Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 170, 171, 172  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
raibs
HV vaatleja
raibs

sõnum 19.03.2005 00:53:09 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Aga tundub, et Hea Teenindaja Kalendrikuul ei suuda lp. Ordi oma müüjaid koolitada. Olin väikelinnas ja mul oli reaalne korpuse ostusoov, kui müüja ei osanud mulle mitte midagi rääkida korpuses olevast 400W-sest toiteplokist ja selle pingetest ning vooludest. Ta oli raudselt arvamusel, et kui 400W, siis on kõik toitekad ühesuguste pingete-vooludega icon_biggrin.gif
Ja nii loodan, et edaspidi saab kohe korpuse juuresolevalt paberilt kätte kogu info - võimsus, pingete +12V, +5V, +3,3V voolud, samuti selle kas on 1x12V või 2x12V ning kas 1 või 2 venti - 8x8 või 9x9 või 12x12cm... Samuti seda, kas pistik on 20 või 24ne, kas on Sata-pistik(ud) olemas 8)

Lohutuseks 8) Aga sama proble oli ka konkurendi juures thumbs_up.gif

Ja sealsamas paberil võiks kirjas olla ka kaitsmete arv/tüübid, toiteotsade arv, toitekaablite pikkused (soovitavalt nii millimetrites kui ka tollides), ventilaatori pöörlemiskiirus ja müratase ja värv... ja ... ja veel...

Kahju ainult, et need hinnasildid nii väiksed tehakse, et müüjad kogu seda infot sinna peale mahutada ei suuda/ ei taha/ ei oska
Vahet pole, et 99% inimesi need andmed niikuinii ei huvita ja neile need midagi ei ütle.

Agaminajutahanteada
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.03.2005 01:11:22 vasta tsitaadiga

Noh, kes tahab, võib ju joosta ja pidevalt toitekaid vahetada - kõigepealt proovida nt. 400W toidet, millel nt 12V vool on +14A, siis joosta poodi ja vahetada kest teise vastu kus on toitekas millel vool +16A, siis järgmine +18A, siis +20A, seejärel +22A, siis kõige lõpuks +25A.
See näide pole võetud taevast vaid on ühe toiteka tootja 400W-ste toiteplokkide valik icon_biggrin.gif thumbs_up.gif icon_exclaim.gif

Ja egas firma ei peagi ise midagi kirjutama, selleks on maaletoojad, kelle püha ülesanne see niigi peaks olema - müüjate informeerimine kauba parameetritest ning seejärel müüja ülesanne antud trükitud info väljapanek ostjate jaoks. Ning kui müügifirma on selle infi 1x vaälja pannud, jäävad ära paljud hilisemad pärimised, et mis on ning õiendamised, et miks mulle õiget asja ei müüdud 8)
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
raibs
HV vaatleja
raibs

sõnum 19.03.2005 01:47:27 vasta tsitaadiga

Minu kogemuste põhjal on selliseid kliente, kes tulevad poodi toiteploki ostusooviga a la "palun mulle Q-Teci 400W toiteplokk mille 12V väljundpingel on voolutugevuseks 22A", parimal juhul ehk 1/250`st (väga optimistlikult pakutud muide), siis kas pole müüjalt palju palutud, et see tal unepealt teada oleks, milline tootevalikust täpselt see õige toiteplokk on? Valdav enamus tuleb ikkagi sooviga saada lihtsalt 400W toiteplokk. Parimal juhul teab keskmine klient veel täiendavalt täpsustada, et soovib ATX toiteplokki ja "seda suure vendiga varianti"

Ja kui see müüja kogemata suudabki korraks omale need toiteplokkide amperaazhid meelde jätta, siis 250-ne kliendi pärast, kui juhtub poodi järjekordne-oma-soove-detailselt-kirjeldav-klient, on tal need suure tõenäosusega uuesti peast pühitud. Ja seda sel lihtsal põhjusel, et selle müüja töö ei koosne AINULT toiteplokkide müümistest. Ta peab müüma ka hiiri, skännereid, fotoaparaate, sülearvuteid, kaableid TV-kaarte jne. jne. jne.

Igal tootegrupil omad põhiparameetrid ja detailne spetsifikatsioon. IMO kui ühe müüja aju on võimeline talletama KOGU PAKUTAVA SORTIMENDI (mis pealekauba kogu aeg ju veel muutub) kõige detailsemadki spetsifikatsioonid enesele pähe tuupida, siis TÕENÄOLISELT see inimene ei oleks müüja. Kindlasti leitaks sellisele imeajule märksa ühiskonnakasulikum rakendus.

Väga lame on pärast sellist poeskäiku kuskil foorumis ärbelda, et : "Näe, ära tegin neile". Seda enam, et see oli esimene kord, kus sulle vastus võlgu jäädi (nagu sa isegi tunnistasid)
Või ei?

NuCleo
Kreisi kasutaja
NuCleo

sõnum 19.03.2005 03:02:14 vasta tsitaadiga

raibs, sulle niipalju, et ega müüja ei pea ju iga toote detailset infot teadma, piisab põhiparameetrite peast teadmisest. Muud võiks olla aga kusagil olemas, et kui klient küsib, siis müüja saab vaadata ja küsimusele vastuse leida. Su jutus oli väga hea point sees, aga ära siis päris üle ka paku.
raibs
HV vaatleja
raibs

sõnum 19.03.2005 11:29:28 vasta tsitaadiga

Justnimelt. Pakutava tootevaliku põhiparameetrid peaksidki enesest lugupidaval müügiinimesel selged olema. Ja kliendipoolsete täpsustavate küsimuste leidmisel võiks seesama müüja vähemasti teada, kuskohast selle info klendile edastamiseks kiirest ka kätte saaks.

Aga kuna tahanteada jutust väljendus soov osta korpust, mille toiteplokk vastaks teatud nõuetele, siis minu iroonia põhjustas tahanteada absurdsevõitu soov näha antud infot korpuse kõrval oleval infolehekesel. IMO toiteploki amperaazhi korpuse juures veel põhiparameetriks ei loeta. Saaksin nurinast aru, kui nimetatud infot ei saada kätte toiteploki infolehelt/hinnasildilt vms.

Aga, et jutt ei kisuks väga teemaväliseks, siis...

raibs on rääkinud.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.03.2005 14:02:45 vasta tsitaadiga

Ma suht raibs, 'ga nõus.Eeldan, et tegu oli blondi naisterahvaga mitte mehega seal ordis?Nuh jah ,seda kas toide on ATX 2.0 ja 20 või 24 pin otsaga võiks tõesti teada.Ampreid küll erinevate toitekate omasid ei peaks sellepärast pähe õppima.Kokkuvõttes kui ise tad mis tahad, siis alati saab ju müüjaga koos asja järele vaadata ja need pinide otsad üle lugeda jne.Siin ennegi olnud tüüpe kes käivad kuulutamas kuidas nemad oma hirmtarkade küsimustega kuskil poes käisid ja hirmsasti siis nalja sai kui müüja üht või teist ei teadnud.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.03.2005 14:36:18 vasta tsitaadiga

Seda ei küsitud naisterahvaste käest - seda küsisin meesterahva käest ja minu teada on antud härra juhataja ametipostil icon_biggrin.gif
Ja ma tahan neid vaeseid müüjaid näha, kes kümneid korpuseid lahti peavad kruvima, et toiteplokile ligi pääseda ning veel hullem - kui toitekal jääb kleeps "peidetud küljele", siis tuleb veel lisaks toitekas kestast välja võtta thumbs_up.gif
tagasi üles
MadMan
Kreisi kasutaja
MadMan

sõnum 19.03.2005 15:07:58 vasta tsitaadiga

Ordi ei valmista neid pagana toiteid ja korpusi ja üleüldse detaile, mis tulevad mingitest suva Hiina tehastest tihtipeale ilma markeeringuta. Kui tahanteada nii hirmsasti midagi teada tahab, siis selle jaoks on tootja kodulehekülg ja nuriseda saab tootja üle, kes ei valgusta klienti. Ordi poolt on väga lahke, kui lastakse kast laiali kiskuda ja oma silmaga kaeda, mis seal sees on. Mõistagi võiks ju Ordi anda täieliku informatsiooni oma kaubavaliku kohta, kuid see on praktiliselt võimatu olukorras, kus iga nädal tuleb kastide kaupa uut kraami, mis ei pruugi kuidagi sarnaneda eelmisel nädalal müüduga - uued revisionid, parandused, muudatused - meeletu ületootmine ja hinna allasurumine. Nad peaks vist terve armee laomehi palkama, kes kogu aeg uue kauba kohta infot otsiks ja üles kirjutaks samal ajal kui kliendi ja teenindaja jaoks on olemas tootja koduleht. Teada tahtvast kliendist on muidugi kordi hullem ignorantne klient, kes ei viitsi oma soove ja vajadusi läbi mõelda ja siis hakkab toote müünut firma süüdistama kõigis maailma pattudes.

MadMan ei ole Ordi töötaja ja kogu tekst on IMO.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 19.03.2005 15:35:34 vasta tsitaadiga

no mina olen 100% nõus MADMANniga.. ise tuleb ennem teha korralikult uurimistööd ja siis hakata kellei kaela ajama, et ei saanud seda mida olin lootnud.
tagasi üles
Mõttetu mees
HV Guru

sõnum 19.03.2005 19:38:31 vasta tsitaadiga

Kahjuks üks negatiivne kogemus Ordiga.
Sai ühele asutusele komplekt kontoritööks tellitud. Asi hakkas kohe iga poole tunni tagant pange panema ja muidu aparaat aeglane. Sai siis asja uuritud. Oli lihtsalt Win masinale selga lastud, emaplaadi ja graafika driverid installimata.
Veel oli installeeritud viirusetõrjeprogramm, mis ei lasknud ennast uuendada vaid tahtis aktiviseerimist raha eest. Mingil põhjusel ei olnud võimalik sellele progele ka tavameetodil uninstalli teha, vaid pidi jõumeetodeid kasutama.
Kommentaarid: 649 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 527
tagasi üles
NuCleo
Kreisi kasutaja
NuCleo

sõnum 19.03.2005 22:17:13 vasta tsitaadiga

Sellest detailide teadmisest veel niipalju, et oma komplekti olnud suvel koostades ja kokku ostes vastati kõigele ilusti ja kui ei teatud, siis otsiti. Sain mõne korra ka kohapeal nende arvutit kasutada, et mõne tootja koduleht kiiresti üle vaadata ja asjad said päris kenasti korda. (muidugi eks selline lahkus tuli ka sellest, et ostetavate jubinate koguväärtus kenasti kõrgeks kukkus minema icon_lol.gif )
Sponge
HV Guru
Sponge

sõnum 23.03.2005 17:49:59 vasta tsitaadiga

tellisin PSU seal, helistasin nad rääkisid konkreetselt ja kiirelt icon_wink.gif kaup tuli mõnepäevaga kohale icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 398 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 323
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
asus_cusl2
HV kasutaja

sõnum 23.03.2005 22:55:06 vasta tsitaadiga

DVD kribajat ei ole ma juba 2kuud näid. Ikka paranduse. Käisin kysisin täna öeldi, et saadetakse uus, aga millal?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 4
tagasi üles
atu1234
Kreisi kasutaja

sõnum 24.03.2005 00:48:05 vasta tsitaadiga

Eitea kaua ligikaudu Ordil selle garantiiga läheb, sai sealt ju komplekt ostetud, panin winni peale, jätsin omapead update tõmbama-installima, tagasitulles oli reso 600*800 ja pildil selised triibud, et õieti aru ei saa, mis ekraanile kirjutatud on, ise kahtlustan videokaarti. Krt küll, kas masinaid ikka üldse ei testita? icon_evil.gif
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 24.03.2005 09:29:10 vasta tsitaadiga

Vahepeal ka miskit positiivset vahele.Sai siis üleeila kast tellitud millekohta kindlalt ei teatud kas olemas, läksin eila lõunapaiku kohale ja kast juba kohal.Väga kiirelt ja bro'lt käis asi thumbs_up.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 24.03.2005 11:47:01 vasta tsitaadiga

Ni saigi korpuse pimeost tehtud ja oligi oodatud tulemus - eraldi toiteka ostmine + kapi otsas tuleviku tarbeks vedelev liialt lahjaks jäänud toitekas thumbs_up.gif
tagasi üles
Mirage
HV veteran

sõnum 24.03.2005 14:48:50 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Ni saigi korpuse pimeost tehtud ja oligi oodatud tulemus - eraldi toiteka ostmine + kapi otsas tuleviku tarbeks vedelev liialt lahjaks jäänud toitekas thumbs_up.gif

Kas sa palusid lahti kruvida? Et nagu vaadata asi üle ja nii icon_smile.gif Ma millegipärast ei usu, et keegi oleks seda keeldunud tegemast, kui sul tõsine ostusoov icon_smile.gif

tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 24.03.2005 15:03:20 vasta tsitaadiga

Aga see oli niigi ette teada, et see toiteplokk sees onvale ja ega midagi muutunud poleks, kui oleks ühe 400W-se odava korpuse asendanud teisega 8)

Aga ikkagi olen seisukohal, et selle kleepsu, kus peal kirjas 3 pinget ja voolu, peaks kestale maaletooja peale kleepima. Õigemini - maaletooja võiks seda juba tootjalt küsida icon_biggrin.gif
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 24.03.2005 15:04:48 vasta tsitaadiga

Mu küsimus oleks küll väga loll aga küsija suu pihta ei lööda icon_redface.gif Värk siuke et Ordist ostetud 400W Codegen nõrgaks jäänd - Brothers in Arms`s jt. kaasaegsetes mängudes kohati lihtsalt terve arvuti freeze`b ja restart on ainuke ajutine rohi. Soovitati mul see kaenlasse võtta ja lähima esinduse poole (Pärnu mnt.) suunduda eesmärgiga veidi dumbuserit mängida ja öelda et asi nõrgaks jäänud (mis ta ka on mu masina juures) eesmärgiga et nad mult selle tagasi võtaksid ja lisaraha eest parema (Q-Tec 400W või Chieftec 360W tunduvad thumbs_up.gif ) müüksid. Pmslt kas asjad ikka käivad niimoodi ja ilmselt pole mõtet sinna ronidagi kui garantiipaberit üless ei leia, mis kusagil karu tagumikus on atm icon_mad.gif
OT: Sain soovitaja käest kasutada tutika FSP 400W-se (3,3v@28A; 5v@30A; 12v@18A) 12cm vendiga, mille hind oleks 700-800. Kui garantiipaberit üless ei leia ja HVs Codde`st lahti saadud oleks mõtet sellise raha eest see FSP välja osta icon_question.gif
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 24.03.2005 15:19:32 vasta tsitaadiga

Mina olen praegu asendustoitekateks ostnud ColorsIt-i toodangut - hea voolude valik ning üsna odav hind ja siiani on need oma töö ära teinud icon_biggrin.gif
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 24.03.2005 16:03:05 vasta tsitaadiga

darkplayr kirjutas:
Mu küsimus oleks küll väga loll aga küsija suu pihta ei lööda icon_redface.gif Värk siuke et Ordist ostetud 400W Codegen nõrgaks jäänd - Brothers in Arms`s jt. kaasaegsetes mängudes kohati lihtsalt terve arvuti freeze`b ja restart on ainuke ajutine rohi. Soovitati mul see kaenlasse võtta ja lähima esinduse poole (Pärnu mnt.) suunduda eesmärgiga veidi dumbuserit mängida ja öelda et asi nõrgaks jäänud (mis ta ka on mu masina juures) eesmärgiga et nad mult selle tagasi võtaksid ja lisaraha eest parema (Q-Tec 400W või Chieftec 360W tunduvad thumbs_up.gif ) müüksid. Pmslt kas asjad ikka käivad niimoodi ja ilmselt pole mõtet sinna ronidagi kui garantiipaberit üless ei leia, mis kusagil karu tagumikus on atm icon_mad.gif
OT: Sain soovitaja käest kasutada tutika FSP 400W-se (3,3v@28A; 5v@30A; 12v@18A) 12cm vendiga, mille hind oleks 700-800. Kui garantiipaberit üless ei leia ja HVs Codde`st lahti saadud oleks mõtet sellise raha eest see FSP välja osta icon_question.gif

dumb userit võib ju mängida, iseasi kas sind usutakse icon_razz.gif samas, sinu teooria on ka umbes selline, et ostsin mx440 kaardi, nüüd on lahjaks jäänd ja võiks ju minna poodi ja 6600gt asemele küsida ...
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 24.03.2005 16:10:35 vasta tsitaadiga

No proovida võib küll...ei tea küll kas töötab aga garantiiala natuke paremini tunnev isik soovitas icon_razz1.gif
Parandus : see FSP plokk on 300W mitte 400 icon_eek.gif
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
gamzzz
HV kasutaja
gamzzz

sõnum 24.03.2005 18:40:43 vasta tsitaadiga

endal kärsas sisse toiteplokk viisin eile ordi garantise ja täna sain kätte väga 5+ teenintus thumbs_up.gif

(sry oma eesti keele pärast pole eestlane) icon_redface.gif icon_redface.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
gnum
HV vaatleja
gnum

sõnum 25.03.2005 16:32:16 vasta tsitaadiga

mm.. ostsin sel nadalal Ordist toiteka - Thermaltake 420W. Pole veel proovinud, aga sellest peaks küll moneks ajaks piisama. 8)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 25.03.2005 17:12:12 vasta tsitaadiga

shelob kirjutas:
darkplayr kirjutas:

dumb userit võib ju mängida, iseasi kas sind usutakse icon_razz.gif samas, sinu teooria on ka umbes selline, et ostsin mx440 kaardi, nüüd on lahjaks jäänd ja võiks ju minna poodi ja 6600gt asemele küsida ...

täpselt... see pole nende probleem...
asi sõnastatakse "ühilduvuseks/sobivuseks" ja see ei kuulu garantii alla, sest mingis olukorras asi töötab... icon_wink.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 170, 171, 172  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.