Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Everquest II märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 16, 17, 18  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Alpine
HV veteran

sõnum 18.12.2004 11:52:55 vasta tsitaadiga

selle everquest 2 mängu enda saab tasuta ja siis igakuu maksad või epab mängu endaeest ka maksma ja kust ma selle siis osta saaks:)
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 4 :: 90
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
IceUul
Sinu Ema
IceUul

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 18.12.2004 13:13:21 vasta tsitaadiga

Alpine kirjutas:
selle everquest 2 mängu enda saab tasuta ja siis igakuu maksad või epab mängu endaeest ka maksma ja kust ma selle siis osta saaks:)

EQ2 saab poest, kaubamajakas Pärnus, hind: 595.- ja esimene kuu tasuta ja siis maksad vastavalt sellele fee-le, mis ülal postis kirja panin...
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 184
tagasi üles
System
HV kasutaja

sõnum 18.12.2004 13:31:51 vasta tsitaadiga

Soovitan kõigil wow-i armastajatel dark age of cameloti proovida. Need kaks pela on paljuski sarnased.
Cameloti PvP/RvR on võimas.

hazz
HV vaatleja

sõnum 18.12.2004 15:05:43 vasta tsitaadiga

Kaubamajakas seda enam ei ole (mina ostsin viimase), aga mängida seda põhiserverites praegu ei saa.
Serverid on maas mingi 14 tundi juba, lahe service icon_sad.gif
Mängin seda siis testserveris, seal tuleb kannatada iga 10 min(tihti sagedamini) tagant serveri restarti, kuna mingid HO'd ei tööta.
Niikui keegi neid kasutab, kohe server crash'ib.
Tundub, et SOE on jälle toore mängu müügile paisanud (nagu seda oli SWG), kus see mängijate raha eest ära beetatestitakse icon_evil.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 18.12.2004 15:30:43 vasta tsitaadiga

WoW serverid toimivad nüüd väga stabiilselt, probleeme ja järjekordi oli ainult esimesel nädalal kui 300 000 klienti korraga peale lendas. Nüüd servereid 2x rohkem ja backend ka uuendatud. Ainult patchidest võiksid nad pikemalt ette teatada kui 24h. icon_confused.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 35
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 18.12.2004 18:05:45 vasta tsitaadiga

hazz kirjutas:
Kaubamajakas seda enam ei ole (mina ostsin viimase), aga mängida seda põhiserverites praegu ei saa.
Serverid on maas mingi 14 tundi juba, lahe service icon_sad.gif
Mängin seda siis testserveris, seal tuleb kannatada iga 10 min(tihti sagedamini) tagant serveri restarti, kuna mingid HO'd ei tööta.
Niikui keegi neid kasutab, kohe server crash'ib.
Tundub, et SOE on jälle toore mängu müügile paisanud (nagu seda oli SWG), kus see mängijate raha eest ära beetatestitakse icon_evil.gif

mingi suurem update on, kodukal täiesti kirjas see, tegelikult on väga valmis tootega tegemist. Mul 1 kuu jooksul pole mäng kordagi
crachinud. Milleks sinna test serveritesse üldse ronida? Ma ütleks, et kõige bugi vabam mmorpg launch oli see üldse, loe natuke mis
rahvas kirjutab...
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.12.2004 11:25:45 vasta tsitaadiga

Niih täna siis mõned serverid veel maas aga enamus üleval...mitte, et mul sellest tolku oleks kuna ei suvatse konnektida ja ei näita kah, et valida saaks. icon_evil.gif Tra selline asi ajab täiega närvi icon_evil.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Subu
HV veteran
Subu

sõnum 19.12.2004 12:16:37 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Niih täna siis mõned serverid veel maas aga enamus üleval...mitte, et mul sellest tolku oleks kuna ei suvatse konnektida ja ei näita kah, et valida saaks. icon_evil.gif Tra selline asi ajab täiega närvi icon_evil.gif

thats soe for you icon_smile.gif bradist said nad küll lahti aga service ikka samasugune.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 56
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 19.12.2004 13:32:31 vasta tsitaadiga

Subu kirjutas:
Auron kirjutas:

thats soe for you icon_smile.gif bradist said nad küll lahti aga service ikka samasugune.

Enne kui sõimama kukkuda, võiks natuke lugeda kah mis viga on neil. Tundub, et asi on suht lihtsalt ära põhjendatud...
http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board?board.id=news_announcements%20

Tegemist on esimese pikema downtime-ga kusjuures... aga selle teevad nad tasa, igaüks saab 3 free days and suurendatud expi saamine paari päeva jooksul.
Mulle täitsa sobib see icon_smile.gif, eriti veel, kui arvestada, et selle aja mil serverid maas olid olin niigunii puhkusel beer_yum.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
Subu
HV veteran
Subu

sõnum 19.12.2004 13:44:29 vasta tsitaadiga

See polnudki sõim ega parastamine vaid lihtsalt asja nentimine. See, et asja põhjendatakse on loomulikutl ilus, nagu ka boonus expki, samas aga probleemid hardwariga? nii suurel kompaniil peaks ikka piisavalt raha olema et tehnilise poole jubinaid kiiremini vahetada- see vabandus paistab õhust rebitud olevat. Enamik inimesi pealb laup pühapäev ( ehk siis see aeg mil servud maas olid ) ja nüüd nad saavad extraexpi esmasp-teisepäev icon_razz.gif
Tallinnas seda ka muidu kuskil müüakse va? Võibolla isegi pelaks isegi teda igavusest paari kuu jagu, wowi jälle venitatkse ja midagi muud nagu eriti väljas pole.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 56
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 19.12.2004 16:30:08 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:

Sul seal miskit viga... ma saan ilusti kõigisse sisse... muidu ma ei oska öelda, kas sp2 firewalli all on vaja miskit konfida, kuna kasutan ise teist firewalli hoopis.
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 19.12.2004 22:26:59 vasta tsitaadiga

Tundub, et eestlasi tuleb juurde icon_smile.gif

Nüüd juba 4 tükki meid. Mängime siis kõik RUNNYEYE serveris icon_smile.gif
Tegu on euroopa serveriga, enamus rahvast on just siit pärit. Seega normaalseltel aegadel on ka rahvas sees. Kuigi rahvast on palju ja server on kogu aeg ülekoormatud, ei tekita see siiski probleeme, sisse saab alati ja häirivat lagi ei ole.

viimati muutis IceUul 20.12.2004 00:48:34, muudetud 1 kord
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 20.12.2004 00:29:39 vasta tsitaadiga

Paljudel on probleem, et mäng ei jookse just hästi või ei saa graafikat eriti kõrgele kruttida.

Selle parandamiseks on olemas mitu lahendust:
1. Tuleks teha mõne partition programmiga eraldi 10gb partition spetsiaalselt EQ2 jaoks, millest EQ2 võtab 8GB.
Seda tuleks pidevalt defragmenteerida <- proovitud, väga suure kiiruse kasvu sain sellest.
2. Neil kellel rami vähe, soovitan teha fresh winxp install või sulgeda taustal võimalikult palju programme.
Winxp ram usage peaks jääma alla 150mb. Sellest on ainult siis kasu kui rami on 512mb-1gb
3. Tuleks kindlasti läbi lugeda selle teema esimene post, sellest võib väga palju abi olla, tänu sellele sain igas kohas asja sujuvalt jooksma ja graafika on kah suurepärane:
http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=tech_support&message.id=3265&page=1
tagasi üles
siska
HV kasutaja

sõnum 20.12.2004 09:16:27 vasta tsitaadiga

kas sellel mangul ka kuskil priva serer on
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 20.12.2004 11:00:10 vasta tsitaadiga

Niih, jällegist oli vaja konfida ruuterit(tra peale selle panemist pidevalt igast asjadega häda).Nüüd kõik juba OK.(tänud mirage'le kes viitsis konfata kui mul pohmakas ja si** olla oli icon_lol.gif )Esimene mulje on väga hea, graafikat jah ulmeks kruttida ei saa, samas on ka neid seadistusi si*aks, niiet igaüks saab valida mida eelistab ilusamana näha.Kurat selle runnyeye servu kohta ütleb, et raip full koguaeg icon_sad.gif Enivei kui char tehtud kas siis temaga servut ka saab vahetada ja kui saab siis kust icon_confused.gif icon_question.gif

To:IceUul, sa võiksid mingiaeg kui viitsimist on kerge piibli kribada mulle mis summale peaks EÜP's selle u-kaardi tegema ja makstes mis optionid selektida jne.Oleks tanks a lot icon_smile.gif thumbs_up.gif beer_yum.gif .
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 20.12.2004 11:15:36 vasta tsitaadiga

sai ka siis everquest 2 järgi proovitud, tänud iceuul'ile kes seda mängu mulle tutvustas. igaljuhul on key tellimine nüüd garanteeritud icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 20.12.2004 12:56:05 vasta tsitaadiga

siska kirjutas:
kas sellel mangul ka kuskil priva serer on

Ei ole ja mitte kunagi ei tule kah, kuna serveri tegemis softi lihtsalt ei jagata niisama inimestele,
jäävad ainult ametlikud serverid, mis on loomulikult tasulised.

TO Auron

Serverite vahelisi liikumisi ei ole hetkel. Tulevikus kindlasti saab olema, pakun, et hind tuleb sama, mis Everquestil ehk 50$.
Seega on kasulik kohe alguses õige server valida. Kirjutaks veel miks valida server nimega Runnyeye, esiteks on seal juba 4 eestlast, teiseks, kuna runnyeye on tegelikult euroopa rahvale tehtud ja seal on väga palju rahvast sees, siis sealt serverist lubatakse liikumist teistesse serveritesse ja tulevikus üldse lubati see server euroopasse üle viia. Põhimõtte on selles rohkem, et tulevikus, kui tekkivad euroopa serverid, siis runnyeyest on võimalik euro serverisse saada tasuta, mujalt serveritest üleminek ei ole sugugi garanteeritud.

NB! kuigi RUNNYEYE serveri status on tihti kas FULL või HEAVY LOAD, siis see ei tähenda, et sa sinna serverisse joinida või siseneda ei saaks (siseneda ja joinida saab igakell, kui server just maas ei ole).
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 20.12.2004 12:59:42 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:

To:IceUul, sa võiksid mingiaeg kui viitsimist on kerge piibli kribada mulle mis summale peaks EÜP's selle u-kaardi tegema ja makstes mis optionid selektida jne.Oleks tanks a lot icon_smile.gif thumbs_up.gif beer_yum.gif .

Mõtled mängu optionseid? Graafilisi optionsi reguleerimis õpetuse link on mul ülal ühes postis juba kirjas.
U-card soovitan teha 225.- peale. äärmisel juhul 250.-
Mul esimene kuu maks juba makstud, summa oli praeguse madala dollari kursiga 209.37 EEK
tagasi üles
hazz
HV vaatleja

sõnum 20.12.2004 14:03:38 vasta tsitaadiga

u-card sel juhul, kui ise kindlat sissetulekut ei oma, muidu ikka tasuks taotleda pangast tavaline krediit kaart või (EGO, Trump, Magnet jpt.)

graafika setingud võiks saada ära saveda kuidagi, et pärast kiiresti vahetada saaks.
näiteks üksinda queste täites, saab graafika väga ilusaks keerata, aga suurtes gruppides või raididel samad setingud ei vea välja ja pole ouline ka.
eile citizeniks-saamis questis sai pisut ringi jookstud ja see ilu, elu ja olustiku nägemine väljaspool linna võttis karbi lahti ausalt öeldes.
erit cool on riiete animation, näiteks tibi kummardab ja kints läheb paljaks või joostes, kerge seelik hakkab lehvima ja paljastab jalad.
kui masin vähegi kannatab ja directX 9 kaart arvutis on, siis võite proovida high resoga kõik settingud pöhja keerata, uskuge mind, see slideshow väärib vaatamist icon_smile.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 20.12.2004 14:28:38 vasta tsitaadiga

sai siis tänu everquestile oma masina confi pisu uundatud, lisatud 512mb ram ja videokaardiks 6800LE - kui keegi oskab õpetada kuidas see GT'ks teha ... icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 20.12.2004 23:15:23 vasta tsitaadiga

Niih ma ei suuda enam... hakkan installima ja löön kampa kohe icon_razz1.gif icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dimmu B
HV kasutaja
Keelatud avatar

sõnum 20.12.2004 23:28:19 vasta tsitaadiga

Wõib-olla isegi akkan seda pelima
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 5
tagasi üles
Mirage
HV veteran

sõnum 21.12.2004 00:01:19 vasta tsitaadiga

bljah icon_neutral.gif käidud pärnus suuremad kohad läbi ja mida ei ole seda ei ole icon_sad.gif täitsa lammas, et ei ostnud Auron'iga seda ühel ajal ära icon_razz1.gif igatahes, kui seda kusagil liigub veel, siis on vast veel 1 eestlane juures icon_smile.gif

PS. [test]võlu[/test] <--- icon_biggrin.gif ma kribasin ainult võ*lu icon_lol.gif see nigu selle AHV'igagi, et mingi emott hakkas sõna segama, vähe sellest, et "he puts something in his pockets" icon_razz1.gif

tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 21.12.2004 00:09:32 vasta tsitaadiga

Kes mängu karbist suurt ei hooli, siis on võimalik ka osta account-key eraldi, mängu plaadid saab mõne sõbra või mõne siinse isiku käest laenata.
www.mmorg-shop.de <- siin maksab key 35 euri (u. 550.- krooni).
Ilma key-ta pole võimalik mängida, plaate on vaja ainult installiks.
tagasi üles
Mirage
HV veteran

sõnum 21.12.2004 10:53:30 vasta tsitaadiga

Jõulud ja aastavahetus otsas, siis peaks päris mõtlema selle peale icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Everquest II mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 16, 17, 18  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.