Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Jannoke
HV kasutaja

|
24.10.2002 11:10:00
|
|
|
upgradesin siis 486 25Mhz emaplaadile 486 80Mhz prose peale...
küsin siis sõbra käest kelle käest prose sain.. kle.. kas see peabki ni kuum olema vai? .. katsub ka.. no muidugi. vaata kui käbe see mõtleb.. siis bootime paar korda.. lõpux tuleb windoozas illegal operation.. ja arvuti koos..
teeme restarti.. ei muffigi...
oligi porse küpse.. siis 25Mhz tagasi .. töötab edasi...
25mhz oli 5V .. aga see 80Mhz oli 3.3V seep maha küpseski...
Siis updatesin Chaintechi raid controlleri biosi.. krt.. vale flasher oli.. ja läks metsa... ja ongi siiamaani.. seisab nurgas... ei tunnista üxki flashija...
Üxkord.. akkas hullult lambist kast suitsu välja ajama... kast oli küljepealt lahti..hull paks kärsakas tuli välla... täitsa hull oli küljevaates seda vaadata...
siis haarasin ees poweri nupust..o mind jobu.. seal 4 sec delay.. siis haarasinpoweri juhtmest kuski 1 seci pärast....
krt.. otsin.. krt. et mis suitses. ei lei.a
alles järgmine nädal nägin et pc speakeri juhe oli täitsa toast.. pruun ja krõbe.. aga emaplaat töötab siiamaani.. ja vist pc speaker ka..
Vend ühendas 486 emaplaadil toitejuhtmed valesti.. need 2 tk. mis emaplaadile toidet annavad... tsosss... ja kõik suitsu täis...kogu moos.. emaplaadil põles prose pingeregulaatori trans läbi.. aga karta on et see ei olnd ainuke. niiet ei ole vaevund seda vahetama...
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom256
HV vaatleja

|
06.11.2002 01:08:13
Bensiin... aitab kui häda suur! |
|
|
No mul oli P75mhz veel 2a. tagasi.
Jutt lühike:
Yxpäev ajas see sitahunnik nii närvi,
et viisin selle keset hoovi ja kogemata valasind
bensiiniga yle ja syttisgi põlema!
Kusjuures pärast oli palju parem olla! SEST:
1) Sain lõpux uue arvuti.
2) Sain sitast lahti!
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
3 :: |
9 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
06.11.2002 22:34:44
|
|
|
tsitaat: |
Jutt lühike:
2) Sain sitast lahti! |
irw mega koom!
_________________ www.osomesites.com - Kodulehe teenus madala kuutasuga. |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
meesmetsast
HV veteran

|
06.11.2002 23:08:49
|
|
|
See kogemata oli siis tõesti kogemata
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mardikas
HV kasutaja

|
07.11.2002 13:57:09
Re: Bensiin... aitab kui häda suur! |
|
|
tom256 kirjutas: |
Jutt lühike:
2) Sain sitast lahti! |
Hmmm...mul tekkis kohe rida huvitavaid mõtteid selle peale
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
09.11.2002 02:52:21
|
|
|
a mul esikus olid vanemat sortti korgid peal.. ja nad viskasid kogu aeg pilti tasku ja seetõttu ka korteris kadus kogu vool.. oma kuu aega käis too bull,kuni arvutil ütles emaplaat üles ja elektriarve tuli millegipärast 4 x suurem ühe kuu kohta. elektriarvega sai asjad õiendatud,aga emaplaadiga mitte. sai siis uus arvuti ostetud. suht karm laks.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
vell0
HV vaatleja
|
12.11.2002 21:24:42
|
|
|
Lugu oli nii et toiteka vent miskit elu mürinat tegi, mis seal ikka tolmu niginiigi täis tuleb puhtaks teha. Ilma suurema mõtlemiseta sai tolmuimeja haaratud sinna taha surutud ja täisvõimsusega tööle pandud. Nii käis mingi ragin ja mürin ja enam arvuti tööle ei lähe. Arvatavasti mingi juhe või miskit läks suure imemise järel lahti. Egas midagi kiskusin toiteka tagant välja tegin lahti uurisin puurisin vaatasin et üks juhe oli nagu sutsu lahti - panin tagasi. Siis oli vaja veel toitekas emaplaadi külge panna. Kui asi valmis panin arvuti tööle. Arvuti tegi aga Tzzztzzzt piuiks päuks ja siis ei teind enam midagi. Ehmatus oli suur. Näppisin putitasin ja siis märkasin et rsk toitekajuhtmed vastupidi... vihaseks ajas küll. Emaplaati läks vahetusse
|
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
29.11.2002 16:54:41
|
|
|
Siuke lugu juhtus, et kooli arvutiklassi sai kahe arvuti peale UnrealTournament installitud. Pärast 4-5 tunnist mängimist tuli arvutiõpetuse arvestust tegema: Tüüp kellega ma mängisin teeb sama arvuti taga rahulikult tööd ja järsku ....... arvuti koos. Reset ja enam üles ei tule, nõuab boot diski. Pärast tuli välja, et HDD andis otsad
_________________ ei tea, kas netisõltuvuse vastu ka miskiseid plaastreid on?...
m/v: challenger, sportage |
|
Kommentaarid: 459 loe/lisa |
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
symlink
HV kasutaja

|
29.11.2002 17:55:31
|
|
|
Oli aasta mingi 90 või nii.
Vaname XT oli igasugu tähtsaid materjale täis. No surkisin seal midagi endalegi aru andmata ja korraga ei lähe muud moodi käima kui ain't flopi pealt - invalid system disk vms(20 megane vint oli). Ega ma ka papist polnud, dos 3.1 systeemikad välja ja format c jne, wordid-asjad peale tagasi. Kõik oli nagu timmis va. pisiasi, et dokumentidest varukoopiaid ju ei tein'd.
Teine võimalus: a:>sys c: ...
Kasu ka: eluks ajaks õppetund - good backups are better than sex või midagi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
ruts8
Kreisi kasutaja

|
06.04.2003 16:40:17
|
|
|
MadQnn kirjutas: |
Kord hajameelsusest vinti töötavasse arvuti ühendatud. Voolu juhe pani ketta kohe tööle - see lõi kohe kainemaks. |
Ma kah tegin kunagi samamoodi, kuid mitte hajameelsusest vaid oskamatusest. Asi jooksis lihtsalt kinni, kui ma windowsis teise ketta juurde pookisin. Õnneks midagi hullu ei juhtunud
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eraser
Kreisi kasutaja

|
06.04.2003 19:32:07
|
|
|
Esimese arvutiga oli kunagi selline juhus, et lasin enamikud süsteemifailid esimesel õhtul esimies tunniga maha ning sellega oli kodus arvuti osas vaikus ligi kolmeks kuuks. Windowsi versioon oli 3.1 ning asja tegi tookord keeruliseks just see, et kogu see värk oli soome keeles (sain ühe soomlasest tuttava käest). Inglisekeelsega oleks tollal juba hakkama saanud, aga soomekeelne oli siis veel eriti tume maa.
Naljakas on see kõik muidugi tagantjärgi. Kuigi ega elu sellest värgist siis muidugi seisma ei jäänud.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
jacky
HV vaatleja

|
07.04.2003 13:44:24
|
|
|
Aga kui mina mõned aastad tagasi p...s 286 sain, siis mõtlesin, et mis saaks, kui paneks telekamängukasseti ISA-siinile (oli ikka ISA?). Midagi ei saanud. Aga milline fantaasia!
Siis kui väga väike olin, ühendasin mikrofoni teleka kõrvaklapi auguga ja kuulasin sealt muusikat.
Muuseas... Eraser... Kuidas "Windows" soome keeles on? "Ikkunat" 3.2 irw????????
_________________ I have a nice car, to which I unfortunetely dont have legal access... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zender
Kreisi kasutaja

|
07.04.2003 16:39:54
|
|
|
Mul on teinekord nii et lülitan arvuti välja ja mingi 5 min pärast arvuti töötab jälle ja nii on umbes 3 korda juhtunud
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheIV
HV kasutaja
|
07.04.2003 18:28:24
|
|
|
Tükiks ajks nüüd arvuti näpimise isu läinud Mõne loo juures tuli küll lüsimus kuda minu oma veel üldse elus on
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
raid
HV vaatleja

|
08.04.2003 23:53:56
|
|
|
Mängud kipuvad arvuti elueale kahandavalt mõjuma. Kord sai üks wireless keyboard niimoodi segi pekstud, et see oma elu elama hakkas ja igasugu nuppe rakendas.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
efera
HV kasutaja

|
09.04.2003 05:02:00
|
|
|
Vend ühendas 486 emaplaadil toitejuhtmed valesti.. need 2 tk. mis emaplaadile toidet annavad... tsosss... ja kõik suitsu täis...kogu moos.. emaplaadil põles prose pingeregulaatori trans läbi.. aga karta on et see ei olnd ainuke. niiet ei ole vaevund seda vahetama...
|
krt mul sama jama..a ma pole veel voolu andnud...kumba pidi ma need ühendan??
_________________ 90% of people give too much of a fuck about most things. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
09.04.2003 07:06:57
|
|
|
efera kirjutas: |
|
krt mul sama jama..a ma pole veel voolu andnud...kumba pidi ma need ühendan??  |
mustad juhtmed peavad olema ligistikku(kõrvuti)
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flatron
HV vaatleja

|
09.04.2003 07:43:10
|
|
|
no üxkord jäi jahuti korralikult kinnitamata ja siis läks 1,4 GHz athlon läbi.. see oli mingi üle poole aasta tagasi.. siis hind (2500) õudalt funny värk oli.. prose kõrbes läbi
_________________ ::FrameRate iS LifE:: |
|
tagasi üles |
|
 |
muhv
HV kasutaja

|
09.04.2003 16:37:29
|
|
|
Endaga juhtunud lugudest oli üks veidramaid järgmine...
Paar aastat tagasi sai oma arvutil kaan pealt maha kistud, et ühem ehe transavint masinasse torgata! Said kõik toimetused tehtud ja vint välja korjatud! KUid kuna tüüp pidi järgmine päev uuesti vindiga tulema, siis ei viitsinud enam õhtul arvutile kasukat selga ajama hakata ja nii ta ööseks paljalt seisma jäi!
Hommikul oli aga imestus üsna suur, kui arvutit sisse lülitades teatati, et voila, teie masinas pole ühtki vinti! Esialgu ehmatas üsna ära. Kuid kui sai kast külili keeratud ja vint välja kistud, tuli päevavalgele tegelik tõde! Nimelt oli üks hiir otsustanud öösel arvuti sisemusega tutvuma tulla, kuna tal aga tundus vanadusest või teb mis põhjustel krooniline põiepidamatus olema, siis nii oligi ta oma põie sisu minu vindi kontrolleri plaadi peale tühjendanud!
Kuna vint oli mingi 20GB-ne ja palju tähtsat infi peal, sai kohe igasugu asju proovitud et andmeid kätte ikka saada! Lõpuks sai see plaadike vindi küljest lahti kruvitud ja sooja vee ning Fairi-ga üle loputatud! Kõva kuivatamine ..... ja oh üllatust järgmisel hommikul.... arvuti leidiski vindi üles.
Muideks see vint tüütab mul siiamaani probleemideta! Ainult nüüd hoian arvutil kaant korralikult kinni, et mõnel hiirel jälle "häkkimise" tuju peale ei tule!
See on siiani parim ja õnnelikem õnnetus, mis mul arvutiga juhtund on
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
09.04.2003 21:18:47
|
|
|
mässasin 1 korda arvutiga....siis läks nädal aega mööda ja tuli tuju jälle mässata. Võtsin korpuse ära(arvuti töötas) ning vaatasin et prose cooler ei tööta....midagi küll ei juhtunud aga jah vähe karm, arvuti oli stabiilne(terve nädal) kusjuures oli veel klokitud +13mhz(ehk siis120mhz@133mhz) rohkem lihtsalt ei saand panna(prose ei luba) aga need vanad arvutid olidki vist sihukesed "jahedamad"!
_________________ www.osomesites.com - Kodulehe teenus madala kuutasuga. |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
10.04.2003 16:57:57
|
|
|
Mul oli selline lugu et tahtis floppy esipaneeli vahetada aga kuid ei sobinud siis panin floppy uuesti arvuti taha aga arvuti käis panin voolu juhtme taha tehi plõks ja pilti eest läinud emme oli kohe pees pilti ette ei võtnud
_________________ { Talu/suvila blogi } |
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
GOD
HV kasutaja
|
12.04.2003 19:56:46
|
|
|
Kunagi sai mingi kahtlase uninstalli käigus mõned sys. failid ära kustutatud .Arvuti enam enam windows 95-e ei läinud ning pidi sammud taastajate poole seadma.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom256
HV vaatleja

|
22.09.2003 11:25:11
Ehee... |
|
|
Lugu selline, et kuldsel ajal kui kadaka turg toimis,
sai ostetud sealt mõned mängude ja softi plaadid.
Ja siis mingi ürgvana winzipi craci sees olid hoopis kellegi
isiklikud erootilised pildid! No keegi mõtles, et peidab ära, et keegi ei leiaks!
See oli veel see aeg kui olid BBC-d ja sellele noorele
erootilisele vene perekonnale sai tehtud korralik reklaam!
Armsad noored inimesed
Kuid just mitte kõige ilusamad!
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
3 :: |
9 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
mots
HV kasutaja
|
22.09.2003 11:35:42
|
|
|
tinutasin ajaviiteks 220v võrgujuhtme emaplaadi külge ja seina - päris lahe
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
22.09.2003 11:45:31
|
|
|
Ca 3 aastat tagasi sai linuxiruuter tehtud ning siis seda 486-t kliendile viies ei pannud autojuht asfaldist tehtud lamavat pollarit tähele ja kerge hüppega üle sealt Arvuti taga pirukakuudis tegi ka ise väikese hüppe paraja kolksuga. Mõtlesin et nüüd on aamen, aga pärast kontrollides leidsin, et ainult videokaart oli natu lahti pesast. Igaks juhuks vajutasin kõik kaardid-pistikud üle ja käima ta läks ning käib siiani
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|