praegune kellaaeg 23.06.2025 07:50:52
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
High-Q
HV Guru

|
04.08.2003 22:29:42
MURE: AIW-Radeon, TV ei tööta |
|
|
Olemas kaart Ati AIW Radeon DDR AGP, mure selle tööle saamisega
masina konf amd athlon1,33/256ram/Win2000 (täiesti uus install), peal Via 4in1 4.47, DX9.0b, SP4 ja kõikvõimalikud uuendused
Draiverid leiab ilusti üles, nii kaardi, control panel kui ka WDM ja TV-capture omad.
Proovitud 5 erinevat reliisi, nii neid mis plaadiga kaasas, vahepealseid, kõige uuemaid jne. Isegi neid, mis win ise windows updatega pakub.
Multimedia Centerit proovitud versioone 7.0, 7.1, 7.7, 8.1 ja 8.5
Esines kaks nähtu:
1) ATI launchpadist TV proge käima pannes, korraks ainult vilksatas tv-proge splahs-screen, kuid pani proge kohe kinni (arvatavasti mittekomplatiibluse viga)
Kui sellest lahti sain, siis läks proge ilusti tööle ja tuli väike (next->next->next) setup, selline töölepanemise SETUP.
Kõik oli ok, kuni küsis regiooni kanali plaani, ütles, et vali plaan, aga mida pole, seda pole, all oli kaks alamvalikut: kas CABLE või ANTENNA, aga see ei muutnud asja. Rippmenüüs pole ühtegi valikut, mööda minna ka ei saa, quit pannes midagi ei muutu ja järgmisel töölepanekul olen samas olukorras. Manuaalselt scannida ei saa, ta isegi ei jõua scannimise võimaluseni.
Ei veebist-foorumitest-ATI suppordist pole mitte midagi leida, otsisin suht põhjalikult.
Kas kellelgi on olnud taoline mure/probleem või kas keegi saaks öelda, kuidas need kanaliplaani andmed sinna lisada.
kunagi oli mul taoline mure BT878 kaardiga ja DScaleriga, aga sain vanemast dscaleri versioonist channels.txt faili ja kõik läks tööle.. kipub sama mure olema, aga faili pole kuskilt võtta, isegi mitte kaasas oleva CD-ga?!?!
Teisi softe ATI kaart kahjuks ei toeta, pealegi olen "kohustatud"ATI enda MMC-d kasutama selles olevate featurede pärast.
keegi äkki midagi kommenteeriks, tegu suht missioonikriitilise asjaga, tegu nimelt videoserveriga
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
05.08.2003 08:54:12
|
|
|
hm, oled kindel, et muid ei toeta? ma näiteks kasutan viimasel ajal FlyDS'i nimelist programmi. ATI enda oma nagu jamas rohkem, kuigi oli päris häid omadusi, nagu näiteks blend jms. Proovi sellega, saad vähemalt teada kas kaart ikka töötab.
Kahjuks selle kanalite jamaga ei oska aidata, enal olid kõik vajalikud valikud olemas ja leidis kanalid kah kenasti üles...
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
05.08.2003 21:07:55
|
|
|
ma siin ka käppinud selle kaardi suguvenda aiw 128, mul oli probleeme soundigaja, enivei kui olin seda installinud ja uninstallinud seda kaarti mitu korda, siis oli ka selline probleem vahepeal, aint quit sai krt valida. aga sa tee see compatibility check ära control panelis oleva ati tooliga. mul leidis, et mingi wdm draiver ei olnud korralikult installeerunud (ja dvd draiv ka aga seda mul ei olegi), sellest sain üle video draiveri reinstalliga, ei olnud seda TV osa vist korralikult ära installinud, aga kuna sa oled seda üritanud igat pidi installida erinevate draiveritega, siis antud hetkel ei tea muud soovitada kui, et äkki kaardi draiveritest vigu otsida.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
09.08.2003 07:00:20
|
|
|
Viga on DirectX 9.0b See uuendas faili kstvtune.ax, mis on selline saast, et vist ükski AIW sellega pilti ei näita. Endal oli AIW 128 PRO'ga sama jama. Viga mitte ei leidnud, kuni hakkasin näppima Ulead Videostudio tuuneri settinguid, siis pani proge pange ja näitas vea ära Otsisin siis Googlest vanema versiooni failist ja räigelt , wini protestidest hoolimata, lükkasin asemele ja kohe hakkas ka TV tööle 8)
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
forest
HV kasutaja

|
14.08.2003 13:10:38
|
|
|
Mulgi oli sama probleem AIW Radeon 7500 -ga, kui üritasin MMC 8.5 peale panna ja arvuti küsis DirectX 9.0 draivereid. Andsin talle siis 9.0b. Aga kuna peale seda algas totaalne jama, otsustasin alustada algusest. Järgmine kord tegin igaks juhuks restore pointi ja proovisin 9.0a -ga. Nüüd toimib TV nagu midagist.
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
19.11.2004 09:50:58
|
|
|
Pean selle vana teema jälle välja kaevama. Sain nimelt 9800SE AIW kaardi omanikuks. Selle kaardi ootel oli mul masinas mingi vana PCI kaart ja kogu ATI softi sodi oli maha võetud. Torkasin siis uue kaardi masinasse, paigaldasin softmoditud 4.11 driverid. Kõik töötas, 8 toru lahti. Proovisin TV-tüüneri tööle panna, otsis ilusasti kanalid ülesse. Kui Scan oli lõppenud, lülitasin ühe kanali peale, tulemuseks must ekraan aga arvuti jäi tööle. Tegin siis restardi, asi toimis natuke aega ilusasti kuni kordus sama lugu. Siis ei hakanud TVtüüneri ohjamiseks mõeldudu proged enam tüünerit leidma. Device Manager näitas, et ATI WDM Rage Theatre Audio, ATI WDM Rage Theatre Video ja ATI WDM TV Audio Crossbar´il hüüumärgid peal, ning kirjeldus, et This Device cannot start.
Googeldasin siis ringi ja leidsin natuke õpetusi vea parandamiseks. IRQ konflikti minu arvates ei ole, aga tahaksingi küsida, et kust ma kõige paremini näeksin, et kas mingid seaded jagavad sama IRQ´d? Igasugused driverite vahetused ei kandnud vilja. MMC versjoonist pole mõtet rääkidagi, kuna hüüumärgid viskab kohe peale graafikadriverite, control panel´i ja WDM driverite installi. Kasutasin ka Driver Cleanerit enne uute driverite paigaldamist.
Tegin siis ka puhta installi. Katsetasin DirectX9.0a´ga ja SP1ga. Ikka sama lugu. Samuti sai läbi tehtud kõik muud trikid. WDM driverit enne graafikakaardi driverite installi, Device Managerist WDM ide eemaldamine ja uuesti install...
Äkki on keegi hiljaaegu sama jama otsa komistanud ja oskab hädalist aidata? Garantiise ei tahaks ka kaarti viia, sest äkki annavad uue, millel lisatorud vigased.
|
|
Kommentaarid: 648 loe/lisa |
   |
526 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
20.11.2004 18:33:14
|
|
|
HELP!
|
|
   |
526 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kuido4
HV vaatleja

|
22.11.2004 23:09:31
|
|
|
Mul oli sama teema selle kaardiga, viskas erroreid ja näitas device manageris hüüumärke ning ei leidnud ühtegi kanalit üles. Googeldasin kah nagu segane aga abi ei saand. Mässasin mingi nädala enne kui võtsin ühe kasutult seisva kõvaketta, kus mingist hallist ajast 98 peale oli pandud. Lasin sinna kõik draiverid õiges järjestuses peale (WDM -> MDAC/UCI -> Catalyst -> MMC) ning asi toimis ilusti. Võtsin siis kätte ja tegin selle ketta tühjaks ning panin sinna XP(koos SP2 mingi beta) puhta installi ning driverid jälle peale ning asi toimis taas. Järeldasin, et juu pean oma masina Windowsi uuesti puhtalt peale panema aga ple sellega veel algust teind.
PS. Driveritena kasutasin Catalyst 4.11 softmoded versioone, mille sain techpowerup lehelt.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Atti
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
23.11.2004 01:30:05
|
|
|
Suur tänu, kuid see juba proovitud, ning kasu pole miskit. Pealegi on praeguseks juba ammu DX9.0c väljas, millele säärast parandust ei ole, ning mis arvatavasti vigane ka pole, vähemalt ma loodan nii. Proovisin ka DX 8.1 ikka sama lugu. Googeldades leidsin, et välismaised foorumid on täis sama murega inimesi, kes polegi rohtu leidnud. Mõnedel on olnud vea paranduseks mitte uuemate kui 6.14.10.6378 driverite kasutamine(kusjuures ATI soovitus on kasutada värskeimaid drivereid), minu puhul ei aidanud seegi.
Kirjutasin ka ATI supporti. Vastuseks sain ammu läbi uuritud lingid nende lehelt, mis sisaldavad õpetusi vea parandamiseks, kuid mis EI TOIMI, ei minul, ega ka paljudel teistel. Näiteks üks ATI poolt soovitatud võte on repair install, kui see ei aita, siis clean install. Nende driveritega peab ikka midagi kõvasti mäda olema, kui asja toimima saamiseks tuleb Win uuesti installida. Mul oli üks kõvaketas üle, installisin seda Wini sinna ikka mitu korda, lasin neid drivereid peale nii ja naa, erinevaid DirXe nii ja naa, õpetusi on päris palju, millised ennem lasta ja millised pärast ja millal tohib restartida, millal mitte, aga tolku polnud.
Keegi võiks seletada seda, miks nende WDM driveritega on selline lugu, et teen neile näiteks uninstalli ja siis installin uuesti, nüüd peaksid ju driverid wini jaoks paigaldatud olema, aga ei. Peale restarti leiab Win alles need seadmed üles ning kukub drivereid installima, kusjuures ei installita mitte viimasena peale pandud driverid, vaid kõige uuemad, mis kõvakettal leida on. Protsessi pole võimalik ka katkestada. Natuke nagu imelik, või mis? Manuaalselt saab hiljem muidugi soovitud driverid selga lasta.
Võibolla peaks asja katsetama kellegi teise arvutis, teise emmega. Ise ei viitsi enam jamada, 3 päeva täiega raisus ja kopp ees. Ostsin eraldi TV-FM kaardi masinasse lisaks, loodan, et sellega läheb asi paremini.
Igaljuhul, kui kellelgi on veel mingisuguseid soovitus, laske tulla. Katsetan kõik järele.
Panen siia ka mõned lingid inimestele, kes võivad sama jama otsa koperda, äkki nende jaoks on asjast kasu. Minu jaoks kahjuks polnud.
http://www.pcphotovideo.com/ati.htm
http://www.aitech.com/support/irqconflict.htm
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q825116
http://ht.hardwareanalysis.com/content/topic/5204/
|
|
   |
526 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
23.11.2004 01:33:49
|
|
|
mõttetu mees kirjutas: |
Keegi võiks seletada seda, miks nende WDM driveritega on selline lugu, et teen neile näiteks uninstalli ja siis installin uuesti, nüüd peaksid ju driverid wini jaoks paigaldatud olema, aga ei. Peale restarti leiab Win alles need seadmed üles ning kukub drivereid installima, kusjuures ei installita mitte viimasena peale pandud driverid, vaid kõige uuemad, mis kõvakettal leida on. Protsessi pole võimalik ka katkestada. Natuke nagu imelik, või mis? Manuaalselt saab hiljem muidugi soovitud driverid selga lasta. |
selle vältimiseks kasuta safe modes "Driver Cleaner 3"'e
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
23.11.2004 02:31:09
|
|
|
Driver Cleanerit kasutasin küll, vahepael lasin proovi pärast ilma, siis täheldasingi, et installib kurask värskema kuupäevaga drivereid minu tahte vastaselt.
Igal pool on kirjas, et WDM driverid tuleb installida enne graafika drivereid. Äkki keegi teab, mis sellest tolku peaks olema, kui niikuinii leitakse need WDMst sõltuvad seadmed ülesse alles peale diplay driverite paigaldamist?
|
|
   |
526 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kuido4
HV vaatleja

|
24.11.2004 21:24:17
|
|
|
Ma leidsin täna juhuslikult lahenduse, mis minul täiega toimib!!! I´m happy!!!!
Sattusin http://www.techpowerup.com/atitool/ lehele ja avastin, et "There is an issue with ATITool 0.0.22 and All-In-Wonder-Cards. Please upgrade to a 0.0.23 Beta if you want to use the TV tuner of your AIW."
Sikutasin ATITool 0.023 beta 10 ära, lasin peale ja peale restarti kõik toimib!
Proovi, ehk aitab http://www.hot.ee/kuido4/ATITool_0.0.23b10.exe
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
24.11.2004 22:47:32
|
|
|
Lihtsalt ATITooli install ei aidanud kahjuks midagi, varem mul seda polnudki üldse, nii et varem seda issuet ka polnud, mida uus beta parandaks.
|
|
   |
526 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
07.12.2004 00:30:05
|
|
|
Nii, sain asja tööle. Muretsesin Win Xp Media Centre 2005 ja sellega asi töötab. Ei tea, mis kamm ennem oli.
|
|
   |
526 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|