Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
simon24
HV vaatleja
|
16.02.2005 03:48:37
|
|
|
vaevalt küll vaatasin seda värdjat kes seal irvitava näoga otsa meile otsa vaatas ja saatsin ta sõna otseses mõttes...
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
mys
HV kasutaja

|
16.02.2005 21:59:27
|
|
|
tegin siis ka väikese katse, keegi hiljuti mainis siin, et tondi ordi esinduses ei tahetud kliendist eriti välja teha, kuna juhuslikult sealkandis liikusin otsustasin flash kaardilugejat küsima minna, letis oli asi kenasti olemas ning tahtsin nagu asja kohta inffi kysida, et nagu musta esipaneeliga oli sama asja vaja, esimese leti juures oli kaks müüjat noormees ja neiu ning ajasid jutu järgi yhe oma tuttavaga m6nusasti juttu, kui meesmyyjale nõutult otsa vaatasin nagu sooviksin midagi osta juhatas ta mind oma vene aktsendiga kenasti teise leti juurde, ka seal oli leti taga noor neiu, millegipärast oli ta seal nagu koolnud ning põrnitses syvenenult arvutiekraani vaatamata sellest, et mina tema laua ees seisin ning teda silmadega puurisin, minutist mulle piisas ning siis läksin konkureerivasse arvutipoodi ning sain oma musta esipaneeliga kaardilugeja kätte, isegi alega, kui kysisin...
mitte, et mul k6ik kogemused ordist kehvad oleks olnud, kunagi sai sealt dvd romi otsitud ning kuna väljas olid vaid OEM rommid siis kysisin, et ehk on ka m6ni reitail variant, pika piidlemise järel kusagilt tagaletialt see välja toodigi ning sama hinnaga mis oem
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
16.02.2005 22:21:02
|
|
|
Todi ordis on sageli nn järjekorrad. Aga mul kunagi pole veel ettetulnud olukorda kus peaks müüa ees ootama. Alati võetakse kohe jutule.
Kui ootama jääd siis köhata korra ehk mõni müüa nii ametis et ei märka et keegi tuli
Aga jah niipalju kui ma sinna sattunud olen on seal sutsu viletsam teenindus kui Jõetänaval.
|
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
17.02.2005 10:10:37
|
|
|
Eks ta ole mys.Üldiselt olen täheldand igasugu poodides, et ega eriti hea müüjaduo või trio pole selline kus on miskid noored nolgid ja siis miski noor tibi.Seal on ju vaja noortel kukkedel esineda tibi ees ja isegi siis kui otseselt keelt ei taheta kõrva ajada on vaja kõvat ja tarka meest mängida.See aga tekitab sisse loiduse ja kliendiga viitsitakse "huvitava" jutuajamise kõrvalt tegelda vaid siiskui klient ise nuruma ja paluma läheb teenindust.Samuti on suht per*es kohad igast suurte kaubamajade väikesekstsioonid kus pooltes on tööl miskid 16-18 aastased tibid kel pole targemat teha kui lösutada letil, muliseda telefoniga või rääkida teise samasugusega sellest kes kuipalju reedel jõi ja kes keda pani tagant.Üsna tigedaks ajab selline asi.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
ispy
HV kasutaja

|
17.02.2005 14:34:20
|
|
|
Need ordi vennad uuendavad ka oma komplekte vist Sest tundub et varem oli komplektis "ORDI pulse" MB Epox 8KDA3i, nüüd aga MB Epox 8KDA3J.
Uuem mudel Btw: natu aega tagasi tahtsingi nii ära vahetada need emmed aga ORDI on ise seda juba teinud...
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
17.02.2005 15:13:31
|
|
|
no tegelikult uuendavad nad suht tihti isegi komplekte kui nüüd võrrelda siin mõne teise firmaga
näiteks seda komplekti, mille mina ostsin, on aasta jooksul updeiditud mingi 3-4 korda
_________________ !! |
|
Kommentaarid: 310 loe/lisa |
   |
249 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
18.02.2005 19:37:52
|
|
|
järjekordselt annan ORDIle suppersuured plus punktid. kaup kiirelt kohal ja kvaliteetne. odava hinna eest ülimalt hea jahutus sai nüüd tellitud. http://www.ordi.ee/pood/cp4fanacfr4.html?id=Berwf7aI&mv_pc=210
et sealt tuleks ka väike küsimus, et kas keegi on endale sellise armukese arvutile soetanud ja kui palju ta procelt välja on sellega pigistanud.
mul endal oli muidu 3,0 kuid nüüd olen saanud 3,4 ning temp. kõigub stabiilselt 29-31 kraadi vahel. sai ka cooler masteri üks kallimaid termopastasid vahele panna. see omakorda annab ikka võimsust juurde.
no kui keegi on endale soetand sellise iluduse siis võiks kirjutada et kui palju kätte on saanud sellega ja kui stabiilne on olnud
|
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
01.03.2005 17:27:39
|
|
|
sain helikaardi garantiist kätte ja vahetus käis ikka ülikiirelt
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaifo
HV kasutaja

|
02.03.2005 16:38:36
|
|
|
Freezer 4 töötab stabiilselt mingi üle 2000 rpm-i, kas see teda lärmakaks ei tee?
Tean et Freezer 7 mis on mõeldud LGA775 soketi prosedele, on küljes termokontroll ning asi töötab eriti vaikselt ja rahulikult.
Aga üldiselt tundub täitsa ok asi olevat, mõtlen isegi osta sellist.
_________________ Never say Never! |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
02.03.2005 16:48:22
|
|
|
kaifo kirjutas: |
Freezer 4 töötab stabiilselt mingi üle 2000 rpm-i, kas see teda lärmakaks ei tee?
Tean et Freezer 7 mis on mõeldud LGA775 soketi prosedele, on küljes termokontroll ning asi töötab eriti vaikselt ja rahulikult.
Aga üldiselt tundub täitsa ok asi olevat, mõtlen isegi osta sellist. |
ma proovisin alguses niisama et kuidas FREEZER4 töötab ning sellel polnudki praktiliselt mingit häält, ainult õhu sahinat kuulsin õhk õrnalt ning PC WIZARD 2005 näitab mul põõrete arvu aint 670 peal....
|
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
alec
HV kasutaja

|
09.03.2005 18:20:18
|
|
|
Ordi online hinnakirjas Sempron 90nm prosed!! Ja 512MB 3200 cl2.5 mälu 880.-!
keegi võib uurida, kas neid semproneid reaalselt ka juba osta saab
_________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
WerteX
HV Guru
|
09.03.2005 18:23:42
|
|
|
alec, helista neile või saada kiri ja nad vastavad teile arvatavasti .
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
10.03.2005 22:21:20
|
|
|
alec kirjutas: |
Ordi online hinnakirjas Sempron 90nm prosed!! Ja 512MB 3200 cl2.5 mälu 880.-!
keegi võib uurida, kas neid semproneid reaalselt ka juba osta saab |
Tartus igatahes reaalselt olemas
sai täna käidud seal muude juppide saadavust uurimas... tore oli vestelda, sõber lubas ka kõik sealt ära tellida
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
asus_cusl2
HV kasutaja
|
14.03.2005 16:27:05
|
|
|
Kui ma olen leidnud, et see arvuti on vigane kuidas ma ta siis tagasi viin? Ütlen, et see arvuti on vigane ja tahan raha tagasi?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alfredo
HV kasutaja
|
14.03.2005 17:20:14
|
|
|
Vigase asja puhul ei tõtta sulle keegi avasüli raha tagastama. Äärmisel juhul vahetatakse mõni osa garantii korras välja. Sellele muidugi eelneb ikkagi korralik uurimine miks ja kus on vigane.
_________________ Ka Ternobõlis tärkab taas kevad: muru läheb aina sinisemaks ja põõsastes hauguvad linnud. |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
asus_cusl2
HV kasutaja
|
14.03.2005 17:22:30
|
|
|
aga kuidas ma siis arvuti tagasi saan viia?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Henrik
HV kasutaja
|
14.03.2005 17:32:31
|
|
|
Transpordivahendiga või kasutades kulleri teenuseid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
asus_cusl2
HV kasutaja
|
14.03.2005 17:51:30
|
|
|
Henrik kirjutas: |
Transpordivahendiga või kasutades kulleri teenuseid. |
ma mõtlesin, et mis põhjus selleks olema peab?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alfredo
HV kasutaja
|
14.03.2005 18:09:22
|
|
|
Sa kulla inimene vist ikka ei lugenud minu eelmist posti??
Ehk siis rõhk sellele, et niisama heast peast ei hakka sul keegi midagi tagasi ostma. Äärmisel juhul nad vahetavad selle arvuti sul millegi samaväärse vastu välja või siis ainult jupi, mis sulle ei meeldi.
Tegelikult hakkab see asus_cusl2 jutt meenutama juba midagi sellist, nagu tuu anekas, kus mees vahetas oma mersu uue vastu, kuna tuhatoos autos sai täis.
Ehk siis sa ikka selgita siis ka milles see sinu arvuti "viga" seisneb? Niisama põhjust välja mõtlema hakata pole ka eriti mõttekas.
Äkki on "viga" monitori ja tooli, vahel mitte Ordi arvutis.
_________________ Ka Ternobõlis tärkab taas kevad: muru läheb aina sinisemaks ja põõsastes hauguvad linnud. |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
asus_cusl2
HV kasutaja
|
14.03.2005 18:23:04
|
|
|
Alfredo kirjutas: |
Ehk siis sa ikka selgita siis ka milles see sinu arvuti "viga" seisneb? Niisama põhjust välja mõtlema hakata pole ka eriti mõttekas.
Äkki on "viga" monitori ja tooli, vahel mitte Ordi arvutis. |
Monitori ja tooli vahel ei ole viga. Alles hiljuti ütle dvd kirjutaja üles ja arvuti pangetub umebes 4 korda nädalas. Lööb ette kirja, et viga ramis ja kui see on esime kord siis teha restart, kui mitmes juba siis pöörduda remondi poole. On see piisav põhjus? Ega ma ei taha ju teda tagasi viia kuna emaplaat on tolmune
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
14.03.2005 19:20:28
|
|
|
Nagu öeldi, raha sulle keegi niisama tagasi ei anna.Raha antakse tagasi kõige viimase lahendusena(muidugi oleneb ka kohast ja firma sisepoliitikast).Antud juhul vii kast garantiisse ja räägi, et mis probleem on.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alfredo
HV kasutaja
|
14.03.2005 20:35:37
|
|
|
asus_cusl2 kirjutas: |
Monitori ja tooli vahel ei ole viga. Alles hiljuti ütle dvd kirjutaja üles ja arvuti pangetub umebes 4 korda nädalas. Lööb ette kirja, et viga ramis ja kui see on esime kord siis teha restart, kui mitmes juba siis pöörduda remondi poole. On see piisav põhjus? Ega ma ei taha ju teda tagasi viia kuna emaplaat on tolmune  |
Vabandage noorhärra, kas te siis tõesti pole kuulnud sellisest asjast nagu seda on garantii??
Ehk siis vii garantiisse. Selleks asjadel (antud juhul arvutil) garantii ongi, et probleemide korral neile mõlemaid pooli rahulvad lahendus leida. Juhul muidugi, kui sa garantiikleepekat pole rikkunud ja mis iganes nõudmised nendel uute arvutite garantiides ka poleks.
Ise olen elu jooksul ainult ühe komplekti uuena ostnud ... ja see on just Ordi koostatud komplekt ja see arvuti töötab tänase päevani probleemideta. Olen teda igat pidi lahti võtnud-kokku pannud ... ja äärmisel juhul on tõesti probleemid piirdunud tooli ja monitori vahelise jubinaga ... ehk siis mitu korda kontrollides olen lõpuks ikka aru saanud mis viga on olnud.
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
18.03.2005 21:31:56
|
|
|
Aga tundub, et Hea Teenindaja Kalendrikuul ei suuda lp. Ordi oma müüjaid koolitada. Olin väikelinnas ja mul oli reaalne korpuse ostusoov, kui müüja ei osanud mulle mitte midagi rääkida korpuses olevast 400W-sest toiteplokist ja selle pingetest ning vooludest. Ta oli raudselt arvamusel, et kui 400W, siis on kõik toitekad ühesuguste pingete-vooludega
Ja nii loodan, et edaspidi saab kohe korpuse juuresolevalt paberilt kätte kogu info - võimsus, pingete +12V, +5V, +3,3V voolud, samuti selle kas on 1x12V või 2x12V ning kas 1 või 2 venti - 8x8 või 9x9 või 12x12cm... Samuti seda, kas pistik on 20 või 24ne, kas on Sata-pistik(ud) olemas 8)
Lohutuseks 8) Aga sama proble oli ka konkurendi juures
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Henrik
HV kasutaja
|
18.03.2005 21:41:42
|
|
|
Kui Pärnu, Tartu, Narva ja Tallinn on sinu jaoks väikelinnad siis sa olid ilmselt õiges kohas. Vastasel juhul olid sa mujal ja tegemist ei olnud Ordiga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
18.03.2005 21:44:25
|
|
|
See linn oli tõepoolest Pärnu ja käisin Aia tn- esinduses ning esmakordselt ajaloos jäädi mulle vastus võlgu Aga loodan, et kui paari nädala pärast reaalset ostu tegema lähen, siis saan kätte ka kogu vajaliku info 8)
Lihtsalt mul kui ostjal oleks lihtsam - teaks mida ostan ja jääb ära hilisem jooksmine ning ümbervahetamine. Sel aastal on juba paari toitekaga seda jama ette tulnud, et tuleb võimsama mudeli vastu välja vahetada
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|