Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  America's Army märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 258, 259, 260  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ronbon
HV vaatleja
Ronbon

sõnum 20.02.2005 17:29:10 vasta tsitaadiga

Kes iganes kirjutas:

Olen piisavalt kaua mänginud et aru saada kes kasutab pettust ja kellel lihtsalt joppab icon_wink.gif
Vähe haige jutt ju. See kui kaua sa mänginud oled ei näita sittagi. Mind süüdistatakse nii umbes üle ühe korra kui kuskil mängin, et kasutan mingit radarit või armor-hacki - mis iganes need ka peaksid olema. Süüdistajad on tihtipeale üle 80 honoriga vennad. Kõige suurem honor on 97 olnud - tema on kah vist piisavalt mänginud ja kindlasti kirjutas mõnes foorumis täpselt sama nagu sina, aga nagu näha ei saa ta sittagi aru...

viimati muutis Ronbon 21.02.2005 17:28:07, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 20.02.2005 17:33:39 vasta tsitaadiga

kle tsiteeri õigesti, ma vaatan, et sa oled mulle Le Inci sõnad suhu toppinud.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
vilkuur
HV kasutaja
vilkuur

sõnum 20.02.2005 19:20:11 vasta tsitaadiga

[quote="Ronbon"]
Le Inc kirjutas:
Erksxx kirjutas:

Olen piisavalt kaua mänginud et aru saada kes kasutab pettust ja kellel lihtsalt joppab icon_wink.gif
Vähe haige jutt ju. See kui kaua sa mänginud oled ei näita sittagi. Mind süüdistatakse nii umbes üle ühe korra kui kuskil mängin, et kasutan mingit radarit või armor-hacki - mis iganes need ka peaksid olema. Süüdistajad on tihtipeale üle 80 honoriga vennad. Kõige suurem honor on 97 olnud - tema on kah vist piisavalt mänginud ja kindlasti kirjutas mõnes foorumis täpselt sama nagu sina, aga nagu näha ei saa ta sittagi aru...

Võibolla kasutatki icon_rolleyes.gif
Täitsa nõus Le Inc-ga, cheateri icon_evil.gif tunneb ära. Ja ma ei süüdista, vaid kickin ta serverist välja icon_biggrin.gif .

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Le Inc
HV Guru
Le Inc

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.02.2005 20:37:29 vasta tsitaadiga

Ronbon kirjutas:

Jah, see oli minu jutt mitte hr. Erksxxi oma!

Mina pole sind kunagi (väga suure tõenäosusega) süüdistanud petmises ja olen suht kindel (ehk mõned korrad v. a. ) pole ka teisi ausaid mängijaid süüdistanud. Tegelikult on aimbot'erit väga lihtne tuvastada ... raskem on no-fog, läbiseinte ehk "selgeltnägijaid" jms. petukotte avastada.
Mina mängin enamuses SF kaartides kus mäng on kiire ja camperite ülemvõim väike (sellest tulevnevalt puudub ka see asjatu vingumine). Pole veel ühtegi meest näinud kellest jagu poleks saanud icon_razz1.gif Eks peab tunnistama et häid mängijad on palju (isegi on neid kes järjepidevalt suudavad mind lüpsta mees-mehe vastu mängus!), kuid ilma meeskonna tööta on nad ka puhas "0".

Aga enne serverist väljalöömist tuleb patuoinaid ikka sõimata ka ... icon_lol.gif

Sain selle HUD värgile ka pihta, nimelt kui menüüst panna värv 0, siis küll näitab punast aga tegelt on osades kaartides asi hoopis roheline, samas kui lõppu lükata (250 vms) siis tuleb ilus punane. Imelik.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 20.02.2005 23:12:28 vasta tsitaadiga

Le Inc kirjutas:
Mina mängin enamuses SF kaartides kus mäng on kiire ja camperite ülemvõim väike.

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Ma olen Sandis nii proff camper, et võin terve vastastiimi ära omada 8) Sa peaks seda ise ka teadma icon_wink.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
davidco
HV veteran

sõnum 20.02.2005 23:31:01 vasta tsitaadiga

väiksed uuendused ja krt minu graafikakaart pidi nüüd siis otsad andma, krdi krdi krt icon_mad.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 87
tagasi üles
{..Rw..}
Kreisi kasutaja
{..Rw..}

sõnum 21.02.2005 00:03:21 vasta tsitaadiga

Rekord sündis mul snaipriga täna Urban Assauldis icon_smile.gif
15 killi ja 0 surma icon_wink.gif Istud keskmises käigus mis ühendab läänt ja idat akna peal.
Teise tiimi snaiper istub ka tavaliselt kusagil seal niiet tasub olla ettevaatlik icon_wink.gif

Kui kuuled samme võtad granaadi kätte, vastast näed siis splint maha ja lased ta õhku.
Treppide peal saab seda eriti kenasti teha icon_wink.gif Kuigi see 15 killi sain ainult snaipriga !

Kaivo
HV kasutaja

sõnum 21.02.2005 00:17:43 vasta tsitaadiga

East või West poole peal oli mingis majas laud ka.
Saad pikali heita sinna ja ei panda tähele ka.

gemini
HV Guru

sõnum 21.02.2005 09:13:09 vasta tsitaadiga

vilkuur, kuhu krt sa jälle esl-ist kadunud oled? icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 21.02.2005 09:27:05 vasta tsitaadiga

gemini kirjutas:
Le Inc kirjutas:
Mina mängin enamuses SF kaartides kus mäng on kiire ja camperite ülemvõim väike.

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Ma olen Sandis nii proff camper, et võin terve vastastiimi ära omada 8) Sa peaks seda ise ka teadma icon_wink.gif

Tõsi ta on, et sandis on kohti kus on suhteliselt hää istuda ja vastast oodata, aga samas pole kohta kuhu flash-bang ei pääseks ...
Tegelt pole üks camper probleem, pigem massiline passimine, eriti obj. A. Olen trehvanud siis mängima kui praktiliselt terve meeskond (7...9 venda) istub A. Ega sinna jah pole tark oma nina pista icon_lol.gif

Tegelikult kulubki paar esimest raundi selleks, et selgitada välja mismoodi vastane mängib, siis saab vastavalt kohendada oma taktikat. Las nad passivad seal, ega endalgi pole kuhugi kiiret. icon_razz1.gif
tagasi üles
Ronbon
HV vaatleja
Ronbon

sõnum 21.02.2005 11:57:59 vasta tsitaadiga

vilkuur kirjutas:

Täitsa nõus Le Inc-ga, cheateri icon_evil.gif tunneb ära. Ja ma ei süüdista, vaid kickin ta serverist välja icon_biggrin.gif .
Siin foorumil olen ma natuke teise nimega. Mängin nime all .SADIST.
Mappide statistikat jälgides võid vaadata, et ma ei mängi just väga sitasti.
Sinu esimest väidet kommenteerides oled sa ikka päris juhm kui arvad minu eelnevat posti lugedes, et ma cheat'e kasutan.
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 21.02.2005 12:36:47 vasta tsitaadiga

Ronbon kirjutas:
vilkuur kirjutas:

Siin foorumil olen ma natuke teise nimega. Mängin nime all .SADIST.
Mappide statistikat jälgides võid vaadata, et ma ei mängi just väga sitasti.
Sinu esimest väidet kommenteerides oled sa ikka päris juhm kui arvad minu eelnevat posti lugedes, et ma cheat'e kasutan.

Käesolev (jämedas trükis) lause ei süüdista sind petmises icon_lol.gif !
Ta räägib üldiselt cheater'itest. Loeme ikka jutu enne läbi kui lahmima hakkame!
tagasi üles
vilkuur
HV kasutaja
vilkuur

sõnum 21.02.2005 13:10:30 vasta tsitaadiga

to Ronbon

noppeid sinu tekstist: juhm, haige jutt, ma ei mängi sitasti icon_biggrin.gif
soovitaks kasutada veel: eksju, onju, nii nunnu icon_lol.gif

mingisse kirjatükki süvenemiseks arenguruumi on icon_razz1.gif

Ronbon
HV vaatleja
Ronbon

sõnum 21.02.2005 17:25:17 vasta tsitaadiga

Le Inc kirjutas:

Käesolev (jämedas trükis) lause ei süüdista sind petmises icon_lol.gif !
Ta räägib üldiselt cheater'itest. Loeme ikka jutu enne läbi kui lahmima hakkame!
Ärge nüüd üle oma vaju hüpake noormees. Ennast võib ju tähtsustada, aga see kipub naeruväärseks minema. Mida tähendab siis sinu arust ütlus "Võibolla kasutatki icon_rolleyes.gif"(ära vaevu vastust kirjutama, sest see on ilmselge).
vilkuur kirjutas:
noppeid sinu tekstist: juhm, haige jutt, ma ei mängi sitasti
soovitaks kasutada veel: eksju, onju, nii nunnu
mingisse kirjatükki süvenemiseks arenguruumi on
Sa ilmselt ei saa sellest arugi, aga smily'de liigne kasutamine on veel nõmedam. Ma samas ei leia põhjust, miks ma peaksin hakkama mingit filosoofilist lauseehitust kasutama hakkama kui saan hakkama täiesti tavaliste eestikeelsete sõnadega väga arusaadavalt kirjutades. Sõnaraamatusse pilt heites ei leia ma peale "nii nunnu" kumbagi teist sõna. Need sõnad jäägu sinu rate.ee konto ja sinu enda vahele, mitte ära ürita neid minule suhu toppida.
Muide varem tundusid ka sina suhteliselt normaalne kuju olevt, aga eks kõik teevad ju vigu - juba teist korda tõestasid kui "taibukas" sa oled.
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 21.02.2005 18:09:07 vasta tsitaadiga

Ronbon on kuidagi negatiivselt meelestatud. Tema postitustes kumab läbi teatud negatiivus, mis ei vii pikemas perspektiivis kuhugi. Teisalt ei saagi midagi positiivset oodata mängijalt, kelle kasutajanimi on Sadist... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vilkuur
HV kasutaja
vilkuur

sõnum 21.02.2005 19:28:18 vasta tsitaadiga

Kurb, kui inimene ei saa aru irooniast. Ehk see sõltub ealistest iseärasustest ja pole veel välja arenenud icon_rolleyes.gif
{..Rw..}
Kreisi kasutaja
{..Rw..}

sõnum 21.02.2005 19:34:08 vasta tsitaadiga

Kui ma ei eksi on see Americas Army kohta käiv Topic.
Igatahes calm down all !
Muideks mõni päev võiks Eesti rahva kokku ajada ning pelama minna.
Loomulikult peaks olema inimestel olemas TS ( ehk Teamspeak2 ) -- Eks siis näeme kes seal suur " omaja " on icon_smile.gif

IffikaS
Kreisi kasutaja
IffikaS

sõnum 21.02.2005 20:22:11 vasta tsitaadiga

PEACE MEN =)

Ei aga tegelt ei ole mina väga vaimustuses selest 2.3st. Cheaterid ja igast hacker wannabed möllavada täpselt sama edukalt.

Uutes mappidest nii palju, et Woodland ei meeldi - liiga paljju campimist. Urban on see eest väga fun ja tegevust ja häid laskmise kohti seal jagub. (Kuid kohati kalane on teine veel

kahju et eelnevad mapid(minu lemmik CSAR) on nüüd vajaunud unustuse hõlma icon_sad.gif

Igaljuhul jään ootama järgmist patchi ja uusi muudatusi, kui mitte öelda et rohkem parandusi ja cheatimis kindlust.

Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 21.02.2005 20:32:15 vasta tsitaadiga

jah, järgmist patchi tasub juba oodata:)... osad uued relvad ja uued kohad sõjaväes...
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
bloodyone
HV kasutaja
bloodyone

sõnum 21.02.2005 20:32:47 vasta tsitaadiga

Njah Urban on jah päris asjalik, woodlanid pole siiamaani viitsand pealda. Panin siis esimest korda tähele, et RPG on ohtlik kõigile. Ehk siis villages sai seda kasutatud, ega märganud, et mu taga veel kaks kamraadi kükitavad ja oi plää viuh mõlemad surnud. OMG ei jõudnud seda kisa ära kuulata, aga peale nii 20 sryt oli asi jälle korras icon_biggrin.gif
vilkuur
HV kasutaja
vilkuur

sõnum 21.02.2005 21:12:32 vasta tsitaadiga

Et omalt poolt lõpetada ülal olnud jama selgitan:

a) mida peaksin arvama mängiast, kes ütleb, et peaaegu alati süüdistatakse teda cheatimises?
b) palju või vähe mängimise kohta niipalju, et mina pole ka mänginud mitte vähe ja neid kordi, kui mind cheatimises süüdistatud on üksikud korrad
c)kas ma mängin hästi või halvasti, pole minu otsustada ja sellega ma ei kiitle
d) vaadates mitte sitasti mängiva SADIST-i mappide statistikat ei arva miskit, aga panin tähele, et teised mängijad arvavad temast suhteliselt sitasti

üks smiley kah siis lõppu: icon_lol.gif

Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 21.02.2005 21:51:47 vasta tsitaadiga

Noo mida hullu küll, kuidas saab üks inimene nii lolli jama ajada nagu Ronbon!

Sõna võib kirjeldada kui märkide süsteemi (tähed), millel on teatud kindel kokkuleppeline tähendus*. Kui need omavahel kokku põimida saame lause (põimlause, rindlause, liitlause, lihtlause jne.).
Seega minimaalsel tasemel riigikeelt (alates 4..5 klass ehk!?) rääkiv inimene peaks eesti keeles moodustatud suhteliselt lihtsa lauseehitusega pisikesest jutukesest juba enam-vähem aru saama. icon_exclaim.gif
Alguses arvasin et see imelikult ebaloogiline jutt tuleneb uljast noorusest ja/või riigikeele piisavast oskamatusest, kuid paistab, et asi pole ka selles (või siiski!?) ...

Aga loodame kõike paremat! Selle jaoks meil ju halle närvirakke kahe kõrva vahele loodud on, et me neid lakkamatult treeniks!

* - vaba tõlgendus mõistest "sõna".
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 21.02.2005 22:07:09 vasta tsitaadiga

{..Rw..} kirjutas:
Loomulikult peaks olema inimestel olemas TS ( ehk Teamspeak2 ) -- Eks siis näeme kes seal suur " omaja " on icon_smile.gif

Väike imestus et kas siis AAO pelajad Ventrilot ei kasutagi või see on au sees ainult WolfET (jt. mängude) kommuuni(de)l icon_wink.gif
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
Kaivo
HV kasutaja

sõnum 21.02.2005 22:08:22 vasta tsitaadiga

Miks TS.
Ilma TS ei suuda skoori teha ?

{..Rw..}
Kreisi kasutaja
{..Rw..}

sõnum 21.02.2005 22:38:40 vasta tsitaadiga

Irw, TS sellepärast ,et mugiseda saaks icon_razz1.gif
Skoori tegemisest rääkides lähme mängima ,siis vaatame kui kõva skoorija oled icon_smile.gif

Selle Woodlandi kohta nii ,et tegelt kerge map. Kohe vägagi.
Molu heledus oli 45% panin 75% peale ja map tundus hetkega kerge ( mängin suht tumeda moluga ).

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  America's Army mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 258, 259, 260  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.