Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mOnster
Kreisi kasutaja

|
23.01.2005 13:24:26
|
|
|
motionblurr on küll, suurel kiirusel võtab ikka mõnusalt uduseks pildi. graff on parem kül minumeelest kui eelmistes osades.. ja pole ta ps2 nii kole midaig kui räägite vähmalt ma olen küll rahul. mu 28philips suudab täiesti kena pildi enne anda ääred ei tunud ka midaig nii sakilised.. no olenb kuidas vaadat vbla ma pole siis lihtaslt niipalju uurnind iga väikest nurka... ja nagu siin üeldud ei ole just graafikale rõhku pandud vaid sisule muidu oleks juba uus graff mootor tehud ja sisu on hästi õnnestunud..
aag kohati fps`i viskab küll jah suht madale kui kugilt tulla suure kiirsusega ja siis linna sisse, ja mõnes kohas rohkem sebimist käib jne.. aga sellega harjub ja õnneks pole see ka koguaeg nii...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaniyodrift
HV kasutaja

|
23.01.2005 13:26:12
|
|
|
miga kirjutas: |
saage aru, et ei pööratud suurt tähelepanu graafika arendamisele...kui ei meeldi kandilised ääred, siis säästa end sellest mängust |
mitte et pleikaril oleks nii suure mängu puhul võimalik graafikat arendada või midagi
aga ple midagi, nagu mainisin, harjub ära ja San Andreas on imo aasta 2oo4 parim mäng
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
lexo
HV kasutaja

|
23.01.2005 13:28:00
|
|
|
graafikan6uded on t2pselt samad mis vice cityl...ei ole ta midagi parem, screenshotidelt tundus isegi halvem...mina seda m2ngu ei osta ! VC oli just sellep2rast lahe minu arust, et seal ei olnud mingeid GTA 3-stiilis narkareid jne....SA olen kuulnud et pidigi olema rohkem GTA III: SAN ANDREAS...
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
23.01.2005 13:34:55
|
|
|
lexo kirjutas: |
graafikan6uded on t2pselt samad mis vice cityl...ei ole ta midagi parem, screenshotidelt tundus isegi halvem...mina seda m2ngu ei osta ! VC oli just sellep2rast lahe minu arust, et seal ei olnud mingeid GTA 3-stiilis narkareid jne....SA olen kuulnud et pidigi olema rohkem GTA III: SAN ANDREAS... |
Kui Sa ei tea, siis tegelikult on VC kah GTA III. See peaks mootorite järgi käima.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
1 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 423 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
23.01.2005 13:39:48
|
|
|
hentz kirjutas: |
kas pc peal väljas? v6i mingi demo? |
Ei ole seda PC peal väljas. Demot pole GTA'dele ju üldse tehtud või mis? PS2'est käib jutt.
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
05.02.2005 06:10:10
|
|
|
olen ka nüüd seda mingi nädala jagu mängind ja väga rahul. poleks uskund, et viitsitud nii põhjalik asi teha. einoh.. map ka ikka päris "väike" ju
eriti hea on muusika ja tegelaste vahelised dialoogid. kindel see, et parim 2004 aasta mäng.
graafika ikke parem kui VC-l - autodel läiked ja puha
põhjalik selles mõttes, et autot saab tuunida ja riideid osta, mille valik ikke päris suur, pluss veel peategelase erinevad omadused, mida saad treenida. cool!
btw: kas keegi teab mitu missiooni mängus on?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Horrid_Asp
HV vaatleja

|
05.02.2005 11:19:33
|
|
|
Mängu sain juba novembri alguses ja siiamaani on story lõpetamata, sest ei jäänud enam kuidagi aega üle, et asi lõpuni viia. Just hiljuti jõudsin sinnamaani, kus on võimalik tänavasõidukeid tuunida a la NFS:U. (ma ei mõtle siin tavalisi sõidukeid, vaid spetsiaalseid masinaid, mida CJ varastab...). Kõva mäng, midagi pole öelda.
Kinnitama andmetel on mängus 85 story missionit ja 30 tavalist missionit. Kokku ca. 115.
_________________ It's the end of the post as we know it, and I feel fine. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mOnster
Kreisi kasutaja

|
05.02.2005 11:59:32
|
|
|
Nii nüüd Las Venturas ka lahti juba tükk aega ja see tundub siiani üksd mõnusamaid linnu seal.. kuigi Los Satos meeldib ka suht palju.. San fierro jättis kuidagi külmaks.. lahe oli küll aga ei tekitand erilis tundeid. Tundub et kusgil 20misiooni veel lõpuni krt nagu ei tahaksgi neid ära teha.. sest ei tahaks et see asi läbi saab, kuid olen kindel lõpp tuleb korralik ja ma sinna ka jõuna
Lendamine on väga mõnusaks tehtud kui ta eelnevaates osades oli lennukid mõnusad jne..
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Horrid_Asp
HV vaatleja

|
05.02.2005 13:48:31
|
|
|
Isiklikult tundus San Fierro samuti kõige igavama linnana, kuigi hüpped olid päris korralikud. Lemmik on ikkagi Los Santos. Las Venturas on huvitav, aga just seal katkub mäng kõige hullemini. Mõnikord on slowdown ikka päris korralik...Graafika on eriti hommikusel ajal kohati liialt udune ja mahe ning kahju, et ei saa sarnaselt arvutile pilti teravamaks keerata. Öösel on aga pilt väga ilus, eriti Las Venturases.
Üks asi, mis tundub pisut imelik, on äikesetorm ja vihmasadu. Valgussähvatused ja kõuemürin on kõik omal kohal, aga vihmapiisku enam ei näe. Pilt muutub veidralt karedaks ja tekib tunne, et PS2 viimased elupäevad on kätte jõudnud. Ilmastikuefektid pole just kõige paremini õnnestunud...
Selles mõttes uskumatu, et vaevalt 2-3 aastat tagasi rahuldusid kõik pisikese Vice City'ga, mis on Los Santosest vaata et väiksemgi. GTA:SA lihtsalt tuli ja istus eelmistele osadele pähe.
_________________ It's the end of the post as we know it, and I feel fine. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mOnster
Kreisi kasutaja

|
05.02.2005 14:21:31
|
|
|
tsitaat: |
Selles mõttes uskumatu, et vaevalt 2-3 aastat tagasi rahuldusid kõik pisikese Vice City'ga, mis on Los Santosest vaata et väiksemgi. GTA:SA lihtsalt tuli ja istus eelmistele osadele pähe.
|
just.. VC tundub ikka suht kuiv sellega võrreldes aga sel ajal oli jälle ülikõva.. sama seda oli sama cool kui Praegu SA
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
05.02.2005 14:23:59
|
|
|
pigem GTA3 tuli ja istus kõigile muudele mängudele pähe
ja sellest alates on toimunud totaalne omamine
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
mOnster
Kreisi kasutaja

|
06.02.2005 01:22:26
|
|
|
tsitaat: |
pigem GTA3 tuli ja istus kõigile muudele mängudele pähe
ja sellest alates on toimunud totaalne omamine
|
gta3 oli ka jah selline mäng mis jättis sügava mulje ja olilihtsalt nii võimas sel ajal...
aga nüüd üks selline huvitav teema http://www.gta-sanandreas.com/forums/index.php?showtopic=18865&st=0
ehk siis autod ja nende vasted reaalsuses.. 8) vaeva on näinud igatahes selle tegija
isklikult meeldib mulle kõige rohkem SlamVan 8) aga ringi sõita on kõige parem mootorrataga.. saab igale poole ja kui skill ka juba kõrgem pole enam ka suurt mahakukkumis ohtu ja ei on ka vastu pidavam kui automobiil:P
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaivo
HV kasutaja
|
06.02.2005 01:35:57
|
|
|
Autosid on ikka kõvasti mängus.
_________________ Tracker------------------->-Dra[EST]coN-<------------------- |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
rajur
HV kasutaja
|
06.02.2005 01:36:59
|
|
|
Kaivo kirjutas: |
Autosid on ikka kõvasti mängus. |
Samas nendel võrdlus pildidel tunduvad maru kuubikutena..eks kvaliteet ole ka niru..
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
mOnster
Kreisi kasutaja

|
06.02.2005 01:40:41
|
|
|
rX.est kirjutas: |
Samas nendel võrdlus pildidel tunduvad maru kuubikutena..eks kvaliteet ole ka niru.. |
ega selle mootoriga neid nii detailseid polegi võimalik teha ja kui oleks pandud veel kõvemad textrid värgid nag näiteks nfsu2 v kusgil siis oleks mäng muutund tõeliseks ressursi õgijaks. eks ta olegi tehtud vast rohkem massiga löömiseks
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
tont2
HV kasutaja

|
06.02.2005 16:40:18
|
|
|
GTA3-e ja VC-ga kattub üsna palju...
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
TombcaT
HV kasutaja
|
06.02.2005 16:53:42
|
|
|
mOnster kirjutas: |
Samas nendel võrdlus pildidel tunduvad maru kuubikutena..eks kvaliteet ole ka niru.. |
ega selle mootoriga neid nii detailseid polegi võimalik teha ja kui oleks pandud veel kõvemad textrid värgid nag näiteks nfsu2 v kusgil siis oleks mäng muutund tõeliseks ressursi õgijaks. eks ta olegi tehtud vast rohkem massiga löömiseks  |
Ma arvan ,et siinkohal on tegemist ikka pigem mängutegiajte laiskusega.Kui vaadata mod-e mida on tehtud GTA-le PC jaoks ja autosid,mis on tõeliselt ilusad ja detailsed.JA ressursilist kaotust pole praktiliselt üldse olnud.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
06.02.2005 18:07:40
|
|
|
No SA's on autod enamvähem, VC's olid ikka päris moonutatud multikaautod.Ehh ega väga õigeid masinaid muidu saagi teha kui peab jälle ju diil olema autofirmadega, et lubaksid kasutada ja siis sada janti sellega.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
khan
Kreisi kasutaja
|
06.02.2005 22:04:14
|
|
|
TombcaT kirjutas: |
mOnster kirjutas: |
ega selle mootoriga neid nii detailseid polegi võimalik teha ja kui oleks pandud veel kõvemad textrid värgid nag näiteks nfsu2 v kusgil siis oleks mäng muutund tõeliseks ressursi õgijaks. eks ta olegi tehtud vast rohkem massiga löömiseks  |
Ma arvan ,et siinkohal on tegemist ikka pigem mängutegiajte laiskusega.Kui vaadata mod-e mida on tehtud GTA-le PC jaoks ja autosid,mis on tõeliselt ilusad ja detailsed.JA ressursilist kaotust pole praktiliselt üldse olnud.  |
ära aja lolli juttu. tee endale 3d mudelite põhitõed selgeks ja saad aru mida sa räägid. kui ikka polydone on 5 korda rohkem nõuab mäng ka rohkem rammi, mida paljudel pole
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
06.02.2005 22:11:10
|
|
|
nii, leidsin mängu esimese bug-i enda jaoks. ostsin selle villa seal üleval mäe otsas (L kujuga vist, maksis 30000 $), kus bassein on maja taga, hüppelauaga (veest tühi). kui minna sinna maja nurka (mis maja taha jääb), siis CJ kukub korraga kuskile mujale kohta selles maailmas hoopis. nagu teleportatsioon.
kas teil ka nii on?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
khan
Kreisi kasutaja
|
06.02.2005 23:03:10
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
nii, leidsin mängu esimese bug-i enda jaoks. ostsin selle villa seal üleval mäe otsas (L kujuga vist, maksis 30000 $), kus bassein on maja taga, hüppelauaga (veest tühi). kui minna sinna maja nurka (mis maja taha jääb), siis CJ kukub korraga kuskile mujale kohta selles maailmas hoopis. nagu teleportatsioon.
kas teil ka nii on?  |
easter egg?
mõnes missioonis võibolla kasuks
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
06.02.2005 23:05:11
|
|
|
ma selle nii avastasingi, et politsei helikopter oli juba peakohal ja pugesin maja nurka varju kuulide eest, et teda tulistada ise, aga korraga kukkusin hoopis teise kohta kaardil
proovisin 2 korda veel seda värki ja ei olnudki juhus, vaid asi toimis iga kord
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
07.02.2005 01:52:33
|
|
|
TombcaT kirjutas: |
Ma arvan ,et siinkohal on tegemist ikka pigem mängutegiajte laiskusega.Kui vaadata mod-e mida on tehtud GTA-le PC jaoks ja autosid,mis on tõeliselt ilusad ja detailsed.JA ressursilist kaotust pole praktiliselt üldse olnud.  |
jajah, ennem modimist jooksis vice 1152x864@32 4xFsAA 8xAF frame limiterita kenasti,
peale hullult modimist jooksis 1024x768@32 noFsAA noAF frame limiteriga normaalselt.
seda siis profiilis oleval masinal.
_________________ Et oleks raskem! |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
16.02.2005 21:50:04
|
|
|
Mäng seisis kuskil poolteist kuud kapi peal, kuid siis proovisin jälle. Nüüd sain ühest kohast edasi ja mäng läks järsku mega huvitavaks. Enam ei saa nagu ühtegi päeva ilma selleta olla. Väga .
Nüüd aga üks küsimus, et kas keegi mängu läbi ka on teinud juba?
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|