Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
allsight
HV vaatleja

|
11.03.2005 15:43:36
|
|
|
Koik ok!!!!! Kiirus on mul 1200Kbit/sec ja download 150KB/sec
ei kurda kuulsin et Starman pidi uhenduse poolest sama paketiga olema parem
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
kraaks
HV kasutaja

|
11.03.2005 19:52:23
|
|
|
ei viitsi kordamast, ELION, oli ja jääb parimaks.
hind on üks asi.
aga hinna eest saab ka asja.
_________________ lillekasvatus.ee |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kage
HV vaatleja
|
12.03.2005 01:14:29
|
|
|
allsight kirjutas: |
Koik ok!!!!! Kiirus on mul 1200Kbit/sec ja download 150KB/sec |
välismaalt?
igaljuhul praegu sakib STV mul täiega, newsgruppide kiirus 1-3kB/s juba teist päeva. helistasin supporti, öeldi, et annavad probleemi administraatoritele edasi ja näe, mõneks tunniks päeval läks kiirus 100kB/s piiridesse, nii et sain newsgrupist lõpuks oma mõnedsajad megad kätte. samas tuleb tõdeda, et vanarahva tarkus kehtib veel, st ära hõiska enne õhtut, sest 17-18 ajal oli kiirus jälle tagasi masendava paari kB/s juures.
ei taha iga päev supporti helistama hakata, et kiirust normaalseks saada
kraaks kirjutas: |
ei viitsi kordamast, ELION, oli ja jääb parimaks. |
me ei räägi siin praegu Elionist, vaid STV headest ja halbadest külgedest.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinkman
Kreisi kasutaja
|
12.03.2005 09:06:02
|
|
|
kage kirjutas: |
allsight kirjutas: |
Koik ok!!!!! Kiirus on mul 1200Kbit/sec ja download 150KB/sec |
välismaalt?
igaljuhul praegu sakib STV mul täiega, newsgruppide kiirus 1-3kB/s juba teist päeva. helistasin supporti, öeldi, et annavad probleemi administraatoritele edasi ja näe, mõneks tunniks päeval läks kiirus 100kB/s piiridesse, nii et sain newsgrupist lõpuks oma mõnedsajad megad kätte. samas tuleb tõdeda, et vanarahva tarkus kehtib veel, st ära hõiska enne õhtut, sest 17-18 ajal oli kiirus jälle tagasi masendava paari kB/s juures.
ei taha iga päev supporti helistama hakata, et kiirust normaalseks saada
kraaks kirjutas: |
ei viitsi kordamast, ELION, oli ja jääb parimaks. |
me ei räägi siin praegu Elionist, vaid STV halbadest külgedest. |
tunnen kaasa. ise lõpetasin stv ära ja panin ka elioni.see stv kõlbab ainult pensionäridele kes ainult uudiseid loevad
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
12.03.2005 12:11:12
|
|
|
tundub, et pärnu on linn kus stv nett on täiesti normaalne, kiirused on head ja nett ise suht stabiilne.
aga neile, kes kiiruste pärast vinguvad, kui te kasutate STV Shared netti siis pole ime ka ju, see jagatakse stv poolt inimeste vahel ära
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
kage
HV vaatleja
|
12.03.2005 12:49:37
|
|
|
painkillah kirjutas: |
aga neile, kes kiiruste pärast vinguvad, kui te kasutate STV Shared netti siis pole ime ka ju, see jagatakse stv poolt inimeste vahel ära  |
mul on STV Simple, kuigi tont teab, võib-olla vahetasid salaja mingi sharedi vastu ära ja see kaabelmodem ning kaabel on ainult illusioonid...
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
prints
Kreisi kasutaja

|
15.03.2005 14:48:22
|
|
|
stv ilus ja hea kuigi võib lolliks minna selle taga
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
4 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
vutt
HV kasutaja
|
20.03.2005 11:37:12
|
|
|
see teema on vist põhiliselt STV kui ISP arvustamise eesmärgil loodud, aga neil on ju lisaks veel üht-teist põnevat.
Keegi ei ole veel maininud, et nad pakuvad ju ainukesena eestis digitaal kaabel TV (DVB-C) kanaleid. Teisisõnu öeldes parimat pildikvalideeti Eestis. Ka Eesti 3 kanalit on muide puhtas digis olemas.
Mõtlesin, et ainuüksi edumeelsuse pärast vääriksid nad selles osas paari plusspunkti...
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
sarvik
HV kasutaja

|
20.03.2005 11:42:46
|
|
|
vutt kirjutas: |
see teema on vist põhiliselt STV kui ISP arvustamise eesmärgil loodud, aga neil on ju lisaks veel üht-teist põnevat.
Keegi ei ole veel maininud, et nad pakuvad ju ainukesena eestis digitaal kaabel TV (DVB-C) kanaleid. Teisisõnu öeldes parimat pildikvalideeti Eestis. Ka Eesti 3 kanalit on muide puhtas digis olemas.
Mõtlesin, et ainuüksi edumeelsuse pärast vääriksid nad selles osas paari plusspunkti... |
Kas need eesti kanalid ka nendeni digitaalsel kujul jõuavad või võtavad nad ise asja õhust?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
vutt
HV kasutaja
|
20.03.2005 16:55:53
|
|
|
sarvik kirjutas: |
Kas need eesti kanalid ka nendeni digitaalsel kujul jõuavad või võtavad nad ise asja õhust? |
väidetavalt otse stuudiotest Elioni abiga...
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
kage
HV vaatleja
|
08.04.2005 22:36:11
|
|
|
pole midagi öelda: vahetasin kaabelmodemi ADSL modemi vastu ja igal pool (irc, newsgrupid, bittorrent) läks kiirus igati paremaks.
seega kui keegi soovib peale webis surfamise ja ftp ka midagi alternatiivset failide allatõmbamiseks kasutada, siis ei soovita mitte mingil juhul STV-d. sest STV tagab ainult kiiruse kliendi ja nende serveri vahel ning kui nende kiirusetest (absoluutne näitaja, et interneti kiirusega on kõik korras) on korralik siis keeldutakse isegi "meistrit" kohale saatmast. ehk siis kui minul on näiteks bittorrentiga kiirus aeglane, siis on see minu probleem, et seda kasutan, või bittorrenti probleem, aga mitte mingil juhul nende viga.
halva mulje jätab sihuke suhtumine. seda enam, et ei anta ka mitte mingit selgitust miks järsku kiirus nii aeglaseks muutus (muutus, kuna eelmime aasta oli veel kõik korras, see aasta enam mitte).
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
KENWOOD
HV Guru

|
08.04.2005 22:38:54
|
|
|
ei tea mis fun on aga kas kellelgi veel on stv neti ühendus 2.1mbiti 8) üli leet ühendus aga neti jagada ei saa modem blockib ära ja stv urkas üteldi et lisa arvuti teeb kuus 100kr juurde
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
08.04.2005 22:39:44
|
|
|
Hetkeseis 2Mbit Trakt juba Kuu aega max 512 Kbits, min 100 Kbits, ping loss 30 - 75 % , seega p****e siuke firma, tasaarvelduse asemel sain ikka arve 2Mbit/ s yhenduse eest
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
anyway
HV vaatleja
|
09.04.2005 18:13:57
|
|
|
No nii pole tükk aega STV peedistanud.Tundsin kohe peale arvutisse tv kaardi ostmist vajadust jagada oma kommi kaabli suhtees.Ärge jummala pärast pange stv analoog kablale tundlike riistu taha.Põhi progede pilt on hullem kui petseris toa antenniga.Huvitav miks osa progesid on ok ja osa täitsa peetis.Kuiu stv issid hakkavad midagi jahuma kehvast kaardist siis jutt jutuks.Ja soovitus et vaheta tarnijat siis krt ma soovitan teile sama kerige alaskale - ,ina pole süüdi et see ameeriklastle maha müüdi. Ekaterina tõ bõla ne prava,
Millisel moel ja kelle kulude ning kirjadega saan korraliku TV pildi arvutisse! I ne nada lja lja!
Ja soovitus pöörduda stv foorumisse soolake sisse . vastus kas tuleb või mitte sam boh znaet!
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
KENWOOD
HV Guru

|
09.04.2005 22:52:59
|
|
|
anyway kirjutas: |
No nii pole tükk aega STV peedistanud.Tundsin kohe peale arvutisse tv kaardi ostmist vajadust jagada oma kommi kaabli suhtees.Ärge jummala pärast pange stv analoog kablale tundlike riistu taha.Põhi progede pilt on hullem kui petseris toa antenniga.Huvitav miks osa progesid on ok ja osa täitsa peetis.Kuiu stv issid hakkavad midagi jahuma kehvast kaardist siis jutt jutuks.Ja soovitus et vaheta tarnijat siis krt ma soovitan teile sama kerige alaskale - ,ina pole süüdi et see ameeriklastle maha müüdi. Ekaterina tõ bõla ne prava,
Millisel moel ja kelle kulude ning kirjadega saan korraliku TV pildi arvutisse! I ne nada lja lja!
Ja soovitus pöörduda stv foorumisse soolake sisse . vastus kas tuleb või mitte sam boh znaet! |
mul sama asi telekakaardiga arvutis heli ragiseb ja pilt väristab nagu vibraator, olen vahetanud splitreid ja kaableid ja pistikuid ikka see pilt siuke sitt arvutis aga telekas korralik aga vahest on jälle pilt korras ja jälle ei ole
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
martn
HV kasutaja
|
11.04.2005 15:01:54
|
|
|
vt. 11.04.2005 postimees lk 31 üleval vasakul...linking ei leia mitte postimehe kodulehelt...
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
11.04.2005 15:45:19
|
|
|
martn kirjutas: |
vt. 11.04.2005 postimees lk 31 üleval vasakul...linking ei leia mitte postimehe kodulehelt... |
Kuulsin ka mingit kino.......äkki keegi pasteb kuidagi siia selle jutu...ise ei loe päevalehti eriti ja viitsi kaubandus keskustesse lugema minna
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanq
Kreisi kasutaja
|
11.04.2005 16:53:43
|
|
|
madmel kirjutas: |
martn kirjutas: |
vt. 11.04.2005 postimees lk 31 üleval vasakul...linking ei leia mitte postimehe kodulehelt... |
Kuulsin ka mingit kino.......äkki keegi pasteb kuidagi siia selle jutu...ise ei loe päevalehti eriti ja viitsi kaubandus keskustesse lugema minna  |
Aga palun, loe siit
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
11.04.2005 17:25:57
|
|
|
Tänud
krt algus ma ei uskund, et sellist suhtumist suurfirmad pakuvad.K selle kõrval teeninduse musternäide
Ma ka just lõpetasin suhted STV kaabel tvga.Vaatamat tehnika arengule tänapäeval läks nende pilt ainult hullemaks.
Panin endal kodus traadijupi taha ja vaatan eesti kanaleid samahästi ja tasuta.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
11.04.2005 18:23:22
|
|
|
No need küsimused, mida see madu seal küsis on ka ikka parajad naljanumbrid. No näiteks see "Miks ei suudeta internetti koheselt aktiveerida". No andke andeks. Milline ISP suudab Eestis hetkega Interneti aktiveerida?! Mis see inimene mõtleb, et see käib lennult nagu WC tule põlema panek. Ma tean, et see võtab STV puhul nädalaid. Aga see on ju teada asi, et see neil nii pikalt aega võtab ja inimene võiks siis sellega arvestada.
Ja see, et arvet pole tulnud ei tähenda seda, et ei pea maksma. Väike artikkel on postimehes selle kohta ilmunud. Ja minu teada on STV lepingutes kirjas, et kui arve on maksmata, siis on neil õigus klient välja lülitada. Inimene kirjutas lepingule alla, järelikult on ta asjaga kursis ja edasine möla on mõttetu. Ning arvete vaatamine ja nendest teadasaamise on STV küll mugavaks teinud. Netis lausa vastav keskkond olemas. Ise seda ei kasuta, kuna olen Infoneti klient, kuigi STV nett tuleb koju. Väljalülitamisest võiks ISP ikka teatada, ei usu, et see nii raske oleks. Aga samas, kui mulle ei tule koju tüki aja jooksul arvet, siis ma hakkan küll muretsema, kus see on. Sest ta tuleb iga kuu enam-vähem samal ajal tavaliselt. Huvitav on see, et klient hüppab arve mittesaabumise puhul kohe firmale kaela. Minu teada STV Eestis postiteenusega ei tegele ja ise arveid laiali ei tassi, seega ei saa ta ka vastutada arve kohalejõudmise eest. Seda teevad ikka teised firmad ju. Ja äkki inimesel läheb arve postkastist jalutama sellepärast, et pole tagatud postkasti turvalisus...
Ooteaeg on STV puhul küll jama. Olen ka pidanud päris pikalt telefoni otsas istuma enne kui löögile saan. Aga samas, keeleprobleeme pole mul küll tekkinud... Ja need vastused, mida STV klienditeenindus pettunud kliendile vastas on küll parajalt humoorikad, kuid jah, sobimatud. Vägisi jääb mulje (ka nende kodulehel külalisteraamatut lugedes) et neil on seal tööl humorist.
Samas on see vägagi anonüümne kirjavahetus, katsu sa kindlaks teha, kes seal kirjutas... Ning küsija meiliaadress madu@starman.ee vihjab konkurendile Starmanile. Mina igale poole ametkondadesse või firmadesse kirjutan küll nimelise meiliaadresi alt ja ka oma nime panen kirja. Sest alati olen saanud soliidse vastuse ja ei näe põhjust, miks peaks ennast varjama. Huvitav, miks küsija ennast varjas?!
madmel kirjutas: |
Vaatamat tehnika arengule tänapäeval läks nende pilt ainult hullemaks.
|
Sul tuli telepilt koju kaabli kaudu. Räägi, kas see oli mingi uuem või vanem kaabel? Kvaliteetne? Oled ankeeti märkinud, et elad Tallinnas, kus siin täpsemalt? Ise elan õismäel ja minu kodus on kuni elutoani mingi ligi 20 aastat vana kaabel ja sealt edasi minu tuppa tuleb paari aasta vanune kaabel ja telepilt on nii televiisoris (kuhu läheb vana kaabel) kui ka minu arvutis (kuhu see uuem läheb) täiesti normaalne. Eesti telekanalid on selged ja puhtad, sama lugu soome kanalitega. Nuriseda annab paari saksa kanali kallal, samuti on kehva kvaliteediga looduskanalid... Vene omadest ma ei räägigi aga ega neid ei vaata kah. Probleemid võivad olla teatud piirkondades aga ega sellepärast terve STV kohe ei peaks halba pilti edastama.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
11.04.2005 19:57:42
|
|
|
No nii.See pikk jutt, mis sa kirjutasid küsimuste esitaja miinuste kohta ei õigusta mitte vähemalgi määral sellist suhtumist STV poolt.Isegi kui küsimuste esitaja oleks neil näod roppustega täis sõimanud siis viisaka teenindusega asutus oleks , kas sellele kirjale üldse vastamata jätnud või vastanud nagu korralikule teenindus asutusele kohane.Isegi kui see kodanik meelega provotseeris konflikti siis õnnestus tal see väga hästi ja näitab ainult mui madalale võib (antul juhul STV) laskuda.
Siit võib ainult järeldada, et kui mingi asi ajab sind tõsiselt närvi(nagu näha paljudel juhtub seda, ka siin HV foorumis) siis selle asemel, et sulle mingit võimaliku selgitust või lahendust pakutakse , saad veel hullemini sõimata ja mõni nõrganärvilisem hakkab ka oma kinnisvara pärast kartma(kui vaadata, mis kirsadega vennad seal osati ringi liiguvad).
Minu kogemused STV ga on algusest peale negatiivne(kasutanud umbes 6 aastat seda).Kohe alguse kui tuldi paigaldama küsiti minu enda materjali eest raha.Nimelt mul õnnestus saada seda päris õiget, kõikidel näitajatele vastavat, tv kaablit ja STV vendadel ei jää muud midagi üle kui ainult ühendada.Aga kahjuks ei old mind kodus, kui kirsades kaablikutt kohale loivas ja ajas siis äri minu naisega.Koju tulles sain teada, et naine oli kaablikutile välja käinud 140 eeku kaabli eest .Muidugi kviitungit ei saanud.Aga noh, ma tegelt rahulik inimene ja ei läind mölisema.Elan kesklinnas.Pilt on olnud selle 6 aasta jooksul vist kõige rohkem kuu aega kokku olnud sellise kvaliteediga nagu ette nähtud.Ja seda ilusat pilti ma sain ainult korduvalt närve kulutades ja max 5 päeva korraga ja siis jälle vana hea kergelt lumine pilt tagasi.Ja ei ole minu kaablil ja teleril midagi viga.Ja kuna nad suutsid ikka vahepeal ka korraliku pilti näidata siis ma kahtlen kas ka nende kaablid mis minuni jõuavad nii väga halvad on.
Sisuliselt kopp ees raha välja käia selle eest, et nendega vaielda ja olla halb klient neile.
Muidugi ma ei vaidle vastu, et nad ka korraliku TV pilti edastavad (mõnel sõbral olen näinud ).Aga kahjuks paistab , et mul STVga klappi ei ole .
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
11.04.2005 21:30:39
|
|
|
tsitaat: |
See pikk jutt, mis sa kirjutasid küsimuste esitaja miinuste kohta ei õigusta mitte vähemalgi määral sellist suhtumist STV poolt
|
Nõus. Ja ma ei õigustagi STVd. Kirjutasin ju, et nende vastamine sellisel kujul on sobimatu. Nad kas poleks pidanud sellele kirjale vastama või siis jah, vastama korralikult.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
delic
HV vaatleja
|
14.04.2005 20:50:42
|
|
|
vastama peab ikka ja vastama peab viisakalt. see kiri oli ikka alla igasugust arvestust.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
birgit123
HV veteran

|
14.04.2005 21:01:05
|
|
|
nu mul näiteks stv tv praegu väga viis mitte yhtegi viga vms ei ole olnud.
Kuigi selle teenindusega on nagu on, aga seegi mure tänasex lahendatud 8)
kui isa peaks mingi papi saama ,et arvuti muretseda siis läheb vast stv nett ka sisse.
Ise kasutan muidu starmani.
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |