Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 170, 171, 172  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Alfredo
HV kasutaja

sõnum 28.12.2004 18:54:52 vasta tsitaadiga

Pärnu mnt. Tondi ärikeskuse Ordis jäi kolm tundi tagasi üks 3,5k 'se hinnaga 17" LCD-molu silma. Teades, et üks sõber just kuskilt tellis mingi sarnase hinnaga ja kuna seal lubati alles jaanuariks seda asja, siis kellasin talle. Tüüp uuris natuke, ise jõudsin selle ajaga Järvele kolama. Helistas, et mingu ma ja ostku talle see siis ära (ta ju ise Raplas ka nagunii), igaks juhuks küsis veel, et kas laseb kinni panna (teadagi ju kui suur see järve keskus on), ütsin, et no pangu kinni. Siis umbes tunnike hiljem olin tagasi seal Tondi keskuses ja küsisin mingi kivistunud näoga müüjalt, et sai lastud siin üks LCD monitor kinni panna (oli teine juba kuskile taharuumi ära tõstetud). Samas silmanurgast märkasin, et teise leti taga mingid noored ostsid kah mingit 17"'st LCD-molu. See kivinäoga tüüp küsis midagi, et kes kinni pani või midagi sellist, mille peale ma isegi ei mäleta, mida vastasin. Tüüp kargas püsti, läks kuskile tagaruumi ning natukese aja pärast juba nägin, kuidas ta seda asja minu jaoks sisse pakkima hakkas. Edasine käis kiirelt nagu üks ostu-müügi tehing ikka.
Ainus minu jaoks naljakas oli see müüja kivistunud nägu, mis hetkekski ei muutunud vist.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mihkel90
Kreisi kasutaja

sõnum 29.12.2004 09:49:38 vasta tsitaadiga

Käisin siis jälle seal kus se
tsitaat:
pats
on, vaatasin seal niisama ja tahtsin termopastat osta, se pats ütles mingile teisele>mine pu**i<, ja seda väga valjusti ja klientide juuresolekul thumbs_up.gif

Käisin teises ordis ka ja ostsin ide kaabli,termopasta ja 1,2 GBse kasutatud vindi,mis 2he päeva pärast persse läks.

Henrik
HV kasutaja

sõnum 29.12.2004 09:58:20 vasta tsitaadiga

Jälle mingi Ordi Võrus? Ordit ei ole Võrus.
http://www.ordi.ee/pood/kontakt?id=bfDpDL6Z&mv_pc=9
tagasi üles
mihkel90
Kreisi kasutaja

sõnum 29.12.2004 10:00:03 vasta tsitaadiga

no ordi ametlik edsimyyja siis mis vahet seal on
Henrik
HV kasutaja

sõnum 29.12.2004 10:08:49 vasta tsitaadiga

Päris suur vahe. Tegemist ju siiski hoopis teise firmaga.
tagasi üles
mihkel90
Kreisi kasutaja

sõnum 29.12.2004 10:38:17 vasta tsitaadiga

ma ei hakka iga kord kui r''gin ordist ytlema ordi ametlik edasimyyja
Henrik
HV kasutaja

sõnum 29.12.2004 10:46:22 vasta tsitaadiga

Siin see vahe ongi. Nimelt kui sa räägid Ordi edasimüüjast siis sa ei räägi Ordist.
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.12.2004 10:47:55 vasta tsitaadiga

mihkel90, ühesõnaga sul ei olegi midagi rääkida, kui sa just tartusse ordi poodi või teenindusse ei lähe...
Xayqo
HV kasutaja
Xayqo

sõnum 30.12.2004 01:05:35 vasta tsitaadiga

OT:tuleb siis iga ametliku edasimüüja tarvis oma teema teha?
lihtsalt väike huvi
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 30.12.2004 01:07:37 vasta tsitaadiga

Xayqo kirjutas:
OT:tuleb siis iga ametliku edasimüüja tarvis oma teema teha?
lihtsalt väike huvi

tee näiteks teema: ordi edasimüüjad võrus vms

abc9
HV Guru
abc9

sõnum 30.12.2004 11:15:46 vasta tsitaadiga

Orid esindab ORDIT (suhtumine klienti). Edasimüüja esindab ennast ja oma rahaahnust.
Peeter82
HV vaatleja

sõnum 30.12.2004 13:50:36 vasta tsitaadiga

Heaküll, jätkan Ordist ostetud mälukaardi teemat siin - probleem selles, et Ordi nõuab
garantiikorras väljavahetatud kaardil andmete taastamise eest raha.

Tegin uue teema, sest igaüks ehk ei viitsi nende 38 lehekülje lõppu kerida. (näed siis- teemale tuli 10min jooksul 5 vastust)
Ja teemat oleks võinud lahata üldiselt, et kas garantiikorras remonditud või väljavahetatud
andmekandjal andmete taastamine peaks toimuma selle müünud firma kulul või mitte.

Raiku: Ka fotokas ise oli ostetud Ordist koos mälukaardiga. Kuidas on võimalik
mälukaart vale kasutamisega tuksi keerata? Saan aru, et teatud ringkond hoiab kokku jne...

S.i.C: mismõttes loll? Kuidas sa oleksid ise samas olukorras targem paistnud?

Selliseid garantiitingimusi, et andmete taastamine käib minu kulul, mulle keegi ei tutvustanud
ja neid pole mulle kaubaga antud dokumentides kirjas. Etteruttavalt - internetile juurdepääs pole kellelegi kohustuslik...
Võiks avaldada arvamust asja eetilise poole kohta - miks ma pean maksma kellegi teise
süül kaotsiläinud andmete taastamise eest sellesama probleemi põhjustajale?

viimati muutis Peeter82 30.12.2004 13:54:51, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 30.12.2004 13:52:59 vasta tsitaadiga

andmed ei kuulu kohe päris kindlasti garantii alla, sama lugu on ka kõvaketastega. vahetavad küll su untsu läinud hdd välja, kuid kui datat tahad tagasi saada, pead ränka raha taguma...
mks
HV veteran

sõnum 30.12.2004 13:55:00 vasta tsitaadiga

Peeter82, esiteks, lehekülgi on hetkel ainult 24 icon_wink.gif

teiseks, isegi olen endal mäluka tuksi keeranud kogemata, seda sellega, et võtsin asja enne kaardilugejast välja, kui kasutasin dialoogi "Safely Remove Hardware"... win kirjutas sinna tol hetkel veel midagi... formatiga sain ise asja korda... müüjad on kohustatud parandama sinu asja garantiikorras, andmekadu sinna alla ei käi...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Raiku
HV Guru
Raiku

sõnum 30.12.2004 13:56:26 vasta tsitaadiga

Peeter82 kirjutas:
Raiku: ...Kuidas on võimalik mälukaart vale kasutamisega tuksi keerata?...

Näiteks... kui ühendad seadme füüsiliselt lahti sel ajal kui sinna mälukaardile midagi kirjutatakse (formaaaditakse jne).
Sellisel juhul aitabki lihtsalt formaatimine.

Oraff
Kreisi kasutaja
Oraff

sõnum 30.12.2004 13:57:37 vasta tsitaadiga

Peeter82 kirjutas:
(S.i.C) : mismõttes loll? Kuidas sa oleksid ise samas olukorras targem paistnud?

Ei ma ei maininud et sa loll oled, seda mitte... ütlus selline....
Endal oli ka kunagi HDD-ga jama, küsiti kas andmed vaja salvestada/taastada, ütlesin, et aga loomulikult. Kui paari päevapärast järgi läksin küsiti raha, ütlesin, et kohe mitte ei taha maksta(viies ei mainitud, et raha vaja), ja garantii korras võiks ju tasuta teha! Ise jäin rahulikuks ja viisakaks, ning sain asjad ilusti aetud!
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 78
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 30.12.2004 13:58:57 vasta tsitaadiga

Peeter82 kirjutas:
Heaküll, jätkan Ordist ostetud mälukaardi teemat siin - probleem selles, et Ordi nõuab
garantiikorras väljavahetatud kaardil andmete taastamise eest raha.

Tegin uue teema, sest igaüks ehk ei viitsi nende 38 lehekülje lõppu kerida. (näed siis- teemale tuli 10min jooksul 5 vastust)
Ja teemat oleks võinud lahata üldiselt, et kas garantiikorras remonditud või väljavahetatud
andmekandjal andmete taastamine peaks toimuma selle müünud firma kulul või mitte.

Raiku: Ka fotokas ise oli ostetud Ordist koos mälukaardiga. Kuidas on võimalik
mälukaart vale kasutamisega tuksi keerata? Saan aru, et teatud ringkond hoiab kokku jne...

S.i.C: mismõttes loll? Kuidas sa oleksid ise samas olukorras targem paistnud?

Selliseid garantiitingimusi, et andmete taastamine käib minu kulul, mulle keegi ei tutvustanud
ja neid pole mulle kaubaga antud dokumentides kirjas. Etteruttavalt - internetile juurdepääs pole kellelegi kohustuslik...
Võiks avaldada arvamust asja eetilise poole kohta - miks ma pean maksma kellegi teise
süül kaotsiläinud andmete taastamise eest sellesama probleemi põhjustajale?
Sellest jutust ju tuleb aru saada nii, et mälukaart oli juba ostes koos andmetega! icon_lol.gif
[OT] Kui palju need andmed/pildid ka maksid, kas nende kohta oli märge ostutsekil/arvel icon_question.gif Mis pildid need olla võisid küll... icon_lol.gif icon_lol.gif Ordil uus äri... icon_lol.gif [/OT]
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
Peeter82
HV vaatleja

sõnum 30.12.2004 14:02:58 vasta tsitaadiga

Raiku kirjutas:
Peeter82 kirjutas:

Näiteks... kui ühendad seadme füüsiliselt lahti sel ajal kui sinna mälukaardile midagi kirjutatakse (formaaaditakse jne).

Justjust, seda ma tegingi... Lausa tuttav tuleb ette, kui hakatakse rääkima aia asemel aiaaugust... Oman fotokat ja kaarti. Küsimus on, kuidas on võimalik kaart vale kasutamisega
tuksi keerata?
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 30.12.2004 14:09:27 vasta tsitaadiga

Peeter82 kirjutas:
Raiku kirjutas:
Peeter82 kirjutas:

Justjust, seda ma tegingi... Lausa tuttav tuleb ette, kui hakatakse rääkima aia asemel aiaaugust... Oman fotokat ja kaarti. Küsimus on, kuidas on võimalik kaart vale kasutamisega
tuksi keerata?
Juba sinu poolt tsiteeritud Raiku tekstis oli üks vastus sinu küsimusele olemas...
tagasi üles
Peeter82
HV vaatleja

sõnum 30.12.2004 14:10:27 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Sellest jutust ju tuleb aru saada nii, et mälukaart oli juba ostes koos andmetega! icon_lol.gif
[OT] Kui palju need andmed/pildid ka maksid, kas nende kohta oli märge ostutsekil/arvel icon_question.gif Mis pildid need olla võisid küll... icon_lol.gif icon_lol.gif Ordil uus äri... icon_lol.gif [/OT][/quote]

Märkan su jutus teatud irooniat icon_smile.gif Sinul, lp. "guru", on asjale üks vaade, minul teine. Ma ei näe, et peaksin enda poolt mittetekitatud probleemi eest maksma.
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 30.12.2004 14:12:22 vasta tsitaadiga

Peeter82 kirjutas:
XYZ kirjutas:
[OT] Kui palju need andmed/pildid ka maksid, kas nende kohta oli märge ostutsekil/arvel icon_question.gif Mis pildid need olla võisid küll... icon_lol.gif icon_lol.gif Ordil uus äri... icon_lol.gif [/OT]

Märkan su jutus teatud irooniat icon_smile.gif Sinul, lp. "guru", on asjale üks vaade, minul teine. Ma ei näe, et peaksin enda poolt mittetekitatud probleemi eest maksma.[/quote]

ajab ikka vihale küll onju icon_razz.gif ma ise olin samamoodi esimest korda marus, kui hdd aia tagust kaema läks icon_biggrin.gif
pärast ei osandud kedagi süüdistada - ainult ennast, et päkkappe ei osand teha õigel ajal beer_yum.gif

Peeter82
HV vaatleja

sõnum 30.12.2004 14:15:09 vasta tsitaadiga

Ja kuidas neid päkappe teha fotoka mälukaardil, kui on tehtud näiteks 6 pilti ja siis kooleb kaart ära?

OCUser kirjutas:

Märkan su jutus teatud irooniat icon_smile.gif Sinul, lp. "guru", on asjale üks vaade, minul teine. Ma ei näe, et peaksin enda poolt mittetekitatud probleemi eest maksma.[/quote]

ajab ikka vihale küll onju icon_razz.gif ma ise olin samamoodi esimest korda marus, kui hdd aia tagust kaema läks icon_biggrin.gif
pärast ei osandud kedagi süüdistada - ainult ennast, et päkkappe ei osand teha õigel ajal beer_yum.gif[/quote]
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 30.12.2004 14:16:56 vasta tsitaadiga

Peeter82 kirjutas:
XYZ kirjutas:

Märkan su jutus teatud irooniat icon_smile.gif Sinul, lp. "guru", on asjale üks vaade, minul teine. Ma ei näe, et peaksin enda poolt mittetekitatud probleemi eest maksma.
Kaart võidakse sul garantiikorras muidu korda teha aga kui tahad oma pilte lasta taastada seejuures, siis see on loomulikult maksuline teenus. Ja lisaks ei pruugi sa kõiki pilte saada, mõni võib ka päästmatult hävinud olla.

viimati muutis XYZ 30.12.2004 14:17:26, muudetud 1 kord
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 30.12.2004 14:17:14 vasta tsitaadiga

Peeter82 kirjutas:
Ja kuidas neid päkappe teha fotoka mälukaardil, kui on tehtud näiteks 6 pilti ja siis kooleb kaart ära?

SHIT HAPPENS

Peeter82
HV vaatleja

sõnum 30.12.2004 14:39:50 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:

Kaart võidakse sul garantiikorras muidu korda teha aga kui tahad oma pilte lasta taastada seejuures, siis see on loomulikult maksuline teenus. Ja lisaks ei pruugi sa kõiki pilte saada, mõni võib ka päästmatult hävinud olla.[/quote]

No näed siis. Ma peaksin veel õnnelik olema, et nad kaardigi üle formaatisid. Mis ma, tühine mutukas, siin üldse virisen.

Toon ühe näite ehituse vallast, kus ise tegutsen:
Ehitusfirma ehitab majale katuse. Katus laseb vett läbi, nii et vesi rikub ülemise korruse siseviimistluse.
Ehitusfirma parandab katuse garantiikorras ja maksab LOOMULIKULT ka siseviimistluse taastamise eest.
Mis saaks, kui ta ütleks kliendile, et siseviimistluse taastamine on LOOMULIKULT kliendi enda asi ja see töö
on maksuline. Ta kaotaks selle kliendi.

Kogu jutt. Ka Ordi kaotas kliendi.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 170, 171, 172  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.