Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
29.11.2004 17:17:56
The hard drive is ruined.. |
|
|
Vaatasime sõbraga sellist filmi nagu Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid ja ühes kohas pidime end diivanilt maha nerma.. Seal oli selline koht, kus mingi parvlaev läks ümber koos inimestega (neil oli ka paar laptopi seal ja muu tehnika) ja kui kõik olid kaldale ujunud, siis üks vend avastas ja ütles: "Damn, the hard drive is ruined.." ja samal ajal oli pilt selline: hard drive
muahahhaa
vist suurim filmiviga mida ma näinud olen..
ps: võite veel siia taoliseid möödapanekuid panna, aga kindlasti siis arvutialaseid!!!
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 24.02.2005 23:25:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
transporter
HV kasutaja

|
29.11.2004 17:23:55
|
|
|
vaatan, et rezisöör on ennast IT värgiga harinud
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
29.11.2004 17:26:47
|
|
|
filmides on see arvutivärk yldse väga kummalisex keeratud. eriti veel kui mingi häkerdamine käib, tavaline tax et mingid suvalised symbolid jooxevad yle ekraani hirmsa kiirusega ja siis tegelane vahib neid hullult targa näoga
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
2III7
HV veteran

|
29.11.2004 17:45:52
|
|
|
mingis vene filmis "Vene tapjad"/"Spetznatz", oli alguses mingi 386 millel oli BIOS ees ja siis üks vend lasi selle AK 47'ga puruks
mai saa aru kas ei mõelda selle üle, et stseenid kus arvutid sees on, võiks natuke reaalsemalt ikka teha, mitte mingid piiksuvad värgid jms.
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
haipija
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
circles
HV kasutaja

|
29.11.2004 23:37:52
|
|
|
ma ei ole tegelikult näinud mitte ühtegi filmi, kus arvutiteema oleks normaalselt olnud käsitletud, eriti paistavad sellega silma sellised filmid nagu "Enemy of the State", kus mingid sepad hetkega inimeste isikuid neti vahendusel kustutasid ja muud "reaalsed" kassatükid.
_________________ Võtke õuna! |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
haipija
HV kasutaja

|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
29.11.2004 23:55:19
|
|
|
Kas just möödapanek, aga jabur.
Film SWORDFISH , kus see peaosaline pidi mingi raha-üle-kandva ussi tegema. einoh, worm tool 3.1 vms seal oli. naerma ajas küll , ma arvan ka et wormide jaoks ongi "WORM TOOL vers x.xx "
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
30.11.2004 00:00:59
|
|
|
siin juba mainiti piiksumist, mind ajab eriti närvi see, kui arvuti teeb filmis alati iga klahvivajutuse peale "piiks", samuti käib "piiks", kui ekraanile mingi uus pilt tuleb vmt. samuti paistab, et paljud inimesed ei oska vaikselt lugeda ekraanilt midagi, kui mingi tekst tuleb, siis peab alati selle kõva häälega ette lugema.
siin on muudki sarnast
http://www.moviecliches.com/cliche1.html#computers
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
haipija
HV kasutaja

|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
sapper
HV vaatleja
|
30.11.2004 14:33:31
|
|
|
Likewise, you can infect a computer with a destructive virus by simply typing "UPLOAD VIRUS" (see "Fortress")
kusjuures sarnane koht on ka ju "independence day's" kus vend nakatas viirusega aalienide emalaeva
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
30.11.2004 14:57:29
|
|
|
Noh ühes kodumaises seebis jäi selline asi silma, et mässas seal keegi läpakaga ja et kole aeglaseks on jäänud vms. Teine nö arvutspetsim tegelana siis ütles, et tuleb arvuti scandiskiga üle lasta ja siis defragment teha, et läheb kiiremaks. Ja siis hakkas ilmselt neid asju usinasti tegema. Läpakaks oli Mac.
Mul pole küll olulisi kokkupuuteid viimasega kunagi olnud, aga ma miskipärast kahtlustaks, et nt Scandisk on kohe kindlasti pigem pisipehme tootedega seotud asi... või ei?
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valdars
HV veteran

|
30.11.2004 17:19:24
|
|
|
Jurassic Park oli mõnus opsüsteem-meenutas vanemat lennukisimulaatorit rohkem.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
lennu
HV kasutaja
|
30.11.2004 18:45:54
|
|
|
Jurassic Parkis kasutati Unixit minu mäletamist mööda
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
henrit
Kreisi kasutaja

|
30.11.2004 20:31:44
|
|
|
tsitaat: |
Noh ühes kodumaises seebis jäi selline asi silma, et mässas seal keegi läpakaga ja et kole aeglaseks on jäänud vms. Teine nö arvutspetsim tegelana siis ütles, et tuleb arvuti scandiskiga üle lasta ja siis defragment teha, et läheb kiiremaks. Ja siis hakkas ilmselt neid asju usinasti tegema. Läpakaks oli Mac.
Mul pole küll olulisi kokkupuuteid viimasega kunagi olnud, aga ma miskipärast kahtlustaks, et nt Scandisk on kohe kindlasti pigem pisipehme tootedega seotud asi... või ei?
|
Oli vist küll jah kunagi mingis "Kodu keset linnas" selline tegevus. Ennast pani ka imestama
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
01.12.2004 10:03:08
|
|
|
eriti kõva on see, kui mingi agent, James Bond või kes iganes, läheb mingist arvutist andmeid varastama. Viskab/kinnitab arvuti korpuse kaanele mingi vahva seadme, mis siis hakkab niimodi läbi korpuse kõvakalt andmeid lugema, kustutama või mida iganes
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
haipija
HV kasutaja

|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
haipija
HV kasutaja

|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
01.12.2004 12:22:12
|
|
|
olc kirjutas: |
filmides on see arvutivärk yldse väga kummalisex keeratud. eriti veel kui mingi häkerdamine käib, tavaline tax et mingid suvalised symbolid jooxevad yle ekraani hirmsa kiirusega ja siis tegelane vahib neid hullult targa näoga  |
Tahad et päriselt näidatakse kuidas häkkimine käib unista edasi
See hard drivei jutt oli rohkem naljaga mõeldud seal filmis, ma nägin ka seda
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
01.12.2004 13:48:46
|
|
|
Ma olen ise kah siin sarnastel teemadel varem juttu teinud, seega ennast kordama ei hakka, kuid üks üliidiootne juhtum, mida nägin sel sügisel. Nimelt selline seriaal nagu Stargate SG-1 (millel nüüd ka paralleelselt jooksev Stargate Atlantis olemas) on idiootsuste ja möödaminekute osas üks musternäidiseid. Sel sügisel oli üks seeria (vist kõige viimane, mida siiani näidatud, "Endgame"), kus tähevärav tulnukate tehnoloogia abil ära varastati. Tähevärava külge oli kinnitatud, nagu ikka, terve hunnik meie "oma" arvuteid. Ja kohe kui värav kadunud oli, oli kõigil arvutiekraanidel näha sellist pilti, mida tavaliselt näeb siis, kui väh. osa tüüpi teleritel telepilt kaob, ehk siis sädelevat ekraani ja keset sädelevat ekraani oli musta ümbrise sees sõna: "OFFLINE"
Kahju, et mul polnud võimalik pilti teha.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nitrobread
HV vaatleja

|
02.12.2004 00:07:35
|
|
|
Nende filmide hulk, kus arvutiga stseenid p***** keeratakse on jah hämmastavalt suur, kas siis kogu selle filmitegijate crew hulgas keegi arvutitest midagi ei jaga? Eriti head näited selles vallas on 80-ndate filmid, kus tüübid leiavad kogu vajaliku info vaid sekunditega ülikiirelt klaverit klõbistades Siiski näiteks üks film, kus arvutiga stseeni ära ei käkitud oli "The Real and Present Danger" Harrison Fordiga eesotsas
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
haipija
HV kasutaja

|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
02.12.2004 01:33:18
|
|
|
tuleb meelde Politseiakadeemia üks osa (oli vist 4jas? ). See kus linnapea tüssu keeras ja 3 pätti laamendama saatis. Oli siis meie kangelastel vaja arvutist midagi kätte saada, ja nagu ikka - parooli pole, sisse ei saa. tuli see kahemeetrine neeger siis ja andis massiivse tou monitori pihta, ja kas sa näed, kohe logis sisse
ja imho polnud tegu ka maciga (kuigi selline asi vaevalt et üldse mõjub)
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
haipija
HV kasutaja

|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
233MMX
Kreisi kasutaja

|
02.12.2004 01:45:30
|
|
|
kusjuures üks kõige originaalseim film ongi "Real and present Danger" Harriosn Fordiga. endal see film olemas ja seal on nagu täitsa päriselu
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|