Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
project
HV Guru

|
14.11.2004 15:02:13
mõned küsimused/probleemid |
|
|
ostsin siis chronos video shuttle 2'e
selline asi et kui chris tv ära installin ja tööle panen ja kui ta detecting and configuring your hardware siis jookseb masin täiesti kokku , punane mõtlemis tuli jääb põlema ja hiir kiilub kinni, ctrl+alt+del ei aita ja muud ei jää üle kui restart. et äkki keegi oskab nende piltide järgi öelda mis valesti tegin? kui tegin valesti. http://www.zone.ee/networkproject/tv/ .
--------
hetke seis on nii et telekanaleid vaadata nagu ei saa(TV3 tuleb sita kvaliteediga. tundub nagu hääle jääks ka maha pildist) kuna see antenn mis taga on ei võimalda miskit levi ja teleka kaabel ei ulatu nii kaugele. et pean vist pikenduse sellele ostma a tahaks teada et kaabliga ikka peaks sellise pildi kätte saama onju nagu telekast näen, või pean mingi tegijama antenni soetama?
---------
niih siis raadio kohta selline küssa et kuda see anten olema peab? et kas see hargnemis koht on ka oluline(et kas seal asub miski vastuvõtja or smting) või on need 2 klemmi mis sealt hargnevad? kas on vahet kuidas need olema peavad(klemmid) kas üksteise ligidal/kaugel või mis? hetkel ripuvad teibiga laes ja miski levi saab kätte. tahaks ka küsida et kas nad aknast välja võib vedada? ja kas saab parema levi. et nagu niiskust ei karda kui jätan nad akna taha?
-----------
kui windowsi käivitan hakkab lambist sahin kõlarites.... lõppeb siis kui panen programmi TV Capture Card tööle.
-----------
veel üks: mul intregreeritud helikas ( toetab 5.1). on 3 auku, helesinine, roheline, roosa. enne käis rohelisse kõllide roheline ja sinisesse kõllide must ( et saaks surround sound kuulata, kõlarikomplekt on z640 , 5.1 süsteem). nüüd aga et raadiot kuulata pidin sinise ühendama tv kaardiga, ehk siis 5.1 kuulata ei saa. keegi oskab midagi soovitada? või polegi võimalik nimodi 5.1 kuulata?
------------
krt driveritega oli kah algul ull jama... originaalid on mõttetud kuna mul xp... ja siis mingi ilge jama oli, a lõpuks sain peale.
proge teletext ei saa ka tööle ( mai teagi mis see on a tahaks tööle saada ) http://www.zone.ee/networkproject/teletext.JPG?2
--------
hetkel arvutis siis tv capture proge( fungab), chris tv( ei funga), teletext ( ei funga), telescaler ( ei oska öelda, fungab a ei leidnud ühtegi kanalit üles).
et võite soovitada lihtsaid progesi veel.
---------
tänan lugemast
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
project
HV Guru

|
14.11.2004 15:25:33
|
|
|
veel:
ennem oli isp ewn, nüüd panin kodulahenduse sisse. a enam ei saada midagi ära kellelegi msnis(isegi kui kõik firewallid maas, ka winni enda oma). ja datanetti ja pubi ei saa ka sisse ( ipv6 ). olen neid ridu ka run>cmd uuesti trykkinud a ei midagi.
ipv6 rtu 2002::/16 2
ipv6 adu 2/2002:d41b:e637::2120:2723:0055
ipv6 rtu ::/0 2/::192.88.99.1
Kontroll
IPv6 toimivust saad proovida näiteks nii:
ping6 2001:ad0::
---------
et kas siin midagi muutma ei pea http://www.zone.ee/networkproject/elion/
------------
kas satelliiti ei anna tv kaardi taha ühendada? mingit effecti annab or aint tv3, k2, etv?
all korrusel oleval telkul on ka miski vana düüner( kunagi näitas hästi a nüüd aibnt miski mtv3 heal juhul näeb), seda ei anan tv kaardi juures ära kasutada?
(NB. all telkul näen aint neid mtv jne, see juhem mis ülesse korrusele mu tuppa tuleb, selle abiga näen aitn etv,tv3, k2. mtv jen ei näe)
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
project
HV Guru

|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
project
HV Guru

|
15.11.2004 18:50:28
|
|
|
ullult imelik, sain nagu kõik kõllid tööle... , nomodi et panin selle juhtme mis tv kaardist tuli micri auku, ja sisi rear k6llid panin oma kohale ( sinna kus ennem tv kaardist tuleb juhe käis, ehk siis helesinine auk helikal). a krt ühe imeliku asja avastasin veel.kui helikaart on taga siis miski imelik pinin ja krabin on. ja kui heli põhja panen ( muusika ega miski ei käi) siis n. on hiire liikumist kuulda : / .et kui raadiot kuulan siis miski imelik sahin taga, antenn jne on paigas. ühesõnaga, nii kui tv kaardi raadio taha ühendan läheb heli suht metsa, enne ei saand aru kuna ästi vaikselt kuulasin.
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
cavefish
HV kasutaja
|
15.11.2004 19:08:56
|
|
|
see on üks jubedamaid TV kaarte mida ma näinud olen...sama võib kaasas oleva softi kohta öelda....
see sati tüüner annaks tv kaarti küljes täpselt sama efekti mis teleka küles.
raadio antenn paiguta täpselt nii kuidas kõigeparema tulemuse annab...niiskust ei tohiks ta kah karta...
teletextist ei maksa puudust tunda...see on üks surnult sündinud nähtus...eesti kanalitest omab sellist asja ainult ETV ja sealt ka midagi väga põnevat ei leia....
hädapärast vaadatava pildi sain ma suvalise toaantenniga ette, miski 150 eekune väliantenn andis juba väga hea pildi...isegi enne antenni õue viimist
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
15.11.2004 21:11:54
|
|
|
project, kas sul on digi-audio ühendatud CD/DVD seadmega ?
kui jah, siis proovi selle juhtme eemaldamist ja vaata, kas siis ikka on hiirt kuulda
endal tekitas selline junn jama
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
project
HV Guru

|
15.11.2004 22:45:11
|
|
|
tsitaat: |
kas sul on digi-audio ühendatud CD/DVD seadmega ?
|
ei ole
raadiol levi normis, ragin mis tuleb on põhjustatud mujalt. krt küll, tv hakkan vahtima siis piniseb kõvasti, full screen panen siis piniseb vähem. kui pole full screen ja lülitan molu välja siis piniseb edasi, kui on full screen ja lülitan molu välja siis ei pinise, ehk siis fulli pinin on monitori pärast :? . kui pole full siis liigub sujuvalt, a miskid valged jooned nagu tõmblevad ja hääl nö paugub :? , full screenis nagu kõik enamvähem normis peale selle et kvaliteet pole kõige parem(kui miski kiire tegevus toimub siis nagu pilt "joonestub" või noh läheb veits ruudulisemaks, ei oska seletada). miski valemiga kruttida ei saa seda?
teoreetiliselt saab satelliidi ka soetada ( miksi umb 700.-) , kas saab taha ühendada, annab mingi effekti? rohkem kanaleid pole?
igast soovitused teretulnud.
mõned pildid http://www.zone.ee/networkproject/tv%20capture/
telkut peaks ikka saama ju mitte fullis ka vahtida onju?
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
cavefish
HV kasutaja
|
15.11.2004 23:19:53
|
|
|
sat'i pealt saad kanaleid täpselt nii palju kui sinu sati tüüner avada oskab...tv kaart sati tüünerit ei asenda...tüünerist saad lihtsalt pildi tv-kaarti video sisendi kaudu arvutisse lasta
kui tahad sati kanaleid otse arvutisse saada siis pead sattvkaarti ostma ... ja selle jaoks peab sul ilmselt digi-peaga pann ka olema
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
project
HV Guru

|
15.11.2004 23:41:14
|
|
|
cavefish kirjutas: |
sat'i pealt saad kanaleid täpselt nii palju kui sinu sati tüüner avada oskab...tv kaart sati tüünerit ei asenda...tüünerist saad lihtsalt pildi tv-kaarti video sisendi kaudu arvutisse lasta
kui tahad sati kanaleid otse arvutisse saada siis pead sattvkaarti ostma ... ja selle jaoks peab sul ilmselt digi-peaga pann ka olema |
ma suht võhik selle ala pael. a mul kodus nii et all on düüner ja satelliiti pole. ühesõnaga peaks ilma sat pannita need kanalid saama arvutisse manada kui düüneri ära ühendan? kuda ma muidu selle ühendada saaksin? läheks ta sinna kus hetkel tv kabla on või sinna kollasesse rca 'sse? oskad täpsustada? tv3,k2 ehk need hetkel olevad kanalid jääksid alles? või on mul selle plaani teostamiseks üldse tarvis sat?
man im good at writing confusing text
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
cavefish
HV kasutaja
|
15.11.2004 23:46:10
|
|
|
mm sinna kollasesse RCA sisendisse pead jah tüünerist pildi saatma...ja eraldui kõrvaklapi pistikuga heli ka veel...kaarti peal vist oli selle jaoks ikka sisend olemas kui ma õigesti mäletan....aga ma ei kujuta ette tüünerit mis näitaks midagi ilma sat'i pannita....lihtsalt tüüner ei saa ju midagi näidata...
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
project
HV Guru

|
15.11.2004 23:54:17
|
|
|
kle ega ta enam jah ei näita. kunagi ammu näitas, päris hästi, cartoon network lippas jne a nüüd näeb heal juhul aint mtv :?
krt präägu nagu pealmine eesmärk oleks fullis see väike jõnks välja saada ja nati sujuvamaks teha, kuna ikak nati pang on. raadiol tahaks kah heli paremaks a see ple eriti oluline sest vaikselt kuulates eriti ei pane tähele.
ostsin täna just 14 meetrit pikendust juurde et tv kabla saaks arvutiga ühendada. need ülemineku värgid ostsin kah, loodan et korralikult jäid kinni. a äkki oskad miskit väliantenni soovitada... odavat ja mis teeks töö ära, ja kust neid saaks kah. et kas miski pikem juhe tuleb ka siis antenniga kaasa, või pean seda 14 meetrist kasutama?
EDIT: Dscaleriga on suht parem kvaliteed. saab full ja mitte full screeniga vaadata. imelik heli aga on endiselt taga. eks ma näpin neid seadmeid veel .
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
20.11.2004 04:16:16
|
|
|
omg...sulle meeldib vist pikalt ja laialt oma tegemistest kirjutada
aga jah...edu sulle selle tv-kaardiga pusimisel...ei tea kas kokkuvõttes pleks mitte odavam osta tuppa uus telekas ja satipann taha yhendada?
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
project
HV Guru

|
20.11.2004 04:29:22
|
|
|
kust ma sul need 2- 3 tonni võtan et telku ja pann muretseda?
ühe asja tahaks veel korda saada. niih mul Praegu tagumised kõllid ei funka , soundmanist kah pandud 2 speakers peale.. sest 4 ja 5.1 pannes ei tee lihtsalt häält. nii... kui panna see juhe mis tv kaardist tuleb mikri auku ( algselt oli sinises augus, sinna kuhu öeldi et tuleb panna ehk sisi line in. muidu käisid seal tagumised jõkkid) ja tagumised kõalrid sinna sinisesse auku ( kus ennem oli siis see tv kaardist tulev juhe ) siis saan panna kõllid 4 channel peale... ehk siis tagumised kõllid kah funkavad... a 5.1 peale ei saa panna.. jääb lihtsalt vait. oskab keegi midagi soovitada? kas või nii jätte.. et 4 channel mode... ( et kas kõik on samamoodi mis 5.1 es? ) ja kas see tv kardist tulev juhe võib mirki augus passida. või lahendaks mõni sb live helikas selle probleem? kui aru saite siis aidake
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
20.11.2004 04:37:43
|
|
|
kui aru saaks siis aitaks
ja telku ja sati jaoks võib vähem ka minna kui 2k...
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
cavefish
HV kasutaja
|
20.11.2004 04:41:42
|
|
|
pann panniks....tv-kaart täidab tal hetkel täpselt teleka funktsiooni....selleks et panniks mingi kasu oleks peab seal ikkagi miski asjalik sati decooder vahel olema...
aga jah esialgne probleem oli vist üldse tv-kaart tööle saada niet sat'i teema võiksid sa ette võtta alles siis kui tavalised eestikanalid korralikult ette saad
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
project
HV Guru

|
20.11.2004 14:48:40
|
|
|
tavalised eesti kanalid on korralikult ees, kvaliteet ka suht kärab( ma nigunii sita silmanägemisega nii et kaugelt vaadates on ok ). nüüd tahaks selle heli 5.1 süsteemis korralikult tööle panna.
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
project
HV Guru

|
02.12.2004 22:05:58
|
|
|
niih, kasutan Dscalerit. a kui panen videot recordima siis hakkavad ka nagu pildil miskid valged jooned tõmblema ja mugavalt pange kisub. kui pärast vaadata seda recordi siis heli puudub. ideid?
http://www.zone.ee/networkproject/11.JPG?2 line in on õige onju?
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
project
HV Guru

|
05.12.2004 03:04:10
|
|
|
ahmai tea, soovitage pigem programme millega saaks winampi, win media playerit, bs playerit ja muid arvuti värke kontrollida. or üldse tervet arvutit kontrollida ( shut down jne).
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
project
HV Guru

|
06.12.2004 18:47:53
|
|
|
project kirjutas: |
ahmai tea, soovitage pigem programme millega saaks winampi, win media playerit, bs playerit ja muid arvuti värke kontrollida. or <b>ül<font color=red>d</font>se</b> tervet arvutit kontrollida ( shut down jne). |
up
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |