Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Exalibur
HV kasutaja

|
03.03.2005 14:28:33
|
|
|
esma muljed siis mangust:vaga ilus ja kena ules ehitus kuid samas maru raske sest seal universumis liikumine ja see susteem ei ole koige paremini ules ehitatud ,skillidest ei saa ka eriti aru mida kust saab muudkui kihuta uhest kohast teise ja vaata mis saa saad kuskilt aga nuh elae naame esialgu meeldib mis sest et iga liigutus votam 10min aega moelda mis sa teed voi kudas teed
_________________ M:Katkise videoga laptop |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
03.03.2005 14:42:33
|
|
|
möh, see mmorpg mäng on just parima ülesehitusega üldse. Kui huvi on saab ilusti aru, kuid kuna seal mangus on niivõrd palju informatsiooni, siis lihtsalt ei jõua korraga ja ruttu kõike haarata. Kuid väga arusaadav ning lihtsad käsunupud on mängus . Kõige parem mmorpg, mida ma näinud olen, teised on nagu mingi ajaraiskamine...(no)
ja sound ja muusika on ikka üle prahi seal...
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Exalibur
HV kasutaja

|
03.03.2005 14:48:25
|
|
|
nujah eks ta vajab harjumist siiamaani olen manginud ainult mmorpg dest slash and hack mange
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
05.03.2005 10:36:11
|
|
|
sellega harjub u nädalaga... siis on juba asi päris käppas
siin eestlasi erinevates korpidedes... kellelgi POS ka olemas on? (Player owned station)
_________________ L.A.M.P/ LAMP "Loose Association of Mercenaries & Privateers" |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Exalibur
HV kasutaja

|
10.03.2005 10:48:20
|
|
|
see mang pole minujaoks
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
28.04.2005 17:58:06
|
|
|
Nonii, ma panin ka endale selle EVE bittorrentiga tõmbama ja õhtaks peks kohal olema: Nüüd weel vaja see 14 päevane konto valmis teha ja siis õhtul/öösel seda ka proovima ja eestlasi ka otsima... Mis ajal sel tavaliselt olete, need kes tihedamini mängivad, tahaks ka natuke õppida ja vb ka joinida mingi corpiga...
_________________ 61. Logistikapataljoni võitleja |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
28.04.2005 19:39:17
|
|
|
miks bit torrentiga? ametlikult on ju taitsa korralikud lingid ka olemas ? või mitte ? kus sa neid 14 paevaseid kontosi veel saad ?
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
29.04.2005 04:08:35
|
|
|
ma ei tea, mul need lingid jamasid siin mozillaga ei julgenud tõmbama panna(äkki katkeb ää) ja igasuguste download manageridega ta mul ka ei hakanud tõmbama, siis paningi bittiga tõmbama. Kuskilt bänneri pealt lugesin, et 14day trial, sealt selle eve leidsingi ülesse (jäin treilerit vaatama gameshellis). Googlesse pane otsingusse eve online 14 day trial ja juhtab edasi siis lehele, kus neid key'si saab, sest kodukalt me küll ei leidnud seda kohta kus saaks...
EDIT: Sain nüüd selle ka endal kenasti tööle. 14-päevane account on kasutusel ja probleeme pole olnud. Need kes seal sees ikka kogu aeg on, võiks siin ühendust võtta, et siis saaks raffaga ka kokku...
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
29.04.2005 16:11:40
|
|
|
anna oma tegelase nimi
_________________ L.A.M.P/ LAMP "Loose Association of Mercenaries & Privateers" |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
29.04.2005 19:05:42
|
|
|
Esto Caldarian
lihtsalt lambist panin endale, esto nagu eesti ja see caldarian on nagu caldari rass...
Krt, ma olen seda mängu aint mingi alla päeva teinud ja juba olen nii sõltuvuvuses sellest, hullult lahe mäng
praegu arendan oma skille ja vaikselt teenin pappi uue laeva joks, aga kui saad, siis võtta ikka ühendust
EDIT: Mul on kahtlane tunne, et kui trial läbi saab, siis ma vist hakkan selle eest ka plekkima(kust ma küll raha saan, seda ei tea, aga ikkagi.....).
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
29.04.2005 21:39:26
|
|
|
kogu 14 paevaseid keysi parem , nagu mina hehe, mingit pappi kll ei hakka käima, kuigi see on ainus mmorpg minu silmis, mis seda ka vääriks ja mitte vähe...
muusika on seal ikka võrratu raisk, freelanceris oli ka see igati teemasse, kuid nood planeedid ei olnud seal kõige paremini tehtud, a eve-s ikka hüper super reaalne rsk, paned rsk mingi 300 m sekundis voi mis too kiirus seal on ja siis naed, et planeet ikka on ühe koha peal paigal, et nii suur on ja kaugel, ning siis näed orbitaaljaama lähenemas, kõvasti kiiremini, kaugused on seal super reaalsed, eriti räme lahe on see valgusekiirusest kiiremini liikumine, tra see kiirendus on sellise räigelt laheda välgukärina häälega, nii võimass rsk. ja see vabadus mis seal mängus on jne...
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Negative
Kreisi kasutaja

|
30.04.2005 00:35:08
|
|
|
No nii, hakkasin siis ka uuesti mängima. Eelmine kord ei saanud mängust hästi aru ja viskas suht kiiresti üle, aga nüüd on juba teine asi. Hakkasin mängima Caldari Commanderina (oli vist commander), nimi on The Estonian. Kaks seda treening missiooni on tehtud ka juba ja mäng meeldib väga. Kaalun praegu maksma hakkamist
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
30.04.2005 03:33:12
|
|
|
JanisK kirjutas: |
No nii, hakkasin siis ka uuesti mängima. Eelmine kord ei saanud mängust hästi aru ja viskas suht kiiresti üle, aga nüüd on juba teine asi. Hakkasin mängima Caldari Commanderina (oli vist commander), nimi on The Estonian. Kaks seda treening missiooni on tehtud ka juba ja mäng meeldib väga. Kaalun praegu maksma hakkamist  |
mis ajal sa muidu sees oled, ma siin juba ühe eestlasega sain kokku, võtaks sinu ka kampa, ma juba corpis ja väga abivalmid tüübid on seal(loe: lasid mu laeva õhku), aga andsid uue ja parema vastu. Praegu mul skillid treenivad ennast ja ma ka kaalun maksmist selle eest: ühe päeva mänginud ja juba sõltuvus peal
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Negative
Kreisi kasutaja

|
30.04.2005 10:10:42
|
|
|
crypto kirjutas: |
JanisK kirjutas: |
No nii, hakkasin siis ka uuesti mängima. Eelmine kord ei saanud mängust hästi aru ja viskas suht kiiresti üle, aga nüüd on juba teine asi. Hakkasin mängima Caldari Commanderina (oli vist commander), nimi on The Estonian. Kaks seda treening missiooni on tehtud ka juba ja mäng meeldib väga. Kaalun praegu maksma hakkamist  |
mis ajal sa muidu sees oled, ma siin juba ühe eestlasega sain kokku, võtaks sinu ka kampa, ma juba corpis ja väga abivalmid tüübid on seal(loe: lasid mu laeva õhku), aga andsid uue ja parema vastu. Praegu mul skillid treenivad ennast ja ma ka kaalun maksmist selle eest: ühe päeva mänginud ja juba sõltuvus peal  |
Oleks tore küll kellegagi koos mängida, üksi on suht igav . Sees olen nii "kuidas jumal juhatab" . Arvatavasti täna õhtul olen suht kindlalt sees ja praegu lähen ka kohe mängu. Võta ühendust, kui online tuled
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
30.04.2005 20:37:21
|
|
|
Mul ka siis 2ks nädalaks 1 cd-key jälle aktiveeritud. nimeks on freelancer7
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
02.05.2005 13:51:00
|
|
|
nojaa, ma siin kenasti olen sisse elanud, korp on ka väga lahke minu vastu. Ma vaatasin siit foorumist siis ka teiste eestlaste nimed ja lisasin endale buddylist'i, heheh ühel on mingi 1,27milli bounty peal Nonii, igastahes kui online satute siis proovin ühendust võtta. Eestlased, hoiame kokku ikkagi
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
>-Shifty-
Kreisi kasutaja

|
12.06.2005 19:56:02
|
|
|
erm keegi sellist stuffi ei taha mult ISKi eest osta mängud?
Item: Tachyon Modulated Energy Beam x2/Item: Heat Sink T2 x3/Item: F-90 positional (med slot)/Item: Large I-a Polarized Armor Regenerator
/Item: Heavy Afocal Maser/Item: RCU II/Item: 280mm Howitzer II/Item: Upgraded 'Limos' Standard Missile Bay I
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
ragface
HV kasutaja

|
28.06.2005 13:36:37
|
|
|
5. juulil tuleb suurem patch nimega 'cold war edition'
http://www.eve-online.com/community/newsletters/vol005.html
kas eestlastel on endiselt oma suhtluskanal? olen unustanud, mis selle nimi oli.
kui keegi ingame suhelda v midagi küsida tahab, siis:
char: Mruah Ktah
corp: Universal Exports [UNI]
div: Combat
harilikult teen missioone ning kui on häire, siis vahetan laeva ja kihutan transamehi v kaevureid kaitsma... umbes kord kuus jahime Molden Heath regioonis piraate: praegune suurem vastasseis on squish-ga. paar korda kuus on 0.0 mining üritused: osad farmivad npc laevu ja teised kaevandavad. 4 POS-i toodavad tech II komponente ja enamus corpi sissetulekutest moodustabki tech II laevade ja combat varsutuse müük unity alliansile ja m corpile, kelle koosseisus ka aegajalt sõditakse suuremates lahingutes. piraatlusega ei tegele ning bountyde pealt on teenitud sadu miljoneid aktiivselt on harilikult sees 15 inimest, nädalavahetustel rohkem.
eestlasi on selles copris peale minu üks, enamus inglased.
uudistajatele teadmiseks, et eve on parim pvp mäng hetkel rpg turul... teamspeak annab tunde nagu oleksid tõeline lahingulendur
_________________ -
\R |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
05.07.2005 17:47:15
|
|
|
EST oli vist.. aga see tühi tavaliselt
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
vutt
HV kasutaja
|
06.07.2005 12:23:45
|
|
|
Võtsin nii u. nädal tagasi ka asja ette. Kunagi sai Privateeri kõvasti mängitud. Maailm on ikka sigasuur ja nn. "learning curve" tundub sügav olema.
Pole veel ühegi korporatsiooniga liitunud. Vaatan niisama ringi ja õpin asja tundma.
Üldjuhul on mul probleeme püsivusega, aga praegu tundub, et pärast trial-i käin need paar sotti vast välja.
Ah ja Caldari space-is alustasin ja nimeks Groox (ei tähenda absoluutselt mitte midagi)
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Merc
HV vaatleja

|
06.07.2005 15:57:14
|
|
|
Krt küll tahan kah seda proovida aga ma ei saa aru kas on juba windows on mingit crappi täis või ma ei tea et kogu aeg kui tõmban midagi siis on nagu corrupt fail. Ma seda eve olen tõmmanud juba 2 korda esimene kord oli selle mängu kodukalt ja teine gamershellist.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
07.07.2005 14:25:52
|
|
|
Merc kirjutas: |
Krt küll tahan kah seda proovida aga ma ei saa aru kas on juba windows on mingit crappi täis või ma ei tea et kogu aeg kui tõmban midagi siis on nagu corrupt fail. Ma seda eve olen tõmmanud juba 2 korda esimene kord oli selle mängu kodukalt ja teine gamershellist. |
kas kasutad mingit downloaderit(suurem tõenäosus, et asi ok) või lihtsalt exploreriga sikutad.
BitTorrent peaks ka ok olema
ja se uus patch
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
ragface
HV kasutaja

|
08.07.2005 11:03:28
|
|
|
uus patch on väga lahe. kuigi olin ka bs-i speci teinud raveni jaoks, siis juba 3 päeva möödudes on asjad paranenud: toropeedodest tuli loobuda, samuti ühest sheild boost ampist. large smartbomb tõusis au sisse ning traget painter abiks, kui level 4 missioone teed... droonid tuli ka appi võtta vahel
kärab peaaegu nagu vanasti (level 4 missioonide üldist raskuastet tõsteti ja tasu vähendati, et see ei rikuks eve majandust)... kuid uued missile skillid oleks hea 3+ ajada kõik
_________________ -
\R |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |