Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
manjolo
HV vaatleja
|
23.01.2005 22:08:31
laptopi ühendamine teleriga |
|
|
Selline küsimus. Mul siis HP OmniBook XE3-gc millel on tv-out´iga graafikakaart S3 Graphics inc. SavagelX. Üritasin ühendada telekaga ja tulemuseks on see et soundi on kuulda ja pilti pole. Vaatasin display properties->settings->advanced ja seal peaks nagu olema see mis paneks asja tööle ilusti aga ei tole (seal on ainult general/adapter/monitor/troubleshoot/color management, et vist peaks midagi veel olema). See arvuti on mõeldud win 98,ME ja 2000 jaoks, ja mul on peal win xp media center mis sisuliselt peaks olema sama mis tavaline xp. kas probleem võib olla süsteemis või milles?
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.01.2005 22:13:49
|
|
|
pakun, et videokaardi draiverid peale laskmata.. kuna neid tab-e peaks seal kõvasti rohkem olema, kust saad ka overlay-d seadistada.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
manjolo
HV vaatleja
|
23.01.2005 22:22:41
|
|
|
ma ei leia häst sellele kaardile drivereid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.01.2005 22:25:41
|
|
|
täiesti olemas Windows XP jaoks...
draiverid
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
manjolo
HV vaatleja
|
23.01.2005 23:50:11
|
|
|
nii ma sain draiveriga hakkama ja nüüd tekkis kella juures ikoonikene, kui peale vajutan tuleb menüü, seal on valitud LCD ja peaks saama vajutada ka tv aga see on miskipärast helehall ja see ei reageeri. mida teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
24.01.2005 00:34:04
|
|
|
ühenda kaabel teleka ja arvuti vahel
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
manjolo
HV vaatleja
|
24.01.2005 01:41:57
|
|
|
Renka kirjutas: |
ühenda kaabel teleka ja arvuti vahel |
suur tänu sulle renka sinu erakordse teravameelsuse eest, kuid ma tahaks abi saada. mul on kaablid ühendatud kuid ikka on pilt puudu, kuid sound on olemas. ma installisin selle driveri ja sinna advanced displaysse tekkisid uued tabid kuid puudu on tv tab ja sellel ikoonikesel kellajuures on ikka puudu. kas keegi oskab asjalikku nõu anda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
24.01.2005 01:58:23
|
|
|
ma ei teravmeelitsenud ... tegu on kõige sagedasema apsakaga mida tehakse ... loodetakse, et valik on niisama aktiivne.
Mis tüüpi ühendusega muidu tegu on?
RCA / S-Video?
Võimalik, et TV vastav pistik ei tööta korrektselt.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
manjolo
HV vaatleja
|
24.01.2005 09:39:00
|
|
|
tegu on RCA-ga ja mulje jääb küll selline et midagi on selle piesga või siis juhtmega kuid see toimis mõni kuu eelnevalt sama juhtmega samal telekal kuid minuta. ma proovisin kahte moodi - teleka ees on see kollane rca pesa, selle kaudu ja siis mul on selline lai junn mis ühendatakse sinna teleka taha ja sellesse käivad siis kõik video ja audio juhtmed, kuid ei tööta kumbagi moodi. arvuti nagu ei näe seda telekat.
selline loll küsimus et kas see kollaste otsikutega juhe on kindlalt ainult video juhe või selle asemel võib kasutada mõnda nt punast audiojuhet?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kuripiiritus
HV vaatleja

|
24.01.2005 11:30:12
|
|
|
mul pidevalt see jama et unustan enne arvuti käivitamist juhtmed taha panna ja siis telkut ei leia, tuleb teha restart et ära tunneks, niisama juhtmete panemisest pole kasu.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
24.01.2005 14:10:02
|
|
|
Kuripiiritus kirjutas: |
... tuleb teha restart et ära tunneks ... |
No ega juhtmete ühendamiseks peavad olema välja lülitatud nii telekas kui arvuti
Staatika võib muidu vabalt kaardil või telekal pistiku läbi lasta.
Ei ole üldse võimatu, et see on ka juhtunud juba teema algatajal.
Aga enne kui selleni jõuame võiks siiski veel erinevaid mooduseid proovida.
Kui sul on veel erinevaid kaableid siis proovi nendega. Kollaste otstega on videole mõeldud kaablid muud on audio jaoks minuarust. Ja kusagilt on nagu meelde jäänud, et kaablite takistused jmt. on video ja audio kaablitel erinevad ... võibolla käis asi kallimate kaablite kohta võibolla kõikide ... et mäleta täpselt.
Aga no kui siis ka ei tööta kui kaabli ühendad siis kui seadmed on välja lülitatud siis ei oskagi midagi enam soovitada. Võibolla prooviks ikka mõne teise teleka peal?
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|