praegune kellaaeg 18.06.2025 23:50:14
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HacaX
HV Guru

|
08.02.2005 02:01:41
|
|
|
Jevgeni argument on täiesti mõttetu. Miks? Sest pole mitte midagi mis võiks mind takistada suvalisele Winblowsi põhiDLLidest natukese koodi külgepookimist, protseduuri aadressi muutmist mille tagajärjel kutsutakse esmalt välja minu kood ja alles seejärel M$i kood. Istutan selle DLLi suvalisse ISOsse mille suvalisse piraservusse üles lasen. Ja kõik kes selle alla tirivad ongi ohvrid... Mis selle vastu kaitseb? Et kasutajad ostavad OSi poest ja tirivad uuendusi just M$i kodukalt... ja Linuxi tarbijad ei toimi sama põhimõtte kohaselt? Et nad kordagi mõtlemata tirivad suvalisest Angelfire kontost kerneli sortsu ja kompileerivad omal masinal? Väheusutav. Lisaks tuleb Linuxile avatus just kasuks: on vähemalt *võimalus* (väike, aga siiski olemas), et kasutaja koodi esmalt üle vaatab. Winsuxiga pole sedagi.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
08.02.2005 05:01:58
|
|
|
Aga mis siis saab kui ka Linux "ära standardiseeritakse" ja see väidetavalt pidavat olema Linuxi-kasutajate suur "õudusunenägu". Ei tunne küll seda maailma, kuid näiteks Intel on otse välja öelnud, et hakkab toetama RedHat-i ja 1-t veel sry - nimi ei meenu. Küll meenub, et ka mitmed teised suurtegijad on samuti vihjanud RedHat-ile. Ja mis see siis on kui mitte vaikne suunavõtt "standardi tegemisele"
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
08.02.2005 11:39:55
|
|
|
Standarditest niipalju minu poolt, et peesse need standardid. Iga linux on omanäoline. Las nad olla. Inimestel parem valikuvõimalus. See LSB on minu arust täitsa mõttekas muidugi, aga üldine standardiseerimine... ahui! Ma kaldun arvama isiklikult, et kas see Inteli oma oli nüüd Mandrake või SuSE... üks neist kahest oli vist.
Igatahes ei näe mina põhjust miks peaks olema vaid üks toetatud distro ning ülejäänud standardiseerigu omad ära? Mandrake on hea! Suse on ka hea! Fedora veel parem ning gentoo on lausa super! Niisiis... las jääda ikka alles kõik erinevad distrod, ning Intelile ei tule selline käitumine küll kasuks. Ma olen absoluutselt kindel et AMD tuleb hoopis teiste variantidega välja, näiteks hakkab 10-t suurimat distrot toetama (kui asi peaks sellele minema), mitte aga ainult 2-e.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
nene
Kreisi kasutaja

|
10.02.2005 21:57:34
|
|
|
Ma nagu hästi ei taipa kuidas Intel või AMD üht või teist distrot toetada saaksid v.a. rahaliselt muidugi. a'la selleks et jooksutada Redhat x.x linuxit on sul vaja y GHz Intel Pentium Z protsessorit... ah minge... !?!?
Pealegi need asjad, mis spetsiifilisemat suhet riistvaraga omavad on just sellised, mis on kõigist distrodes praktiliselt samad: kernel, X, OpenGL, GNU C++ kompilaator...
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|