praegune kellaaeg 05.08.2025 04:29:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.02.2005 13:40:01
|
|
|
OT: To Painkillah: Kui see Asumi võrk oli nii kohutavalt hea, siis mispärast iga nädal vähemalt Asumi-tehnikud selle kallal maadlesid - tõsi alati mitte kohapeal vaid kaughoolduse teel jms. Olen ise millalgi pealt näinud kuidas laupäevasel päeval käis paaniline tegevus kontoris kaugteel mingi jama kõrvaldamine kauna võrk olei juba reedest alates "maas" 8)
Ja 3 mega kiirusega harjunu kindlasti ei oska väiksema kiirusega läbi ajada, kuna ta ei saa teha juba harjumuspäraseid toiminguid - musa, filme tirida, netiraadioid kuulata kuna naabrid tahavad täpselt sama teha. Kui mina Kuldses Kodus elaks siis teeks majarahvale üldse ettepaneku 4-8 megasel ühendusele üle minna, kuna a 100-le korterile, millest tänaseks suurem osa ka arvutit (või mitut) omab, on ka tänase päeva seisuga ka 3 mega juba liialt väike kiirus 8)
Ja kui nõus ei olda, võtaks endale individuaalpaketi ja tarbiks üksi
-----------------------------------------------------------------
To copyright: Kuna Sharetud võrk, siis kõik arvavad, et nead peavad endale maksimumi saama ja nii ongi asi umbes - nii nagu iga muu võrk millest rohkem kätte tahetakse saada.
Ja hoian pöialt, et Sulle suurt ahnitsejat naabrit sama võrgu külge ei riputataks
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
pioneer
HV vaatleja

|
27.02.2005 01:53:39
|
|
|
STV on kõige sittem kvaliteet ja teenindus
enda kodus ja teises kodus on erinevad teenusepakkujad:
STV ja STARMAN
STARMAN
teeninduse kvaliteet - päris normaalne
ühenduse kvaliteet - päris ok
STV - täielik s..tt, nii ühenduse kvaliteet, kui ka teenindus
ühendus - pidevalt jamab - nõrk, aeglane, mõnikord maas, emaili saadad - siis ütleb ka error, ja alles 6-9 minutit saadab maili edasi.
no mis krt - teksti lihtsa maili 1kb saatmine võtab aega 9 minutit - no mis s..tta ?!
teenindus - täielikud lollid seal
ei töötanud mõni veebikas
ei töötanud päev, teine päev ei tööta veebikas, nädal...
hakkasin kahtlustama, küsisin msni kaudu sõbralt - kas tal töötab see veebikas - ja tal töötas samal ajal.
selgus siis, et stv kaudu ei tööta see adres, et viga pole kodukases, vaid internti ühenduses.
helistasin - krd lollid ütlesid mulle, et see adres ei peabki töötama, sest see ei eksisteeri
no mida p..sse veel ?! ärge ajusid k..pige, teise ühendusega aga ju korras
ei, väidavad, et see siis cache-st võtab ja töötab
mis kuradi cache-st ?!
ma proovisin siis teise arvutiga teise ühendusega,
no tõesti jah, ma just cache-st sain seal kodukases registreerida enda, luua endale profiili,
ja pärast isegi lisasin sinna oma uut teksti
jumala imelik, aga stv sõnade järgi siis,
minu peast välja mõeldud uus sõnum juba oli seal cache-s , enne kui ma seda lisanud olin
ausad inimesed - no seda ju ainult laps võib uskuda või dumb, aga ma ju pole kumbagi nendest.
vot sellised siis kogemused...
stv on s..tt
lisaks:
pinkman kirjutas: |
juba teist päeva õnnelik elioni ühenduse omanik -kiirus normis- öist katkestust ei olnud nagu teistel TEENUSE PAKKUJATEL(ennem oli stv) |
jah, ja see ka lisaks - et pidevad ühenduse katkestused, mis segavad interneti kasutamist.
kõik on upsi taga, sega voolukõikamised ei mõjuta
selgelt näha, et stv jämab mul pidevalt kah net kaob stv-ga
starmaniga sellist asja ei juhtunud, kunagi elion oli ka korras
viimati muutis pioneer 05.03.2005 13:35:19, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
27.02.2005 04:12:12
|
|
|
Ise kasutasin ennem Starmani. Net katkes pidevalt ja ei tulnud tagasi peale 1-120 minutit, mis ajas väga närvi. Niisiis tahtsin STV'd sisse panna palusin Starmani välja tõmmata kuu viimasel päeval, kuid ei poisid tõmbasid neti välja juba samal päeval, ehk 2 päeva enne kuu lõppu.
Ok, ok sain vihaseks, siis järgmise kuu 7 päeval tuli kiri, et nad tulevad modemile järgi, siis tuli veel järgmise kuu arve ka ja nad ütlesid, et tõmbasid neti alles järgmise kuu 8 välja mida nad loomulikult ei teinud, vaid tegid eelmine kuu, siis nad muutsid oma meelt ja küsisid lisatasu, et nende modemile järgi tuldaks. Isa läks nende kontorisse ja pani nad paika.
Ühesõnaga viimne seakari, ja kui keegi seda loeb, siis sõidke sinna samusesse kohta starman. Te olete üks suur 0 minu silmis, ja isegi allapoole selle.
Nüüd tuksub sees 4,5mbit jagatud nett STV poolt, paraadna peale on 1 kasutaja veel, kes kasutab netti halval juhul 2 korda kuus. Võib öelda, et 4,5mbit on minu päralt pidevalt, tegelt oli lepingus kiras, et 3mbit kuid poisid on miskipärast 1,5mbiti extra andnud ! Maksan vaid 149kr kuus ja olen väga rahul. soovitan kõigile panna see STV jagatud värk, eriti kui teie paraadnas on vanurid ja vähe kortereid. Minge vaid STV kontorisse ja küsige, kas sellel ja selle aadressil on keegi STV kasutaja...
4,5mbit 149kr eest pole sugugi paha võrreldes Starman näruse 1mbit ja kõrgete hindadega
Starman = Mõttetu firma!
_________________ Ave, Caesar, morituri te salutant |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
27.02.2005 04:29:59
|
|
|
Siin seda ennegi öeldud: ei maksa üle kah pingutada. No oli ühel vennal ühe ja teisel teise ISPiga mõningane jama... ega see kohe automaatselt tähenda, et terve ISP ongi viimane ****. Viimati postitanu rõõmustab senikaua kuni ta ühenduse taha veel 6 matsi tulevad kes kõik on filmi ja mänguhuvilised (ehk siis P2P ja FTP kaudu suriseb kraami 24/7), ennem kirjutanu on senikaua rõõmus kuni Tähemehikesed oma võrku laiendavad ja puhtjuhuslikult tema ühenduse 3x aeglasemaga asendavad (kuna nõnda suur firma siis 1 kliendi kirumine ei lähe ka eriti korda), jne jne jne.
Nii et kokkuvõtlikult: rõõmustage selle üle mis teil olemas on, mitte ärge nutke mineviku pärast.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
27.02.2005 04:34:38
|
|
|
Vaevalt mõni vanur mänguhuviline ja IT ala huviline on Sellepärast olengi ma õnnelik natukene!
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
pl1600
HV Guru
|
27.02.2005 04:38:08
|
|
|
see jagatud on jälle mingi pordid kinni värk?
_________________ mäx2 |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
27.02.2005 04:42:31
|
|
|
Err, dunno, mul kõik vajalikud pordid lahti
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
27.02.2005 12:29:34
|
|
|
No_Limit kirjutas: |
Err, dunno, mul kõik vajalikud pordid lahti  |
mitte kõik vajalikud vaid KÕIK pordid on lahti...
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
28.02.2005 23:45:26
|
|
|
Hollow kirjutas: |
No_Limit kirjutas: |
Err, dunno, mul kõik vajalikud pordid lahti  |
mitte kõik vajalikud vaid KÕIK pordid on lahti... |
Sellel ka jälle omad miinused.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
28.02.2005 23:53:53
|
|
|
oska oma arvutit turvata... mul oma server vahel... ise reguleerin tulemüüri vastavalt vajadusele ja kui tahan, jagan netti nii nagu tahan... kasvõi kõigile maja elanikele
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
kage
HV vaatleja
|
03.03.2005 11:37:39
|
|
|
copyright kirjutas: |
Aga ma ei mõtlegi selle peale kas katkestused on või ei ole , sest neid lihtsalt ei ole. |
enamasti ei ole. täna öösel 1:30 kuni 8:30 net maas ja neti tagasitulemise kellaaja järgi tundub, et neil on kama kaks, mis öösel toimub.
tsitaat: |
Ja vot mina küll ei saa sellest aru, kuidas teil päeval Internetis surfates kiirus on aeglasem. Mina pole seda küll täheldanud, kuigi vabadel päevadel olen sisuliselt hommikust poole ööni Internetis. Ja mul on 149 krooni eest netti rohkem kui küll  |
kui sul on 149 krooni eest interneeti rohkem kui küll, siis sa loomulikult ei taju. mul pole 399 krooni eest netti rohkem kui küll ja kui sealt ka kiirus alla tõmmatakse, siis on seda väga hästi märgata.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
03.03.2005 11:56:48
|
|
|
kage kirjutas: |
Aga ma ei mõtlegi selle peale kas katkestused on või ei ole , sest neid lihtsalt ei ole. |
enamasti ei ole. täna öösel 1:30 kuni 8:30 net maas ja neti tagasitulemise kellaaja järgi tundub, et neil on kama kaks, mis öösel toimub. |
Võib-olla teostasid nad öösel mingeid hooldustöid ja seetõttu netti polnud. Teatavasti on öine aeg sellisteks töödeks kõige õigem aeg.
Ja vot mina küll ei saa sellest aru, kuidas teil päeval Internetis surfates kiirus on aeglasem. Mina pole seda küll täheldanud, kuigi vabadel päevadel olen sisuliselt hommikust poole ööni Internetis. Ja mul on 149 krooni eest netti rohkem kui küll  |
kui sul on 149 krooni eest interneeti rohkem kui küll, siis sa loomulikult ei taju. mul pole 399 krooni eest netti rohkem kui küll ja kui sealt ka kiirus alla tõmmatakse, siis on seda väga hästi märgata. |
Minu jaoks ei oma kiirus eriti tähtsust. Olulisem on kvaliteet ja see, et minule vajalikul ajahetkel on nett olemas. Üldjuhul on ta seda ka olnud. Oma tööd ja tegemised saan ka selle 512 Kbps ühendusega tehtud ja kui see on lubatust madalam, siis see pole vähemalt minu jaoks probleemiks. Viimasel ajal on ta siiski stabiilselt olnud paarkümmend kilobitti suurem. Aga kui on kiirem ühendus, eks siis paistab see välja jah, kui nett on aeglane. Kui palju aeglasem see on ja oled sa STV interneti osakonnast uurinud miks see nii on?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
03.03.2005 14:43:58
|
|
|
ise elan kalamajas... ja täna hommikul (öösel) oli tõesti nett maas ja vanemad mustamäelt ütlesid et tõesti oli maas... seega see oli üleüldine katkestus... minul oli nett tagasi 8:12 omekul
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinkman
Kreisi kasutaja
|
03.03.2005 14:59:30
|
|
|
ise elan kalamajas... ja täna hommikul (öösel) oli tõesti nett maas ja vanemad mustamäelt ütlesid et tõesti oli maas... seega see oli üleüldine katkestus... minul oli nett tagasi 8:12 omekul |
juba teist päeva õnnelik elioni ühenduse omanik -kiirus normis- öist katkestust ei olnud nagu teistel TEENUSE PAKKUJATEL(ennem oli stv)nii,et pange aga elion ja probleemid kaovad ja saate vähemalt eesti keelse teeninduse .ei väsi kordamast stv võib ennast põlema panna punkt
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
kage
HV vaatleja
|
03.03.2005 15:19:40
|
|
|
Võib-olla teostasid nad öösel mingeid hooldustöid ja seetõttu netti polnud. Teatavasti on öine aeg sellisteks töödeks kõige õigem aeg. |
võib-olla, võib-olla... võib-olla keeras keegi midagi untsu, võib-olla oli elektrikatkestus, võib-olla astus elevant serverile peale. kurat seda teab ja STV ise ei tee selles suhtes ka midagi , et kliendid põhjusest teada saaksid. pealegi, kui see oleks olnud plaanitud katkestus hoolduse tõttu, siis miks selle kohta kusagilt infot leida pole?
hetkel olen mõnevõrra vihane nende peale sellepärast, et 1:30 öösel kadus net tagant ära just hetkel kui ma tööasjus ühte asja lõpetasin ning ühenduse katkemist pärast pidin tööle seda lõpetama sõitma.
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
03.03.2005 15:55:51
|
|
|
Võib-olla teostasid nad öösel mingeid hooldustöid ja seetõttu netti polnud. Teatavasti on öine aeg sellisteks töödeks kõige õigem aeg. |
võib-olla, võib-olla... võib-olla keeras keegi midagi untsu, võib-olla oli elektrikatkestus, võib-olla astus elevant serverile peale. kurat seda teab ja STV ise ei tee selles suhtes ka midagi , et kliendid põhjusest teada saaksid. pealegi, kui see oleks olnud plaanitud katkestus hoolduse tõttu, siis miks selle kohta kusagilt infot leida pole?
hetkel olen mõnevõrra vihane nende peale sellepärast, et 1:30 öösel kadus net tagant ära just hetkel kui ma tööasjus ühte asja lõpetasin ning ühenduse katkemist pärast pidin tööle seda lõpetama sõitma. |
ise oled loll... tööd tehakse päeval... öösel magatakse
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
priitr
HV kasutaja
|
03.03.2005 16:15:21
|
|
|
Mõned inimesed töötavad öösel, et teised päeval saaks tööd teha. Usu mind, Sa ei taha näha, mis juhtub, kui kõik inimesed üheksast kuueni tööl käima hakkavad.
_________________ Tšudes ne bõvajet. |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
03.03.2005 18:24:11
|
|
|
ise elan kalamajas... ja täna hommikul (öösel) oli tõesti nett maas ja vanemad mustamäelt ütlesid et tõesti oli maas... seega see oli üleüldine katkestus... minul oli nett tagasi 8:12 omekul |
Huh.. ma juba arvasin et see oli aint mul 8)
_________________ zero |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
03.03.2005 19:09:47
|
|
|
ise elan kalamajas... ja täna hommikul (öösel) oli tõesti nett maas ja vanemad mustamäelt ütlesid et tõesti oli maas... seega see oli üleüldine katkestus... minul oli nett tagasi 8:12 omekul
|
juba teist päeva õnnelik elioni ühenduse omanik -kiirus normis- öist katkestust ei olnud nagu teistel TEENUSE PAKKUJATEL(ennem oli stv)nii,et pange aga elion ja probleemid kaovad ja saate vähemalt eesti keelse teeninduse .ei väsi kordamast stv võib ennast põlema panna punkt
|
Nagu ma juba eespool mainisin, siis ma ei kavatsegi hakata teenusepakkujat vahetama. Põhimõtte pärast. Miks maksta rohkem kui saab ka odavamalt? Peale kaht päeva hõiskad, et probleeme pole. Oota, küll need probleemid tulevad... Olid sa terve öö üleval ja veendusid selles, et nett on alles? Mina olen saanud STVga suheldes alati eestikeelset teenindust. Põlema panemise soovitused jäta enda teada. Nii näitad üles ainult enda lapsikust.
hetkel olen mõnevõrra vihane nende peale sellepärast, et 1:30 öösel kadus net tagant ära just hetkel kui ma tööasjus ühte asja lõpetasin ning ühenduse katkemist pärast pidin tööle seda lõpetama sõitma.
|
Seda miks infot selle katkestuse kohta leida pole, küsi STV käest. Tegelikult neil võiks selline lehekülg küll olemas olla, kust saaks jooksvat infot katkestuste kohta. Ma ei saa aru praegu sinu põhimõttest. Kui see oli STV poolt planeeritud katkestus, siis mis ajal nad oleksid seda pidanud tegema? Päeval või? Kui tegemist oli mingi ootamatu riistvaralise veaga, siis kuidas nad sellest oleks pidanud teatama?
priitr kirjutas: |
Mõned inimesed töötavad öösel, et teised päeval saaks tööd teha. Usu mind, Sa ei taha näha, mis juhtub, kui kõik inimesed üheksast kuueni tööl käima hakkavad.
|
See on õige mõte, et mõned inimesed töötavad öösel selleks, et teised saaksid päeval tööd teha. Mina töötan näiteks 24 tundi jutti (hommikust hommikuni)... Ja ka öösel, siis kui enamus inimesi magavad. Töö juures netikatkestus tööd ei sega, rohkem hakkab häirima elektrikatkestus, sest "silmad" kaovad siis ära...
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
03.03.2005 19:49:22
|
|
|
See on õige mõte, et mõned inimesed töötavad öösel selleks, et teised saaksid päeval tööd teha. Mina töötan näiteks 24 tundi jutti (hommikust hommikuni)... Ja ka öösel, siis kui enamus inimesi magavad. Töö juures netikatkestus tööd ei sega, rohkem hakkab häirima elektrikatkestus, sest "silmad" kaovad siis ära...  |
ää... security man oled või?
_________________ zero |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
kage
HV vaatleja
|
03.03.2005 19:53:01
|
|
|
ise oled loll... tööd tehakse päeval... öösel magatakse |
Hollow, kui sa vanemaks saad ja sul silmad lahti lähevad, siis näed (kui sa just pimedana ei sündinud), et öösel tehakse ka palju muud peale magamise (ja töö).
Seda miks infot selle katkestuse kohta leida pole, küsi STV käest. |
küsisin e-maili teel (kuna keegi telefoni ei võtnud või ühendus kukkus ära) suppordi käest mingi 10 paiku hommikul - siiamaani pole vastust.
Ma ei saa aru praegu sinu põhimõttest. Kui see oli STV poolt planeeritud katkestus, siis mis ajal nad oleksid seda pidanud tegema? Päeval või? Kui tegemist oli mingi ootamatu riistvaralise veaga, siis kuidas nad sellest oleks pidanud teatama? |
ei ole põhimõtet, tahaks lihtsalt, et selliseid katkestusi ja muid probleeme ei peetaks kliendi probleemiks, vaid tehtaks kasvõi näilinegi nägu info jagamise teel, et need on ka nende probleemid. praegu on muidu lood sellised, et kannata vaikselt igasugune läbu ära, mida nad oma võrgus teevad, ja mõtle ise seletusi põhjuste kohta välja, sest isegi tagantjärele ei ole mitte kusagil mitte mingit infot millegi kohta.
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
03.03.2005 21:16:30
|
|
|
486 kirjutas: |
See on õige mõte, et mõned inimesed töötavad öösel selleks, et teised saaksid päeval tööd teha. Mina töötan näiteks 24 tundi jutti (hommikust hommikuni)... Ja ka öösel, siis kui enamus inimesi magavad. Töö juures netikatkestus tööd ei sega, rohkem hakkab häirima elektrikatkestus, sest "silmad" kaovad siis ära...  |
ää... security man oled või?
|
Juhuslikult olen jah... Tallinna Kesklinnas ühes väga suures majas. Kui ikka öösel on voolukatkestus, siis see valmistab probleeme, kuna ei näe mis tegevus maja ümber võib toimuda. Kuid õnneks on öösel siin suht vaikne. Hoopis suurem jama on siis kui vool peaks peale 19 õhtul ära kaduma...
ei ole põhimõtet, tahaks lihtsalt, et selliseid katkestusi ja muid probleeme ei peetaks kliendi probleemiks, vaid tehtaks kasvõi näilinegi nägu info jagamise teel, et need on ka nende probleemid. praegu on muidu lood sellised, et kannata vaikselt igasugune läbu ära, mida nad oma võrgus teevad, ja mõtle ise seletusi põhjuste kohta välja, sest isegi tagantjärele ei ole mitte kusagil mitte mingit infot millegi kohta.
|
Selles suhtes olen ma sinuga ühel meelel. Aga samas milline ettevõte tunnistab ausalt, et tal on probleemid. Hetkel ei suuda küll sellist firmat meenutada. Ega siin vist eriti protsessida ei anna... Mina mäletan sellist asja, et kui mul peale STV neti sissepanekut (tegelikult on leping mul Infonetiga sõlmitud), nett alguses kadus, siis helistades Infoneti klienditeeninduse numbril, ajati asi mõne minutiga korda. Peale seda olen siiski otse STVga asju ajanud. E-postile vastamine on omaette ooper. Mina saatsin ükskord sellele samale Infonetile meili, kah mingi katkestuse asjus. Esimesele kirjale vastust ei saanud. Siis otsisin lepingust punkti, kus on kirjas, et nad on kohustatud mulle teenust osutama 24/7/365 ilma katkestusteta, v.a hooldustööd. Kirjutasin selle punkti meili sisse ja ähvardasin, et hakkan protsessima, kui nad ennast ei liiguta, peale mida saabus kohe vastus, sisuga, et probleem on neis. Aga see oli ammu.
Palju vahvam kamm oli siis, kui STV Õismäe elanikud shared accessi pealt saturni peale lülitasid. Mulle saatsid kaks korda koju kirjad, kus ütlesid et olgu ma sel ja sel kellaajal ja päeval kodus, tehnik tuleb. Kahjuks need päevad ei sobinud mulle. Esimesel korral helistasin neile ja ütlesin, et nende pakutud aeg ei sobi. Teisel korral mul ununes neile teatada, et ei saa kodus olla. Tehnik tuli muidugi kohale, võttis neti ära. Peale seda olin umbes nädala ilma netita. Oma enese hooletus. Kuna tehnikul oli tööd palju siis ta ei saanudki varem tulle, kui alles nädala pärast... Aga noh. Saigi netist puhata vahepeal ja ennast harida selle asemel...
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
pioneer
HV vaatleja

|
05.03.2005 13:34:57
|
|
|
juba teist päeva õnnelik elioni ühenduse omanik -kiirus normis- öist katkestust ei olnud nagu teistel TEENUSE PAKKUJATEL(ennem oli stv) |
jah, ja see ka lisaks - et pidevad ühenduse katkestused, mis segavad interneti kasutamist.
kõik on upsi taga, sega voolukõikamised ei mõjuta
selgelt näha, et stv jämab mul pidevalt kah net kaob stv-ga
starmaniga sellist asja ei juhtunud, kunagi elion oli ka korras
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
05.03.2005 13:38:10
|
|
|
Kas tasub staatilise ühenduse vastu vahendada, äkki siis enam ei kõigu nii retsilt? STV muidugi
_________________ zero |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Roger10
HV kasutaja

|
08.03.2005 14:04:05
|
|
|
8) Mida te mulisete! Kiirused on ikka paremad seal kus võrk on hiljem ehitatud ja korralik veel! Mul oli enne stv shared ja 6kuud sai täiega rahul olla! Kiirused olid ok jne kuid siis keegi leecher liitus ja olik ots see 150 eegune lugu!
Aga kas te näete mind siin kurtmas et stgv on pask? EIIIIIIII!
Ma sain asjast ikka aru ka ( kui paned sharedi peadki arvestama et kui tuleb keegi veel otsa võib asi minna pekki)!
Liitusin siis stv koduga ja sain oma 1m kätte ja üldiselt rahul (elan Õismäel)!
Kui kurta millegi üle siis see et tehnik läks koos minu vana modemiga jalutama! Pidi teine kontrollima ja tagasi tooma kuid läks ja jäigi! (ei saanud ühendatud minu modemit mis kunagi oli starmanis ja siis ka stv´s)
Isegi kribasin meili neile sinna kuid vastust ei saanud! Siiani nagu vargusepeale pole avaldust teinud ja vist ei tee ka! Kuid igatahes minujaoks veidi maine viis alla! Aga oligi vist teine liiga kõrge nende suhtes!
_________________ Origin = J6mpsikas |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|