Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
P2takac
HV kasutaja

|
02.11.2004 01:27:31
Miks Eesti inimesed ei kasuta Skype'i? |
|
|
Enamu rahvast kasutab Msn.i aga ma ei sa aru mix ei kasutata hoopis Skypet mille uuemad versioonid võtavad vähem ressurssi kui Msn ja pealegi
on see ju veel meie oma poiste tehtud.
Ei peagi olema ju mikker kasvõi niisama kirjutada on seal parem aken võtab ka desktopil vähem ruumi või siis on ühel kasutajal mikker. Jne
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
02.11.2004 01:35:36
|
|
|
Kasutatakse ja suhteliselt palju. Miks aga sinu tuttavad ei kasuta seda ma ei tea.
Palun tõlgi see lause...hakkan juba vanaks jääma ja ei mõista noorte inimeste juttu lugeda
P2takac kirjutas: |
Ei peagi olema ju mikker kasvõi niisama kirjutada on seal parem aken võtab ka desktopil vähem ruumi või siis on ühel kasutajal mikker. |
_________________ https://www.instagram.com/morrowshoots/
http://www.morrowshoots.com |
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tsernobil
HV kasutaja

|
02.11.2004 03:13:03
Re: Mix Eesti inimesed ei kasuta Skype.i |
|
|
Enamu rahvast kasutab Msn.i aga ma ei sa aru mix ei kasutata hoopis Skypet mille uuemad versioonid võtavad vähem ressurssi kui Msn ja pealegi
on see ju veel meie oma poiste tehtud.
Ei peagi olema ju mikker kasvõi niisama kirjutada on seal parem aken võtab ka desktopil vähem ruumi või siis on ühel kasutajal mikker. Jne  |
Mida see Skype mulle annab? Voice? Skype ei suuda ju offline messageid saata salvestatuna serverisse. Seni oskab ta
ainult kasutaja enda masinasse sõnumi ootele jätta ja saata alles siis kui mõlemad on online. Yahoo messenger aga
salvestab sõnumid enda serverisse ja saaja saab sõnumi kätte koheselt kui sisse logib sõltumata sellest kas saatja on
sisse loginud või ei. MSN on ka jama selle koha pealt. Yahoo messenger on ikka neist kõigist üle ja temaga saab ju samuti voice-ühendust pidada ja tundub et kvaliteetsemalt. Eesti poisid on tore äri küll kuid võiksid ikka mõelda ja
võrrelda ka oma produkti teistega enne kui hüppama hakata.
p.s. Yahooga saad sa neid aknaid ka teha nii kuis ise tahad ja võimalusi on sama palju juba kohe kui MSN koos oma
plug-inidega kokku, plus Skype.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
P2takac
HV kasutaja

|
02.11.2004 08:51:13
|
|
|
no kui sul on vaja neid offline sõnumeid saata jne siis palun kasuta Yahoo Messengeri...
ma ei öelnud et kõik messengerid pahad ..ütlesin et msn.i on ikka väga pointless.....ja aina mõtetumaks läheb vaadates 7 betat
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
02.11.2004 09:43:18
|
|
|
Tsernobil kle, üks asi on ikka eestimaine ja teine migi muu värk ja pealegi skypes on voice parem kui tavalistes messengeri programmides...
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
02.11.2004 09:54:23
|
|
|
Selle pärast et skype ei ole nii mugav kui msn. Patriotismist ma küll ühtegi proge kasutama ei hakka. Skypi kasutan siiis kui voichechatti vaja ( näiteks warcrafti 2v2 teammängus ).
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
02.11.2004 10:12:26
|
|
|
chesm6mmi kirjutas: |
Tsernobil kle, üks asi on ikka eestimaine ja teine migi muu värk ja pealegi skypes on voice parem kui tavalistes messengeri programmides... |
Kui voice´i vaja pole siis milleks mulle seda skype´i?
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
ojapoiss
Kreisi kasutaja

|
02.11.2004 10:12:52
|
|
|
ttt kirjutas: |
Tsernobil kle, üks asi on ikka eestimaine ja teine migi muu värk ja pealegi skypes on voice parem kui tavalistes messengeri programmides... |
Kui voice´i vaja pole siis milleks mulle seda skype´i? |
sama siin
_________________ Vajad ruume sünnipäeva peoks!?
Sõbralikuma hinna jaoks PS!
www.kilplased.ee |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
P2takac
HV kasutaja

|
02.11.2004 10:57:18
|
|
|
Subu kirjutas: |
Selle pärast et skype ei ole nii mugav kui msn. Patriotismist ma küll ühtegi proge kasutama ei hakka. Skypi kasutan siiis kui voichechatti vaja ( näiteks warcrafti 2v2 teammängus ). |
mugav siin tuleks rääkida pigem harjumusest ..... sama mis windows ja linux ...ei ütleks küll et windows parem aga lihtsalt enamus inimesi harjunud ja tänu sellel et usereid rohkem ka parem programmitoetus
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
P2takac
HV kasutaja

|
02.11.2004 10:59:36
|
|
|
mix siis üldse mingit messengeri ?
skypel voic parem ja messengeri omaduseda ju ka täitsa olemas....no muidugi pole nii palju kellasi ja vilesi kui msn.il aga siit tulebki see et kellel mida vaja ....kas lihtsalt rääkida või "multikat teha"
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
TanelJ
Kreisi kasutaja

|
02.11.2004 11:02:29
|
|
|
multikat teha?
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
.phonkyp.
Kreisi kasutaja

|
02.11.2004 11:02:31
|
|
|
Skypel on potentsiaali.
_________________ Ärge uskuge, mida teised teile räägivad. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
P2takac
HV kasutaja

|
02.11.2004 11:04:42
|
|
|
TanelJ kirjutas: |
multikat teha?  |
no kui sul peab olema igast liikuvaid smaile jne ....
võid ju panna selle msn.i alla palju arvuti ressurssi aga kui saamas saab vähemaga siis on see ju teretulnud
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
02.11.2004 11:08:25
|
|
|
No mul on nii skype kui MSN ja nii windows kui linuks Ja ikkagi kasutan instant messangemiseks MSNi ja voiciks skypi. Ka msn toetab voicechatti, aga seda ma ei kasuta kuna too on pooletoobine, nagu ka ma skypi instantmessangigut ei kasuta kuna see näeb toores välja ja kasutajasõbralikkuse poolest ei hiilga. ja mugavus on otseselt seotud harjumustega Ja msnil ma ole küll kuskil kellu ega vilesi märganu.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
P2takac
HV kasutaja

|
02.11.2004 11:10:05
|
|
|
Subu kirjutas: |
No mul on nii skype kui MSN ja nii windows kui linuks Ja ikkagi kasutan instant messangemiseks MSNi ja voiciks skypi. Ka msn toetab voicechatti, aga seda ma ei kasuta kuna too on pooletoobine, nagu ka ma skypi instantmessangigut ei kasuta kuna see näeb toores välja ja kasutajasõbralikkuse poolest ei hiilga. ja mugavus on otseselt seotud harjumustega Ja msnil ma ole küll kuskil kellu ega vilesi märganu. |
yeah mulle näiteks meeldib just skype instantmessangi lihtsus (toores) pole ju vaja seda Ilu vähemalt mulle mitte.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
02.11.2004 11:13:30
|
|
|
No mina ei pidanud selle tooruse all lihtsust silmas, pigem vastupidi . Aga jah, kellade ja vildede poolest on msni ikoonid ilusamad kui skypi omad, iseasi kui määrav see otsustamisel on.
Aga eks ta maitsest oleneb. Samas mingid trillianilaadsed asjapulgad peaks mõlemaid standarte ühendama.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
02.11.2004 11:17:50
|
|
|
Skype on muidu väga asi aga minu jaoks on suureks miinuseks see, et kontaktid ei salvestu serverisse vaid enda arvutisse. Peale formati tegemist olid kõik kontaktid kadund , kui ma kellegi teise arvutit kasutan siis pole ka ühtegi kontakti listis.
Või tuleb kuskile mingeid linnukesi toppida või optioneid seada???
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
hiir
HV vaatleja
|
02.11.2004 11:45:39
|
|
|
artur- linnukesi pole võimalik teha ja neist poleks ka vähimatgi kasu kuna skype-l puudub keskserver, järelikult pole ka kuhugi salvestada neid kontakte jms.
viimati muutis hiir 02.11.2004 12:14:13, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
svenman
Kreisi kasutaja
|
02.11.2004 11:47:30
|
|
|
Minul väga lihtne põhjus. Ma ei suuda isegi väga hea tahtmise juures, kõik oma msn kontakte veenda skype kasutama, nii et mida ma üxi ikka seal skype-s passin
|
|
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
02.11.2004 11:53:58
|
|
|
hiir kirjutas: |
artir- linnukesi pole võimalik teha ja neist poleks ka vähimatgi kasu kuna skype-l puudub keskserver, järelikult pole ka kuhugi salvestada neid kontakte jms.  |
Mis kuradi artir-? See selleks, aga Skype vestlused ja muu selline kamm ei kasuta serverit, see ei tähenda veel et tal mingit serverit olemas ei oleks ega peaks olema.
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
hiir
HV vaatleja
|
02.11.2004 12:13:53
|
|
|
sry artur- siis. Skype põhineb p2p tehnoloogial ja tal pole keskservereid olemas. Kõik ühendused toimuvad otse arvutist arvutisse. Täpselt samamoodi nagu kazaa-gi. Ka sel pole mingeid servereid olemas. Selles ongi point miks skype-l salvestatakse kontaktid kasutaja arvutisse sest kusagile mujale lihtsalt pole neid salvestada ju. 8)
|
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
02.11.2004 12:39:15
|
|
|
... aeg-ajalt on Skype päris abiks vidin, kui vaja pikemalt vestelda mõne lombitaguse tuttava või indiviidiga, kellega on niimoodi lihtsalt kergem suhelda. 100% Skype ei saa kasutada, kuna suurem osa rahvast kasutab siiski ainult MSN'i ja lihtsalt peab omama sellist messenger'i, mis ka seda protokolli toetaks (minu puhul Trillian windooza all ja gaim või aMSN linux'is). Inimesed on harjumuste ohvrid ja alternatiive eriti otsima ei kipu, kui selleks vajadust pole, niimoodi ka see üha kasvav MSN'i populaarsus tekkinud on ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
02.11.2004 13:38:30
|
|
|
just.
_________________ Allkiri |
|
Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
02.11.2004 13:44:34
Re: Mix Eesti inimesed ei kasuta Skype.i |
|
|
[kärtz...]aga ma ei sa aru mix ei kasutata hoopis Skypet[kärtz...]pealegi
on see ju veel meie oma poiste tehtud[kärtz...] |
Heips!
Eee... ükski prohvet pole kuulus omal maal ega ajal(vanatarkustest)
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
02.11.2004 13:45:20
|
|
|
Minu nägemus, miks ma ei kasuta Skype'i. Esiteks on olemas MSN Messenger, mis minu tutvusringkonnas on üldlevinud ja uue programmi juurutamine on mõttetu ja liiga vaevarikas ja aeganõudev. Lisaks ei paku Skype tegelikult mitte ühtegi funktsionaalsust, mis asetaks ta eelisolukorda MSN Messengeriga. Ja ma vist olen vanamoeline, aga mulle ei meeldi lihtsalt ajatäiteks arvuti taga inimestega lobiseda kõne vormis. Messengeris kirjutad millal tahad, mida tahad kellele tahad. Kui Skype'is tükiks ajaks vait jääd, siis on psühholoogiline efekt sama nagu telefonis tükiks ajaks vait jääda. Ja lisaks kui on vaja millestki rääkida, siis 70% juhtudel seda vajalikku inimest Skype'st nigunii kätte ei saaks ja peab kasutama mobiili. Lisaks kui ma Skype'i proovisin, siis jättis ta võrreldes Messengeriga lihtsalt halva mulje oma kasutusomaduste poolest. Ilge bluff on üles keerutatud selle Skype'i peale minu arvates. Asjatundjad pläravad et miljardid dollarid jne jne. Ei tea. Ei huvita. Kipub ka selle poole, et see Skype tasuta enam kaua ei ole. Mille najal muidu neid programmeerijaid kinni maksta.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|