Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  EVE online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 73, 74, 75  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Exalibur
HV kasutaja
Exalibur

sõnum 03.03.2005 14:28:33 vasta tsitaadiga

esma muljed siis mangust:vaga ilus ja kena ules ehitus kuid samas maru raske sest seal universumis liikumine ja see susteem ei ole koige paremini ules ehitatud ,skillidest ei saa ka eriti aru mida kust saab muudkui kihuta uhest kohast teise ja vaata mis saa saad kuskilt aga nuh elae naame esialgu meeldib mis sest et iga liigutus votam 10min aega moelda mis sa teed voi kudas teed
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 03.03.2005 14:42:33 vasta tsitaadiga

möh, see mmorpg mäng on just parima ülesehitusega üldse. Kui huvi on saab ilusti aru, kuid kuna seal mangus on niivõrd palju informatsiooni, siis lihtsalt ei jõua korraga ja ruttu kõike haarata. Kuid väga arusaadav ning lihtsad käsunupud on mängus thumbs_up.gif. Kõige parem mmorpg, mida ma näinud olen, teised on nagu mingi ajaraiskamine...(no)
ja sound ja muusika on ikka üle prahi seal...
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
Exalibur
HV kasutaja
Exalibur

sõnum 03.03.2005 14:48:25 vasta tsitaadiga

nujah eks ta vajab harjumist siiamaani olen manginud ainult mmorpg dest slash and hack mange
Wilts
HV veteran

sõnum 05.03.2005 10:36:11 vasta tsitaadiga

sellega harjub u nädalaga... siis on juba asi päris käppas icon_razz1.gif

siin eestlasi erinevates korpidedes... kellelgi POS ka olemas on? (Player owned station)

Exalibur
HV kasutaja
Exalibur

sõnum 10.03.2005 10:48:20 vasta tsitaadiga

see mang pole minujaoks
Wilts
HV veteran

sõnum 07.04.2005 13:45:30 vasta tsitaadiga

veel pilte http://eve.klaki.net/screens/

uued laevad... mis tulevad... ei tea millal http://eve.klaki.net/screens/ganja/Titan_Fleet3.jpg kui kõige pisem laev (shuttle) neile kõrvale panna, siis seda ei näeks... eks paistab kui pirakad nad lõpuks tulevad. äkki pääseb 0.0'i kaevama kui nende shield jääks 8miljoni hp peale icon_lol.gif

titani õhkulendamine http://img73.exs.cx/img73/1373/200504051417343bg.png

crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 28.04.2005 17:58:06 vasta tsitaadiga

Nonii, ma panin ka endale selle EVE bittorrentiga tõmbama ja õhtaks peks kohal olema: Nüüd weel vaja see 14 päevane konto valmis teha ja siis õhtul/öösel seda ka proovima ja eestlasi ka otsima... Mis ajal sel tavaliselt olete, need kes tihedamini mängivad, tahaks ka natuke õppida ja vb ka joinida mingi corpiga... thumbs_up.gif beer_yum.gif icon_biggrin.gif
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 28.04.2005 19:39:17 vasta tsitaadiga

miks bit torrentiga? ametlikult on ju taitsa korralikud lingid ka olemas ? või mitte ? kus sa neid 14 paevaseid kontosi veel saad ?
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 29.04.2005 04:08:35 vasta tsitaadiga

ma ei tea, mul need lingid jamasid siin mozillaga ei julgenud tõmbama panna(äkki katkeb ää) ja igasuguste download manageridega ta mul ka ei hakanud tõmbama, siis paningi bittiga tõmbama. Kuskilt bänneri pealt lugesin, et 14day trial, sealt selle eve leidsingi ülesse (jäin treilerit vaatama gameshellis). Googlesse pane otsingusse eve online 14 day trial ja juhtab edasi siis lehele, kus neid key'si saab, sest kodukalt me küll ei leidnud seda kohta kus saaks... icon_rolleyes.gif
EDIT: Sain nüüd selle ka endal kenasti tööle. 14-päevane account on kasutusel ja probleeme pole olnud. Need kes seal sees ikka kogu aeg on, võiks siin ühendust võtta, et siis saaks raffaga ka kokku...

Wilts
HV veteran

sõnum 29.04.2005 16:11:40 vasta tsitaadiga

anna oma tegelase nimi icon_smile.gif
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 29.04.2005 19:05:42 vasta tsitaadiga

Esto Caldarian

lihtsalt lambist panin endale, esto nagu eesti ja see caldarian on nagu caldari rass...
Krt, ma olen seda mängu aint mingi alla päeva teinud ja juba olen nii sõltuvuvuses sellest, hullult lahe mäng thumbs_up.gif beer_yum.gif icon_razz.gif
praegu arendan oma skille ja vaikselt teenin pappi uue laeva joks, aga kui saad, siis võtta ikka ühendust

EDIT: Mul on kahtlane tunne, et kui trial läbi saab, siis ma vist hakkan selle eest ka plekkima(kust ma küll raha saan, seda ei tea, aga ikkagi.....). thumbs_up.gif

Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 29.04.2005 21:39:26 vasta tsitaadiga

kogu 14 paevaseid keysi parem icon_biggrin.gif, nagu mina hehe, mingit pappi kll ei hakka käima, kuigi see on ainus mmorpg minu silmis, mis seda ka vääriks ja mitte vähe...
muusika on seal ikka võrratu raisk, freelanceris oli ka see igati teemasse, kuid nood planeedid ei olnud seal kõige paremini tehtud, a eve-s ikka hüper super reaalne rsk, paned rsk mingi 300 m sekundis voi mis too kiirus seal on ja siis naed, et planeet ikka on ühe koha peal paigal, et nii suur on ja kaugel, ning siis näed orbitaaljaama lähenemas, kõvasti kiiremini, kaugused on seal super reaalsed, eriti räme lahe on see valgusekiirusest kiiremini liikumine, tra see kiirendus on sellise räigelt laheda välgukärina häälega, nii võimass rsk. ja see vabadus mis seal mängus on jne...
tagasi üles
Negative
Kreisi kasutaja
Negative

sõnum 30.04.2005 00:35:08 vasta tsitaadiga

No nii, hakkasin siis ka uuesti mängima. Eelmine kord ei saanud mängust hästi aru ja viskas suht kiiresti üle, aga nüüd on juba teine asi. Hakkasin mängima Caldari Commanderina (oli vist commander), nimi on The Estonian. Kaks seda treening missiooni on tehtud ka juba ja mäng meeldib väga. Kaalun praegu maksma hakkamist icon_razz1.gif icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 42
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 30.04.2005 03:33:12 vasta tsitaadiga

JanisK kirjutas:
No nii, hakkasin siis ka uuesti mängima. Eelmine kord ei saanud mängust hästi aru ja viskas suht kiiresti üle, aga nüüd on juba teine asi. Hakkasin mängima Caldari Commanderina (oli vist commander), nimi on The Estonian. Kaks seda treening missiooni on tehtud ka juba ja mäng meeldib väga. Kaalun praegu maksma hakkamist icon_razz1.gif icon_biggrin.gif

mis ajal sa muidu sees oled, ma siin juba ühe eestlasega sain kokku, võtaks sinu ka kampa, ma juba corpis ja väga abivalmid tüübid on seal(loe: lasid mu laeva õhku), aga andsid uue ja parema vastu. Praegu mul skillid treenivad ennast ja ma ka kaalun maksmist selle eest: ühe päeva mänginud ja juba sõltuvus peal thumbs_up.gif beer_yum.gif icon_lol.gif icon_biggrin.gif icon_razz.gif

Negative
Kreisi kasutaja
Negative

sõnum 30.04.2005 10:10:42 vasta tsitaadiga

crypto kirjutas:
JanisK kirjutas:

mis ajal sa muidu sees oled, ma siin juba ühe eestlasega sain kokku, võtaks sinu ka kampa, ma juba corpis ja väga abivalmid tüübid on seal(loe: lasid mu laeva õhku), aga andsid uue ja parema vastu. Praegu mul skillid treenivad ennast ja ma ka kaalun maksmist selle eest: ühe päeva mänginud ja juba sõltuvus peal thumbs_up.gif beer_yum.gif icon_lol.gif icon_biggrin.gif icon_razz.gif

Oleks tore küll kellegagi koos mängida, üksi on suht igav icon_razz1.gif . Sees olen nii "kuidas jumal juhatab" icon_biggrin.gif . Arvatavasti täna õhtul olen suht kindlalt sees ja praegu lähen ka kohe mängu. Võta ühendust, kui online tuled icon_wink.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 42
tagasi üles
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 30.04.2005 20:37:21 vasta tsitaadiga

Mul ka siis 2ks nädalaks 1 cd-key jälle aktiveeritud. nimeks on freelancer7
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 02.05.2005 13:51:00 vasta tsitaadiga

nojaa, ma siin kenasti olen sisse elanud, korp on ka väga lahke minu vastu. Ma vaatasin siit foorumist siis ka teiste eestlaste nimed ja lisasin endale buddylist'i, heheh ühel on mingi 1,27milli bounty peal thumbs_up.gif Nonii, igastahes kui online satute siis proovin ühendust võtta. Eestlased, hoiame kokku ikkagi icon_rolleyes.gif
Wilts
HV veteran

sõnum 05.05.2005 01:22:29 vasta tsitaadiga

nuu... lõpuks paar pilti mida ma siin alguses üritasin kirjeldada...

et mis X2 puhul puudu jääb ja mis seal kunagi olema ei saa:
http://www.hot.ee/wiltsfk/images/EVE%2038_JPG.jpg
http://www.hot.ee/wiltsfk/images/EVE%2046_JPG.jpg
http://www.hot.ee/wiltsfk/images/EVE%2047-2_JPG.jpg
http://www.hot.ee/wiltsfk/images/EVE%2048_JPG.jpg
http://www.hot.ee/wiltsfk/images/EVE%2051_JPG.jpg

>-Shifty-
Kreisi kasutaja
Keelatud avatar

sõnum 12.06.2005 19:56:02 vasta tsitaadiga

erm keegi sellist stuffi ei taha mult ISKi eest osta mängud?

Item: Tachyon Modulated Energy Beam x2/Item: Heat Sink T2 x3/Item: F-90 positional (med slot)/Item: Large I-a Polarized Armor Regenerator
/Item: Heavy Afocal Maser/Item: RCU II/Item: 280mm Howitzer II/Item: Upgraded 'Limos' Standard Missile Bay I
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
ragface
HV kasutaja
ragface

sõnum 28.06.2005 13:36:37 vasta tsitaadiga

5. juulil tuleb suurem patch nimega 'cold war edition'
http://www.eve-online.com/community/newsletters/vol005.html

kas eestlastel on endiselt oma suhtluskanal? olen unustanud, mis selle nimi oli.

kui keegi ingame suhelda v midagi küsida tahab, siis:
char: Mruah Ktah
corp: Universal Exports [UNI]
div: Combat

harilikult teen missioone ning kui on häire, siis vahetan laeva ja kihutan transamehi v kaevureid kaitsma... umbes kord kuus jahime Molden Heath regioonis piraate: praegune suurem vastasseis on squish-ga. paar korda kuus on 0.0 mining üritused: osad farmivad npc laevu ja teised kaevandavad. 4 POS-i toodavad tech II komponente ja enamus corpi sissetulekutest moodustabki tech II laevade ja combat varsutuse müük unity alliansile ja m corpile, kelle koosseisus ka aegajalt sõditakse suuremates lahingutes. piraatlusega ei tegele ning bountyde pealt on teenitud sadu miljoneid icon_smile.gif aktiivselt on harilikult sees 15 inimest, nädalavahetustel rohkem.

eestlasi on selles copris peale minu üks, enamus inglased.

uudistajatele teadmiseks, et eve on parim pvp mäng hetkel rpg turul... teamspeak annab tunde nagu oleksid tõeline lahingulendur thumbs_up.gif

tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 05.07.2005 17:47:15 vasta tsitaadiga

EST oli vist.. aga see tühi tavaliselt
vutt
HV kasutaja

sõnum 06.07.2005 12:23:45 vasta tsitaadiga

Võtsin nii u. nädal tagasi ka asja ette. Kunagi sai Privateeri kõvasti mängitud. Maailm on ikka sigasuur ja nn. "learning curve" tundub sügav olema.
Pole veel ühegi korporatsiooniga liitunud. Vaatan niisama ringi ja õpin asja tundma.

Üldjuhul on mul probleeme püsivusega, aga praegu tundub, et pärast trial-i käin need paar sotti vast välja.

Ah ja Caldari space-is alustasin ja nimeks Groox (ei tähenda absoluutselt mitte midagi) icon_wink.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Merc
HV vaatleja
Merc

sõnum 06.07.2005 15:57:14 vasta tsitaadiga

Krt küll tahan kah seda proovida aga ma ei saa aru kas on juba windows on mingit crappi täis või ma ei tea et kogu aeg kui tõmban midagi siis on nagu corrupt fail. Ma seda eve olen tõmmanud juba 2 korda esimene kord oli selle mängu kodukalt ja teine gamershellist.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 07.07.2005 14:25:52 vasta tsitaadiga

Merc kirjutas:
Krt küll tahan kah seda proovida aga ma ei saa aru kas on juba windows on mingit crappi täis või ma ei tea et kogu aeg kui tõmban midagi siis on nagu corrupt fail. Ma seda eve olen tõmmanud juba 2 korda esimene kord oli selle mängu kodukalt ja teine gamershellist.

kas kasutad mingit downloaderit(suurem tõenäosus, et asi ok) või lihtsalt exploreriga sikutad.

BitTorrent peaks ka ok olema

ja se uus patch icon_lol.gif icon_mad.gif icon_neutral.gif thumbs_up.gif

ragface
HV kasutaja
ragface

sõnum 08.07.2005 11:03:28 vasta tsitaadiga

uus patch on väga lahe. kuigi olin ka bs-i speci teinud raveni jaoks, siis juba 3 päeva möödudes on asjad paranenud: toropeedodest tuli loobuda, samuti ühest sheild boost ampist. large smartbomb tõusis au sisse ning traget painter abiks, kui level 4 missioone teed... droonid tuli ka appi võtta vahel icon_smile.gif

kärab peaaegu nagu vanasti (level 4 missioonide üldist raskuastet tõsteti ja tasu vähendati, et see ei rikuks eve majandust)... kuid uued missile skillid oleks hea 3+ ajada kõik thumbs_up.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  EVE online mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 73, 74, 75  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.