Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  TV kaardist audio kätte saamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DarkMatter
HV kasutaja
DarkMatter

sõnum 17.03.2005 23:17:32 TV kaardist audio kätte saamine vasta tsitaadiga

Probleem siis järgmine:
Tuttav ostsis endale Pinnacle PCTV Stereo. Audio ühendamiseks on tal üks kaabel milleks on Internal 4 pin header 2.8mm. Kuna helikaart integreeritud siis peaks ee juhe mienma emaplaadi külge, sinna pistikusse kus tavaliselt ühendan CD-ROM'i audio kaabli. Ainult, et heli ei tule. ja mitte kuskilt heli ei tule, ehk peale ühendamist ei tööta ka winamp ega mingi muu heli tekitav programm arvutis. Kaasa antd juhe üks otsik on täpselt samasugune nagu CD-ROM'i otsik on ja teine on siis järgmine :

See valge otsik ei lähe TV kaardi küljes oleva pistiku külge aga samas ei lähe see ka ühegi emaplaadi küljes oleva pistiku külge icon_neutral.gif

Teiseks - alguses asja tööle pannes jookseb ilusasti kõik (kui jsut heli pole) aga kui kaasatulnud TV vaatamis soft korra kinni panna ja uuesti lahti teha siis asi on mustvalge ja kuskil 1-2 min jooksul freeze'ib.
Selle freeze'imis põhjus võib äkki olla see, et kaart ise läheb räme kuumaks, et äkki kuumeneb üle icon_confused.gif oleks natuke reaalne. Aga samas ei saa olla reaaalne kuna TV kaart ei tohiks nagu aktiiv jahutust vajada icon_evil.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sleepyhead
HV kasutaja
sleepyhead

sõnum 18.03.2005 00:36:39 vasta tsitaadiga

jubekahtlaselt näeb see ots välja nagu flopiseadme toitejuhe? ega ometi? icon_eek.gif
kas mixerist on igaltpoolt line -in'st mute eest linnukesed maha võetud?
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
DarkMatter
HV kasutaja
DarkMatter

sõnum 18.03.2005 18:35:32 vasta tsitaadiga

jep
muted maas, nop see ei ole floppy toite kaabel,

väige parandus ülemisele tekstile:
see valge otsik läheb sinna kaardi külge küll, aga ikkagi, piiksu ei tule kui see ühendada CD-ROM'i heli auku icon_sad.gif
tagasi üles
Mõttetu mees
HV Guru

sõnum 18.03.2005 18:39:22 vasta tsitaadiga

Sorry, kui jama panen, aga kas CD-rom heli pistik emaplaadil int. heli korral või helikaardil ei ole mitte heliväljund, selleks, et saaks cd seadme küljes olevat pistikut kõrvaklappide või muu jama jaoks kasutada? Vähemalt nii ma olen alati arvanud, kasutanud seda kunagi aga pole.
Kommentaarid: 648 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 526
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 18.03.2005 20:56:18 vasta tsitaadiga

mõttetu mees kirjutas:
Sorry, kui jama panen, aga kas CD-rom heli pistik emaplaadil int. heli korral või helikaardil ei ole mitte heliväljund, selleks, et saaks cd seadme küljes olevat pistikut kõrvaklappide või muu jama jaoks kasutada? Vähemalt nii ma olen alati arvanud, kasutanud seda kunagi aga pole.

see on seal CD-AUDIO IN digiheli jaoks, tänapäeval pole enam vaja, pigem oli see vajalik siis, kui kasutati veel PIO suhtlemiskeelt cd-lugejaga ning et muusika mängimine ei võtaks protsessori hinge kinni kasutati heli jaoks eraldi ülekandmist...
hetkel on see suht mõttetu

DarkMatter, kas su emaplaadil AUX IN'i pole pin'ide näol ? proovi sinna ühendada
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
DarkMatter
HV kasutaja
DarkMatter

sõnum 18.03.2005 21:55:50 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:

DarkMatter, kas su emaplaadil AUX IN'i pole pin'ide näol ? proovi sinna ühendada

hmm..
Homme uurin
tagasi üles
DarkMatter
HV kasutaja
DarkMatter

sõnum 19.03.2005 21:54:22 vasta tsitaadiga

uusim info:

Asi sai suures pettumuses minupoole tasitud, järgi ühendatud ja testitud. Imekombel minu masinas jooksis nagu spinter viimased 10m. Ainuke imelik asi oli, et kui proge kinni paned ja uuesti lahti teed siis heli ei ole, aga kui lähed setingutesse ja muudad heli monoks siis tekib heli kohe, ja edasisesd kinni lhati tegemised teda juba ei mõjutanud. Ehk mis kuradi kasu on stereost kui stereo heli tuleb sul ainult siis kui see töötab ainult esmakordsel programmi avamisel peale restarti.

Teiseks - veendusin isegi, et see asi läheb siga kuumaks, mõõteseadet või midagi sellist ei olnud, aga miski 50 kraadi peaks asi vabalt olema, Pasiiv jahutusega videokaardi alla suurt ei soovita panna.

Kolmandaks - kaardile on antud recomended nõudeteks 1 GHz ja 128(või oli see 256) mb pill, samas P3 866Mhz 512 ram lippas vabal ja üle 50 proset ei hauganud, ehk pigem ta kõikus, korra võttis siis nati 10-20 vahel ja siis uuesti väike ületoos 40-50 vahele.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 19.03.2005 21:59:55 vasta tsitaadiga

need suured nõuded vast pigem salvestamise jaoks...
tagasi üles
sowmiles
HV vaatleja

sõnum 19.03.2005 22:04:48 vasta tsitaadiga

mu teada peaks olema pctv taga olema line out, ja kaabel ( line-out -> line - in ) peaks ka pctv-ga kaasas olema vähemalt mul oli .
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 19.03.2005 23:15:42 vasta tsitaadiga

sowmiles kirjutas:
mu teada peaks olema pctv taga olema line out, ja kaabel ( line-out -> line - in ) peaks ka pctv-ga kaasas olema vähemalt mul oli .

osadel pole...
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  TV kaardist audio kätte saamine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.