ei leia mitte üles. Kõik töötab ilusti välja arvatud clone värk icon_neutral.gif
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 01.04.2005 21:51:52 vasta tsitaadiga

Aga kas sa lasid ikka selle SP2 üle nii et panid XP PRO SP1 plaadi sisse->reboot->win install c:\windows kataloogi. Sest kui sa lihtsalt kusagilt uninstall control panelist panid siis see ei aita midagi. Ausalt ma ise olen proovind seda uninstalli aga see ei aidand. Ütles küll et SP1 ja puha aga kõik oli sama pees kui oleks ikka SP2 peal. Ka format ei teeks paha. Sellisel asjal on ikka räige windoosi mädakala hais küljes icon_biggrin.gif
tagasi üles
Marek Säde
HV veteran

sõnum 01.04.2005 23:03:13 vasta tsitaadiga

tean, tean. Lasin ikka uue windowsi täielikult peale, mul oli siin muu kala ka. Kusjuures mul ju ati kaardiga alles nädalakese või nii tagasi töötas, sama süsteem. Ja praegu ka töötab ainult clone ei lase panna. Kas muidu see s-video ja vivo ei sega üksteist? Mis see vivo siis üldse tähendab siin settingutes? Ega ometi see pole oluline, kuhu auku ma monitori kaabli ühendan?
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 01.04.2005 23:46:56 vasta tsitaadiga

Kui on vivo siis on ikka oluline kumba auku sa selle s-video kaabli paned. Kui on 2 molu auku (CRT või siis see digital) siis vahet pole (1 on 1.molu ja teine on 2. molu ja kui on 2 molu siis saad mõlemasse panna ja tekib sama efekt mis sul atiga oli). VIVOga on see asi et 1 s-video on sisend ja teine on väljund. Muuseas ma praegu avastasin et see klone TV-outiga töötab ilma driveriteta ja näitab telekas ka bootimist. Niiet kui molu pole vaja siis saad selle maha müüa telekat monitorina kasutada icon_biggrin.gif
tagasi üles
Marek Säde
HV veteran

sõnum 10.04.2005 21:25:41 vasta tsitaadiga

Sain korda! Lihtsalt tõstsin monitori kaabli teise video väljundisse ja töötab. Huvitav, et esimesega ei hakanud dual tööle aga eks see mingi geforce värk ole. Teema lukku!
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  geforce tv out probleemiks
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.