praegune kellaaeg 20.06.2025 23:45:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Hald
HV vaatleja
|
18.12.2004 20:56:31
LG 17" Flatron 1730PSUP ja veel mõningad küsimused. |
|
|
Kuna varsti on käsil täielikult uue arvuti ja sealhulgas ka Monitori, siis olen uurinud Eesti monitorideturgu. tahan osta LCD ja silma jäi üks monitor, nimelt see mis pealkirjaski. Müüb Ordi ja võibolla veel keegi ja Ordi hinnaks oli 5190.-
Paistab olevat vägagi hea LCD ja on selles hinnklassis mis ma otsisin. ühtlasi on ta minu arvates üks parima väljanägemisega LCD. Palun öelge oma arvamusi/kogemusi. 19" ei taha, kuna mängimiseks on see juba tsipa suur. Ja videokaart peab kah parajalt punnitama.
Link kah. High-Q review sama seeria teisest mudelist, suht sarnased, nii et kärab küll.
Nii ja nüüd paar küsimust kah otsa.
Et kas peale Ordi müüb seda molu veel keegi (just soodsamalt), kas ta on oma hinda väärt? Ja kui teil on midagi head soovitada selles hinnaklassis( natuke võib juurde kah panna), siis palun, laske käia. Ikkagi igaüks soovib ju parimat raha eest.
Ette tänades.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|