Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Source märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 265, 266, 267  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
stinger
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 05.12.2004 18:19:42 vasta tsitaadiga

CS:S'il ma päris mitu korda speedhacke juba näinud. Tõsiselt närvi ajab: ostad relva ja vend juba killib sind icon_evil.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
AzA
HV kasutaja

sõnum 05.12.2004 19:22:14 vasta tsitaadiga

stinger kirjutas:
CS:S'il ma päris mitu korda speedhacke juba näinud. Tõsiselt närvi ajab: ostad relva ja vend juba killib sind icon_evil.gif

see on põhjus, miks mina näiteks enam ei mängi netis icon_sad.gif isegi eesti-venemaa CS-is oli eestlastel 1 tsiiter icon_sad.gif mõttetu mängida, pea võimatu vastu saada ning kui mõni neti hirmus reipija sattus lanpartyle, siis oli tegemist väikese hallide silmadega jorsiga, kes sai igast asendist headshotte.
kahjuks pole nende vastu midagi teha, isegi lan partysid peab kindla seltskonnaga pidama.
positiivne tegelikult: aega jääb rohkem.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 05.12.2004 19:31:37 vasta tsitaadiga

ma vist nägin ka chiiterit yxpäev...ennem pole näinud, kuid siis oli värk selline, et ostsin relvad ja hakkasin ukse poole jooksma, kui äkki mu kõrvalt jooxeb enda teammate täiega mööda....ma mõtlesin wtf...mis see oli icon_eek.gif ...siis taipasin a'right, mingi chiiter on ära exinud icon_neutral.gif
põhiline on see, et igakord kui mingi vend mu X kohast maha tapab või lambist mingi ei-tea-kust headshot'i tõmbab, siis ajab asi kukalt kratsima icon_rolleyes.gif
Ma ise olen totaalselt chiitimise vastu ning loodan, et kiiremas korras võetaxe midagi ette...muidu on varsti nii, et terroristid lendavad õhus ja CT'd seisavad käte peal ja lasevad headshote icon_neutral.gif
üks väga häiriv asi on veel...ehk siis TK ..see nagu imeb vilinal. Mingi vend lihtsalt ronib kuhugi servusse ja hakkab seal omasid noppima...see ajab tõsiselt närvi, siis lõpux on nii, et kõik omad lasevad teineteist maha....niiii põnev...lasteaed pole muud öelda icon_neutral.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 05.12.2004 21:51:34 vasta tsitaadiga

ise pole chiitereid kohanud kuid see rikub tõesti mängimise isu ära aga sellst ma aru ei sa et kuidas neile see meeldib arvatavasti miskid 10-15 noobarid kes kaotada ei oska ning siis peavad chiitima et teistest parem olla thumbs_down.gif on ikke lamerid küll
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 05.12.2004 22:00:08 vasta tsitaadiga

Kõige toredam oli see wallhack mis tuli välja kohe koos CS:S-ga,
mängijad ootasid seda mängu aastaid ja kui see lõpuks välja tuli vaatasid seda ilusat graafikat, vaatasid seda koguni 5 min ja siis panid peale wallhack ja vaatasid seejärel lihtsalt läbi seinte, kas selleks oli siis vaja seda uut graafikamootorit ja uut graafikat?

Seepärast mina sinna mängu ei sobigi, seal kohtab harva täie mõistusega mängijat (no offence).

Kõige toredam on muidugi see et VALVE jättis cheatimise väga lihtsaks wall hack piisas lihtsalt natuke cfg muuta, samuti ka server crash, ma usun et paljud siin teavad kuidas seda teha.

Igal juhul kuulsin cs-i kohta palju halba, nii öelda bad attitude, young players, cheating jne.
Enne ei uskunud aga ega CS:S välja tulekuga pole nii öelda sittagi muutunud, kõik ikka sama.

Aga noh see minu arvamus. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 05.12.2004 22:09:16 vasta tsitaadiga

mai saa aru mida te vingute. ok , ise ma cs'i ei tao , siiski wolfi peal . on tehtud 1on1 tuttavaga kes toppis boti pääle. no persse oma aim ON igatepidi yle botist. ole lihtsalt kiirem ja kyta headshot ära. kui ei suuda siis tuleb lihtsalt endal rohkem harjutad.

muidugi xiiterid võiks syttida aga halamine on kah suht pointless , näitab aint seda , et ise ollakse alla igasugust arestust aimi poolepealt.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
wazaa
HV veteran
wazaa

sõnum 05.12.2004 22:21:02 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
ma vist nägin ka chiiterit yxpäev...ennem pole näinud, kuid siis oli värk selline, et ostsin relvad ja hakkasin ukse poole jooksma, kui äkki mu kõrvalt jooxeb enda teammate täiega mööda....ma mõtlesin wtf...mis see oli icon_eek.gif ...siis taipasin a'right, mingi chiiter on ära exinud icon_neutral.gif
põhiline on see, et igakord kui mingi vend mu X kohast maha tapab või lambist mingi ei-tea-kust headshot'i tõmbab, siis ajab asi kukalt kratsima icon_rolleyes.gif
Ma ise olen totaalselt chiitimise vastu ning loodan, et kiiremas korras võetaxe midagi ette...muidu on varsti nii, et terroristid lendavad õhus ja CT'd seisavad käte peal ja lasevad headshote icon_neutral.gif
üks väga häiriv asi on veel...ehk siis TK ..see nagu imeb vilinal. Mingi vend lihtsalt ronib kuhugi servusse ja hakkab seal omasid noppima...see ajab tõsiselt närvi, siis lõpux on nii, et kõik omad lasevad teineteist maha....niiii põnev...lasteaed pole muud öelda icon_neutral.gif

See et keegi sust kiirelt mööda jooksis oli tõenäoliselt lag
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 5 :: 40
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 06.12.2004 17:47:27 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
mai saa aru mida te vingute. ok , ise ma cs'i ei tao , siiski wolfi peal . on tehtud 1on1 tuttavaga kes toppis boti pääle. no <b>piixu</b> oma aim ON igatepidi yle botist. ole lihtsalt kiirem ja kyta headshot ära. kui ei suuda siis tuleb lihtsalt endal rohkem harjutad.

muidugi xiiterid võiks syttida aga halamine on kah suht pointless , näitab aint seda , et ise ollakse alla igasugust arestust aimi poolepealt.

no sel juhul oli sedasi sätitud, see on selleks, et oleks raskem avastada bot'i...
saab panna ka 0-reaktsiooniga 100% hit'iga...
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 06.12.2004 21:33:57 vasta tsitaadiga

botid on lambad, see vana uudis.. cheaterid ei ole lambad. kujutad sa ette, et inimene kellel on täiesti normaalne aim.. keskmine, mitte mingi noob ja mitte mingi pro pelaja.. paneb peale aimbot'i.. ? no tegelt siis lähebki juba liiga raskeks, aga jah, wallhackidele annab ära teha, kui on rohkem rahvast servus.. kui mingi 2vs2 siis pole mõtet lootagi..
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
marten1991
HV kasutaja
marten1991

sõnum 06.12.2004 21:37:23 vasta tsitaadiga

ega enam ei olegi vahet kas prof või cheativ noob.profid mängivad juba sama hästi kui noob cheaterid.selline on vähemalt minmu arvamus
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 9 :: 4
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 06.12.2004 21:49:15 vasta tsitaadiga

aimboti vastu saad veel kuidagi, aga kui ikka wall või radarhackid, siis pole midagi teha, jooksed leveli edasi tagasi läbi, aga ikka vend hiilib tagant ja laseb pepu sõelapõhjaks.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 08.12.2004 12:07:16 vasta tsitaadiga

oi marten (marten1991)! icon_razz.gif koguaeg kui minu juures käid ja cs 1.6 -te cõi cz-i mängid siis kohe r34p3r peale! muidu olin ise ka selline aga enam ei kasuta icon_confused.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
marten1991
HV kasutaja
marten1991

sõnum 09.12.2004 16:26:06 vasta tsitaadiga

ma mängisin sellega selle pärast et ma ei oska mängida!Aga kui mul endal see mäng oleks siis ei mängiks
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 9 :: 4
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 09.12.2004 16:40:08 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ma mängisin sellega selle pärast et ma ei oska mängida!Aga kui mul endal see mäng oleks siis ei mängiks

see pole mingi vabandus. cheater on cheater ja online mängudes on tema kõige madalm ja lollim mollusk. juba see mõte et cheatida, liigitab sinu idiootide klassi.
see oleks siis õige kui kõik algajad cheadiksid? mida see saavutaks?

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 10.12.2004 16:14:32 vasta tsitaadiga

tegelt mina polegi kohanud palju cheatereid, mõned ikka jah olnud. vahest kohe imesta, pool salvetäit per*e pistetud, aga kutil jääb ikka 100hp. juhtub. Aga skill juba vaikselt koguneb.
üks asi, mis mulle tõsiselt vana cs-i asemel meeldib on HE (frag grenade). enne oli mõttetu pann, parem juba kiviga visata. Nüüd teeb see käbi ikka natuke dammi ka, pole enam naljaasi. rekord oli ühes rootsi publicservus aztecis 3 tüüpi korraga. terrod passisid suure ukse juures ja blokkisid teineteist, väike käbisadu ja maa oli puhas.
Siiski, flash on ikka kõige kasulikum käbidest, ainus, et võid sellega kergelt karuteene oma meeskonnale teha, ikka juhtub teamflashe.
endal lemmikud aztec ja cbble.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 10.12.2004 17:02:31 vasta tsitaadiga

ma suht n00b veel CS:S alal, alles teine kuu mängin seda ja enne seda pole kogemusi olnud yldse. Lemmikux on dust 2...ainuke, mida oskan icon_razz.gif väheke olen arenenud juba --> de_dust2
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 11.12.2004 14:59:57 vasta tsitaadiga

ma käisin suvel CS1.5-te mängimas päris mitu korda Gameplazas ja sealt sain sõltuvuse icon_smile.gif . Siis ostsin CS: CZ-i ja muutusin päris hulluks. Nüüd veel HL2 ja CS: S ka icon_razz.gif
tagasi üles
darknes89
Kreisi kasutaja
darknes89

sõnum 12.12.2004 10:07:02 vasta tsitaadiga

off topicut veidi....
kui ma mingi 5 klassis käisn oli mul mingi juust arvuti ehk pentium 1 niisis läksin ühe korra proovima cs i kuskile arvutisaali ja siis tekkis vastik sõltuvus kuni 8 klassini ja raiskasin kokku umbes 4000 ringis ära aga siis sain uue arvuti ja nüüd saab siis kodus mängida ja pole enam mingit sõltuvust icon_rolleyes.gif

Rocky
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 13.12.2004 09:54:19 vasta tsitaadiga

ma raiskasin terve suve jooksul juba 700 icon_eek.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
KrikU
HV veteran

sõnum 13.12.2004 11:06:11 vasta tsitaadiga

CSS on veel lapsekingades, kuid potentsiaali on.
Jama on see, et peab v-sync disabled mängima, pilt lõikab nii hullusti, et paha hakkab silmadel thumbs_down.gif
See kuradi Source tehti double buffering mootor mis ajab ikka närvi icon_mad.gif
Kes ei saa aru millest ma räägin siis lugege seda: http://www.teamradeon.com/articles/guides/vsync/vsync_guide.asp

Peale selle mõjutab serveri lag ka gameplay fps-i, mis häirib.
cool.hot.ee server on omadega suht peetis ja ei saada rohkem kui 16 updatei/sekundis.
Ja mingid vene russidest lohid on omal cl_updaterate keeranud mingi 10 peale ja seetõttu on sellist vastast täiesti võimatu tabada kuna ta lagib lihtsalt nii hullult ekraanil icon_evil.gif Eile just cooli serveris oli selline tegelane icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 17.12.2004 07:31:04 vasta tsitaadiga

link :: Steampowered.com

Jälle suurpäev CSS-le icon_lol.gif - välja on lastud update, mis lisab ühe vana lemmiku - de_prodigy ja parandab suure portsu buge ja vigu thumbs_up.gif
Kommentaarid: 197 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 186
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.12.2004 09:23:24 vasta tsitaadiga

link :: kae siit

irv... ati vs nvidia
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
darknes89
Kreisi kasutaja
darknes89

sõnum 17.12.2004 20:43:24 vasta tsitaadiga

prodigy on ikka päris ilusaks nüüd tehtud icon_wink.gif
enne oli küll minu arust väga masendav map
loodetavasti tehakse ka inferno ümber icon_smile.gif

Rocky
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 17.12.2004 22:26:21 vasta tsitaadiga

mul selline kysimus, et kas ise saab ka karaktereid ymber teha ja neid siis mängus kasutada ?
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 18.12.2004 01:01:38 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
mul selline kysimus, et kas ise saab ka karaktereid ymber teha ja neid siis mängus kasutada ?

kindlasti saab kuidagi, aga suht raske see, ja kas ta ka siis steam checki läbib ?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Source mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 265, 266, 267  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.