praegune kellaaeg 23.06.2025 17:02:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tobler
HV kasutaja

|
24.03.2005 11:41:36
Gf4Ti4200 probleem |
|
|
probleem järgmine:
wini bootscreenil viskab pildile veidike arctifacte... läheb wini, töötab ~1min ja teeb restardi. Sedasi tegi ta võõras masinas kui panin videokaardi sisse.. Oma enda masinas viskab juba wini installi ajal sinise pildi ette . Safemodes töötab asi buenolt.
ise kahtlustain et probleem tekkis kuna videokaardi vent oli töökorrast väljas mõne päeva. Ei usu eriti et isendi raudvara kahjustatud sai kuna safemodes töötas asi korralikult, vbla mingi driveri jama? Võibolla on kellelgi mõnda ideed välja pakkuda ennem kui videokaadi minema viskan?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
wolfe
HV kasutaja

|
24.03.2005 18:19:40
|
|
|
Underclocki, uuri ega füüsilisi vigastusi sellest jahutuse puudusest ei tekkinud. Mis vahe oli sinu ja võõral masinal? AGP sama versioon? AGP x sama?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
tobler
HV kasutaja

|
24.03.2005 20:56:59
|
|
|
põhimõtteliselt sama mobo erineva firma poolt, mõlemad nforce2'd. Kui ma näeks kuumusest tekitatud füüsilisi vigastusi videokaardi peal siis ma ei oleks foorumi poole pöördunudki
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
25.03.2005 12:29:56
|
|
|
võiksid ju provida mõnes mitte nf2 masinas aga ma kardan et tulemus sama. underclockimine tundub kõige reaalsem väljapääs
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|