Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  LG 17" Flatron 1730PSUP ja veel mõningad küsimused. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Hald
HV vaatleja

sõnum 18.12.2004 20:56:31 LG 17" Flatron 1730PSUP ja veel mõningad küsimused. vasta tsitaadiga

Kuna varsti on käsil täielikult uue arvuti ja sealhulgas ka Monitori, siis olen uurinud Eesti monitorideturgu. tahan osta LCD ja silma jäi üks monitor, nimelt see mis pealkirjaski. Müüb Ordi ja võibolla veel keegi ja Ordi hinnaks oli 5190.-
Paistab olevat vägagi hea LCD ja on selles hinnklassis mis ma otsisin. ühtlasi on ta minu arvates üks parima väljanägemisega LCD. Palun öelge oma arvamusi/kogemusi. 19" ei taha, kuna mängimiseks on see juba tsipa suur. Ja videokaart peab kah parajalt punnitama. icon_smile.gif
Link kah. High-Q review sama seeria teisest mudelist, suht sarnased, nii et kärab küll.

Nii ja nüüd paar küsimust kah otsa.
Et kas peale Ordi müüb seda molu veel keegi (just soodsamalt), kas ta on oma hinda väärt? Ja kui teil on midagi head soovitada selles hinnaklassis( natuke võib juurde kah panna), siis palun, laske käia. Ikkagi igaüks soovib ju parimat raha eest.
Ette tänades. icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  LG 17" Flatron 1730PSUP ja veel mõningad küsimused.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.