Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ronbon
HV vaatleja

|
20.02.2005 17:29:10
|
|
|
Kes iganes kirjutas: |
Olen piisavalt kaua mänginud et aru saada kes kasutab pettust ja kellel lihtsalt joppab
|
Vähe haige jutt ju. See kui kaua sa mänginud oled ei näita sittagi. Mind süüdistatakse nii umbes üle ühe korra kui kuskil mängin, et kasutan mingit radarit või armor-hacki - mis iganes need ka peaksid olema. Süüdistajad on tihtipeale üle 80 honoriga vennad. Kõige suurem honor on 97 olnud - tema on kah vist piisavalt mänginud ja kindlasti kirjutas mõnes foorumis täpselt sama nagu sina, aga nagu näha ei saa ta sittagi aru...
viimati muutis Ronbon 21.02.2005 17:28:07, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
20.02.2005 17:33:39
|
|
|
kle tsiteeri õigesti, ma vaatan, et sa oled mulle Le Inci sõnad suhu toppinud.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
vilkuur
HV kasutaja

|
20.02.2005 19:20:11
|
|
|
[quote="Ronbon"]
Le Inc kirjutas: |
Erksxx kirjutas: |
Olen piisavalt kaua mänginud et aru saada kes kasutab pettust ja kellel lihtsalt joppab
|
Vähe haige jutt ju. See kui kaua sa mänginud oled ei näita sittagi. Mind süüdistatakse nii umbes üle ühe korra kui kuskil mängin, et kasutan mingit radarit või armor-hacki - mis iganes need ka peaksid olema. Süüdistajad on tihtipeale üle 80 honoriga vennad. Kõige suurem honor on 97 olnud - tema on kah vist piisavalt mänginud ja kindlasti kirjutas mõnes foorumis täpselt sama nagu sina, aga nagu näha ei saa ta sittagi aru... |
Võibolla kasutatki
Täitsa nõus Le Inc-ga, cheateri tunneb ära. Ja ma ei süüdista, vaid kickin ta serverist välja .
_________________ The first principle is that you must not fool yourself — and you are the easiest person to fool. |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
20.02.2005 20:37:29
|
|
|
Ronbon kirjutas: |
Vähe haige jutt ju. See kui kaua sa mänginud oled ei näita sittagi. Mind süüdistatakse nii umbes üle ühe korra kui kuskil mängin, et kasutan mingit radarit või armor-hacki - mis iganes need ka peaksid olema. Süüdistajad on tihtipeale üle 80 honoriga vennad. Kõige suurem honor on 97 olnud - tema on kah vist piisavalt mänginud ja kindlasti kirjutas mõnes foorumis täpselt sama nagu sina, aga nagu näha ei saa ta sittagi aru... |
Jah, see oli minu jutt mitte hr. Erksxxi oma!
Mina pole sind kunagi (väga suure tõenäosusega) süüdistanud petmises ja olen suht kindel (ehk mõned korrad v. a. ) pole ka teisi ausaid mängijaid süüdistanud. Tegelikult on aimbot'erit väga lihtne tuvastada ... raskem on no-fog, läbiseinte ehk "selgeltnägijaid" jms. petukotte avastada.
Mina mängin enamuses SF kaartides kus mäng on kiire ja camperite ülemvõim väike (sellest tulevnevalt puudub ka see asjatu vingumine). Pole veel ühtegi meest näinud kellest jagu poleks saanud Eks peab tunnistama et häid mängijad on palju (isegi on neid kes järjepidevalt suudavad mind lüpsta mees-mehe vastu mängus!), kuid ilma meeskonna tööta on nad ka puhas "0".
Aga enne serverist väljalöömist tuleb patuoinaid ikka sõimata ka ...
Sain selle HUD värgile ka pihta, nimelt kui menüüst panna värv 0, siis küll näitab punast aga tegelt on osades kaartides asi hoopis roheline, samas kui lõppu lükata (250 vms) siis tuleb ilus punane. Imelik.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
20.02.2005 23:12:28
|
|
|
Mina mängin enamuses SF kaartides kus mäng on kiire ja camperite ülemvõim väike. |
Ma olen Sandis nii proff camper, et võin terve vastastiimi ära omada 8) Sa peaks seda ise ka teadma
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
davidco
HV veteran
|
20.02.2005 23:31:01
|
|
|
väiksed uuendused ja krt minu graafikakaart pidi nüüd siis otsad andma, krdi krdi krt
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
{..Rw..}
Kreisi kasutaja

|
21.02.2005 00:03:21
|
|
|
Rekord sündis mul snaipriga täna Urban Assauldis
15 killi ja 0 surma Istud keskmises käigus mis ühendab läänt ja idat akna peal.
Teise tiimi snaiper istub ka tavaliselt kusagil seal niiet tasub olla ettevaatlik
Kui kuuled samme võtad granaadi kätte, vastast näed siis splint maha ja lased ta õhku.
Treppide peal saab seda eriti kenasti teha Kuigi see 15 killi sain ainult snaipriga !
_________________ Ostan Läptopi mälu 2x512 mb DDR CL3 PC 3200 |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaivo
HV kasutaja
|
21.02.2005 00:17:43
|
|
|
East või West poole peal oli mingis majas laud ka.
Saad pikali heita sinna ja ei panda tähele ka.
_________________ Tracker------------------->-Dra[EST]coN-<------------------- |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
21.02.2005 09:13:09
|
|
|
vilkuur, kuhu krt sa jälle esl-ist kadunud oled?
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
21.02.2005 09:27:05
|
|
|
gemini kirjutas: |
Mina mängin enamuses SF kaartides kus mäng on kiire ja camperite ülemvõim väike. |
Ma olen Sandis nii proff camper, et võin terve vastastiimi ära omada 8) Sa peaks seda ise ka teadma  |
Tõsi ta on, et sandis on kohti kus on suhteliselt hää istuda ja vastast oodata, aga samas pole kohta kuhu flash-bang ei pääseks ...
Tegelt pole üks camper probleem, pigem massiline passimine, eriti obj. A. Olen trehvanud siis mängima kui praktiliselt terve meeskond (7...9 venda) istub A. Ega sinna jah pole tark oma nina pista
Tegelikult kulubki paar esimest raundi selleks, et selgitada välja mismoodi vastane mängib, siis saab vastavalt kohendada oma taktikat. Las nad passivad seal, ega endalgi pole kuhugi kiiret.
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ronbon
HV vaatleja

|
21.02.2005 11:57:59
|
|
|
vilkuur kirjutas: |
Võibolla kasutatki
Täitsa nõus Le Inc-ga, cheateri tunneb ära. Ja ma ei süüdista, vaid kickin ta serverist välja . |
Siin foorumil olen ma natuke teise nimega. Mängin nime all .SADIST.
Mappide statistikat jälgides võid vaadata, et ma ei mängi just väga sitasti.
Sinu esimest väidet kommenteerides oled sa ikka päris juhm kui arvad minu eelnevat posti lugedes, et ma cheat'e kasutan.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
21.02.2005 12:36:47
|
|
|
Ronbon kirjutas: |
Võibolla kasutatki
Täitsa nõus Le Inc-ga, cheateri tunneb ära. Ja ma ei süüdista, vaid kickin ta serverist välja . |
Siin foorumil olen ma natuke teise nimega. Mängin nime all .SADIST.
Mappide statistikat jälgides võid vaadata, et ma ei mängi just väga sitasti.
Sinu esimest väidet kommenteerides oled sa ikka päris juhm kui arvad minu eelnevat posti lugedes, et ma cheat'e kasutan. |
Käesolev (jämedas trükis) lause ei süüdista sind petmises !
Ta räägib üldiselt cheater'itest. Loeme ikka jutu enne läbi kui lahmima hakkame!
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
vilkuur
HV kasutaja

|
21.02.2005 13:10:30
|
|
|
to Ronbon
noppeid sinu tekstist: juhm, haige jutt, ma ei mängi sitasti
soovitaks kasutada veel: eksju, onju, nii nunnu
mingisse kirjatükki süvenemiseks arenguruumi on
_________________ The first principle is that you must not fool yourself — and you are the easiest person to fool. |
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ronbon
HV vaatleja

|
21.02.2005 17:25:17
|
|
|
Võibolla kasutatki
Täitsa nõus Le Inc-ga, cheateri tunneb ära. Ja ma ei süüdista, vaid kickin ta serverist välja .
Käesolev (jämedas trükis) lause ei süüdista sind petmises !
Ta räägib üldiselt cheater'itest. Loeme ikka jutu enne läbi kui lahmima hakkame! |
Ärge nüüd üle oma vaju hüpake noormees. Ennast võib ju tähtsustada, aga see kipub naeruväärseks minema. Mida tähendab siis sinu arust ütlus "Võibolla kasutatki "(ära vaevu vastust kirjutama, sest see on ilmselge).
noppeid sinu tekstist: juhm, haige jutt, ma ei mängi sitasti
soovitaks kasutada veel: eksju, onju, nii nunnu
mingisse kirjatükki süvenemiseks arenguruumi on
|
Sa ilmselt ei saa sellest arugi, aga smily'de liigne kasutamine on veel nõmedam. Ma samas ei leia põhjust, miks ma peaksin hakkama mingit filosoofilist lauseehitust kasutama hakkama kui saan hakkama täiesti tavaliste eestikeelsete sõnadega väga arusaadavalt kirjutades. Sõnaraamatusse pilt heites ei leia ma peale "nii nunnu" kumbagi teist sõna. Need sõnad jäägu sinu rate.ee konto ja sinu enda vahele, mitte ära ürita neid minule suhu toppida.
Muide varem tundusid ka sina suhteliselt normaalne kuju olevt, aga eks kõik teevad ju vigu - juba teist korda tõestasid kui "taibukas" sa oled.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
21.02.2005 18:09:07
|
|
|
Ronbon on kuidagi negatiivselt meelestatud. Tema postitustes kumab läbi teatud negatiivus, mis ei vii pikemas perspektiivis kuhugi. Teisalt ei saagi midagi positiivset oodata mängijalt, kelle kasutajanimi on Sadist...
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
vilkuur
HV kasutaja

|
21.02.2005 19:28:18
|
|
|
Kurb, kui inimene ei saa aru irooniast. Ehk see sõltub ealistest iseärasustest ja pole veel välja arenenud
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
{..Rw..}
Kreisi kasutaja

|
21.02.2005 19:34:08
|
|
|
Kui ma ei eksi on see Americas Army kohta käiv Topic.
Igatahes calm down all !
Muideks mõni päev võiks Eesti rahva kokku ajada ning pelama minna.
Loomulikult peaks olema inimestel olemas TS ( ehk Teamspeak2 ) -- Eks siis näeme kes seal suur " omaja " on
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
IffikaS
Kreisi kasutaja

|
21.02.2005 20:22:11
|
|
|
PEACE MEN =)
Ei aga tegelt ei ole mina väga vaimustuses selest 2.3st. Cheaterid ja igast hacker wannabed möllavada täpselt sama edukalt.
Uutes mappidest nii palju, et Woodland ei meeldi - liiga paljju campimist. Urban on see eest väga fun ja tegevust ja häid laskmise kohti seal jagub. (Kuid kohati kalane on teine veel
kahju et eelnevad mapid(minu lemmik CSAR) on nüüd vajaunud unustuse hõlma
Igaljuhul jään ootama järgmist patchi ja uusi muudatusi, kui mitte öelda et rohkem parandusi ja cheatimis kindlust.
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
21.02.2005 20:32:15
|
|
|
jah, järgmist patchi tasub juba oodata:)... osad uued relvad ja uued kohad sõjaväes...
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
bloodyone
HV kasutaja

|
21.02.2005 20:32:47
|
|
|
Njah Urban on jah päris asjalik, woodlanid pole siiamaani viitsand pealda. Panin siis esimest korda tähele, et RPG on ohtlik kõigile. Ehk siis villages sai seda kasutatud, ega märganud, et mu taga veel kaks kamraadi kükitavad ja oi plää viuh mõlemad surnud. OMG ei jõudnud seda kisa ära kuulata, aga peale nii 20 sryt oli asi jälle korras
_________________ UTFG |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
vilkuur
HV kasutaja

|
21.02.2005 21:12:32
|
|
|
Et omalt poolt lõpetada ülal olnud jama selgitan:
a) mida peaksin arvama mängiast, kes ütleb, et peaaegu alati süüdistatakse teda cheatimises?
b) palju või vähe mängimise kohta niipalju, et mina pole ka mänginud mitte vähe ja neid kordi, kui mind cheatimises süüdistatud on üksikud korrad
c)kas ma mängin hästi või halvasti, pole minu otsustada ja sellega ma ei kiitle
d) vaadates mitte sitasti mängiva SADIST-i mappide statistikat ei arva miskit, aga panin tähele, et teised mängijad arvavad temast suhteliselt sitasti
üks smiley kah siis lõppu:
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
21.02.2005 21:51:47
|
|
|
Noo mida hullu küll, kuidas saab üks inimene nii lolli jama ajada nagu Ronbon!
Sõna võib kirjeldada kui märkide süsteemi (tähed), millel on teatud kindel kokkuleppeline tähendus*. Kui need omavahel kokku põimida saame lause (põimlause, rindlause, liitlause, lihtlause jne.).
Seega minimaalsel tasemel riigikeelt (alates 4..5 klass ehk!?) rääkiv inimene peaks eesti keeles moodustatud suhteliselt lihtsa lauseehitusega pisikesest jutukesest juba enam-vähem aru saama.
Alguses arvasin et see imelikult ebaloogiline jutt tuleneb uljast noorusest ja/või riigikeele piisavast oskamatusest, kuid paistab, et asi pole ka selles (või siiski!?) ...
Aga loodame kõike paremat! Selle jaoks meil ju halle närvirakke kahe kõrva vahele loodud on, et me neid lakkamatult treeniks!
* - vaba tõlgendus mõistest "sõna".
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
21.02.2005 22:07:09
|
|
|
{..Rw..} kirjutas: |
Loomulikult peaks olema inimestel olemas TS ( ehk Teamspeak2 ) -- Eks siis näeme kes seal suur " omaja " on  |
Väike imestus et kas siis AAO pelajad Ventrilot ei kasutagi või see on au sees ainult WolfET (jt. mängude) kommuuni(de)l
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaivo
HV kasutaja
|
21.02.2005 22:08:22
|
|
|
Miks TS.
Ilma TS ei suuda skoori teha ?
_________________ Tracker------------------->-Dra[EST]coN-<------------------- |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
{..Rw..}
Kreisi kasutaja

|
21.02.2005 22:38:40
|
|
|
Irw, TS sellepärast ,et mugiseda saaks
Skoori tegemisest rääkides lähme mängima ,siis vaatame kui kõva skoorija oled
Selle Woodlandi kohta nii ,et tegelt kerge map. Kohe vägagi.
Molu heledus oli 45% panin 75% peale ja map tundus hetkega kerge ( mängin suht tumeda moluga ).
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|