|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
stinger
HV kasutaja
|
05.12.2004 18:19:42
|
|
|
CS:S'il ma päris mitu korda speedhacke juba näinud. Tõsiselt närvi ajab: ostad relva ja vend juba killib sind
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AzA
HV kasutaja
|
05.12.2004 19:22:14
|
|
|
| stinger kirjutas: |
CS:S'il ma päris mitu korda speedhacke juba näinud. Tõsiselt närvi ajab: ostad relva ja vend juba killib sind  |
see on põhjus, miks mina näiteks enam ei mängi netis isegi eesti-venemaa CS-is oli eestlastel 1 tsiiter mõttetu mängida, pea võimatu vastu saada ning kui mõni neti hirmus reipija sattus lanpartyle, siis oli tegemist väikese hallide silmadega jorsiga, kes sai igast asendist headshotte.
kahjuks pole nende vastu midagi teha, isegi lan partysid peab kindla seltskonnaga pidama.
positiivne tegelikult: aega jääb rohkem.
|
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
05.12.2004 19:31:37
|
|
|
ma vist nägin ka chiiterit yxpäev...ennem pole näinud, kuid siis oli värk selline, et ostsin relvad ja hakkasin ukse poole jooksma, kui äkki mu kõrvalt jooxeb enda teammate täiega mööda....ma mõtlesin wtf...mis see oli ...siis taipasin a'right, mingi chiiter on ära exinud
põhiline on see, et igakord kui mingi vend mu X kohast maha tapab või lambist mingi ei-tea-kust headshot'i tõmbab, siis ajab asi kukalt kratsima
Ma ise olen totaalselt chiitimise vastu ning loodan, et kiiremas korras võetaxe midagi ette...muidu on varsti nii, et terroristid lendavad õhus ja CT'd seisavad käte peal ja lasevad headshote
üks väga häiriv asi on veel...ehk siis TK ..see nagu imeb vilinal. Mingi vend lihtsalt ronib kuhugi servusse ja hakkab seal omasid noppima...see ajab tõsiselt närvi, siis lõpux on nii, et kõik omad lasevad teineteist maha....niiii põnev...lasteaed pole muud öelda
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
05.12.2004 21:51:34
|
|
|
ise pole chiitereid kohanud kuid see rikub tõesti mängimise isu ära aga sellst ma aru ei sa et kuidas neile see meeldib arvatavasti miskid 10-15 noobarid kes kaotada ei oska ning siis peavad chiitima et teistest parem olla on ikke lamerid küll
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
05.12.2004 22:00:08
|
|
|
Kõige toredam oli see wallhack mis tuli välja kohe koos CS:S-ga,
mängijad ootasid seda mängu aastaid ja kui see lõpuks välja tuli vaatasid seda ilusat graafikat, vaatasid seda koguni 5 min ja siis panid peale wallhack ja vaatasid seejärel lihtsalt läbi seinte, kas selleks oli siis vaja seda uut graafikamootorit ja uut graafikat?
Seepärast mina sinna mängu ei sobigi, seal kohtab harva täie mõistusega mängijat (no offence).
Kõige toredam on muidugi see et VALVE jättis cheatimise väga lihtsaks wall hack piisas lihtsalt natuke cfg muuta, samuti ka server crash, ma usun et paljud siin teavad kuidas seda teha.
Igal juhul kuulsin cs-i kohta palju halba, nii öelda bad attitude, young players, cheating jne.
Enne ei uskunud aga ega CS:S välja tulekuga pole nii öelda sittagi muutunud, kõik ikka sama.
Aga noh see minu arvamus.
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
05.12.2004 22:09:16
|
|
|
mai saa aru mida te vingute. ok , ise ma cs'i ei tao , siiski wolfi peal . on tehtud 1on1 tuttavaga kes toppis boti pääle. no persse oma aim ON igatepidi yle botist. ole lihtsalt kiirem ja kyta headshot ära. kui ei suuda siis tuleb lihtsalt endal rohkem harjutad.
muidugi xiiterid võiks syttida aga halamine on kah suht pointless , näitab aint seda , et ise ollakse alla igasugust arestust aimi poolepealt.
|
|
| Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wazaa
HV veteran

|
05.12.2004 22:21:02
|
|
|
| miga kirjutas: |
ma vist nägin ka chiiterit yxpäev...ennem pole näinud, kuid siis oli värk selline, et ostsin relvad ja hakkasin ukse poole jooksma, kui äkki mu kõrvalt jooxeb enda teammate täiega mööda....ma mõtlesin wtf...mis see oli ...siis taipasin a'right, mingi chiiter on ära exinud
põhiline on see, et igakord kui mingi vend mu X kohast maha tapab või lambist mingi ei-tea-kust headshot'i tõmbab, siis ajab asi kukalt kratsima
Ma ise olen totaalselt chiitimise vastu ning loodan, et kiiremas korras võetaxe midagi ette...muidu on varsti nii, et terroristid lendavad õhus ja CT'd seisavad käte peal ja lasevad headshote
üks väga häiriv asi on veel...ehk siis TK ..see nagu imeb vilinal. Mingi vend lihtsalt ronib kuhugi servusse ja hakkab seal omasid noppima...see ajab tõsiselt närvi, siis lõpux on nii, et kõik omad lasevad teineteist maha....niiii põnev...lasteaed pole muud öelda  |
See et keegi sust kiirelt mööda jooksis oli tõenäoliselt lag
|
|
| Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
5 :: |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
06.12.2004 17:47:27
|
|
|
| InterFace kirjutas: |
mai saa aru mida te vingute. ok , ise ma cs'i ei tao , siiski wolfi peal . on tehtud 1on1 tuttavaga kes toppis boti pääle. no <b>piixu</b> oma aim ON igatepidi yle botist. ole lihtsalt kiirem ja kyta headshot ära. kui ei suuda siis tuleb lihtsalt endal rohkem harjutad.
muidugi xiiterid võiks syttida aga halamine on kah suht pointless , näitab aint seda , et ise ollakse alla igasugust arestust aimi poolepealt. |
no sel juhul oli sedasi sätitud, see on selleks, et oleks raskem avastada bot'i...
saab panna ka 0-reaktsiooniga 100% hit'iga...
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
06.12.2004 21:33:57
|
|
|
| botid on lambad, see vana uudis.. cheaterid ei ole lambad. kujutad sa ette, et inimene kellel on täiesti normaalne aim.. keskmine, mitte mingi noob ja mitte mingi pro pelaja.. paneb peale aimbot'i.. ? no tegelt siis lähebki juba liiga raskeks, aga jah, wallhackidele annab ära teha, kui on rohkem rahvast servus.. kui mingi 2vs2 siis pole mõtet lootagi..
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marten1991
HV kasutaja

|
06.12.2004 21:37:23
|
|
|
| ega enam ei olegi vahet kas prof või cheativ noob.profid mängivad juba sama hästi kui noob cheaterid.selline on vähemalt minmu arvamus
|
|
   |
9 :: |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
06.12.2004 21:49:15
|
|
|
| aimboti vastu saad veel kuidagi, aga kui ikka wall või radarhackid, siis pole midagi teha, jooksed leveli edasi tagasi läbi, aga ikka vend hiilib tagant ja laseb pepu sõelapõhjaks.
|
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
08.12.2004 12:07:16
|
|
|
oi marten (marten1991)! koguaeg kui minu juures käid ja cs 1.6 -te cõi cz-i mängid siis kohe r34p3r peale! muidu olin ise ka selline aga enam ei kasuta
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marten1991
HV kasutaja

|
09.12.2004 16:26:06
|
|
|
| ma mängisin sellega selle pärast et ma ei oska mängida!Aga kui mul endal see mäng oleks siis ei mängiks
|
|
   |
9 :: |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
09.12.2004 16:40:08
|
|
|
| tsitaat: |
ma mängisin sellega selle pärast et ma ei oska mängida!Aga kui mul endal see mäng oleks siis ei mängiks
|
see pole mingi vabandus. cheater on cheater ja online mängudes on tema kõige madalm ja lollim mollusk. juba see mõte et cheatida, liigitab sinu idiootide klassi.
see oleks siis õige kui kõik algajad cheadiksid? mida see saavutaks?
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
10.12.2004 16:14:32
|
|
|
tegelt mina polegi kohanud palju cheatereid, mõned ikka jah olnud. vahest kohe imesta, pool salvetäit per*e pistetud, aga kutil jääb ikka 100hp. juhtub. Aga skill juba vaikselt koguneb.
üks asi, mis mulle tõsiselt vana cs-i asemel meeldib on HE (frag grenade). enne oli mõttetu pann, parem juba kiviga visata. Nüüd teeb see käbi ikka natuke dammi ka, pole enam naljaasi. rekord oli ühes rootsi publicservus aztecis 3 tüüpi korraga. terrod passisid suure ukse juures ja blokkisid teineteist, väike käbisadu ja maa oli puhas.
Siiski, flash on ikka kõige kasulikum käbidest, ainus, et võid sellega kergelt karuteene oma meeskonnale teha, ikka juhtub teamflashe.
endal lemmikud aztec ja cbble.
|
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
10.12.2004 17:02:31
|
|
|
ma suht n00b veel CS:S alal, alles teine kuu mängin seda ja enne seda pole kogemusi olnud yldse. Lemmikux on dust 2...ainuke, mida oskan väheke olen arenenud juba --> de_dust2
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
11.12.2004 14:59:57
|
|
|
ma käisin suvel CS1.5-te mängimas päris mitu korda Gameplazas ja sealt sain sõltuvuse . Siis ostsin CS: CZ-i ja muutusin päris hulluks. Nüüd veel HL2 ja CS: S ka
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
darknes89
Kreisi kasutaja

|
12.12.2004 10:07:02
|
|
|
off topicut veidi....
kui ma mingi 5 klassis käisn oli mul mingi juust arvuti ehk pentium 1 niisis läksin ühe korra proovima cs i kuskile arvutisaali ja siis tekkis vastik sõltuvus kuni 8 klassini ja raiskasin kokku umbes 4000 ringis ära aga siis sain uue arvuti ja nüüd saab siis kodus mängida ja pole enam mingit sõltuvust
_________________ CaseDisplay.eu
ETSY shop
PC modding, abiekraanid, simracing ekraanid.
Rocky |
|
| Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
13.12.2004 09:54:19
|
|
|
ma raiskasin terve suve jooksul juba 700
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
13.12.2004 11:06:11
|
|
|
CSS on veel lapsekingades, kuid potentsiaali on.
Jama on see, et peab v-sync disabled mängima, pilt lõikab nii hullusti, et paha hakkab silmadel
See kuradi Source tehti double buffering mootor mis ajab ikka närvi
Kes ei saa aru millest ma räägin siis lugege seda: http://www.teamradeon.com/articles/guides/vsync/vsync_guide.asp
Peale selle mõjutab serveri lag ka gameplay fps-i, mis häirib.
cool.hot.ee server on omadega suht peetis ja ei saada rohkem kui 16 updatei/sekundis.
Ja mingid vene russidest lohid on omal cl_updaterate keeranud mingi 10 peale ja seetõttu on sellist vastast täiesti võimatu tabada kuna ta lagib lihtsalt nii hullult ekraanil Eile just cooli serveris oli selline tegelane
|
|
| Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
17.12.2004 07:31:04
|
|
|
link :: Steampowered.com
Jälle suurpäev CSS-le - välja on lastud update, mis lisab ühe vana lemmiku - de_prodigy ja parandab suure portsu buge ja vigu
|
|
| Kommentaarid: 197 loe/lisa |
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
17.12.2004 09:23:24
|
|
|
link :: kae siit
irv... ati vs nvidia
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
darknes89
Kreisi kasutaja

|
17.12.2004 20:43:24
|
|
|
prodigy on ikka päris ilusaks nüüd tehtud
enne oli küll minu arust väga masendav map
loodetavasti tehakse ka inferno ümber
_________________ CaseDisplay.eu
ETSY shop
PC modding, abiekraanid, simracing ekraanid.
Rocky |
|
| Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
17.12.2004 22:26:21
|
|
|
| mul selline kysimus, et kas ise saab ka karaktereid ymber teha ja neid siis mängus kasutada ?
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
18.12.2004 01:01:38
|
|
|
| miga kirjutas: |
| mul selline kysimus, et kas ise saab ka karaktereid ymber teha ja neid siis mängus kasutada ? |
kindlasti saab kuidagi, aga suht raske see, ja kas ta ka siis steam checki läbib ?
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|